Varma, mjuka och sköna tofflor är för många av oss nästan ett måste när det är kallt ute.

Höst och vinter kan bli rejält kalla i Sverige – och kyla, drag i lägenheten eller i huset och kalla golv gör ofta att man kan frysa till när man är hemma och inomhus.

Och för dom utav oss som har kalla fötter kan det även vara skönt att ha något varmt på fötterna även på vår och sommar.

Ett par varma tofflor (herr) är ett helt underbart skönt sätt att hålla värmen och när du känner att du vill mysa och lyxa till det för fossingarna.

Det finns inget skönare än att borra ner fötterna i ett par galet mjuka, sköna och varma tofflor och bara njuta av hur varmt och skönt det är.

Vi har tagit fram några av våra favoriter när det gäller tofflor för killar och vår lista fokuserar på innetofflor i olika slags material (t.ex fårskinnstofflor) där dom antingen ska vara riktigt varma och/eller mjuka och såklart sköna innetofflor som du kan ha på dig hemma när du behöver få upp värmen lite eller bara när du vill mysa till det.

Shepherd tofflor herr

shepherd tofflor herr

Vad: Ett par varma och riktigt sköna fårskinnstofflor från Shepherd of Sweden.

Varför: Shepherd of Sweden är en av de främsta när det gäller att göra otroligt mjuka och varma tofflor (herr) och även om det är svårt att välja bland alla olika modeller så är det här nog en av våra nya favoriter.

Shepherd Henrik är ett par mjuka herrtofflor i fårskinn som är ankelhöga på ett perfekt sätt och med ett litet sprund i sidorna – vilket gör att dom är extra lätta att ta på och av. Sånt gillar vi ju!

Det här är ett par tofflor med dekorativa sömmar och en mjuk sula i mocka. Både inner och ovanmaterialet är i fårskinn. Det här är varmt, skönt och hög kvalitet.

Du kan se mer utav dessa tofflor och köpa dom här: Shepherd tofflor

Tofflor från Sorel

tofflor herr sorel

Vad: Ett par varma tofflor för killar från Sorel.

Varför: Det här är ett par snygga, sköna och varma tofflor i pälsimitation från Sorel. Vi gillar hur dom ser ut och vi gillar den mjuka och sköna känslan när vi stoppar in fötterna i dom.

Du kan se mer av dessa tofflor här: Sorel Tofflor Herr

Shepherd tofflor Hugo

Tofflor herr varma Shepherd Hugo

Vad: Bruna varma fårskinnstofflor (herr) från Shepherd of Sweden.

Varför: Shepherd of Sweden Hugo är ett par bruna, varma, sköna och mjuka herrtofflor i fårskinn. Dessa underbara tofflor är en slip-in modell med öppen häl för att på ett enkelt och skönt sätt ta på och av dom. rund fram och en dekorativ utanpåliggande söm. Både ovanmaterial och innermaterial är i 100% fårskinn. Mjuka, varma och snygga.

Köp om du vill ha varma fötter!!

Du kan se mer utav dessa tofflor och köpa dom här: Herrtofflor Hugo

Hush puppies Tofflor Herr

Tofflor herr Hush puppies

Vad: Ett par tofflor för män från Hush Puppies.

Varför: För dig som vill ha ett par sköna herrtofflor men som inte vill att dom ska vara supervarma. Det här är ett par snygga herrtofflor i slip-in modell. Vill du ha ett par tofflor att använda inomhus som är sköna och snygga med en hårdare och stabil sula så är det här en klockren modell. Matcha med ett par sköna mjukisbyxor och en hoodie och du är redo för en mysig helkväll hemma!

Du kan se mer utav dessa tofflor och köpa dom här: Herrtofflor Hush Puppies

Slip-in tofflor herr

slip-in tofflor herr

Vad: Slip-in tofflor herr från Hush Puppies.

Varför: Dom är snygga och sköna med en stabil sula. Enkel och stilren design i svart mocka. Dessa slip-in tofflor är mjuka och sköna herrtofflor med en ovandel i mocka och en hård och stabil sula. Perfekt för dig som vill ha ett par stilrena och lagom varma tofflor utan att det blir för varmt.

Matcha med ett par svarta eller gråa mjukisbyxor för att inte bara vara varm, utan även se snygg ut när du glider runt och myser hemma!

Du kan se mer utav dessa tofflor och köpa dom här: Slip-in tofflor Hush Puppies

Gant tofflor herr

Gant tofflor herr

Vad: Ett par tofflor (herr) från Gant.

Varför: Det här är ett par slip in tofflor/inneskor från Gant som lagom varma och galet sköna att ha på. Gant gör ofta snygga och stilrena kläder och accessoarer och dessa tofflor är inget undantag: dom är snygga, varma och sköna!

Du kan se mer utav dessa herrtofflor och köpa dom här: Gant tofflor

Herr Tofflor i Skinn från Hush Puppies

herr tofflor skinn

Vad: Ett par tofflor (herr) i skinn från Hush Puppies.

Varför: Ett par slip in tofflor från Hush Puppies i skinn som ser riktigt snygga ut i en fin konjakfärg. Inte lika varma som ett par fårskinnstofflor från Shepherd men det är inte därför man köper dom här. Köper du dom är så vill du ha tofflor som ser snygga ut, som är i skinn och som inte behöver vara supervarma. Hård och stabil sula med en mjuk och fin insida.

Du kan se mer utav dessa herrtofflor i skinn och köpa dom här: Tofflor skinn Hush Puppies

Och där har du våra favoriter när det gäller herrtofflor! Oavsett om du vill ha ett par varma och sköna tofflor i fårskinn eller ett par lagom varma slip-in tofflor i skinn så har du allt här.

Köp och njut!

Vill du ha mer artiklar om olika slags herrskor? Kolla in dom här:

  • Snygga Sneakers Herr 2018 – den ultimata topplistan på snygga sneakers för män!
  • Chelsea boots –  det här är artikeln för dig som vill klä dig snyggt och stiligt med ett par chelsea boots!
  • Rengöra sneakers – att göra rent sina sneakers är viktigt, men det behöver inte vara svårt. Här är artikeln du ska läsa om du vill ha ett lätt och enkelt sätt att rengöra dina sneakers!