Uppdaterad 2020-05-27

En snygg herrklocka är ett måste för en man – du kan läsa mer om varför här: En riktig man bör ha en riktig klocka – och just nu finns det otroligt många olika snygga herrklockor att välja på.

Vi har fått många nya favoriter när det herrklockor och du kan hitta några av våra andra favoriter här: snygga herrklockor

Det här är några av våra absoluta favoriter just nu, allt från billiga klockor till lite dyrare och mer exklusiva klockor för män. Det här är en topplista som inkluderar både lite mer klassiska herrklockor och nya, moderna klockor som släppts 2020.

Casio G-shock Mudmaster x British Army Herrklocka

En nyhet för 2020 från Casio som verkligen är speciell. G-shock mudmaster är en kollektion som fått en ny modell som heter ”The British Army X G-SHOCK MUDMASTER”

Det här är en tålig och tuff herrklocka som är tillverkad att klara av det mesta. Kolfiber i olika delar tillhandahåller hållbarhet och stryktålighet, och allt till en låg vikt.

Denna G-shock mudmaster är en limited edition med ett camouflagemönster som är inspirerad av den brittiska armens riktiga mönster. Den har dessutom svarta detaljer som används av den brittiska armen i syftet att undvika att dra uppmärksamhet under uppdrag.

Perfekt för en man som vill ha en rejäl och tålig klocka med attityd.

En modern och tuff klocka i bra kvalitet med en kraftfull stil och karaktär. Vill du ha en sån klocka så är det här definitivt en klocka för dig!

Prisvärd, cool en unik design som verkligen är snygg.

G-shock mudmaster

En snygg herrklocka som du kan se mer av och köpa här: Casio G-shock mudmaster British Army

Calvin Klein Herrklocka

”Established” är en snygg herrklocka från Calvin Klein med en urtavla i silver och ett svart armband av läder.

Calvin Klein är kända för deras enkla, stilrena design och deras klockor är alltid eleganta och på gränsen till minimalistiska.

Denna klocka har ett svart armband i läder i kombination med en boett i Roséguld (rostfritt stål) och en läcker urtavla i silver med snygga detaljer.

Allt detta gör det här till ett riktigt bra val om du är ute efter en elegant och snygg herrklocka. Det här är en klocka som passar lika bra till mer formella event till jobbet som privat även om den är absolut klockren till en kostym eller när du rockar en smart casual look.

Och priset.. Är riktigt bra!

Snygga herrklockor Calvin Klein Established

En snygg herrklocka som du kan se mer av och köpa här: Calvin Klein Klocka herr

Maurice Lacroix Aikon Herrklocka

Det mesta från Maurice Lacroix är stilrent, snyggt och elegant. De flesta klockor från Maurice Lacroix är dessutom tidlösa och ”Aikon” är inget undantag. Är du ute efter snygga och mer exklusiva herrklockor så är det här definitivt en modell du ska kika närmare på!

Armband i rostfritt stål och du får dessutom med ett extra armband i svart gummi som ser riktigt snygg ut tillsammans med en fin urtavla som är svart och en boett i svart och silver (rostfritt stål.)

Vi tycker definitivt om denna herrklocka som släpptes under 2019.

Maurice Lacroix står för prestige och kvalitet och är en investering som inte bara är snygg, utan som kommer hålla i många, många år.

Snygga herrklockor Maurice Lacroix

En snygg herrklocka som du kan se mer av och köpa här: Maurice Lacroix klocka herr

Longines Presence herrklocka

Longines är ett anrikt klockmärke som gör klockor av högsta kvalitet och ”Presence” är en otroligt fin klocka med ett armband i läder (blå), boett i silver och där även urtavlan är blå med detaljer i silver och grått.

Det här är en automatisk kronograf som har riktigt snyggt stilren och i en fantastiskt läcker färg.

En herrklocka som ser stilig och manlig ut med en design som är så fin att man får komplimanger för den.
Sånt gillar vi skarpt! Hög kvalitet är det som gäller när du köper en Longines.

Det här är en snygg herrklocka som är en billig modell jämfört med många andra Longines och därför otroligt prisvärd. Longines Presence återfinns på topplista efter topplista och är en av de absolut hetaste herrklockor som finns ute just nu. Passa på!

Longines presence 40mm

En snygg herrklocka som du kan se mer av och köpa här: Longines klocka herr

Certina DS Action Chrono Herr

Certina är ett av världens mest kända klockmärken och det här är en riktigt läcker och funktionell dykarklocka för killar som släppts under 2020.

Det här är en snygg herrklocka med ett armband och boett i silver (rostfritt stål) och en urtavla i en snygg blå färg med antireflexbehandlat safirglas och som förstås är vattentät till hela 30 bar.

Vill du ha en av de hetaste herrklockor som finns just nu, som dessutom kommer imponera på dom runtomkring dig så är det här klockan du ska välja! En imponerande klocka för en man med bra smak och otroligt prisvärd!

Denna klocka finns även i en modell i grå titan och en med svart urtavla.

Certina DS Action Chrono

En snygg herrklocka som du kan se mer av och köpa här: Certina herrklocka

Certina DS Caimano Chrono Herr

Certina DS Caimano Chrono

Certina har släppt många snygga herrklockor under 2020 och det är inte lätt att välja rätt.

Vill man ha en snygg, manlig och visuellt imponerande klocka som dessutom är otroligt prisvärd så är DS Caimano Chrono ett givet val.

Denna snygga modell är en kronograf med ett armband och boett i silver (rostfritt stål) och en blå urtavla med grå, vita och silvriga detaljer. Hög kvalitet i kombination med en snygg design till ett bra pris gör att du definitivt bör fundera på att köpa in den!

En snygg herrklocka som du kan se mer av och köpa här: Certina DS Caimano Herrklocka

Frederique Constant Classics Herrklocka

Herrklockor från Frederique Constant brukar ligga på en mycket högre nivå än detta släpp för 2020 som är en kronograf i hög kvalitet. Boett och bygelspänne pläterat i 18 karat roséguld (rostfritt stål) och ett lyxigt mörkbrunt armband i läder.

Även indexmarkeringarna är snyggt gjorda i 18 karat roséguld.

Det här är utan tvekan en av de absolut snyggaste och mest prisvärda herrklockor som finns just nu där du får mycket för pengarna. Här kan du få en otroligt snygg herrklocka i hög kvalitet till ett fantastiskt pris.

Missa inte att säkra ditt ex av denna lyxiga herrklocka medans den finns!

Frederique Constant Classics Herrklocka

En snygg herrklocka som du kan se mer av och köpa här: Frederique Constant Klocka Herr

Tissot Gentleman Powermatic 80 Silicium

Gentleman Powermatic 80 Silicum är en ny modell från anrika Tissot i kollektionen Powermatic 80. En nyhet för 2020! Det här är en snygg klocka med en boett och bygelspänne i silver (rostfritt stål), urtavla i en läcker blå färg – med riktigt fina detaljer i silver och grått – som matchar boetten.

Ett snyggt svart läderarmband skapar perfekt harmoni ihop med resten av klockan som är en otroligt prisvärd och snygg och elegant klocka i en klassisk modell som du definitivt bör kolla in.

Tissot Gentleman Powermatic 80 Silicum

En snygg herrklocka som du kan se mer av och köpa här: Tissot Herrklocka

Breitling Superocean Herr

Breitling behöver definitivt ingen närmare introduktion. Ett av världens mest kända klockmärken som står för kvalitet och lyx. Det här är en snygg klocka i hög kvalitet i borstat och polerat stål. Silver och stål har kombinerats på ett fantastiskt sätt med ett stålarmband, boett och bygelspänne i silver (rostfritt stål) och en urtavla i en fin blå färg. Även boetten går i blått.

Vi gillar verkligen kontrasten som skapats med det ljusa armbandet i silver och den blå urtavlan. Läckert!
Helt klart en favorit just nu och en herrklocka som du kommer få många komplimanger för.

Breitling Superocean

En snygg herrklocka som du kan se mer av och köpa här: Breitling Klocka Herr

Frederique Constant Classics Herr

Classic Constant Automatic är exklusiv, snygg och håller en hög kvalitet.

Frederique Constants kärnvärde är att skapa lyxklockor som håller högsta kvalitet, fast till humana priser. En Frederique Constant klocka utmärks av en tidlös och snygg design, klassiskt möter modernt och där varje klocka har en rad olika snygga som gör dom unika och snygga.

Vi har skrivit om denna herrklocka förut. Det är helt klart en av de mest eleganta och prisvärd herrklockor du kan köpa just nu.

Blått armband i läder som matchar den otroligt snygga och elegant urtavlan som även den är blå. Boett i Roséguld som matchar detaljer i urtavlan och visarna.

Urtavlan är för övrigt ett mästerverk och det här är en lyxklocka till ett galet lågt pris. Bäst av allt? Förutom att du kommer få en av de snyggaste klockorna som finns just nu så är det ju kul att det inte är så många i Sverige som har Frederique Constant. Du kommer med andra ord äga en klocka som få andra har, vilket gör den ännu mer exklusiv.

Köp.. Och njut av en otroligt fin herrklocka!

snygga herrklockor Frederique Constant Classics Automatic

En snygg herrklocka som du kan se mer av och köpa här: Frederique Constant Herrklocka

Där har du vår topplista just nu. Från fina klockor från Seiko, till coola minimalistiska klockor från Calvin Klein hela vägen till lyx från Frederique Constant och Breitling!

Oavsett vilken av dessa klockor du väljer så kommer du se riktigt bra ut. Investera i en klocka med en snygg design i hög kvalitet som du kan ha i flera år framöver.

Denna guide till snygga klockor uppdaterades i maj 2020.

Mer tips om snygga herrklockor hittar du här:

  • Guldklocka herr
    Det här är snygga guldklockor för män. Har du funderat på att köpa en guldklocka så är det här en lista du måste kolla in!
  • Dykarklockor herr
    Topp 10 dykarklockor (herr.) Här är en guide till dykarklockor och några riktigt snygga klockor!
  • Quartz eller mekanisk klocka?
    Vad är skillnaden på en quartz klocka och en mekanisk klocka? Läs vår guide och lär dig mer om olika typer av klockor!