Denna artikel innehåller inspiration och nyheter för 2019!

Slitna jeans kom tillbaka i mode runt 2010 när designers som Diesel och Balmain och några andra stora modehus började visa deras nya versioner av slitna jeans – för både herr och dam – på deras modevisningar.

Nu är slitna jeans mer populära än någonsin och de flesta klädmärken och modehus har ett antal olika modeller av slitna jeans i princip i varje kollektion som släpps, oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter.

Det är snyggt med slitna jeans (herr) – och slitna jeans ger en väldigt cool och trendig look som dessutom har rejält med attityd – men bara om man väljer rätt.

Det finns nämligen många olika slags typer av slitna jeans och det är viktigt att du väljer en modell och stil som faktiskt ser snygg ut, och det är just därför vi har tagit fram den här listan på coola och framför allt snygga slitna jeans för män.

Tre tips när du ska köpa snygga slitna jeans:

 • Slitna jeans med mindre hål är oftast snyggast. Det finns en del modeller där hålen är väldigt stora både horisontellt och vertikalt – och det är inte snyggt. Inte för oss män i alla fall. Håll dig till slitna jeans med mindre hål så blir det snyggt.
 • Färre revor och hål är snyggare är fler. Undvik för många revor och hål helt enkelt. Det finns slitna jeans med både hål och revor som löper längs hela byxbenet ända upp till grenen vilket inte är snyggt. Några hål eller revor på ett väl utvalda platser är absolut snyggast.
 • Undvik slitna jeans där det finns revor eller hål för högt och för lågt ner på byxan. Hål som sitter högt upp (tänk runt fickorna och grenen är inte snyggt. Det är självklart inte snyggt om man kan se färgen på dina kalsonger genom hålen.. Samma sak gäller hål och revor som sitter för nära byxbenet. Sikta på att de hål och revor som finns ska vara mellan strax under knäna till övre delen av låren men inte hela vägen till grenen. Slitna jeans med hål på knäna är alltid ett relativt säkert val.

Calvin Klein Slitna Jeans Herr

Slitna jeans herr Calvin Klein
(Bild ovan: Blå slitna jeans från Calvin Klein.)

Ett par blå snygga slitna jeans i herr modell från Calvin Klein som är smalare nedtill, har 5 fickor, en gylf som stängs med knappar och ett fåtal snygga revor. En snygg detalj som vi gillar är att det står ”CK” på ett snyggt sätt på gylfknapparna. Ett par snygga blå jeans som är slitna på rätt sätt. Hög kvalitet som alltid från ett av världens största modehus. Ett riktigt bra val för dig som vill ha snygga slitna jeans med attityd och stil.

Du kan se mer av dessa slitna jeans och köpa dom här: Slitna Jeans Herr Calvin Klein

William Baxter Blå Jeans

Slitna jeans william baxter

(Bild ovan: Blå Slitna jeans herr från William Baxter.)

Det här är ett par snygga slitna blå jeans för män från William Baxter. Tvättade, ser lite lätt sliten ut och har slitningar och hål vi knäna. Vad vi gillar med dessa jeans är att dom verkligen är slim fit och att tyget är stretch. Dessutom har dom förstås en rejäl dos av attityd och stil!

Du kan se mer av dessa snygga slitna blå jeans och köpa dom här: William Baxter Slitna Jeans Herr

Diesel Svarta Slitna Jeans Herr

svarta slitna jeans herr Diesel
(Bild ovan: Svarta slitna jeans herr från Diesel.)

Diesel gör herrkläder med attityd och det här är ett par svarta slitna jeans som har rejält med attityd och stil.
Ett par snygga, moderna, trendiga skinny (slim fit) jeans som är lite mer tight nertill med hål på knäna.  Är du efter ett par snygga svarta slitna jeans så är det här ett klockrent val. Snygga, kaxiga och tighta på rätt sätt.

Du kan se mer av dessa snygga slitna svarta jeans och köpa dom här: Diesel Svarta Slitna Jeans Herr

Levi’s 501 Slitna Jeans Herr

Levi's 501 Slitna Jeans Herr
(Bild ovan: Snygga Blå slitna 501 jeans herr i skinny fit från Levi’s.)

Levi’s behöver ingen introduktion. Det handlar om jeans och det handlar om snygga sådana. Det här är de klassiska 501:orna fast den slitna versionen med revor och hål på knäna. Levi’s 501 är en klassiker och här har Levi’s skapat en snygg version som är i skinny fit (slim fit) som är sliten på rätt sätt. Lagom är bäst när det gäller slitna jeans och det här är helt perfekt.

Du kan se mer av dessa slitna blå Levi’s jeans och köpa dom här:  Levi’s Slitna Jeans Herr

Just Junkies Svarta slitna jeans

svarta slitna jeans herr Just Junkies
(Bild ovan: Snygga svarta slitna jeans herr i slim fit från Just Junkies.)

Det här är ett par svarta jeans med hål på och runt knäna. Slim fit modell i stretch som ser riktigt bra ut då dom är tight på ett snyggt sätt. Vi gillar detaljer som de 3 snygga silverfärgade nitarna vid fickorna och att de hål som finns är i perfekt storlek och inte för många. Är du ute efter ett par snygga jeans med attityd är det här ett riktigt bra val!

Du kan se mer av dessa svarta slitna jeans från Just Junkies och köpa dom här:  Just Junkies slitna jeans

Dr. Denim Jeans

Dr. Denim slitna blå jeans
(Bild ovan: Snygga slitna blå slim fit jeans för män från Dr. Denim.)

Dr. Denim kan jeans och det här paret är ju så snygga. Skinny fit, aningen tvättad look med revor och hål på knäna. Det här är ett par riktigt snygga ljusblå jeans som har mindre slitningar som ser riktigt bra ut.

Du kan se mer av dessa slitna jeans från Dr. Denim och köpa dom här: Dr. Denim Slitna Jeans

Adrian Hammond Vita Slitna Jeans Herr

slitna vita jeans herr Adrian Hammond
(Bild ovan: Slitna vita jeans herr från Adrian Hammond.)

Det här är ett par snygga vita jeans som är slitna från Adrian Hammond. Passformen är skinny (slim fit) och dom har hål på knäna och en detalj som man sällan ser på jeans: En dragkedja vid benslutet.

Vita jeans är perfekt på sommaren, men funkar riktigt bra året om när du ska på fest eller något event. Vita jeans är snygga, har attityd och ska bäras med självförtroende! Om du är ute efter snygga vita jeans med hål som dessutom har något extra – så är det här ett riktigt bra val!

Du kan se mer av dessa vita slitna jeans och köpa dom här: Vita Slitna Jeans Herr Från Adrian Hammond

G-star Arc Slitna Jeans

Slitna Jeans Herr G-star Arc
(Bild ovan: Slitna blå jeans i modell herr från G-star.)

Ett par blå jeans med mindre och lättare slitningar från G-star. Det här är en nyhet från G-star som ser riktigt snygga ut. Ett par slitna jeans i slim fit och stretch, vilket gör att dom sitter snyggt och skönt. G-star kan jeans och det här är definitivt en av de snygga nya modellerna som finns ute just nu. Vi gillar att dessa jeans är slitna på ett lite lättare och mer diskret sätt. Dom är snygga helt enkelt och är ett riktigt bra köp.

Du kan se mer av dessa slitna jeans och köpa dom här: G-star Slitna Jeans

Adrian Hammond Svarta Slitna Jeans

Svarta slitna jeans Adriam Hammond

(Bild ovan: Slitna svarta jeans för män från Adrian Hammond.)

Nevada är ett par svarta jeans från Adrian Hammond som är slitna på ett riktigt snyggt sätt. Det här är ett par svarta jeans som har hål och slitningar på knäna och ovan knäna. Passformen är slim fit och dom ser helt enkelt riktigt snygga ut. Denna nyhet från Adrian hammond är ett grymt bra val för dig som är ute efter ett par slitna svarta jeans med attityd och stil!

Du kan se mer av dessa slitna jeans från Adrian Hammond och köpa dom här: Svarta Slitna Jeans Herr

Neuw Grå slitna jeans herr

Grå slitna jeans herr Neuw Iggi
(Bild ovan: Slitna grå jeans för män från Neuw.)

Grå jeans (Skinny fit) som är gjorda i ett jeansmaterial som har stretch med knappgylf, Det här är ett par snygga grå jeans som har hål på knäna. Hål som är i helt rätt storlek och som ser riktigt snygga ut.

Vi gillar färgen på knapparna som stänger gylfen och modellen i överlag är riktigt snygg. Är du ute efter ett par slitna grå jeans så bör du kolla in dom här!

Du kan se mer av dessa grå slitna jeans och köpa dom här: Grå slitna jeans herr Neuw

Och där har du några av de bästa slitna jeans för män som dessutom har en attraktiv prislapp. Oavsett vilken av dessa du väljer så kommer det se bra ut när du får på dig dom.

Vill du har mer inspiration om herrmode och tips på snygga herrkläder? Kolla in de här artiklarna:

 • Snygga halsdukar för män
  En snygg halsduk är en av de viktigaste sakerna en man kan ha när det blir kallt. Kolla in dessa snygga halsdukar för män!
 • Plånbok herr skinn
  En skinnplånbok är bland det snyggaste man kan ha när det gäller plånböcker för män! Hitta en snygg plånbok här!
 • Svarta sneakers herr
  Sneakers är en essentiell del av en mans basgarderob och det här är några av de absolut snyggaste svarta sneakers för män som finns på marknaden just nu!
 • Varma tofflor herr
  En vinter utan sköna varma tofflor är inte en skön vinter. Missa inte dessa varma tofflor (herr) som är galet mjuka och sköna!
 • Snygga klockor för män
  En snygg klocka är en essentiell accessoar som varje man bör ha. Det här är listan på snygga klockor för män som du inte får missa!