Denna artikel innehåller inspiration och nyheter när det gäller slitna jeans (herr) för 2020!

Slitna jeans kom tillbaka i mode runt 2010 när klädmärken som Diesel och Balmain och några andra stora modehus började visa deras nya versioner av slitna jeans – för både herr och dam – på deras modevisningar.

Nu är slitna jeans mer populära än någonsin och de flesta klädmärken och modehus har ett antal olika modeller av slitna jeans i princip i varje kollektion som släpps, oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter.

Slitna jeans skapar en speciell stil och känsla som inte går att få med något annat plagg. Det är snyggt med slitna jeans – och slitna jeans ger en väldigt cool och trendig look som dessutom har rejält med attityd – men bara om man väljer rätt förstås.

Det finns nämligen många olika slags typer av slitna jeans och det är viktigt att du väljer en modell och stil på dina jeans som faktiskt ser snygg ut, och det är just därför vi har tagit fram den här listan på slitna jeans för män.

Tre tips när du ska köpa snygga slitna jeans:

 • Slitna jeans med mindre hål är oftast snyggast. Det finns en del modeller där hålen är väldigt stora både horisontellt och vertikalt – och det är inte snyggt. Inte för oss män i alla fall. Håll dig till slitna jeans med mindre hål så blir det snyggt.
 • Färre revor och hål är snyggare är fler. Undvik för många revor och hål helt enkelt. Det finns slitna jeans med både hål och revor som löper längs hela byxbenet ända upp till grenen vilket inte är snyggt. Några hål eller revor på ett väl utvalda platser är absolut snyggast.
 • Undvik slitna jeans där det finns revor eller hål för högt och för lågt ner på byxan. Hål som sitter högt upp (tänk runt fickorna och grenen är inte snyggt. Det är självklart inte snyggt om man kan se färgen på dina kalsonger genom hålen.. Samma sak gäller hål och revor som sitter för nära byxbenet. Sikta på att de hål och revor som finns ska vara mellan strax under knäna till övre delen av låren men inte hela vägen till grenen. Slitna jeans med hål på knäna är alltid ett relativt säkert val.

Svarta Slitna Jeans Herr

Svarta slitna jeans herr

(Bild ovan: Svarta slitna jeans (herr) från Philipp Plein.)

Ett par snygga svarta slitna jeans för män från Philipp Plein som är i slim fit, har 5 fickor, och är i stretch. Ett par snygga svarta jeans som är slitna på rätt sätt med ”lagade” hål. Det här är ett par lyxiga och sköna svarta jeans som är ett riktigt bra val för dig som vill ha snygga slitna jeans som är bekväma och som har rejält med attityd och stil. Kombinera med en svart eller vit t-shirt och ett par svarta sneakers och du har en riktigt snygg outfit som är lätt att få till.

Du kan se mer av dessa slitna jeans och köpa dom här: Slitna Jeans Herr Philipp Plein

Slitna jeans från Replay

slitna jeans herr Replay

(Bild ovan: Blåa Slitna jeans för män från Replay.)

Replay behöver ingen närmare introduktion när det gäller jeans. Ett klädmärke som kan det där med jeans och som varje säsong kommer ut med nya snygga jeans. Det här är ett par snygga slitna blåa jeans (herr) som är tvättade och har slitningar och hål vid knäna och ett par revor lite högre upp. Vad vi gillar med dessa jeans är att dom har en perfekt kombination av hål vid knäna och mindre slitningar högre upp. Dom ser snygga ut helt enkelt. Dessa jeans är slim fit och tyget är stretch för en skön och bra passform. Är du ute efter blåa slitna jeans så är det här ett par som har en rejäl dos av attityd och stil!

Du kan se mer av dessa snygga slitna blåa jeans och köpa dom här: Replay Slitna Jeans Herr

Blåa slitna jeans herr

blåa slitna jeans herr

(Bild ovan: blåa slitna jeans för killar från Gabba.)

Gabba gör herrkläder med attityd och det här är ett par slitna jeans som har rejält med just attityd och stil.

Ett par snygga, moderna, trendiga slim fit jeans som är lite mer tight nertill med revor och slitningar ovanför knäna och runt fickorna. Snygga, kaxiga och slitna på rätt sätt. Är du efter ett par blåa slitna jeans så är det här ett bra val.

Du kan se mer av dessa slitna jeans och köpa dom här: Blåa Slitna Jeans Herr

Blåa slitna jeans från Philipp Plein

blåa slitna jeans herr

(Bild ovan: Snygga blåa slitna jeans från Philipp Plein.)

Det här är utan tvekan en av våra absoluta favoriter just nu för 2020. Ett par lyxiga blåa slitna jeans i en lite mörkare blå färg med snygga hål och slitningar runt knäna och på övre delen av byxorna. Den härliga färgen och en lätt stentvättad effekt i kombination med det slitna gör dessa jeans till ett riktigt bra och snyggt val.

Du kan se mer av dessa slitna blåa jeans och köpa dom här:  Slitna Jeans Herr

Gabba svarta slitna jeans

svarta slitna jeans herr från Gabba


(Bild ovan: Svarta slitna jeans herr från Gabba.)

Det här är ett par svarta jeans med revor och slitningar på och runt knäna. Normal passform med 5 fickor. Kombinera med ett par vita sneakers och din favorit t-shirt och du har en enkel och snygg outfit.

Du kan se mer av dessa svarta slitna jeans och köpa dom här:  Slitna jeans från Gabba

Och där har du några av de bästa och snyggaste slitna jeans för män för 2020. Oavsett vilken av dessa du väljer så kommer dom se bra ut på dig.

Vill du har mer inspiration om herrmode och tips på snygga herrkläder? Kolla in de här artiklarna:

 • Snygga halsdukar för män
  En snygg halsduk är en av de viktigaste sakerna en man kan ha när det blir kallt. Kolla in dessa snygga halsdukar för män!
 • Plånbok herr skinn
  En skinnplånbok är bland det snyggaste man kan ha när det gäller plånböcker för män! Hitta en snygg plånbok här!
 • Svarta sneakers herr
  Sneakers är en essentiell del av en mans basgarderob och det här är några av de absolut snyggaste svarta sneakers för män som finns på marknaden just nu!
 • Varma tofflor herr
  En vinter utan sköna varma tofflor är inte en skön vinter. Missa inte dessa varma tofflor (herr) som är galet mjuka och sköna!
 • Snygga klockor för män
  En snygg klocka är en essentiell accessoar som varje man bör ha. Det här är listan på snygga klockor för män som du inte får missa!