Senast uppdaterad: 2020-01-20

Visste du att många människor till en viss del väljer deras partner (på en undermedveten nivå) genom att dom är attraherade till den andra personens feromoner och doft?

Näsan och vårt luktsinne är faktiskt med på ett hörn och hjälper oss att välja rätt partner och att hitta kärleken.

Vi säger inte att en mans eller kvinnas doft kan skapa underverk när det gäller att attrahera det motsatta könet – personlighet, fysisk attraktion och andra saker spelar förstås en stor roll – men helt klart är att en människas doft spelar roll och att ens doft kan vara tändande och attraktivt för en annan person.

Kombinationen av hur du är som person och hur du luktar kan påverka huruvida en tjej tänder på dig eller inte. Exakt vilken parfym som tänder en tjej är olika från person till person (det är så dofter funkar), men det finns en del herrparfymer som kvinnor gillar mer än andra och som oftare tänder en tjej än andra.

Och det är dessa sexiga parfymer som vi fokuserar på här.

Förutom att man gärna vill uppfattas som sexig på alla sätt och vis och att man gärna vill att en tjej ska tända på en så är en annan aspekt ganska så basic: Vem vill inte att ens partner eller den man dejtar ska lukta gott?

För många är det viktigt att ens potentiella partner luktar gott och det finns en hel del både tjejer och killar som verkligen tänder och går igång på hur deras kille eller dejt luktar.

Precis som att du väljer rätt klädsel för rätt tillfälle så bör du välja rätt doft för rätt tillfälle och här fokuserar vi på sexiga parfymer som är till för att du ska lukta riktigt gott för det motsatta könet.

Det handlar om sexiga, sensuella och manliga dofter som kan hjälpa dig att skapa ett positivt, attraktivt (och sexigt) intryck.

Det är viktigt att komma ihåg att vi alla är unika individer som tycker om olika saker. Olika tjejer gillar olika dofter och vad en tjej tycker är en sexig doft kanske en annan inte alls tycker om.

Men med det sagt, så är varje herrparfym i denna lista omtyckt av de flesta och innehåller dofter som många generellt uppfattar som sexiga och dessutom är det dofter som många tjejer världen över faktiskt älskar.

Använder du någon av dessa herrparfymer så är chansen stor att din tjej eller den kvinna du dejtar kommer att gilla den.

Om du är en tjej som läser detta och som letar efter en sexig parfym till din kille så är dessa parfymer otroligt bra som förmodligen både du och din kille kommer tycka om.

Vilken är den sexigaste herrdoften som finns? Vilken parfym gillar tjejer på killar? Två av de vanligaste frågorna vi får och nedan följer några av de bästa och sexigaste parfymer för män som finns!

Yves Saint Laurent La Nuit de l`Homme

Sexiga Parfymer Herr Som Tjejer Kommer Älska - Yves Saint Laurent La Nuit De L'homme

La Nuit de l`Homme från Yves Saint Laurent är en riktigt maskulin, sensuell och elegant herrparfym! La Nuit de l`Homme är kanske inte den absolut sexigaste herrdoften som finns, men riktigt nära den titeln och helt klart en av de sexigaste dofterna för män som någonsin gjorts.

Kardemumma blandas med dofter som bergamott, lavender, cederträ, vetiver och kummin på ett sätt som skapar magi. Sexig magi.

La Nuit de l`Homme är helt klart en kvällsdoft. Det här är en herrparfym som kombinerar elegans med något mycket mer animaliskt och sexigt. En av de mest perfekta herrparfymer som någonsin tagits fram och din flickvän eller den tjej du dejtar kommer förmodligen INTE kunna sluta lukta på dig när du har på dig den här parfymen.

Är du ute efter en sexig herrparfym som tjejer gillar så bör du se till att du äger denna! Den kommer få tjejer att vilja vara nära dig.

Du kan hitta vår recension av denna herrparfym här: Yves Saint Laurent La nuit de l’homme

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Yves Saint Laurent La Nuit de l`Homme

Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme

Sexiga Parfymer Herr Som Tjejer Kommer Älska - Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme

Allure Homme Sport Eau Extreme från Chanel är en kombination av mysk (som är en doft som många män och kvinnor finner attraktiv), tonkaböna, sandelträ, cederträ samt mandarin och resultatet blir en sensuell, fräsch och manlig parfym som tjejer gillar.

Till skillnad från övriga parfymer i denna lista så är den här mindre djup och istället lättare och mer fräsch tack vare citrusen. Kombinationen med mysk och tonkaböna gör den här till en stilig, fräsch och sexig doft för män..

Allure Homme Sport Eau Extreme är ett säkert kort när det gäller herrparfymer som tjejer gillar och de flesta som känner doften av den blir helt galna i den.

Inte så mycket att tänka på här. Köp den bara. Det här är en av de sexigaste herrdofter du kan hitta.
Njut av alla komplimanger som du garanterat kommer få!

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme

Dolce & Gabbana The One for men EDP

sexig parfym herr The one for men

Dolce & Gabbana ville skapa en maskulin, klassisk och elegant herrparfym som ”tjejer skulle älska på killar” och skapade då The one for men som lanserades 2008. När The one for men kom ut var den menad som den bästa herrparfymen någonsin och den var inte långt ifrån. The one for men blev en otroligt populär herrparfym och är fortfarande en herrdoft som tjejer gillar på killar.

Originalet hade en fantastisk doft, men styrkan och hållbarheten saknades. The one for men EDP (Eau De Parfum) kom ut 2015 och är en mer intensiv version av originalet. The one for men Eau De Parfum är en sexig och maskulin herrdoft och definitivt den version av denna parfym som du ska köpa.

The one for men EDP öppnar med bergamott, koriander och basilika som efter ett tag blandas ut med kardemumma, ingefära och neroli för att till slut få till en helt komplett maskulin doft med hjälp cederträ, ambra och tobak.

Dolce & Gabbana The One EDP är utan tvekan en modern klassiker och en av de bästa manliga dofter som finns. Dolce & Gabbana ville skapa en sensuell och manlig herrdoft och det är exakt vad The one är.
Perfekt när det är dags att gå på dejt och när du vill imponera på en tjej.

The One EDP är ett säkert kort när det gäller herrparfymer och kommer i många, många år framöver vara lika klassisk, elegant, sexig och sensuell som den är idag. Definitivt en herrparfym du bör ha i din samling.

Köp endast EDP versionen och köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Dolce & Gabbana The One for men

Victor & Rolf – Spicebomb Extreme

sexig herrparfym Spicebomb Extreme

Viktor & Rolf’s Spicebomb (EDT) lanserades 2012 och tog hela världen med storm med dess unika, sexiga och kryddiga doft. Uppföljaren Spicebomb Extreme (EDP) är en herrdoft som släpptes 2015 och tog det originalet hade och gjorde den ännu bättre.

Spicebomb Extreme är en väldigt manlig, orientalisk, träig och ”kryddig” herrparfym där man medvetet ville skapa en sensuell, stark, unik och djup doft för män. Och det är exakt så man kan beskriva Spicebomb.

Spicebomb Extreme exploderar med en makalöst sensuell och sexig blandning av peppar, kummin, kardemumma, saffran, utsökt tobak samt en perfekt dos av sexig vanilj och doft av bourbon. Kombinationen är makalös och det här är en otroligt sexig herrdoft som tjejer gillar.
Det har dessutom en stor radie och en riktigt bra hållbarhet.

Med andra ord kommer människor runt omkring dig känna doften av Spicebomb Extreme.. Och älska den.

En recension av originalet Spicebomb kan du hitta här: Spicebomb recension och allt vi kan säga är att tjejer älskar både Spicebomb och Spicebomb Extreme på killar.
Det här är ingen doft för dig som vill vara anonym och diskret. Det här är för dig som vill ha uppmärksamhet.. Positiv och sexig uppmärksamhet.

Victor & Rolf Spicebomb Extreme ger dig en ordentlig explosion av en manlig och sexig doft, och din tjej kommer definitivt uppskatta denna parfym!

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Spicebomb Extreme

Valentino Uomo Intense

Valentino Uomo Intense Sexig Parfym Herr

Valentino Uomo Intense är uppföljaren till originalet Uomo och är utan tvekan en sexig herrparfym där vi får njuta av en sexig läderdoft som kombinerats med intensiv vanilj (som balanseras upp på ett underbart sätt av de övriga ingredienserna) och vi får även en doft av bergamott, rostade kaffebönor och cederträ.

Vanilj är en doftnot som de flesta av oss uppfattar som attraktiv och Valentino Uomo Intense är laddad på den fronten.
Det här är däremot en utsökt vanilj som aldrig blir för söt (som många andra vaniljbaserade parfymer kan bli) och den är helt enkelt en komplex, intensiv och sexig doft för en riktig man.

Prestandan är dessutom riktigt bra med en bra radie och hållbarhet som lätt sträcker sig över 6 timmar.

Även om du kan ha denna herrdoft både på jobb och privat så här den absolut bäst när du ska på dejt eller träffa din tjej.

Enligt många tjejer är Valentino Uomo Intense den sexigaste herrdoften och de flesta tjejer vill bara komma närmare när man har på sig denna parfym. Är du ute efter en sexig doft för män som de flesta kvinnor kommer tycka om så är det här ett givet val. Du kommer få komplimanger. Garanterat.

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Valentino Uomo Intense

Dior Sauvage

Om det är någon herrparfym som kan mäta sig (när det gäller populära dofter för killar) med Paco Rabanne One Million så är det Sauvage från Dior. Dior Sauvage EDT släpptes 2015 och klättrade snabbt upp på topplista efter topplista i olika länder världen över och är fortfarande kvar som en av de bästa och mest populära herrparfymer någonsin.

Dior Sauvage EDT är en herrparfym som garanterat får både tjejer och killar att vända sig om. Dom som vågar kommer ge dig en komplimang och fråga vad det är för parfym du har på dig.

Vi gav Dior Sauvage 9/10 när vi recenserade den och du kan läsa vår recension om denna herrparfym här: Dior Sauvage recension

Dior Sauvage lyckas med konststycket att kombinera något fräscht med elegans, stil och sexighet. Det här är en parfym som funkar i princip året om, och i vilka situationer som helst, och du kommer få komplimanger både på jobbet och privat.

Kalabrisk bergamott med ambroxan och olika tränoter blandas på ett utsökt och unikt sätt och resultatet är en herrparfym som är galet oemotståndlig, elegant, manlig och sexig.

Här behöver man egentligen inte tänka efter.. Det finns en anledning till att det är en av de mest populära parfymer för män som finns idag.
Köp den och låta din omgivning njuta av den.
Och din dejt.. Kommer älska den.

Köp EDT för en herrdoft som ger mer komplimanger och som de flesta tjejer gillar. Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Dior Sauvage.

Boss Bottled Intense

Sexig parfym herr Boss Bottled Intense

2015 lanserades Boss Bottled Intense, en intensivare version av en av världens mest sålda och mest populära herrparfymer: Boss Bottled.

En lite mer komplex version av originalet som bland annat innehåller bergamott, äpple, kanel, geranium, sandelträ, vetiver, cederträ och utsökt vanilj. Doftnoter som tillsammans skapar en oemotståndlig parfym för män som tjejer helt enkelt inte får nog av.

Vanilj är en doftnot som de flesta av oss uppfattar som attraktiv och det är en doftnot som återfinns i många av världens sexigaste parfymer. Här går vaniljen perfekt ihop med resten av doftnoterna och Boss Bottled är helt enkelt sexighet i en flaska!

Boss Bottled Intense är mer intensiv än originalet och detta är en herrdoft med en belativt bra prestanda (du kan behöva spraya på lite extra) med en bra radie och bra hållbarhet på ca 5 timmar.

Om du har letat efter en riktigt manlig och sexig parfym för män så är det här ett riktigt bra val. Köp den och gör dig redo för de komplimanger du kommer få från tjejer.

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Boss Bottled Intense

Aventus Creed

Sexiga Parfymer Herr Som Tjejer Kommer Älska - Aventus Creed

Aventus Creed är en modern klassiker. Endast de finaste ingredienserna har använts och kombinationerna av de olika doftnoterna är helt fantastisk. Det blir inte mer manligt än så här.

Creed är en maskulin doft som inte är anonym på något sätt. Dom i din omgivning kommer att märka av att du bär den här herrparfymen och chansen är hög att de flesta av dom kommer tycka om den.

Aventus har bland annat använt bergamott, äpple, ananas, jasmin, patchouli, vanilj, mysk och ambra tillsammans med en del andra doftnoter för att ta fram den här sexiga, animaliska och otroligt manliga parfymen som nästan är ett måste att ha.

Ambra är en riktigt animalisk doftnot som (när den används på rätt sätt) kan vara riktigt, riktigt sexig.

Alla kommer inte gilla den, men många kommer älska den. Och dom som älskar den kommer inte få nog av den.
Varning för att det här är en extremt beroendeframkallande herrparfym. Sexig som fan.

Creed Aventus är inte billig, men värd varenda krona.
Köp den. Idag.

Paco Rabanne Invictus

Sexiga Parfymer Herr Som Tjejer Kommer Älska - Paco Rabanne Invictus

Paco Rabanne behöver ingen närmare introduktion när det gäller herrparfymer. Paco Rabanne står bakom fantastiska herrparfymer som One Million (finns längre ner på den här listan) och XS. Invictus släpptes 2013 och gick snabbt upp på topplista efter topplista världen över.

Det här är en helt otrolig parfym som öppnar upp med fräsch grapefrukt och doftnoter av hav och vatten tillsammans med en förförisk jasmindoft och b.la patchouli och ambra.

Ambra och kombinationen med patchouli, jasmin och doftnoter av hav och vatten skapar en herrparfym som både är fräsch, djup och sexig.

Vi har inte träffat en enda tjej som inte älskar Invictus och få parfymer får så många komplimanger av tjejer som just Invictus. Om du inte äger Invictus från Paco Rabanne så är det dags att du köper den.
Du kommer inte att ångra dig.

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Paco Rabanne Invictus.

Paco Rabanne One Million

Sexiga Parfymer Herr Som Tjejer Kommer Älska - Paco Rabanne One Million

Vad får du när du blandar grapefrukt, blodapelsin, mynta, ros, kanel, läder, olika kryddor, patchouli och bärnsten och dessutom slänger med lite magi från Paco Rabanne?

Du får ett mästerverk som heter One Million.

Paco Rabanne One Million har klättrat upp på topplistor världen över (även här i Sverige) och det är lätt att förstå varför..
Den är helt fantastisk. Manlig, djup, sexig men samtidigt fräsch.

Det finns inget som liknar One Million (även om många parfymhus försöker kopiera dess dna) och även om One Million nu är så pass vanlig att nästan varje kille äger den så kan vi inte låta bli att inkludera den i vår topplista över de sexigaste herrparfymer som finns.

One Million är en sån parfym som gör att en tjej kan följa efter dig på gatan bara för att fråga vad det är som luktar så gott. Tjejer tycker om One Million. Vi älskar One Million.

Köper du One Million bör du vara förberedd på att du kommer få komplimanger och att folk kommer fråga dig vad det är för parfym du har på dig.

Det här är sexighet i en flaska och ett måste.

Dessutom levererar One Million verkligen när det gäller prestanda och du får en bra radie samt en riktigt grym hållbarhet på över 6 timmar.
Precis som en bra parfym bör prestera.

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Paco Rabanne One Million.

Tom Ford Oud Wood

Sexiga Parfymer Herr Som Tjejer Kommer Älska - Tom Ford Oud Wood

Tom Ford skapar helt fantastiska parfymer för både män och kvinnor. Oud Wood ingår i hans exklusiva kollektion ”Private Blend” och är en otrolig parfym med oud som fokus.

Du kan hitta vår recension av Oud wood här: Oud Wood recension

Oud är en av de mest sällsynta och exklusiva ingredienserna man kan ha i en parfym, och här har Tom Ford kombinerat oud med rosenträ, kardemumma, sandelträd, vetiver och bland annat tonkaböna.

En kombination som gör Oud Wood till en varm, sensuell, maskulin och elegant parfym.

Till skillnad från de flesta andra parfymer på den här listan så är Oud Wood från Tom Ford mer elegant och sofistikerad. Man känner kvaliteten i den här parfymen. Komplex, fin och stark, men mjuk samtidigt som den är sexig.

Vi älskar Tom Ford och Oud Wood är helt enkelt en makalös parfym som dessutom är lite mer exklusiv. Den är definitivt dyrare än de flesta på den här listan, men doften i sig och exklusiviteten gör det här till ett bra köp.

Är du en man som vill dofta sexigt på ett riktigt manligt och elegant sätt så är Tom Ford Oud Wood ett bra val!

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Tom Ford Oud Wood.

Versace Eros

Versace Eros släpptes 2012 och är en herrdoft som är namngiven efter Eros, den kärleksguden i grekisk mytologi.

Med Eros ville Versace ta fram en sexig herrparfym som kunde förmedla passion och skapa åtrå.

Och det lyckades Versace verkligen med. Eros är kanske inte den absolut sexigaste herrdoften men den ligger definitivt högt uppe på topplistan över världens absolut bästa herrparfymer som tjejer gillar på män.

Eros öppnar upp med en otrolig blandning av mint, äpple och citrus. Det är en lagom söt och fräsch doft som direkt får en att lägga märke till Eros. Inom några minuter kommer en söt doft av tonkaböna in tillsammans med ambroxan och det är nu det magiska börjar. Efter en 20 minuter när Eros börjar lägga sig så kommer en otroligt sexig version av vanilj fram tillsammans med vetiver, cederträ och en del andra doftnoter.

Allt detta tillsammans skapar en unik herrparfym som många parfymhus försökt kopiera men misslyckats. Originalet Eros är bäst och detta är en herrparfym som är otroligt populär världen över och som kan hittas på topplista efter topplista i nästan varje land.
Den är helt enkelt värd varenda krona.

Du kommer få komplimanger. Både tjejer och killar kommer tycka att du luktar riktigt gott. Versace Eros är en parfym du kan använda året runt och det är en riktigt galet sexig parfym som du definitivt bör äga.

Köp endast original!
Du kan hitta och köpa denna parfym här: Versace Eros

Det finns såklart en hel del andra parfymer som är sexiga, sensuella och manliga men det här är helt klart bland de absolut bästa herrparfymer just nu som tjejer älskar på killar.

Oavsett vilken av dessa parfymer du väljer så kommer du få komplimanger.
Och förstås.. Du kommer själv njuta av att du luktar galet gott, manligt och sexigt!

Fler parfym recensioner kan du hitta här:

  • Oud Wood Recension
    Tom Ford Oud Wood är en lyxig herrparfym som är helt fantastisk! Läs vår recension om Oud Wood här!
  • La nuit de l’homme Recension
    Yves Saint Laurent – La nuit de l’homme är en av de bästa herrparfymer som finns och de flesta kvinnor fullkomligt älskar denna parfym! Läs vår recension!
  • Tom Ford Noir recension
    Noir är en mörk, mystisk och otroligt manlig herrparfym. Det här är vår recension av Tom Ford Noir.