Hur blir man snygg som kille? Hur kan man uppfattas som attraktiv av kvinnor?

Två frågor som förmodligen varenda man har ställt sig någon gång under livet.
Förutom den genetiska delen där du har det du föddes med (ditt utseende) så finns det en del saker du kan göra för att bli snyggare och dessutom vara mer attraktiv. Inte bara för tjejernas skulle utan för din egen skull förstås.

Den kortaste vägen till att bli snygg är ditt leende.

Att le. Är viktigt. Riktigt, riktigt viktigt. Du vet den där känslan du får när någon ler mot dig?
Ett leende gör så mycket.
Du ser glad ut, du ser positiv ut, det smittar av sig, och ett leende kan få dig att se sexigare ut och helt klart mer attraktiv ut. Le och du kommer bli snyggare.

Skorna gör mannen.

Det finns en anledning till att det här uttrycket funnits så länge. Skorna är en av de första sakerna som en tjej lägger märke till. Slitna skor, smutsiga skor eller helt enkelt fula skor går bort.

Använder du dressade skor ska du se till att dom är fräscha, rena och välvårdade.
Vi älskar sneakers (båda privat och i mer professionella sammanhang) och det är inte alls svårt att hitta rätt sneakers. Utgå från stilrena (tänk enkla svarta sneakers) från t.ex. Nike – de ser oftast riktigt snygga ut.
Även här ska dom se rena och fina ut.

Dofta gott. Riktigt gott.

Med alla de dofter som nu finns tillgängliga för män så finns det INGEN ursäkt att inte dofta gott.
Investera i 2-3 parfymer med olika karaktärer (tänk en fräsch, mer sportig, en djupare och sexigare kvällsdoft och en tredje att variera dig med.)  Dior Sauvage är en fantastisk parfym (dock otroligt vanlig) som passar perfekt för dejten eller i princip när som helst. Dylan Blue (Versace) är en annan doft som kvinnor älskar och som nästan är ett måste. Polo sport blue är en fräschare och lättare parfym som även den uppskattas av kvinnor. Du har mycket att välja på. Välj rätt. Lukta gott och du kommer framstå som snyggare och mer attraktiv.

Ditt kroppsspråk är viktigt. Otroligt viktigt.

Ponera att du är på första dejten med en tjej. Det enda tjejen har att gå på är vad du säger, vad du gör och hur du ser ut. Ett ”öppet kroppsspråk” och avslappnat kroppsspråk (med bra hållning förstås) gör att du ser mer inbjudande ut. Många studier visar att ett mer slutet kroppsspråk (armarna i kors, etc) gör att man uppfattas som kall, stel och rent ut sagt tråkig. Rakryggad är helrätt.
Så upp med bröstet, sluta ha armarna i kors och se till att du helt enkelt ser avslappnad och öppen ut.

Ta hand om ditt utseende och din kropp.

Det här inkluderar så mycket (se gärna våra recensioner och tips om skönhet för män), men du bör ta hand ditt yttre. Har du t.ex. torr hy, så använd en återfuktande ansiktskräm. Har du fet hy, så använd produkter som återfuktar och hjälper mot det. Grooming är viktigt. Det är relativt vanligt att tjejer älskar kort skäggstubb, så trimma det. Se välvårdad ut. Klipp dig med jämna mellanrum. Nyklippt på dejten brukar alltid ge ”pluspoäng.”
Gör rent överallt (näsa, öron osv), trimma näshåren och har du i öronen (mer vanligt ju äldre man blir) så använder du en trimmer. Få tjejer gillar att se en buske sticka ut. Använd deo.

Träna

Alla tjejer gillar olika saker. En del gillar smala killar, andra gillar dom kraftiga och stora, vissa gillar killar som är helt ”normala” och andra gillar vältränade killar. Definitionen på vältränad är dock väldigt bred, då en hel del tjejer gärna vill att killen ska ha muskler, andra tycker en man är vältränad om man ser magmusklerna och sen finns det ju det kvinnor som vill ha riktigt mycket muskler på sin karl.
Det viktigaste här är egentligen att se till att du har en så sund kropp som möjligt.
Och detta mer för din egen skull än för någon annans.  Ju hälsosammare och mer vältränad du är desto bättre kommer du att må, du kommer vara friskare och leva längre och sedan kommer ju bonusen att många kvinnor tycker om en man som ser just vältränad ut.

Välj dina ord rätt.

Vad du säger och hur du säger det – säger mycket om dig. De flesta kvinnor lyssnar noga på ditt ordval och hur du uttrycker dig. Om du pratar med en tjej på exakt samma sätt som du pratar med dina polare så kan det bli fel.
Visste du att studier har visat att både män och kvinnor som ställer frågor (och sedan faktiskt lyssnar på svaren) framstår som mer attraktiva? Nu vet du det i alla fall. Så tänk på vad du säger, hur du säger det och ställ frågor – så kommer detta definitivt uppfattas som en positiv sak.

En god natts sömn kan göra underverk.

Du vet hur någon ser ut när dom ser så där riktigt trötta ut? Ja just det..

Studier har visat att människor som har fått för lite sömn uppfattas som slitna, mindre attraktiva, mindre hälsosamma och faktiskt – sorgsna. Det här är enkelt fixat däremot. Se till att du sover ut. Inte bara för att se snyggare ut – det är en av de viktigaste sakerna du kan göra för att må bättre och leva längre.

Var självsäker.

Att vara självsäker betyder inte att man ska vara arrogant eller tro att man är bättre än andra.
Tro på dig själv, tro på det du säger och gör och chansen är att hon kommer se en man som är självsäker. Och en självsäker man är något de flesta kvinnor älskar.

Bli en bättre man, få dejting tips, lär dig mer om förhållanden och mycket mer här:

  • Första dejten tips killar
    Allt hänger på första dejten. Det mesta i alla fall. Den är viktig. Missa inte dessa första dejten tips för killar!
  • Sexiga herrparfymer
    Det är otroligt viktigt att lukta gott när du går på en dejt. Det här är sexiga herrparfymer som tjejer älskar på killar.
  • Hur kommer man över någon
    Alla går vi igenom jobbiga perioder då vi ska försöka komma över någon. Det här är tips på hur du kan komma över ditt ex.