Uppdaterad 2019-04-04.

En snygg herrklocka är verkligen ett måste för en man och just nu finns det otroligt många olika snygga klockor för oss män att välja på.

Vi har fått många nya favoriter när det gäller just herrklockor och du kan hitta några av våra andra favoriter här: snygga herrklockor

En riktig man bör ha en riktig klocka och det här är några av våra absoluta favoriter just nu, allt från billiga herrklockor till lite dyrare och mer exklusiva klockor.

Victorinox Alliance Herrklocka

En nyhet från Vixtorinox som flera av oss redan har beställt. Nya Alliance är här och det här är en riktigt manlig, snygg och cool herrklocka av hög kvalitet som är en grym kombination av attityd, stil och elegans.

Perfekt för en riktig man som vill ha en riktig klocka.

En herrklocka med ett reptåligt safirglas och en boett och länk som är tillverkade i rostfritt stål. Både länken och boetten är snyggt formad och matchar den svarta urtavlan med dess självlysande visare på ett perfekt sätt.

En modern klocka av hög kvalitet med en diskret samtidigt kraftfull stil och karaktär. Herrklockan har ett trippel antireflex-behandlat, reptåligt safirglas och boett, länk tillverkade i rostfritt stål. En sån här klocka till ett sånt här pris gör att det här är en av de absolut mest prisvärda klockor för män just nu.

Prisvärd, elegant och en design som verkligen är snygg. Just nu får man dessutom med en specialkniv i en box från Victorinox.

Köp. Nu.

Snygga herrklockor Victorinox Alliance

Du kan se mer av denna snygga klocka och köpa den här: Victorinox Alliance

Calvin Klein Posh Herr

”Posh” är en herrklocka med kronograf från Calvin Klein med en urtavla i silver och ett brunt armband av läder.

Calvin Klein är kända för deras enkla, stilrena design och deras klockor är alltid eleganta och på gränsen till minimalistiska.

Denna klocka har ett brunt armband i läder i kombination med en boett i Roséguld (rostfritt stål) och en läcker urtavla i silver med snygga detaljer.

Allt detta gör det här till ett riktigt bra val om du är ute efter en elegant och snygg herrklocka. Det här är en klocka som passar lika bra till mer formella event till jobbet som privat även om den är absolut klockren till en kostym eller när du rockar en smart casual look.

Och priset.. Är riktigt bra!

snygga herrklockor Calvin Klein Posh

Du kan se mer av denna snygga klocka och köpa den här: Calvin Klein Klocka

Gant Freeport Herr

Precis som Calvin Klein så är det mesta från Gant stilrent, snyggt och elegant. De flesta klockor från Gant är tidlösa och ”Freeport” är inget undantag. Armband i svart läder som ser riktigt snygg ut tillsammans med en fin urtavla som är vit och en boett i guld (rostfritt stål.)

Vi tycker definitivt om denna herrklocka som släpptes under 2018.

Priset är dessutom så bra att det inte är mycket att tänka över. Gillar du klockor som har en stilig och elegant design så är det här ett bra val.

Snygga herrklockor Gant Freeport

Du kan se mer av denna snygga klocka och köpa den här: Gant klocka herr

Maurice Lacroix Aikon Gents herrklocka

Vi älskar det mesta som kommer från Maurice Lacroix och ”Aikon” är en klocka med ett armband i silver (rostfritt stål), boett i silver och där även urtavlan är i samma färg med inslag av blått. Förutom att modellen är galet snygg så är det just kombinationen av silver och blått som gör oss helt lyriska när det gäller denna klocka.

Det här är en kronograf som har riktigt snygga detaljer i både boett och urtavla.

En herrklocka som ser stilig och manlig ut och som faktiskt har en design som är relativt unik. Sånt gillar vi skarpt! Hög kvalitet är det som gäller när du köper en Maurice Lacroix. Vattentät förstås med safirglas och bra garanti.

Det här är en klocka som står högt upp på vår egen önskelista och priset är galet bra med tanke på att det är en klocka från Maurice Lacroix. Passa på!

Snygga herrklockor Maurice Lacroix

Du kan se mer av denna snygga klocka och köpa den här: Maurice Lacroix klocka herr

Tissot Le Locle Automatique Herr

Precis som att silver och roséguld passar ihop så är svart läder och roséguld lika snyggt. Tissot har länge gjort klockor i hög kvalitet och det här är en riktig snygg, elegant och stilren klocka med ett armband i svart läder, boett i roséguld och en svart urtavla med detaljer i guld.

Safirglas förstås. Tidlös elegans som ser helt fantastisk ut.

En stilig och elegant herrklocka för en riktig man med bra smak.

Snygga herrklockor Tissot

Du kan se mer av denna snygga klocka och köpa den här: Tissot klocka herr

Daniel Wellington Cornwall Herr

Daniel Wellington Herrklocka

En ny modell (herr) från Daniel Wellington.
Det råder inte direkt brist på klockor från Daniel Wellington, men det är långt ifrån alla som är snygga.

Det här är däremot en ny herrklocka från DW som är en av de mer snygga modellerna och som precis som de flesta klockor från DW finns tillgänglig till ett riktigt bra pris.

Cornwall heter denna eleganta modell där kombinationen av den svarta urtavlan, armbandet och boetten i roséguld är klockren.

Är du ute efter en snygg men billig herrklocka så kolla in den här: Daniel Wellington Cornwall

Fossil Grant Herrklocka

Vi gillar Fossil för att dom konstant försöker kombinera något klassiskt och tidlöst med något modernt och det här är en snygg klocka med blått armband och urtavla som går ihop på ett snyggt sätt med en boett i roséguld och detaljer i urtavlan som är i roséguld.

Galet bra pris, snygg design. Prisvärd om du är ute efter en riktigt billig herrklocka!

snygga herrklockor Fossil Grant

Du kan se mer av denna snygga klocka och köpa den här: Fossil Klocka Herr

Victorinox Alliance Chronograph Herr

Victorinox gör bara snyggare klockor för varje år som går och det här är en kronograf med ett reptåligt och antireflex-behandlat safirglas som är vattentät till 10 ATM.

Självlysande visare som bland annat visar dag och datum.

Två linjer av guld löper igenom armbandet i rostfritt stål på ett snyggt sätt.

Klockan har en boett i silver (rostfritt stål), urtavla i silver med riktigt fina detaljer i guld. Det här är en kronograf med safirglas och en riktigt snygg herrklocka som säljs till ett riktigt bra pris!

Manlig, elegant och den har rejält med bra attityd. Ska du köpa klocka i år så är det här en av våra favoriter som du definitivt bör kolla in!

Snygga herrklockor Victorinox

Du kan se mer av denna snygga klocka och köpa den här: Victorinox Klocka Herr

Certina DS-2 Chronograph 1/100 sec Herr

Certina står för kvalitet och det här är en snygg klocka i hög kvalitet där silver och guld har kombinerats på ett fantastiskt sätt i armbandet med en svart urtavla med visare och detaljer i guld. Safirglas.

Vi gillar verkligen kontrasten som skapats med det silvriga och ljusa armbandet och den mörka urtavlan. Läckert! Helt klart en favorit just nu.

Snygga herrklockor Certina DS

Du kan se mer av denna snygga klocka och köpa den här: Certina Klocka Herr

Seiko Astron Herr

Seiko Astron. Exklusiv. Snygg. Hög kvalitet.

GPS gör att du enkelt anpassar klockan till din tidszon. Du behöver aldrig byta batteri. Världens minsta soldrivna klocka.

Boett och armband i titan, snygg svart urtavla med fina detaljer och mycket mer. Är du ute efter en av de hetaste herrklockorna som finns just nu med GPS så är det här en klocka du definitivt ska kolla in!

Seiko Astron GPS Herrklocka

Du kan se mer av denna snygga klocka och köpa den här: Seiko Astron Herrklocka

Där har du vår topplista just nu. Från Calvin Klein, till Maurice Lacroix, Victorinox och Tissot.

Oavsett vilken av dessa klockor du väljer så kommer du se riktigt bra ut. Investera i en klocka med en snygg design i hög kvalitet som du kan ha i flera år framöver.

Mer tips om herrklockor hittar du här:

  • Guldklocka herr
    Det här är snygga guldklockor för män. Har du funderat på att köpa en guldklocka så är det här en lista du måste kolla in!
  • Dykarklockor herr
    Topp 10 dykarklockor (herr.) Här är en guide till dykarklockor och några riktigt snygga klockor!
  • Quartz eller mekanisk klocka?
    Vad är skillnaden på en quartz klocka och en mekanisk klocka? Läs vår guide och lär dig mer om olika typer av klockor!