Senast uppdaterad 2019-06-29

Om du är ute efter en herrparfym som tjejer gillar så är det här listan på parfymer som du absolut inte får missa!

Att hitta rätt herrparfym som tjejer gillar är inte alltid lätt, och det finns en rad olika aspekter att tänka på när man köper en ny parfym.
Några exempel är:

  • Är det en parfym till jobbet eller privat?
  • Vill du ha en dagsparfym eller är du ute efter en kvällsparfym?
  • Hur stor radie vill du att parfymen ska ha?
  • Vilken karaktär ska parfymen ha?
    Det finns varma, fylliga och djupa herrparfymer, friska och fräscha herrparfymer som oftast är marina eller citrusbaserade, du har blommiga, träiga, kryddiga osv. Flera av de absolut bästa herrparfymerna som tjejer gillar är faktiskt en blandning av olika karaktärer och dofter som tillsammans utgör en manlig och sexig doft.
  • Hur unik vill du att din parfym ska vara? Ju mer unik din parfym är, desto mer spännande och unik kommer du att uppfattas när du bär den. Ju vanligare en parfym är desto större är chansen att tjejen du träffar kommer känna igen den från tidigare killar hon umgåtts med.

Som tur är slipper du tänka på allt det där, för det är exakt just det vi gör när vi provar, betygsätter och recenserar herrparfymer!

I den här listan kommer vi inte bara gå igenom några av de absolut bästa herrparfymerna som kvinnor tycker om, utan även förklara hur den doftar och vilket tillfälle den passar bäst till.

Men fokus är på en sak: det måste vara en herrparfym som tjejer gillar.

Azzaro Wanted by night

Herrparfym topplista - Azzaro Wanted by night

NYHET! Azzaro Wanted by Night är den senaste herrparfymen som släppts från Azzaro (släpptes 2018) och det här är en parfym för en man som vill attrahera tjejer. Helt klart en otroligt sexig och manlig parfym och precis som namnet antyder så är det ”wanted by night.” som gäller.

Det här är en av de bästa herrparfymer just nu där Azzaro har kombinerat varma och djupa doftnoter som cederträ, tobak och rökelse med fruktiga och citrus dofter och kombinationen är helt magisk. ”Wanted by night” har ett djup och känns varm och trygg på samma gång som den är söt och sexig. Det här är den parfym du tar på dig när du ska på dejt. Det här är den parfym du tar på dig när du ska ut på stan med polarna och gärna vill träffa en tjej. Det här den doft du vill bära när en tjej kommer dig nära. Så är det bara. En bonus är att det här är en relativt ny herrparfym vilket betyder att det inte är så många killar som har den. Så passa på att lukta unikt och gott och köp den nu!

Köp endast original!
Du kan köpa denna herrparfym från Azzaro till ett bra pris här: Wanted by night

Hermès – Terre D’Hermès

Herrparfym som tjejer gillar - Hermès Terre D'Hermès

En modern klassiker som verkligen är unik. Terre D’Hermès från Hermès lyckas med konststycket att få dig att lukta både sexig och elegant på samma gång. Karismatisk, trygg och stilig – det är exakt så tjejer kommer uppfatta dig som när du bär denna parfym. Det här är en tidlös, fräsch och sexig herrparfym som tjejer gillar.

Träiga doftnoter blandas med bland annat citrusdofter, patchouli och peppar och kombinationen är magisk.

Det här är doften av elegans och sex i en flaska och en doft som de flesta kvinnor gillar.
Bär den med självförtroende, var en gentleman och du kommer att imponera på tjejerna.

Det här är en både djup och fräsch doft på samma gång och passar därför lika bra till höst, vinter som till vår och sommar. Funkar dessutom lika bra till både jobb och privat, så bär den oavsett om du ska på dejt eller om du ska till kontoret.

Köp endast original!
Du kan köpa denna herrparfym från Hermès säkert och med snabb frakt: Terre D’Hermès

Yves Saint Laurent L’Homme

Sexiga Parfymer Herr Som Tjejer Kommer Älska - Yves Saint Laurent L'homme

Ännu en modern klassiker: L’Homme från Yves Saint Laurent.

En herrparfym som luktar precis lika episkt nu som när den släpptes 2006.

Med ingefära, bergamott och citron som toppnoter, olika kryddor, vitpeppar, basilika och en fin form av viol som hjärtnoter och med basnoter som tonka böna, vetiver från Tahiti och cederträ lyckas YSL skapa ett mästerverk som 99.5% av alla vi någonsin träffat fullkomligt älskar.

Alla doftnoter blandas på ett fantastiskt sätt och slutresultat är en herrparfym som är otroligt elegant, djup och samtidigt sexig.

Det här är en otroligt fin parfym som funkar året om och som funkar precis lika bra om du ska till kontoret, ut med vännerna eller på dejt.

Vår testpanel av tjejer fullkomligt älskade L’Homme och det här är helt klart en vinnande doft som du sprayar på innan du går på dejt med din tjej.
Det finns en anledning att L’Homme finns på parfymlistor runt om i världen och det är för att den är galet fin.
Både tjejer och killar blir attraherade som bara den av L’Homme.

Köp den och förbered dig på en massa komplimanger från tjejer.

Köp ENDAST original!
Du kan köpa denna herrparfym från Yves Saint Laurent säkert och med snabb frakt här: L’Homme

Jean Paul Gaultier – Ultra Male

Herrparfym som tjejer gillar - Jean Paul Gaultier Ultra Male

Ultra male från Jean Paul Gaultier släpptes 2015 och är en flanker (omformulering) av originalet (och klassikern) Le male. Det här är ingen elegant doft, det här är en 100% sexigt i en flaska. Jean Paul Gaultier gör provokativa parfymer som är sensuella, sexiga och som är gjorda för att attrahera – och det är exakt vad denna parfym gör.

Förutom att det är en galet fin herrparfym som tjejer gillar så älskar vi den för att den är en av få parfymer som använder sig utav päron som en av huvudnoterna. Till skillnad från originalet Le male så öppnar Ultra Male upp på ett sött och sexigt sätt där doften av päron är stjärnan, detta blandas sedan ut bland annat med lavender och vanilj och slutresultatet är en helt otroligt sexig och förförisk doft. Inget för kontoret. Det här är doften du förför med.
Ta på den när du vill lukta gott inför en dejt. Köp den. Nu.

Köp endast original!
Du kan köpa denna herrparfym från Jean Paul Gaultier säkert och med snabb  frakt här: 
Ultra Male

Dior Sauvage

Herrparfym som tjejer gillar - Dior Sauvage

Parfymen hela världen älskar.. Ja nästan. Vi kan inte lova att ALLA tjejer kommer tycka om den, men garanterat MÅNGA kommer bli helt tokiga av den. Så bra är den.

Vi gav Dior Sauvage 9/10 när vi recenserade den och du kan läsa vår recension här: Sauvage recension

Vi var en av de första i Norden att prova Sauvage och när den släpptes fick vi komplimanger var vi än gick – så bra är den. Nu är Sauvage så pass vanlig att många tjejer lätt känner igen den. Men trots att den är så vanlig så kan vi inte exkludera den från den här listan – så bra är den!

Vi vågar nog påstå att Sauvage kommer vara en av de absolut bästa herrparfymer som släppts detta årtionde. Det är en elegant, sofistikerad, sexig och manlig parfym som faktiskt funkar både på jobbet och när du ska ut på dejt.

Det är dessutom en året runt parfym. Funkar med andra ord lika bra på vår och sommar som på höst och vinter. Den är så pass komplex att den faktiskt klarar av vilken årstid som helst.

Det här är ingen herrparfym du behöver fundera över. Köp den. Spraya.
Och låt din dejt eller tjej njuta av hur gott du luktar.

Köp ENDAST original!
Vi köpte vårt exemplar av Dior Sauvage säkert och med snabb frakt här: Sauvage.

Dior Homme Intense

Herrparfym som tjejer gillar - Dior Homme Intense

Den andra parfymen från Dior på vår lista över herrparfymer som kvinnor gillar och Dior Homme Intense är lika bra idag som den var när den släpptes 2011. Här har Dior bland annat blandat dofter som lavendel, iris, mysk, vetiver och päron. Resultatet är elegans och maskulinitet i en flaska. Det här är en herrparfym för en RIKTIG MAN.

Manlig, elegant och förförisk. Och den håller. Länge. Den har en hållbarhet på över 7 timmar och en radie som gör att folk i din närhet kommer att lägga märke till dig. På ett bra sätt.

Bär den här på en dejt och din tjej kommer få svårt att slita sin från dig.

Gillar hon dig kommer hon gilla dig ännu mer för att du luktar så jäkla gott. Ett säkert kort när det gäller herrparfymer och utan tvekan en galet förförisk parfym som de flesta tjejer absolut älskar!

Köp endast original!
Du kan köpa denna herrparfym från Dior till ett bra pris här: 
Homme Intense

Carolina Herrera CH Men Privé

Herrparfym som tjejer gillar Carolina Herrera CH men prive

Carolina Herrera har verkligen lyckats ta fram en riktigt bra herrparfym i CH Men Privé. Det här är en helt underbar herrparfym som innehåller tränoter, läder, whisky (!), citrus och en hel del andra spännande doftnoter som tillsammans gör den till en av de sexigaste herrparfymerna just nu som innehåller läder.

Vi fullkomligt älskar den här parfymen och en bonus är att (till skillnad från Diors Sauvage) det inte är många killar som har den. Just därför rekommenderar vi verkligen den här parfymen. Så om du vill dofta gott på ett riktigt unikt sätt och är ute efter en herrparfym som kvinnor verkligen gillar så är det här definitivt ett riktigt bra val!

Köp endast original!
Du kan köpa denna herrparfym från Carolina Herrera säkert och till ett bra pris här: 
CH Men Privé

Tom Ford Ombré Leather

Tom Ford Ombré Leather är en herrparfym med en helt fantastisk läderdoft. Här har Tom Ford tagit sin numera klassiska Tuscan Leather och gjort en version som är mycket mer omtyckt av tjejer. Det är läder, och det är läder på ett sätt som luktar elegant och sexigt som blandats med bland annat jasmin, patchouli och ambra och resultatet är en av de bästa herrparfymer som släpptes 2018.

En parfym som både har elegans och attityd som är perfekt för dig som vill ha något som luktar manligt, gott och otroligt förföriskt.

Du kommer få komplimanger, och tjejer kommer tycka att du luktar gott, sexigt och definitivt manligt.

Herrparfym Ombré Leather

Du kan köpa denna otroliga parfym här: Tom Ford Ombré Leather

Ambre Nuit

Herrparfym som tjejer gillar - Dior Ambre Nuit

Tredje herrparfymen från Dior på vår lista över parfymer som tjejer gillar på män och det här är den mest exklusiva parfymen på den här listan.

Ambre Nuit tillhör Christian Dior’s exklusiva linje av parfymer och som flera andra i denna kollektion så är det här ett mästerverk.
Det finns ingen annan parfym för män som liknar Ambre Nuit på marknaden.

Definitivt en kvällsdoft, just på grund av att den är så förförisk, men bär den på jobbet om du vill. Funkar lika bra till höst och vinter som till vår och sommar, men kommer kanske till sin rätta lite mer när det är lite svalare ute.

Vill du veta mer om vad vi tyckte om exklusiva Dior Ambre Nuit så rekommenderar vi att du läser recensionen här: Ambre nuit

Vi kommer inte att gå in i detaljer, men kort sagt: det här är en oemotståndlig herrparfym. Den är komplex men ändå enkel. Den är djup men ändå fräsch. Den är sensuell och elegant. Förförisk.

Och det är INTE många andra killar som har den här parfymen.. Du kommer med andra ord definitivt att lukta gott på ett unikt sätt.

Det här är doften som folk vänder sig om på gatan och frågar dig vad det är som luktar så gott. Så bra är den.

Vi rekommenderar att du köper den direkt från Dior med tanke på att det är få som säljer den och med tanke på alla kopior som finns i omlopp. Här är länken direkt till sidan: Dior Ambre Nuit.

Giorgio Armani – Acqua Di Gio

Herrparfym som tjejer gillar - Acqua di gio

Till skillnad från de flesta andra parfymer på den här listan så är det här en herrparfym som verkligen går mot det fräscha och marina hållet.

Det är en doft som kombinerar marina doftnoter med en härlig värme som bland annat kommer från mysk, patchouli, ambra och ekmossa.

Citrus blandas med salta marina noter och kryddor och resultatet är en herrparfym som trots att den är över 20 år gammal fortfarande är lika episk nu som då (Acqua di Gio skapades 1996.)

Det här är en parfym som tjejer gillar på män, helt klart. Och en fördel är att den passar precis lika bra på kontoret som privat. Bär den när du vill lukta gott på jobbet eller när du ska på dejt.

Den här parfymen är magisk på sommaren, och på hösten och vintern ändras den lite och blir lite mindre fyllig (fast fortfarande otroligt fin) och till våren är den helt perfekt då den blandas med den friska vårluften på ett fantastiskt sätt. Under värme (till exempel under sommaren) så utvecklar den sig på ett sätt som är helt fantastisk, där man från toppnoterna hela vägen till basnoterna njuter till fullo.
Denna parfym för killar är en klassiker av en anledning: den är makalöst fin.

Köp endast original!
Du kan köpa denna herrparfym från Giorgio Armani säkert, till ett bra pris här och med snabb frakt här: 
Acqua Di Gio

Och där har du vår lista på några av de absolut bästa herrparfymerna som tjejer gillar på killar.
Det finns förstås en hel del andra bra herrparfymer men det här är några av de bästa. Oavsett vilken av dessa parfymer du väljer så kommer tjejer garanterat att gilla din doft.