En plånbok i skinn är en klassisk accessoar för män och den snyggaste typen av plånbok en man kan ha.

Trots att vi lever i en digital värld där de flesta av oss betalar med kort så är en plånbok en sak som kan ge ett bra intryck och som förstås fyller en funktion.

En snygg plånbok i skinn visar att du bryr dig om mode, är intresserad av stil och både bryr dig om, och lägger märke till detaljer.

En plånbok bör vara en förlängning av din garderob och bör reflektera vilken typ av person du är.

När det gäller plånböcker för män så bör en plånbok i skinn vara ditt första val då en skinnplånbok är en snygg och stilig typ av plånbok som funkar i de flesta tillfällen och som ger ett riktigt bra intryck.

Det här är tips för dig som ska köpa en skinnplånbok och dessutom en lista på plånböcker (herr) i skinn som kommer få dig att se bra ut när det är dags att ta fram plånboken och betala.

Tips för dig som ska köpa skinnplånbok.

 • Satsa på kvalitet:
  Precis som med allt annat när det gäller herrkläder och accessoarer så lönar det sig att satsa på kvalitet. En plånbok i skinn bör vara tillverkad på ett sätt som gör att den håller länge. Daglig användning utsätter en plånbok för mycket och då är det viktigt att den plånbok du köper verkligen håller.
 • Kortplånbok eller en plånbok med korthållare är ett måste:
  De flesta butiker och restauranger tar idag betalt med kort och det är inte alls ovanligt att man stöter på butiker som endast accepterar kort. Förutom att kortbetalning är den vanligaste formen av betalning så behöver du förstås korthållare för ditt id-kort, körkort och eventuellt andra kort som medlemskort, etc. En plånbok med korthållare kommer med andra ord att göra ditt liv lite lättare. Men trots att vi går mer och mer mot ett kontantlöst samhälle så finns det fortfarande en hel del ställen där du bara kan betala kontant och är man utomlands så är det ännu vanligare att man inte kan betala med kort.
  Med andra ord kan det vara bra att ha ett fack för sedlar och/eller ett myntfack i din plånbok.
 • Ta hand om din skinnplånbok:
  En plånbok i skinn är både snyggt och lyxigt och för att plånboken ska fortsätta att se så bra och fräsch ut som möjligt bör du undvika att låta den ligga i direkt solljus för länge. Låt inte din plånbok ligga framme i direkt solljus och undvik att blöta ner din skinnplånbok på olika sätt. Om du får vatten eller någon annan vätska på din plånbok så torka försiktigt bort vätskan med en mjuk trasa.

Tips på snygga plånböcker (herr)

P.A.P – Albin Classical Plånbok Herr i läder

Plånbok herr skinn

Det här är en snygg svart herrplånbok i läder från P.A.P med ett guldfärgat emblem. Plånboken har tio kortfack och ett sedelfack – perfekt för dig som vill ha en kortplånbok men ändå möjligheten att ha sedlar.
100% läder och en genomgående hög kvalitet. Tillverkad i Sverige.

Snygg, enkel och ordentligt med plats för alla slags kort.
Ett bra val helt enkelt!

Du kan se mer utav denna herrplånbok i skinn och köpa den här: PAP Plånbok i skinn

Skinnplånbok Adax

Plånbok herr brun Adax

En brun skinnplånbok från danska Adax med loggan i hörnet på ena sidan.

En snygg plånbok med gott om plats för allt du kan behöva. Om du vill ha en plånbok som har sedelfack och kortfack så är det här ett bra val!

Du kan se mer utav denna snygga herrplånbok i läder och köpa den här: skinnplånbok herr

Tiger of Sweden Marvalio Skinnplånbok

Plånbok skinn herr Tiger Of Sweden

Marvalio är en snygg brun plånbok i skinn (koskinn) från Tiger Of Sweden.

Precis som de flesta av de herrkläder och accessoarer som kommer från Tiger of Sweden så är det här en stilig och snygg produkt som dessutom är av hög kvalitet.

Vad vi verkligen gillar med den här plånboken är att den är tillverkad i ett präglat koskinn. Präglat skinn ger denna plånbok en helt unik känsla och stil som ser otroligt snygg ut.

Den har ordentligt med kortfack – hela 11 st – och du har även ett myntfack och ett sedelfack.

Om det inte räcker så får du med en förvaringspåse när du köper denna skinnplånbok!

När det gäller snygga plånböcker för män som har mynt, kort och sedelfack så är det här en av våra absoluta favoriter just nu.

Du kan se mer utav denna snygga herrplånbok från Tiger och köpa den här: Tiger plånbok herr

Korthållare Calvin Klein

Calvin Klein korthållare

Det här är en korthållare från Calvin Klein i 100% läder. Calvin Klein handlar oftast om en enkel, snygg och stilig design och denna svarta korthållare är inget undantag. Det här är en korthållare med CK loggan präglad på ett snyggt sätt.

Du har sex kortfack – vilket är tillräckligt för de flesta – och denna korthållare är liten, enkel och snygg.

Om du bara använder kort eller om du vill ha en andra plånbok som du kan ta med dig vid de tillfällen du endast kommer ha med dig kort så är det här en korthållare som är riktigt bra och snygg!

Du kan se mer utav denna korthållare från Calvin Klein och köpa den här: Calvin Klein Korthållare

Tiger of Sweden Guimard Skinnplånbok

Skinnplånbok herr Tiger of Sweden Guimard

Guimard är en snygg brun skinnplånbok (herr) från Tiger Of Sweden som är tillverkad i koskinn.

Det här är en snygg plånbok för oss män som har i princip ALLT.
Två sedelfack, hela fjorton kortfack och ett myntfack har du till ditt förfogande!

På utsidan finns en präglad logotyp (Tiger of Sweden) som ser snygg ut och du får dessutom med en snygg förvaringspåse.

Tillverkad 100% läder.

Det här är en bra, funktionell, snygg och stilig herrplånbok för dig som behöver många korthållare och dessutom vill ha både ett myntfack och sedelfack.

Du kan se mer utav denna skinnplånbok från Tiger Of Sweden och köpa den här: Tiger of Sweden skinnplånbok

Royal Republiq City Wallet

Plånbok herr i läder Royal Republiq

Mästarna av skinn: Royal Republiq. Här med en en plånbok i läder med en minimalistisk och snygg design där du har korthållare, myntfack och ett sedelfack. Läder i hög kvalitet och en enkel design.

En bra och snygg herrplånbok som funkar för de flesta av oss.

Du kan se mer utav denna läderplånbok från Royal Republiq och köpa den här: Royal Republiq Läderplånbok

Sandqvist Plånbok

Sandqvist plånbok herr i skinn

En stilig och elegant skinnplånbok från Sandqvist. Det här är en herrplånbok som har korthållare med plats för 6 kort och sedelfack.

Vi gillar den eleganta designen och rena designen, det högkvalitativa lädret och det här är ett självklart val för dig som vill ha en bra och stilig plånbok.

Du kan se mer utav denna skinnplånbok och köpa den här: Sandqvist plånbok i skinn

Ralph Lauren Skinnplånbok

Skinnplånbok herr Ralph Lauren

En plånbok i skinn med en snygg präglad yta från Polo Ralph Lauren. Det ser ju så snyggt ut när det är en präglad yta och det här är en stilig och snygg brun herrplånbok med korthållare, sedelfack och myntfack.

Det här en riktigt snygg plånbok för män som har allt man kan behöva.

Du kan se mer utav denna herrplånbok från Polo Ralph Lauren och köpa den här: Ralph Lauren Plånbok

Redwing Korthållare

Korthållare herr Redwing

Det flesta korthållare för män är gjorda i lite mer slimmade modeller, men det här är en korthållare i läder från Redwing som är rejäl och lite tjockare till modellen och det är just därför vi gillar den. Den är en lite grövre modell som har en unik karaktär och stil jämfört med många andra korthållare och definitivt något du bör kolla in om du är ute efter en snygg korthållare!

Du kan se mer utav denna korthållare från Redwing och köpa den här: Redwing Korthållare herr

Åhlens plånbok herr

Åhlens plånbok herr

Åhléns har ett antal olika plånböcker för män i både svart och brun och det här är en billig men bra herrplånbok med korthållare, myntfack och sedelfack. Brun, fin, funkar hur bra som helst och är tillverkad i 100% läder.

Om du vill ha en billig men bra plånbok så är denna modell från Åhléns ett bra val!

Du kan se mer utav denna plånbok i läder från Åhlens och köpa den här: Åhlens plånbok herr

Korthållare från Royal Republiq

Korthållare skinn herr

Behöver du något litet, snyggt och bra för dina kort? Då kan du sluta leta. Här har du en liten och snygg korthållare från Royal Republiq som fixar just det. Liten, enkel och ser bra ut.

Du kan se mer utav denna korthållare från Royal Republiq och köpa den här:  Korthållare Herr Royal Republiq

Och där har du ett stort urval med några av de bästa, snyggaste och mest användbara skinnplånböcker för killar.

Tänk efter vad du ska ha den till och om du behöver ett myntfack och sedelfack eller om det bara räcker med korthållare innan du ska köpa en ny plånbok. Investera sedan i en plånbok i skinn så kommer den hålla i flera år!

Mer om stiltips för män och herrmode kan du hitta här:

 • Accessoarer för män
  Herrmode går i cykler och varje år ser vi olika trender och stilar. Men det här är tidlösa accessoarer för män som är väl värda att investera i!
 • Outfits för dejten
  Du ska förstås se så bra ut som möjligt när du ska gå på dejt. Det här är snygga outfits för killar när det är dags att gå på dejt! Olika stiltips för olika dejter!
 • Monokrom klädstil för män
  En monokrom klädstil är alltid ett bra val när du vill se välklädd och snygg ut. Det här är olika snygga outfits för män som går i monokrom stil med fokus på svarta och vita herrkläder och accessoarer!