En shower gel (duschgel) är bland det bästa att använda när man ska ta en dusch och det finns otroligt många olika märken och duschgel att välja på.

Vi har provat och testat hundratals olika duschgel och tagit fram denna topplista över de absolut bästa och mest lyxiga du kan köpa.

Vi har fokuserat på konsistensen, känslan och förstås doften när vi provat shower gel i detta test.

  • Tips 1: Det här är lyxiga duschgel med attraktiva, manliga och sexiga dofter. Det är med andra ord ett bra val att använda någon av dessa när du har din dejt eller din tjej i lägenheten eller med dig i duschen. Du kommer lukta gott, och doften av din duschgel kommer sprida sig i badrummet. Det här kommer förstås din tjej att märka.. Och gilla.
  • Tips 2: Flera av dessa finns även som parfym. Kombinera då gärna din duschgel med samma parfym för en dubbel effekt där doften av din duschgel lägger sig nära din hud och parfymen kompletterar den på ett effektivt och underbart sätt.

Duschgel som är lyxiga och sköna

Yves Saint Laurent L’Homme Shower Gel

Yves Saint Laurent L’Homme Shower Gel för män är en duschgel som är baserad på YSL L’Homme som är en otroligt bra herrparfym som både tjejer och killar älskar. YSL L’Homme (parfymen) luktar något galet gott och denna duschgel är ett måste för dig som vill ha en lyxig duschgel som luktar manligt och sexigt. 200 ml av lyx som du definitivt bör kolla in!

YSL L'Homme shower gel

1 Million Shower Gel

1 Million från Paco Rabanne behöver ingen närmare introduktion. En av världens absolut mest populära parfymer (herr) som år efter år kan hittas på topplistor i nästan varje land. Denna duschgel för män är baserad på 1 million och luktar manligt, gott och förföriskt. 150 ml av magisk doft får du i denna lyxiga shower gel från Paco Rabanne!

1 million shower gel

Le Male Shower Gel

Le male från Jean Paul Gaultier är en klassisk parfym för män som är ett måste i varje mans kollektion av parfymer. Vi gav Jean Paul Gaultier Le Male 8.5/10 i betyg i vår recension som du kan hitta här: Le Male

Parfymen kan du hitta här om du inte redan äger den: Le Male parfym

Det kommer lukta fantastiskt i badrummet och denna duschgel för män är ett måste om du äger parfymen som luktar otroligt manligt, sexigt och fräscht! Om du inte äger parfymen är det bara att köpa båda.

Le male shower gel

Allure Homme Sport Shower Gel

Allure Homme Sport Shower Gel är en duschgel som är baserad herrparfymen med samma namn från Chanel. Du kan hitta parfymen här: Allure Homme Sport parfym

Det här är en bra duschgel med en fräsch, manlig och sexig doft och ett härligt lödder!

Allure homme sport shower gel

Orange Sanguine Shower Gel

Atelier Cologne Orange Sanguine Shower Gel har samma underbart glada doft som parfymen som du kan hitta här: Orange Sanguine Parfym

Atelier Cologne är kända för deras högkvalitativa parfymer, doftljus och produkter inom hudvård och Orange Sanguine har en ljuvlig doft av blodapelsin och sandelträ. Det här är en naturlig duschgel som gör en precis lika glad som parfymen. Det här luktar friskt, fräscht och helt galet gott och man får ett leende på läpparna när doften sprider sig i badrummet! Denna doft är unisex så din tjej kommer kunna njuta av den lika mycket som du!

Orange Sanguine Shower Gel herr

Dior Sauvage Shower Gel

Sauvage från Dior är en av de mest populära herrparfymer som någonsin gjorts och oavsett vilken topplista man än kollar på så hittar man oftast Sauvage i toppen. Sauvage är en sexig, elegant och manlig doft och denna shower gel (herr) har en kombination av dofter som lyxig bergamott från Calabrien, olika tränoter, ambroxan och peppar som tillsammans skapar en magi för näsan. Det här är en doft man verkligen njuter av när den sprider sig i badrummet!

Ta på dig parfymen som du hittar här Sauvage Parfym efter du använt denna duschgel för en oslagbar kombination!

Dior Sauvage Shower Gel

Colonia Essenza Shower Gel

Acqua Di Parma är ett anrikt märke och Colonia Essenza Shower Gel är en duschgel (herr) som är baserad på parfymen som du kan hitta här: Colonia Essenza Parfym

Colonia Essenza är en modern version av klassikern som vi gav 8.5/10 i betyg i vår recension som du kan hitta här: Colonia Essenza recension

Citro, bergamott, neroli, jasmin, vetiver, patchouli, mysk och en rad olika andra doftnoter skapar den där klassiska och lite tvåliga doften som är maskulin, fräsch och helt enkelt unik. Kombinera gärna parfym med duschgel för en oslagbar upplevelse och doft.

Köp och njut!

Colonia Essenza Shower Gel

Versace Dylan Blue Shower Gel

Versace Dylan Blue Shower Gel är en lyxig duschgel för män som doftar otroligt gott. Denna duschgel är baserad på herrparfymen Dylan Blue som vi har inkluderat i vår lista över sexiga herrparfymer.

Denna duschgel kommer fylla ditt badrum med en manlig och förförisk doft och doften kommer lägga sig nära din hud. Perfekt att kombinera med parfymen som du kan hitta här: Versace Dylan Blue

Dylan Blue är en parfym som blandar doftnoter som bergamott, citrus, patchouli, tonkaböna, saffran och mycket mer och resultatet är en parfym som tjejer älskar på killar.

Versace Dylan Blue Shower Gel

Acqua di Parma Fico di amalfi shower gel

Fico di Amalfi från Acqua di Parma Shower Gel är en fräsch och fantastisk duschgel med doft av fikon, cederträ och citrus. En somrig, lätt och otroligt fin doft som påminner om Italien. Denna duschgel är baserad på parfymen som du kan hitta här: Acqua di Parma Fico Di Amalfi

Acqua di Parma står för lyx och kvalitet och denna unika doft som fokuserar på fikon och citrus är oemotståndlig. En av de bästa duschgel som finns som är unisex. Både du och din tjej kan med andra ord njuta av den!

Acqua di Parma Fico Di Amalfi Shower Gel

Molton Brown serene coco & sandalwood shower gel

Molton Brown serene coco & sandalwood shower gel är en otroligt skön och lyxig duschgel med doft av kokos, jasmin och sandelträ. Denna duschgel gör huden mjuk, fin och ren och luktar otroligt gott.

En otroligt fin och prisvärd duschgel med en doft som är unisex vilket betyder att både du och din tjej kan njuta av den!

Molton Brown serene coco & sandalwood shower gel

Och där rundar vi av denna topplista över bästa duschgel för män! Oavsett vilken av dessa du väljer så kommer du kunna njuta av en bra duschgel som doftar gott.

Mer skönhet och hudvård för män hittar du här:

  • Herrparfym som tjejer gillar
    Om du vill lukta gott och vill ha en herrparfym som tjejer gillar så är det här en topplista du absolut INTE får missa!
  • Rakgel bäst i test
    En bra rakgel är essentiellt för en skön och effektiv rakning. Vi har testat rakgel och du kan läsa mer i vårt bäst i test!