Senast uppdaterad: 2020-11-21

Visste du att många människor till en viss del väljer deras partner (på en undermedveten nivå) genom att de är attraherade till den andra personens feromoner och doft?

Näsan och vårt luktsinne är faktiskt med på ett hörn och hjälper oss att välja rätt partner och att hitta kärleken.

Vi säger inte att doften av en man eller kvinna kan skapa underverk när det gäller att attrahera det motsatta könet – personlighet, psykisk samt fysisk attraktion och andra saker spelar förstås en stor roll – men helt klart är att en människas doft spelar roll och att ens doft kan vara tändande och attraktivt för en annan person.

Kombinationen av hur du är som person och hur du doftar kan påverka huruvida en tjej tänder på dig eller inte. Exakt vilken parfym som tänder en tjej är olika från person till person (det är så dofter funkar), men det finns en del herrparfymer som tjejer gillar mer än andra och som oftare tänder en tjej än andra.

Och det är dessa sexiga parfymer för killar som vi fokuserar på här.

Förutom att man gärna vill uppfattas som sexig på alla sätt och vis och att man gärna vill att en tjej ska tända på en så är en annan aspekt ganska så basic: Vem vill inte att ens partner eller den man dejtar ska dofta gott?

För många är det viktigt att ens potentiella partner luktar gott och det finns en hel del både tjejer och killar som verkligen tänder och går igång på hur deras kille eller dejt doftar.

Precis som att du väljer rätt klädsel för rätt tillfälle så bör du välja rätt doft för rätt tillfälle och här fokuserar vi på sexiga parfymer som är till för att du ska dofta riktigt gott för det motsatta könet.

Det handlar om sexiga, sensuella och manliga dofter som attraherar och som kan hjälpa dig att skapa ett positivt, attraktivt (och sexigt) intryck.

Det är viktigt att komma ihåg att vi alla är unika individer som tycker om olika saker. Olika tjejer gillar olika dofter och vad en tjej tycker är en sexig doft kanske en annan inte alls tycker om.

Men med det sagt, så är varje herrparfym i denna lista omtyckt av de flesta tjejer och innehåller dofter som många generellt uppfattar som sexiga, och det är dessutom parfymer som många tjejer världen över faktiskt älskar.

Använder du någon av dessa herrparfymer så är chansen stor att din tjej eller den kvinna du dejtar kommer att gilla den.

Om du är en tjej som läser detta och som letar efter en sexig parfym till din kille så är dessa parfymer otroligt bra som förmodligen både du och din kille kommer tycka om.

Vilken är den sexigaste herrparfym som finns? Vilken herrdoft är attraktiv och vilken parfym gillar tjejer på killar? Några av de absolut vanligaste frågorna vi på Perfecto får och nedan följer några av de bästa och sexigaste parfymer för män som finns!

Aventus Creed

Sexiga Parfymer Herr Som Tjejer Kommer Älska - Aventus Creed

Den bästa herrparfymen någonsin? Ja, det kan man nog säga om man ska gå på tjejerna reaktioner när dom känner av denna episka herrdoft.

Allt du har hört om Aventus Creed är sant. En av världens mest omtalade herrparfymer som är symbolen för lyx, exklusivitet och manlighet. Aventus Creed är en klassiker när det gäller herrparfymer. Endast de finaste ingredienserna har använts och kombinationerna av de olika doftnoterna är helt fantastisk. Det blir inte mer manligt än så här.

Det är något speciellt och unikt som händer när tjejer känner doften av Creed. 9 av 10 tjejer fullkomligt älskar denna herrdoft och tycker att den är sexigaste herrparfymen någonsin.

Aventus Creed är en maskulin doft som inte är anonym på något sätt. Dom i din omgivning kommer att märka av att du bär denna herrparfym och chansen är VÄLDIGT HÖG att de flesta av dom kommer tycka om den.

Aventus har bland annat använt bergamott, äpple, ananas, jasmin, patchouli, vanilj, mysk och ambra tillsammans med en del andra doftnoter för att ta fram den här sexiga, animaliska och otroligt manliga parfymen som är ett måste att ha för dig som vill lukta så där oemotståndligt manligt och sexigt.

Det här är en av de herrparfymer som vi fått mest komplimanger för, som man alltid får komplimanger för när man går ut och de flesta tjejer kommer älska den. Varning för att det här är en extremt beroendeframkallande herrparfym. Sexig som bara den.

Creed Aventus är inte billig, men definitivt värd varenda krona!
Och komplimanger får man många med Aventus. Köp den. Idag.
Du kommer märka av effekten den har på tjejer när du bär den.

Köp endast original: Aventus Creed

Parfums de Marly Layton

parfums de marly layton

Parfums de Marly är ett av de hetaste parfymhusen just nu som har erövrat världen med några av de mest unika och bästa parfymerna för män som finns att köpa.

Layton är nästan uppe på samma episka nivå som Creed (högre upp på denna topplista) och det här en otroligt sexig parfym som i princip alla tjejer blir helt tokiga i.

I denna parfym finns toppnoter som äpple, citrus och bergamott och lavendel som blandats hjärtnoter som viol och jasmin och basnoter som kardemumma, sandelträ, peppar, patchouli och den där magiska och otroligt sexiga vaniljen som är Parfums de Marly signaturdoft. Kombinationen är otrolig och just doften av vanilj tillsammans med äpple och lavendel är det som brukar attrahera tjejer till denna doft.

Är det här den godaste herrparfym någonsin? Nära på. Parfums de Marly är ett otroligt säkert kort när det gäller herrparfymer som tjejer gillar och de flesta som känner av denna parfym blir helt galna i den.

Det Inte så mycket att tänka på egentligen. Köp den bara och njut av alla komplimanger som du garanterat kommer få! Det här är en galet sexig parfym och ett måste för dig som vill dofta oemotståndligt sexigt och gott.

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Parfums de Marly Layton

Giorgio Armani Code Absolu

Giorgio Armani behöver ingen närmare introduktion, varken när det gäller herrmode eller herrparfymer. Armani Code är en kollektion av parfymer och Code Absolu (för män) är en av de senaste som släppts i just denna kollektion. Code absolu är helt klart den bästa herrparfymen någonsin i denna kollektion. Det här är en otroligt sexig, djup, manlig och god herrparfym som man alltid får komplimanger för. Code absolu släpptes 2019 och är ett absolut måste för dig som är kille, älskar att dofta gott och som vill få komplimanger från både tjejer och killar.

Tack vare att den är relativt ny (2019) så har inte så många killar hunnit köpa den. Vilket betyder att du har en fördel om du äger denna parfym. Du kommer definitivt dofta mer unikt än andra killar.

Vi älskar Giorgio Armani Code Absolu och det är en herrparfym som de flesta kvinnor kommer tycka är sexig och som kommer få dig att sticka ut i mängden på ett fantastiskt sätt. Missa inte denna guldklimp.

sexigaste herrdoften: Armani Code Absolu

Du kan se mer och köpa denna sexiga herrparfymen här: Armani Code Absolu

Yves Saint Laurent La Nuit de l`Homme

Sexiga Parfymer Herr - Yves Saint Laurent La Nuit De L'homme

La Nuit de l`Homme från Yves Saint Laurent är en riktigt maskulin, sensuell och elegant herrparfym! La Nuit de l`Homme är definitivt i högt uppe i vår topplista när det gäller sexigaste herrdoften som finns och helt klart en av de sexigaste dofterna för män som någonsin gjorts. La Nuit de l`Homme är den bästa herrparfymen (enligt många kvinnor) och ett säkert kort.

Kardemumma blandas med doftnoter som bergamott, lavendel, cederträ, vetiver och kummin på ett sätt som skapar magi. Sexig magi.

Precis som namnet antyder så är La Nuit de l`Homme mer en kvällsdoft. Ta på dig denna parfym innan en dejt eller när ni ska gå ut på kvällen. Det här är en herrparfym som kombinerar elegans med något mycket mer animaliskt och sexigt. En av de mest perfekta herrparfymer som någonsin tagits fram och din flickvän eller den tjej du dejtar kommer förmodligen INTE kunna sluta lukta på dig när du har på dig denna parfym.

Är du ute efter en sexig herrparfym som tjejer gillar så bör du se till att du äger denna!
Den kommer få tjejer att vilja vara nära dig.

Du kan hitta vår recension av denna herrparfym här: Yves Saint Laurent La nuit de l’homme

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Yves Saint Laurent La Nuit de l`Homme

Dolce & Gabbana The One for men EDP

sexig parfym herr The one for men

Dolce & Gabbana ville skapa en maskulin, klassisk och elegant herrparfym som ”tjejer skulle älska på killar” och som skulle skapa ”känslor av åtrå och lust”, och skapade då The one for men som lanserades 2008. När The one for men kom ut var den menad som den bästa herrparfymen någonsin och den var inte långt ifrån. The one for men blev en otroligt populär herrparfym och är fortfarande en herrdoft som tjejer gillar på killar.

Originalet hade en fantastisk doft, men tyvärr saknades både styrkan och hållbarheten. Vi rekommenderar inte att du köper originalet (EdT versionen.) men EdP versionen är allt originalet var, fast med prestandan som vi saknade.. Perfecto med andra ord!

The one for men EDP (Eau De Parfum) kom ut 2015 och är en mer intensiv version av originalet. The one for men Eau De Parfum är en sexig och maskulin herrdoft och definitivt den version av denna parfym som du ska köpa.

The one for men EDP öppnar med bergamott, koriander och basilika som efter ett tag kombineras med kardemumma, ingefära och neroli för att till slut få till en helt komplett maskulin doft med hjälp cederträ, ambra och tobak.

Dolce & Gabbana The One EDP är utan tvekan en modern klassiker och en av de bästa manliga dofter som finns. Dolce & Gabbana ville skapa en sensuell och manlig herrdoft och det är exakt vad The one är.
Perfekt när det är dags att gå på dejt och när du vill imponera på en tjej.

The One EDP är ett säkert kort när det gäller herrparfymer och kommer i många, många år framöver vara lika klassisk, elegant, sexig och sensuell som den är idag. Definitivt en elegant och god herrparfym du bör ha i din samling.

Köp endast EdP versionen och köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Dolce & Gabbana The One for men

Victor & Rolf – Spicebomb Extreme

sexig herrparfym Spicebomb Extreme

Viktor & Rolf Spicebomb (EdT) lanserades 2012 och tog hela världen med storm med dess unika, sexiga och kryddiga doft. Uppföljaren Spicebomb Extreme (EdP) är en herrdoft som släpptes 2015 och tog det originalet hade och gjorde den ännu bättre.

Spicebomb Extreme är en väldigt manlig, orientalisk, träig och kryddig herrparfym där man medvetet ville skapa en sensuell, stark, unik och djup doft för män. Och det är exakt så man kan beskriva Spicebomb.

Spicebomb Extreme exploderar med en makalöst sensuell och sexig blandning av peppar, kummin, kardemumma, saffran, utsökt tobak samt en perfekt dos av sexig vanilj och attraherande doft av bourbon. Kombinationen är makalös och det här är en otroligt attraktiv och sexig herrdoft som tjejer gillar.
Det har dessutom en stor radie och en riktigt bra hållbarhet.

Med andra ord kommer människor runt omkring dig känna doften av Spicebomb Extreme.. Och älska den.

En recension av originalet Spicebomb kan du hitta här: Spicebomb recension och allt vi kan säga är att tjejer älskar både Spicebomb och Spicebomb Extreme på killar.
Det här är ingen doft för dig som vill vara anonym och diskret. Det här är för dig som vill ha uppmärksamhet.. Positiv och sexig uppmärksamhet.

Victor & Rolf Spicebomb Extreme ger dig en ordentlig explosion av en manlig och sexig doft, och din tjej kommer definitivt uppskatta och tycka om denna parfym!

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Spicebomb Extreme

Valentino Uomo Intense

Valentino Uomo Intense

Valentino Uomo Intense är uppföljaren till originalet Valentino Uomo och är utan tvekan en otroligt sexig herrparfym. Här får man njuta av en sexig läderdoft som kombinerats med intensiv vanilj, som balanseras upp på ett underbart sätt av andra doftnoter som bergamott, rostade kaffebönor och cederträ.

Vanilj är en doftnot som de flesta av oss uppfattar som attraktiv och Valentino Uomo Intense är laddad på den fronten. Det här är däremot en utsökt vanilj som aldrig blir för söt (som många andra vaniljbaserade parfymer kan bli) och den är helt enkelt en komplex, intensiv och sexig doft för en riktig man.

Du kan läsa mer om Uomo Intense i vår recension här: Valentino Uomo Intense

Du kan förstås ha denna goda herrdoft på jobbet, men den är absolut bäst när du ska på dejt eller träffa din tjej. Just för att den är så sexig.

Enligt många tjejer är Valentino Uomo Intense den sexigaste herrdoften och de flesta tjejer vill bara komma närmare när man har på sig denna parfym. Är du ute efter en sexig doft som de flesta kvinnor kommer tycka om så är det här ett givet val. Du kommer få komplimanger. Garanterat.

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Valentino Uomo Intense

Dior Sauvage

Om det är någon herrparfym som kan mäta sig (när det gäller populära dofter för killar) med Paco Rabanne One Million så är det Sauvage från Dior. Dior Sauvage EDT släpptes 2015 och klättrade snabbt upp på topplista efter topplista i olika länder världen över och är fortfarande kvar som en av de bästa och mest populära herrparfymer någonsin.

Dior Sauvage EDT är en herrparfym som garanterat får både tjejer och killar att vända sig om. Dom som vågar kommer ge dig en komplimang och fråga vad det är för parfym du har på dig.

Vi gav Dior Sauvage 9/10 när vi recenserade den och du kan läsa vår recension om denna herrparfym här: Dior Sauvage recension

Dior Sauvage lyckas med konststycket att kombinera något fräscht med elegans, stil och sexighet. Det här är en parfym som funkar i princip året om, och i vilka situationer som helst, och du kommer få komplimanger både på jobbet och privat.

Kalabrisk bergamott med ambroxan och olika tränoter blandas på ett unikt sätt och resultatet är en herrparfym som är galet oemotståndlig, elegant, manlig och sexig.

Här behöver man egentligen inte tänka efter.. Det finns en anledning till att det är en av de mest populära parfymer för män som finns idag.

Köp den och låt din omgivning njuta av den.
Och din dejt.. Kommer älska den.

Köp EDT versionen av Sauvage för en herrdoft som ger mer komplimanger och som de flesta tjejer gillar. Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Dior Sauvage.

Tom Ford Tobacco Vanille

Tom Ford Tobacco Vanille

”Sexig och mysig på samma gång.” – så tyckte vi i vår recension av Tobacco Vanille som du kan läsa mer av här: Tobacco Vanille recension

Tom Ford Tobacco Vanille är en av de bästa herrparfymerna med tobak som finns. Det är fokus på doften av tobak och vanilj i denna parfym och kombinationen är magisk.. Sexig. Och mysig.

Tobacco Vanille är en maskulin herrdoft som är unik och som dessutom har en galet bra prestanda. Man behöver inte spraya mycket för att doften ska sprida sig runt omkring en.

Många tjejer tycker det här är en manlig och sexig parfym på killar och du kommer definitivt få komplimanger och få uppmärksamhet när du har på dig Tobacco Vanille.

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Tom Ford Tobacco Vanille

Boss Bottled Intense

Sexig parfym herr Boss Bottled Intense

2015 lanserades Boss Bottled Intense, en intensivare och mer kraftfull version av en av världens mest sålda och mest populära herrparfymer: Boss Bottled.

Intense är en lite mer komplex version av originalet som bland annat innehåller bergamott, äpple, kanel, geranium, sandelträ, vetiver, cederträ och en lagom söt vanilj. Doftnoter som tillsammans skapar en oemotståndlig parfym för män som tjejer helt enkelt inte får nog av.

Vanilj är en doftnot som de flesta av oss uppfattar som attraktiv och det är en doftnot som återfinns i många av världens sexigaste parfymer. Här går vanilj perfekt ihop med resten av doftnoterna och Boss Bottled är helt enkelt sexighet i en flaska!

Boss Bottled Intense är mer intensiv än originalet och detta är en herrdoft med en relativt bra prestanda, med en bra radie och hållbarhet på ca 5 timmar.

Om du har letat efter en manlig och sexig parfym för killar så är det här ett riktigt bra val. Köp den och gör dig redo för de komplimanger du kommer få!

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Boss Bottled Intense

Paco Rabanne Invictus Legend

sexig herrparfymer

Paco Rabanne behöver ingen närmare introduktion när det gäller herrparfymer. Paco Rabanne står bakom fantastiska herrparfymer som One Million (finns längre ner på denna topplista) och XS. Originalet Invictus släpptes 2013 och gick snabbt upp på topplista efter topplista världen över.

Invictus Legend behåller en del av det som gjorde originalet till en av de mest populära parfymerna för män, men har mindre marina doftnoter och har istället en lite sötare och mer intensiv karaktär.

Röd ambra och kombinationen av olika kryddor, tränoter och doftnoter av hav och vatten skapar en herrparfym som både är fräsch, djup och sexig.

Originalet Invictus gav oss många komplimanger och är en grymt god herrparfym. Invictus Legend är helt enkelt den sexigare och mer intensiva versionen. Vi har inte träffat en enda tjej som inte älskar Invictus Legend och få parfymer får så många komplimanger av tjejer som just Invictus.

Om du inte äger Invictus Legend från Paco Rabanne så är det dags att du köper den.
Du kommer inte att ångra dig.

Du kan läsa vår recension av denna herrparfym här: Invictus Legend

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Paco Rabanne Invictus Legend

Paco Rabanne 1 Million

Sexiga Parfymer Herr Som Tjejer Kommer Älska - Paco Rabanne One Million

Vad får du när du blandar grapefrukt, blodapelsin, mynta, ros, kanel, läder, olika kryddor, patchouli och bärnsten (kåda) och dessutom slänger i lite magi från Paco Rabanne?

Du får ett mästerverk som heter 1 Million.

Paco Rabanne 1 Million har klättrat upp på topplistor världen över (även här i Sverige) och det är lätt att förstå varför.. Den är helt fantastisk. Manlig, djup, sexig men samtidigt fräsch.

Det finns inget som liknar 1 Million (även om många parfymhus försöker kopiera dess dna) och även om 1 Million nu är så pass vanlig att nästan varje kille äger den så kan vi inte låta bli att inkludera den i vår topplista över de sexigaste herrparfymer som finns.

1 Million är en sån parfym som gör att en tjej kan följa efter dig på gatan bara för att fråga vad det är som luktar så gott. Tjejer tycker om One Million. Vi älskar One Million.

Köper du 1 Million bör du vara förberedd på att du kommer få komplimanger. Det här är sexighet i en flaska och ett måste.

Dessutom levererar One Million verkligen när det gäller prestanda och du får en bra radie samt en riktigt grym hållbarhet på över 6 timmar. Precis som en bra parfym bör prestera.

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: 1 Million

Tom Ford Oud Wood

Sexiga Parfymer Herr Som Tjejer Kommer Älska - Tom Ford Oud Wood

Tom Ford skapar helt fantastiska parfymer för både män och kvinnor. Oud Wood ingår i hans exklusiva kollektion ”Private Blend” och är en otrolig parfym med fokus på doften av oud.

Du kan hitta vår recension av Oud wood här: Oud Wood recension

Oud är en av de mest sällsynta och exklusiva ingredienserna man kan ha i en parfym, och här har Tom Ford kombinerat oud med rosenträ, kardemumma, sandelträd, vetiver och bland annat tonkabönor.

En kombination som gör Oud Wood till en varm, sensuell, maskulin och elegant parfym.

Till skillnad från de flesta andra parfymer på den här listan så är Oud Wood från Tom Ford mer elegant och sofistikerad. Man känner kvaliteten i denna parfym. Komplex, fin och stark och mjuk, samtidigt som den är sexig.

Vi älskar Tom Ford och Oud Wood är helt enkelt en makalös parfym som dessutom är lite mer exklusiv.
Är du en man som vill dofta sexigt på ett riktigt manligt och elegant sätt så är Tom Ford Oud Wood ett fantastiskt val!

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Tom Ford Oud Wood

Versace Eros

Versace Eros

Versace Eros släpptes 2012 och är en herrdoft som är namngiven efter Eros – kärleksguden i grekisk mytologi.

Med Eros ville Versace ta fram en sexig herrparfym som kunde förmedla passion och skapa åtrå.

Och det lyckades Versace verkligen med.

Eros öppnar upp med en otrolig blandning av mint, äpple och citrus. Det är en lagom söt och fräsch doft som direkt får en att lägga märke till Eros. Inom några minuter kommer en söt doft av tonkabönor in tillsammans med ambroxan och det är nu det magiska börjar. Efter ungefär 20 minuter när Eros börjar lägga sig så kommer en otroligt sexig version av vanilj fram tillsammans med vetiver, cederträ och en del andra doftnoter.

Allt detta tillsammans skapar en herrparfym som många parfymhus försökt kopiera men misslyckats. Originalet Eros är bäst och detta är en herrparfym som är otroligt populär världen över och som kan hittas på topplista efter topplista i nästan varje land. Den är helt enkelt värd varenda krona.

Du kommer få komplimanger. Både tjejer och killar kommer tycka att du luktar riktigt gott. Versace Eros är en parfym du kan använda året runt och det är en riktigt galet sexig parfym som du definitivt bör ha i din samling av parfymer.

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Versace Eros

Det finns såklart en hel del andra parfymer som är sexiga, sensuella och manliga men det här är helt klart bland de absolut bästa herrparfymer just nu som tjejer älskar på killar.

Oavsett vilken av dessa parfymer du väljer så kommer du få komplimanger.
Och förstås.. Du kommer själv njuta av att du luktar galet gott, manligt och sexigt!

Fler parfym recensioner kan du hitta här:

  • Oud Wood Recension
    Tom Ford Oud Wood är en lyxig herrparfym som är helt fantastisk! Läs vår recension om Oud Wood här!
  • La nuit de l’homme Recension
    Yves Saint Laurent – La nuit de l’homme är en av de bästa herrparfymer som finns och de flesta kvinnor fullkomligt älskar denna parfym! Läs vår recension!
  • Tom Ford Noir recension
    Noir är en mörk, mystisk och otroligt manlig herrparfym. Det här är vår recension av Tom Ford Noir.

Denna artikel uppdaterades 2020-11-21.