Varma, mjuka och sköna tofflor är för många av oss män nästan ett måste nu när det är kallt ute.

Höst och vinter kan bli rejält kalla i Sverige – och kyla, drag i lägenheten eller i huset och kalla golv gör ofta att man kan frysa till, även när man är hemma och inomhus.

Och för dom utav oss som har kalla fötter kan det även vara skönt att ha något varmt på fötterna även på vår och sommar.

Ett par varma tofflor (herr) är ett helt underbart skönt sätt att hålla värmen och när du känner att du vill mysa och lyxa till det för fossingarna.

Det finns inget mysigare än att borra ner fötterna i ett par galet mjuka, sköna och varma tofflor och bara njuta av hur varmt och skönt det är.

Vi har tagit fram några av våra favoriter när det gäller tofflor (herr)  och vår lista fokuserar på innetofflor i olika slags material (t.ex fårskinnstofflor) där vi dom ska vara antingen riktigt varma och/eller mjuka och såklart sköna innetofflor som du kan ha på dig hemma när du behöver få upp värmen lite eller bara när du vill mysa till det.

Shepherd tofflor Anton

Tofflor herr fårskinn Shepherd Anton

Vad: Ett par varma och riktigt sköna fårskinnstofflor från Shepherd of Sweden.

Varför: Shepherd of Sweden är en av de främsta när det gäller att göra galet mjuka och varma tofflor för män och även om det är svårt att välja bland alla olika modeller så är det här nog en av våra favoriter.

Shepherd Anton är ett par mjuka herrtofflor i fårskinn. Ankelhöga på ett perfekt sätt och med ett litet sprund i sidorna – vilket gör att dom är extra lätta att ta på och av. Sånt gillar vi ju! Tofflor med dekorativa sömmar och ett kantband i textil runt sulan och hälla bak i mocka. Både inner och ovanmaterialet är i 100% fårskinn. Det betyder varmt och skönt. Hög kvalitet.

Du kan se mer utav dessa tofflor och köpa dom här: Herrtofflor Anton

Shepherd tofflor Hugo

Tofflor herr varma Shepherd Hugo

Vad: Bruna varma fårskinnstofflor (herr) från Shepherd of Sweden.

Varför: Shepherd Hugo är ett par bruna, varma, sköna och mjuka herrtofflor i fårskinn.
Slip-in modell med öppen häl för att på ett enkelt och skönt sätt ta på och av dom. rund fram och en dekorativ utanpåliggande söm. Både ovanmaterial och innermaterial är i 100% fårskinn. Mjuka, varma och snygga.

Köp om du vill ha varma fötter!!

Du kan se mer utav dessa tofflor och köpa dom här: Herrtofflor Hugo

Hushpuppies Tofflor Herr

Tofflor herr hushpuppies

Vad: ett par tofflor för män från Hush Puppies.

Varför: För dig som vill ha ett par sköna herrtofflor men som inte vill att dom ska vara supervarma. Det här är ett par mönstrade snygga herrtofflor från Hush Puppies i slip-in modell. Vill du ha ett par tofflor att använda inomhus som är sköna och snygga så är det här en klockren modell. Matcha med ett par sköna mjukisbyxor och en hoodie och du är redo för en mysig helkväll hemma!

Du kan se mer utav dessa tofflor och köpa dom här: Herrtofflor Hush Puppies

Shepherd tofflor Anders

Tofflor herr shepherd Anders

Vad: Varma herrtofflor i fårskinn från Shepherd of Sweden.

Varför: Shepherd Anders är ett par mjuka och varma tofflor i fårskinn för män. Slip-in modell (ankelhög) för att du enkelt ska kunna ta på och av dom. Hälla bak i naturfärgad juteväv och en mjuk sula i mocka.

Vi absolut ÄLSKAR hur magiskt skön Shepherd Anders är. Det är MAXIMAL mysfaktor som gäller när man tar på sig dessa sköna, varma och mjuka och  mysiga tofflor. Vi gillar dessutom den grå färgen. Det här är helrätt om du är ute efter ett par varma herr tofflor som dessutom är riktigt mjuka och fina.

Du kan se mer utav dessa fårskinnstofflor för män och köpa dom här: Shepherd tofflor herr

Ulltofflor herr Shepherd

Ulltofflor herr Shepherd Jon

Vad: Ulltofflor i svart från Shepherd of Sweden.

Varför: Dom är snygga. Enkel och stilren design i svart med en liten patch på sidan. Shepherd Jon är ett par varma, mjuka och sköna herrtofflor i filtad ull. Det här är ett par tofflor i slip-in modell med mjuk innersula i ull.
Tofflorna har en yttersula i gummi.

Det här är ytterligare en av våra egna favoriter. Modellens utseende är helt annorlunda mot de övriga modellerna och dessa tofflor är mysiga, snygga, stilrena och varma. Finns egentligen inte så mycket att fundera över.
Gillar du modellen så är det bara att köpa dom. Du kommer älska dom!

Matcha med ett par svarta eller gråa mjukisbyxor för att inte bara vara varm, utan även se snygg ut när du glider runt och myser hemma!

Både innermaterial och ovanmaterial är i ull och precis som övriga herrtofflor från Shepherd så är dom i hög kvalitet.

Du kan se mer utav dessa ulltofflor och köpa dom här: Ulltofflor Shepherd

Tommy Hilfiger Tofflor

Tommy Hilfiger Tofflor herr

Vad: Ett par mjuka tofflor (herr) från Tommy Hilfiger.

Varför: Det här är ett par slip in tofflor från Tommy Hilfiger i textil. Inte lika varma som Shepherd of Sweden så vill du ha modell varm så kolla på dom övriga på den här sidan. Men vill du ha ett par sköna slip in tofflor att glida runt i inomhus och om du gillar Tommy Hilfiger så är det här såklart en modell att välja!

Du kan se mer utav dessa herrtofflor och köpa dom här: Herrtofflor Tommy Hilfiger

Tofflor Skinn Hush Puppies

Tofflor herr skinn Hush Puppies

Vad: Ett par tofflor (herr) i skinn från Hush Puppies.

Varför: Ett par slip in tofflor från Hush Puppies i skinn som ser riktigt stiliga och snygga ut. Absolut inte lika varma som ett par fårskinnstofflor från Shepherd men det är inte därför man köper dom här. Köper du dom är så vill du ha tofflor som ser snygga ut, som är i skinn och som inte behöver vara supervarma. Hård och stabil sula.

Du kan se mer utav dessa herrtofflor i skinn och köpa dom här: Tofflor herr Hush Puppies

Tofflor Shepherd Henrik

Fårskinnstofflor herr Shepherd

Vad: Ett par riktigt varma tofflor i herr modell från Shepherd of Sweden.

Varför: Ett par mörkbruna herrtofflor från Shepherd som är lyxigt varma och riktigt mysiga att ha på sig. Shepherd Henrik är ett par mjuka fårskinnstofflor som har dekorativa kantband i mocka och hälla bak. Allt är mjukt och sknt när det gäller dom här tofflorna, inklusive den mjuka sulan i mocka. Hög mysfaktor, varma, mjuka, sköna. Exakt det man vill ha på fötterna när man är inomhus på en riktigt kall höst eller vinterdag!

Du kan se mer utav dessa herrtofflor i skinn och köpa dom här: Fårskinnstofflor herr Shepherd

Och där har du våra favoriter när det gäller herr tofflor! Många från Shepherd of Sweden, och det är helt enkelt för att dom gör några av de absolut varmaste, skönaste och mjukaste herrtofflorna som finns just nu!

Köp och njut!

Vill du ha mer artiklar om olika slags herrskor? Kolla in dom här:

  • Snygga Sneakers Herr 2018 – den ultimata topplistan på snygga sneakers för män!
  • Chelsea boots –  det här är artikeln för dig som vill klä dig snyggt och stiligt med ett par chelsea boots!
  • Rengöra sneakers – att göra rent sina sneakers är viktigt, men det behöver inte vara svårt. Här är artikeln du ska läsa om du vill ha ett lätt och enkelt sätt att rengöra dina sneakers!