Perfecto har testat Valentino Uomo Intense som är en flanker (omformulering) av originalet Valentino Uomo och det här är vår recension om denna herrparfym.

Uomo Intense släpptes 2016 och är en EDP (Eau de Parfum.)

Valentino Uomo Intense

Bild ovan:
Uomo Intense har samma parfymflaska som övriga parfymer i samma kollektion och den ser fantastisk ut.

Uomo Intense har bland annat dessa doftnoter:

  • Toppnoter: Salvia och mandarin.
  • Hjärtnoter: Iris och tonkaböna.
  • Basnoter: Läder och vanilj.

Uomo intense skiljer sig en hel del från originalet Uomo som är sötare och mer pudrig än Intense. I Uomo intense har man tagit bort den där karaktäristiska söta doften av hasselnöt, choklad och kaffe och istället ersatt dessa med tonkaböna och vanilj.

Detta gör att Uomo Intense är mindre söt än originalet, vilket i kombination med läderdoften gör att den helt klart känns mer maskulin, sofistikerad och sexig. Även om Uomo har en läderdoft så är den mycket uttalad och prominent i Uomo Intense.

Och det är just kombinationen av doften av iris, läder, utsökt vanilj och tonkaböna som gör denna herrdoft till en av världens sexigaste herrparfymer. Ingen av dessa dofter tar över utan balanseras på ett fantastiskt – och oemotståndligt sätt. Uomo Intense är därför med i vår topplista över sexiga herrparfymer

Valentino Uomo Intense är en herrparfym som inte bara fångar uppmärksamhet utan även drar en in och skapar ett beroende. När man väl känner av denna herrdoft så vill man bara ha mer.. Och mer.

Så vad tycker vi killar om Valentino Uomo Intense?

Man känner att det är en unik doft och man känner sig otroligt sexig och attraktiv med denna herrdoft. Den sticker ut på ett speciellt sätt och man får uppmärksamhet. Det här är en herrparfym som attraherar och skapar attraktion. Och det är exakt det vi älskar med Uomo Intense.

Vad tycker tjejpanelen om Valentino Uomo Intense?

Höga poäng från alla och kommentarerna var många om hur sexig denna herrdoft är. Alla av tjejerna i testpanelen fullkomligt älskade Uomo Intense. Det här är helt klart en sexig herrparfym som tjejer gillar på killar.

Med mellan 4-6 sprayningar fick vi en lagom stor radie där man känner av doften på ungefär en armslängds avstånd och hållbarheten var klart godkänd. Det här är en parfym som håller i sig mellan 4-6 timmar innan den lägger sig närmare huden. Ska du ut en kväll eller vara borta lite längre så rekommenderar vi att du använder dig av en parfymbehållare så att du med ca 2-3 timmars mellanrum kan applicera en ny mängd av parfym.

VÅRT BETYG

Den mängd av komplimanger man får med Valentino Uomo Intense är otrolig. Både killar och tjejer gillar denna herrparfym och det är utan tvekan en av världens sexigaste herrparfymer.

Älskar du herrdofter och är ute efter en riktigt sexig herrparfym så är det här ett givet val.

Vi köpte in äkta Uomo Intense på ett snabbt och säkert sätt här: Valentino Uomo Intense

FÖRDELAR MED VALENTINO UOMO INTENSE:

  • Läder, iris, vanilj och tonkaböna i en otroligt attraktiv kombination.
  • En av de sexigaste herrparfymer som finns.
  • Klart godkänd prestanda med en bra radie och hållbarhet.
  • Ett otroligt bra val i mer romantiska sammanhang som när du ska gå på dejt.
  • En riktigt snygg parfymflaska.

NACKDELAR MED UOMO INTENSE:

  • Inga. Det här är en av de mest sexiga parfymerna som finns för killar.

SLUTBETYG: 9/10

En av de bästa parfymer som finns och ett måste för dig som gillar sexiga herrdofter som man får komplimanger för. Köp och njut!

Du kan köpa Uomo Intense med snabb leverans och trygg e-handel här: Uomo Intense

Mer parfym recensioner för killar hittar du här: