Hur blir man snygg som kille? Hur kan man uppfattas som attraktiv av kvinnor?

Två frågor som förmodligen varenda kille ställt sig någon gång under livet. Förutom den genetiska delen där du har det du föddes med (ditt utseende) så finns det en del saker du kan göra för att bli snyggare och dessutom vara mer attraktiv. Inte bara för tjejernas skull utan för din egen skull förstås.

Den snabbaste vägen till att bli snygg är ditt leende.

Att le är viktigt. Otroligt viktigt.

Du vet den där känslan du får när någon ler mot dig?
Ett leende gör så mycket och att få ett leende tillbaka är fantastiskt. Oavsett om du är aktiv inom dejting eller om du är i ett förhållande så är det viktigt att du framstår som glad och positiv!

Genom att le så ser du glad och positiv ut och det smittar av sig! Ett leende kan dessutom få dig att se sexigare ut och helt klart mer attraktiv ut. Le och var glad och du kommer bli snyggare och uppfattas som mer attraktiv.

Skorna gör mannen.

Det finns en anledning till att det här uttrycket funnits så länge.
Skorna är en av de första sakerna som en tjej lägger märke till.
Slitna skor, smutsiga skor eller helt enkelt fula skor går bort.

Använder du dressade skor ska du se till att dom är fräscha, rena och välvårdade.

Sneakers är snyggt och vi älskar sneakers (båda privat och i mer professionella sammanhang), men det gäller förstås att hitta rätt sneakers.

Utgå från stilrena (tänk enkla vita eller svarta sneakers) – de ser oftast riktigt snygga ut.

Även här ska dom se rena och fina ut.

För inspiration om snygga sneakers rekommenderar vi att du kikar närmare på dessa sidor:

Dofta gott. Riktigt gott.

Med alla parfymer som nu finns tillgängliga för män så finns det INGEN ursäkt att inte dofta gott.

Investera i minst 2-3 parfymer med olika karaktärer (tänk en fräsch och mer sportig, en djupare och sexigare kvällsdoft och en tredje att variera dig med.)  Dior Sauvage är en fantastisk parfym som passar perfekt för dejten eller i princip när som helst. La nuit de l’homme är en annan doft som kvinnor älskar och som nästan är ett måste. För fler herrparfymer som uppskattas av kvinnor rekommenderar vi att du kollar in dessa sidor: sexiga parfymer för killar och herrparfym som tjejer gillar.

Du har mycket att välja på. Välj rätt parfym och se till att lukta gott och du kommer framstå som snyggare och mer attraktiv.

Ditt kroppsspråk är viktigt.
Otroligt viktigt.

Ponera att du är på första dejten med en tjej. Det enda tjejen har att gå på är vad du säger, vad du gör och hur du ser ut. Ett ”öppet kroppsspråk” och ett avslappnat kroppsspråk (med bra hållning förstås) gör att du ser mer inbjudande ut.

Många studier visar att ett mer slutet kroppsspråk (armarna i kors, etc) gör att man uppfattas som kall, stel och rent ut sagt tråkig. Rakryggad är helrätt.
Så upp med bröstet, sluta ha armarna i kors och se till att du helt enkelt ser avslappnad och öppen ut.

Tänk på ditt kroppsspråk samt hur du för dig och du kommer uppfattas som mer attraktiv av tjejer.

Ta hand om ditt utseende och din kropp.

Det här inkluderar så mycket (se gärna våra recensioner, guider och tips om skönhet för män), men du bör ta hand ditt yttre. Har du t.ex. torr hy, så bör du använda en återfuktande ansiktskräm. Har du fet hy, så bör du använda ansiktsprodukter som återfuktar och hjälper mot det.

Skäggvård är också viktigt.

Det är relativt vanligt att tjejer älskar kort skäggstubb, så trimma det. Oavsett om du har skäggstubb eller längre skägg så är det viktigt att du ser välvårdad ut. Samma sak gäller hårvård, så klipp dig gärna med jämna mellanrum. Nyklippt på dejten brukar alltid ge ”pluspoäng.”

Gör rent överallt (näsa, öron osv), trimma näshåren och har du hår i öronen (mer vanligt ju äldre man blir) så använder du en trimmer.
Få tjejer gillar att se en buske sticka ut ur öronen eller ur näsan.
Och se till att du använder deodorant. Alltid.

Ta hand om ditt utseende så kommer du definitivt bli snyggare.

Träna

Alla tjejer gillar olika saker. En del gillar smala killar, andra gillar killar som är kraftiga och stora, vissa tjejer gillar killar som är helt ”normala” och andra gillar vältränade killar.

Definitionen på vältränad är dock väldigt bred.
En hel del tjejer vill gärna att killen ska ha muskler, andra tycker en man är vältränad om man ser hans magmuskler och sen finns det ju det kvinnor som vill ha riktigt mycket muskler på sin man.

Det viktigaste här är egentligen att se till att du har en så sund kropp som möjligt och att du mår bra.

Och detta mer för din egen skull än för någon annans. Ju hälsosammare och mer vältränad du är desto bättre kommer du att må. Du kommer dessutom vara friskare samt leva längre och sedan kommer ju bonusen att många kvinnor tycker om en man som ser just vältränad ut.

Välj dina ord rätt.

Vad du säger – och hur du säger det – säger mycket om dig.
De flesta tjejer lyssnar noga på ditt ordval och hur du uttrycker dig. Om du pratar med en tjej på exakt samma sätt som du pratar med dina polare så kan det bli fel.
Det finns studier som visar att både män och kvinnor som ställer frågor (och sedan faktiskt lyssnar på svaren) framstår som mer attraktiva.

Så tänk på vad du säger, hur du säger det och ställ frågor – så kommer detta definitivt uppfattas som en positiv sak och i många fall kommer du uppfattas som mer intressant och attraktiv.

En god natts sömn kan göra underverk.

Du vet hur vissa ser ut när dom ser så där riktigt trötta ut? Ja just det..

Studie efter studie har visat att människor som har fått för lite sömn uppfattas som slitna, mindre attraktiva, mindre hälsosamma och faktiskt – sorgsna. Det här är enkelt fixat däremot.

Se till att du sover ut. Inte bara för att se snyggare ut – utan även för att det är en av de viktigaste sakerna du kan göra för att må bättre, vara mer hälsosam, friskare och leva längre.

Var självsäker.

Att vara självsäker betyder inte att man ska vara arrogant eller tro att man är bättre än andra.

Tro på dig själv, tro på det du säger och gör och chansen är att hon kommer se en man som är självsäker.
Och en självsäker man är något de flesta kvinnor älskar!

Summering

Att framstå som mer attraktiv och att se snyggare ut är i slutändan resultatet av olika saker. Ta hand om din kropp på olika sätt: träna, ät rätt och se till att få en god natts sömn så ofta du kan.
Se till att du använder bra hudvårdsprodukter och använd deodorant samt en god herrparfym.

Klä dig snyggt. Se till att du bygger upp en bra basgarderob och klä dig på ett sätt som imponerar.

Och sist men inte minst: se till att vara positiv, glad och en gentleman. Attraktion handlar om så mycket mer än bara fysiska aspekter. Se till att du matchar ditt yttre med en rejäl dos av humor, en skarp hjärna, stort hjärta och mycket vett och etikett!

Bli en bättre man, få dejting tips, lär dig mer om förhållanden och mycket mer här:

  • Första dejten tips killar
    Allt hänger på första dejten. Det mesta i alla fall. Den är viktig. Missa inte dessa första dejten tips för killar!
  • Sexiga herrparfymer
    Det är otroligt viktigt att lukta gott när du går på en dejt. Det här är sexiga herrparfymer som tjejer älskar på killar.
  • Hur kommer man över någon
    Alla går vi igenom jobbiga perioder då vi ska försöka komma över någon. Det här är tips på hur du kan komma över ditt ex.

Denna artikel uppdaterades 2020-05-05