Senast uppdaterad: 2019-09-03

Visste du att många människor till en viss del väljer deras partner (på en undermedveten nivå) genom att dom är attraherade till den andra personens feromoner och doft?

Näsan och vårt luktsinne är faktiskt med på ett hörn och hjälper oss att välja rätt partner och att hitta kärleken.

Vi säger inte att en mans eller kvinnas doft kan skapa underverk när det gäller att attrahera det motsatta könet, men helt klart är att en människas doft spelar en roll och att ens doft kan vara tändande och attraktivt för en annan individ.

Kombinationen av hur du är som person och hur du luktar kan påverka huruvida en tjej tänder på dig eller inte. Exakt vilken parfym som tänder en tjej är olika från person till person (det är så dofter funkar), men det finns en del herrparfymer som kvinnor gillar mer än andra och som oftare tänder en tjej än andra.
Och det är dessa sexiga parfymer som vi fokuserar på här.

Förutom att man gärna vill uppfattas som sexig på alla sätt och vis och att man gärna vill att en tjej ska tända på en så är en annan aspekt ganska så basic: Vem vill inte att ens partner eller den man dejtar ska lukta gott?

För många är det viktigt att ens potentiella partner luktar gott och det finns en hel del både tjejer och killar som verkligen tänder och går igång på hur deras kille eller dejt luktar.

Precis som att du väljer rätt klädsel för rätt tillfälle så bör du välja rätt doft för rätt tillfälle och här fokuserar vi på sexiga parfymer som är till för att du ska lukta riktigt gott för det motsatta könet.

Det handlar om sexiga, sensuella och manliga dofter som kan hjälpa dig att skapa ett positivt, attraktivt (och sexigt) intryck.

Det är viktigt att komma ihåg att vi alla är unika individer som tycker om olika saker. Olika tjejer gillar olika dofter och vad en tjej tycker är en sexig doft kanske en annan inte alls tycker om.

Men med det sagt, så är varje herrparfym i denna lista omtyckt av de flesta och innehåller dofter som de flesta generellt uppfattar som sexiga och dessutom är det dofter som många tjejer världen över faktiskt älskar.

Använder du någon av dessa herrparfymer så är chansen stor att din tjej eller den kvinna du dejtar kommer att gilla den.

Om du är en tjej som läser detta och som letar efter en sexig parfym till din kille så är dessa parfymer riktigt jäkla bra som förmodligen både du och din kille kommer tycka om.

Yves Saint Laurent La Nuit de l`Homme

Sexiga Parfymer Herr Som Tjejer Kommer Älska - Yves Saint Laurent La Nuit De L'homme

La Nuit de l`Homme från Yves Saint Laurent är en riktigt maskulin, sensuell och elegant herrparfym som helt klart är en av de sexigaste dofterna som någonsin gjorts.

Kardemumma blandas med dofter som bergamott, lavender, cederträ, vetiver och kummin på ett sätt som skapar magi. Sexig magi.

La Nuit de l`Homme är helt klart en kvällsdoft. Det här är en herrparfym som kombinerar elegans med något mycket mer animaliskt och sexigt. En av de mest perfekta herrparfymer som någonsin tagits fram och din flickvän eller den tjej du dejtar kommer förmodligen INTE kunna sluta lukta på dig när du har på dig den här parfymen.

Är du ute efter en sexig herrparfym så bör du se till att du äger denna!

Du kan hitta vår recension av denna herrparfym här: Yves Saint Laurent La nuit de l’homme

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Yves Saint Laurent La Nuit de l`Homme

Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme

Sexiga Parfymer Herr Som Tjejer Kommer Älska - Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme

Allure Homme Sport Eau Extreme från Chanel är en kombination av mysk (som är en doft som många män och kvinnor finner attraktiv), tonkaböna, sandelträ, cederträ och mandarin och resultatet blir en sensuell, manlig och fräsch doft.

Till skillnad från övriga parfymer i denna lista så är den här mindre djup och istället lättare och mer fräsch tack vare citrusen. Kombinationen med mysk och tonkaböna gör den här till en sexig, stilig och aningen sportig doft..

Allure Homme Sport Eau Extreme är ett säkert kort när det gäller herrparfymer som tjejer gillar och de flesta som känner doften av den älskar den.

Inte så mycket att tänka på här. Köp den bara. Och njut av alla komplimanger som du garanterat kommer att få!

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme

Dolce & Gabbana The One for men

sexig parfym herr The one for men

Dolce & Gabbana ville skapa en maskulin, klassisk och elegant herrparfym som ”kvinnor skulle älska” och skapade då The one for men som lanserades 2008.

The one for men Eau De Parfum kom ut 2015 och var en mer intensiv version av originalet.

Originalet hade en fantastisk doft, men styrkan och hållbarheten saknades. The one for men Eau De Parfum har en sexig och maskulin doft och definitivt den version av denna parfym som du ska köpa.

The one for men EDP öppnar med bergamott, koriander och basilika som efter ett tag blandas ut med kardemumma, ingefära och neroli för att till slut få till en helt komplett maskulin doft med hjälp cederträ, ambra och tobak.

Dolce & Gabbana The One EDP är utan tvekan en modern klassiker. För en riktig man. En gentleman.

Dolce & Gabbana ville skapa en sensuell och manlig doft och det är exakt vad The one är. Perfekt för den dejt när du vill imponera på en tjej.

Det är inte den mest vågade herrparfym som finns på marknaden, men den är så pass bra att de flesta som kommer lukta den på dig kommer gilla den. The One är ett säkert kort och kommer i många, många år framöver vara lika klassisk, elegant, sexig och sensuell som den är idag.

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Dolce & Gabbana The One for men

Victor & Rolf – Spicebomb Extreme

sexig herrparfym Spicebomb Extreme

Viktor & Rolf’s Spicebomb (EDT) lanserades 2012 och tog hela världen med storm med dess unika, sexiga och kryddiga doft. Uppföljaren Spicebomb Extreme (EDP) släpptes 2015 och tog det originalet hade och gjorde den ännu bättre.

Spicebomb Extreme är en väldigt manlig, orientalisk, träig och ”kryddig” herrparfym där man medvetet ville skapa en sensuell, stark, unik och djup herrdoft. Och det är exakt så man kan beskriva Spicebomb.

Spicebomb Extreme exploderar med en makalöst sensuell och sexig blandning av peppar, kummin, kardemumma, saffran utsökt tobak, en perfekt dos av sexig vanilj och lite doft av bourbon. Kombinationen är makalös och det här är en otroligt sexig doft som tjejer gillar.
Det har en stor radie och en riktigt bra hållbarhet.

Med andra ord kommer människor runt omkring dig känna doften av Spicebomb.. Och älska den.

En recension av originalet Spicebomb kan du hitta här: Spicebomb recension och allt vi kan säga är att tjejer älskar både Spicebomb och Spicebomb Extreme på killar.
Det här är ingen doft för dig som vill vara anonym och diskret. Det här är för dig som vill ha uppmärksamhet.. Sexig uppmärksamhet.

Spicebomb ger dig en ordentlig explosion av manligt och sexigt och din tjej kommer definitivt uppskatta denna parfym från Victor & Rolf!

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Spicebomb Extreme

Valentino Uomo Intense

Valentino Uomo Intense Sexig Parfym Herr

Valentino Uomo Intense av Valentino är uppföljaren till originalet Uomo och är utan tvekan en sexig doft och här får vi njuta av en sexig läderdoft som kombinerats med en intensiv vanilj (som balanseras upp på ett underbart sätt av de övriga ingredienserna) och vi får även en doft av bergamott, rostade kaffebönor och cederträ.

Vanilj är en doftnot som de flesta av oss uppfattar som attraktiv och Valentino Uomo Intense är laddad på den fronten.
Det här är en utsökt vanilj som aldrig blir för söt (som många andra vanliljbaserade parfymer kan bli) och den är helt enkelt en komplex, intensiv och sexig doft för en riktig man.

Prestandan är dessutom riktigt bra med en bra radie och hållbarhet som lätt sträcker sig över 6 timmar.

Det här är inte en parfym du tar på dig till jobbet, utan en du tar på dig när ska på dejt eller träffa din tjej.

Är du ute efter en herrdoft som de flesta kvinnor kommer tycka om så är det här ett givet val. Du kommer få komplimanger. Garanterat.

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Valentino Uomo Intense

Dior Sauvage

Om det är någon herrparfym som kan mäta sig med Paco Rabanne One Million så är det Sauvage från Dior.
Dior Sauvage släpptes 2015 och klättrade snabbt upp på topplistor världen över och är fortfarande kvar där.

Dior Sauvage är en herrparfym som garanterat får både tjejer och killar att vända sig om. Dom som vågar kommer ge dig en komplimang och fråga vad det är för parfym du har på dig.

Vi gav Dior Sauvage 9/10 när vi recenserade den och du kan läsa vår recension om denna herrparfym här: Dior Sauvage recension

Dior Sauvage lyckas med konststycket att kombinera fräschhet med elegans, stil och sexighet.
Det här är en parfym som funkar i princip året om, och i vilka situationer som helst, och du kommer få komplimanger både på jobbet och privat.

Kalabrisk bergamott med ambroxan och olika tränoter blandas på ett utsökt och unikt sätt och resultatet är en herrparfym som är helt oemotståndlig, elegant, manlig och sexig.

Här behöver man inte tänka efter.. Bara att köpa den och låta din omgivning njuta av den.
Och din dejt.. Kommer älska den.

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Dior Sauvage.

Versace Dylan Blue

Sexiga Parfymer Herr Som Tjejer Kommer Älska - Versace Dylan Blue

2016 lanserade Versace (som för övrigt skapar riktigt sexiga parfymer) Dylan Blue, en komplex men fräsch herrparfym som innehåller bergamott, grapefrukt, fikon, viol, patchouli, svartpeppar, mysk, rökelse och andra doftnoter som tillsammans skapar en oemotståndlig parfym som tjejer helt enkelt inte får nog av.

Mysk är en doftnot som de flesta av oss uppfattar som ”attraktiv” och det är en doftnot som återfinns i många av världens sexigaste parfymer. Mysken i Dylan Blue är helt fantastisk och verkligen beroendeframkallande.

Det här är sexighet i en flaska och Versace Dylan Blue är ett bra alternativ till Dior Sauvage (som är otroligt populär.)

En relativt bra prestanda (du kan behöva spraya på lite extra) med en bra radie och relativt bra hållbarheten på 5+ timmar.

Om du har letat efter en riktigt sensuell, manlig och sexig parfym så är det här ett riktigt bra val.
Gör dig redo för de komplimanger du kommer få från tjejer.

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Versace Dylan Blue.

Aventus Creed

Sexiga Parfymer Herr Som Tjejer Kommer Älska - Aventus Creed

Aventus Creed är en modern klassiker. Endast de finaste ingredienserna har använts och kombinationerna av de olika doftnoterna är helt fantastisk. Det blir inte mer manligt än så här.

Creed är en maskulin doft som inte är anonym på något sätt. Dom i din omgivning kommer att märka av att du bär den här herrparfymen och chansen är hög att de flesta av dom kommer tycka om den.

Aventus har bland annat använt bergamott, äpple, ananas, jasmin, patchouli, vanilj, mysk och ambra tillsammans med en del andra doftnoter för att ta fram den här sexiga, animaliska och otroligt manliga parfymen som nästan är ett måste att ha.

Ambra är en riktigt animalisk doftnot som (när den används på rätt sätt) kan vara riktigt, riktigt sexig.

Alla kommer inte gilla den, men många kommer älska den. Och dom som älskar den kommer inte få nog av den.
Varning för att det här är en extremt beroendeframkallande herrparfym. Sexig som fan.

Creed Aventus är inte billig, men värd varenda krona.
Köp den. Idag.

Paco Rabanne Invictus

Sexiga Parfymer Herr Som Tjejer Kommer Älska - Paco Rabanne Invictus

Paco Rabanne behöver ingen närmare introduktion. Paco Rabanne står bakom fantastiska herrparfymer som One Million (finns längre ner på den här listan) och XS. Invictus släpptes 2013 och har gått upp på topplistorna världen över. Det här är en helt otrolig parfym som öppnar upp med fräsch grapefrukt och doftnoter av hav och vatten tillsammans med en förförisk jasmindoft och b.la patchouli och ambra.

Ambra är som sagt en animalisk doftnot och kombinationen med patchoulin, jasmindoften och doftnoterna av hav och vatten skapar en herrparfym som både är fräsch, djup och sexig.

Vi har inte träffat en enda tjej som inte älskar Invictus och få parfymer får så många komplimanger av kvinnor som just Invictus. Om du inte äger Invictus från Paco Rabanne så är det dags att du köper den.
Du kommer inte att ångra dig.

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Paco Rabanne Invictus.

Paco Rabanne One Million

Sexiga Parfymer Herr Som Tjejer Kommer Älska - Paco Rabanne One Million

Vad får du när du blandar grapefrukt, blodapelsin, mynta, ros, kanel, läder, olika kryddor, patchouli och bärnsten och dessutom slänger med lite magi från Paco Rabanne?

Du får ett mästerverk som heter One Million.

Paco Rabanne One Million har klättrat upp på topplistorna världen över (även här i Sverige) och det är lätt att förstå varför.. Den är helt fantastisk. Manlig, djup, sexig men samtidigt fräsch.

Det finns inget som liknar One Million (även om många parfymhus försöker kopiera dess dna) och även om One Million nu är så pass vanlig att nästan varje kille äger den så kan vi inte låta bli att inkludera den i vår topplista över de sexigaste herrparfymerna som finns.

One Million är en sån parfym som gör att en tjej kan följa efter dig på gatan bara för att fråga vad det är som luktar så gott. Tjejer tycker om One Million. Vi älskar One Million.

Köper du One Million bör du vara förberedd på att du kommer få komplimanger och folk kommer fråga dig vad det är för parfym du har på dig.

Det här är sexighet i en flaska och ett måste.

Dessutom levererar One Million när det gäller prestanda och du får en bra radie och en riktigt grym hållbarhet på över 6 timmar. Precis som en bra parfym bör prestera.

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Paco Rabanne One Million.

Tom Ford Oud Wood

Sexiga Parfymer Herr Som Tjejer Kommer Älska - Tom Ford Oud Wood

Tom Ford skapar helt fantastiska parfymer för både män och kvinnor. Oud Wood ingår i hans exklusiva kollektion ”Private Blend” och är en helt otrolig parfym med oud som fokus.

Du kan hitta vår recension av Oud wood här: Oud Wood recension

Oud träd är en av de mest sällsynta och exklusiva ingredienserna man kan ha i en parfym, och här har Tom Ford kombinerat oud med rosenträ, kardemumma, sandelträd, vetiver och både tonkaböna och ädelsten.

En kombination som gör Oud Wood till en varm, sensuell, maskulin och elegant parfym.

Till skillnad från de flesta andra parfymer på den här listan så är Oud Wood från Tom Ford mer elegant och sofistikerad. Man känner kvaliteten i den här parfymen. Komplex, fin och stark, men mjuk.

Vi älskar Tom Ford och Oud Wood är helt enkelt en makalös parfym som dessutom är lite mer exklusiv. Den är definitivt dyrare än de flesta på den här listan, men doften i sig och exklusiviteten gör det här till ett bra köp.

Är du en man som vill dofta på ett riktigt manligt, elegant och sexigt sätt så är Tom Ford Oud Wood ett bra val!

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Tom Ford Oud Wood.

Chanel – Bleu de Chanel

Sexiga Parfymer Herr Som Tjejer Kommer Älska - Chanel Bleu De Chanel

Bleu de Chanel från Chanel är en härligt träig, djup och sexig parfym för män som släpptes 2010.

Sandelträ, cederträ, vetiver, patchouli blandas med rosepeppar, citron, grapefrukt, mynta, rökelse och en del andra ingredienser och resultat är helt enkelt en herrparfym som tjejer älskar på killar.

Det här är en herrparfym som är otroligt populär världen över, som kan hittas på topplistorna i nästan varje land och den är helt enkelt värd varenda krona.

Du kommer få komplimanger. Både tjejer och killar kommer tycka att du luktar riktigt gott. Bleu de Chanel från Chanel är en djup, elegant och sexig parfym som du definitivt bör äga.

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Bleu de Chanel

Det finns såklart en hel del andra parfymer som är sexiga, sensuella och manliga men det här är helt klart bland de absolut bästa herrparfymerna just nu som tjejer älskar på killar.

Oavsett vilken av dessa parfymer du väljer så kommer du få komplimanger.
Och förstås.. Du kommer själv njuta av att du luktar galet gott, manligt och sexigt!

Fler parfym recensioner kan du hitta här:

  • Oud Wood Recension
    Tom Ford Oud Wood är en lyxig herrparfym som är helt fantastisk! Läs vår recension om Oud Wood här!
  • La nuit de l’homme Recension
    Yves Saint Laurent – La nuit de l’homme är en av de bästa herrparfymer som finns och de flesta kvinnor fullkomligt älskar denna parfym! Läs vår recension!
  • Tom Ford Noir recension
    Noir är en mörk, mystisk och otroligt manlig herrparfym. Det här är vår recension av Tom Ford Noir.