VI har testat This is Him från Franska modehuset Zadig & Voltaire och det här är vår recension av denna herrparfym.

Modehuset etablerades 1997 av Thierry Gillier och har sedan dess fullkomligt exploderat och deras kläder, skor, accessoarer och parfymer för män och kvinnor finns nu att köpa nästan överallt.

2016 släppte Zadig & Voltaire parfymen This is Him för män och This is her för kvinnor.

Zadig & Voltaire har alltid försökt att kombinera attityd med stil, klass och lyx och när man tog fram This is Him så ville man skapa något som inte fanns på marknaden och som var en kombination av rena, enkla dofter och något mörkt och mystiskt.

This is him är definitivt en mörk, djup och sexig doft som bland annat innehåller doftnoter som grapefrukt, svartpeppar, rökelse, mjuk sandelträ och vanilj.

Doftnoterna:

Toppnoter: Svartpeppar och grapefrukt
Hjärtnoter: Vanilj och rökelse
Basnoter: Sandelträ

Så hur luktar This is Him?

När många modehus väljer att ta den säkra vägen och skapa flankers (omformuleringar) av befintliga framgångsrika parfymer eller helt enkelt försöka skapa deras egna versioner av framgångsrika parfymer från andra modehus så väljer Zadig & Voltaire att skapa någonting som inte liknar något annat på marknaden. En helt unik doft som luktar sexigt. Riktigt sexigt.

Vanilj är en av de doftnoter som dominerar i This is Him.  Men till skillnad från många andra herrparfymer så är det här en vanilj som aldrig blir för mycket. Den blir aldrig för söt eller sliskig som en hel del andra parfymer kan vara. Vaniljen tämjs av sandelträ och blandas ut med rökelse på ett magiskt sätt.

Det här är en sexig herrparfym där den söta vaniljen blandas ut med svartpeppar, rökelse och sandelträ och resultatet är en riktigt djup, smått rökig parfym som är både attraktiv och komplex.

Den har mycket attityd men blir aldrig för mycket.

Spraya på och låt den lägga sig. Efter en halvtimma öppnar sig vaniljen upp med rökelsen och inte långt efter det kommer sandelträ in och gör denna doft till vad den är. En oemotståndlig rebell.

Det här är en sexig parfym för en man med självförtroende som vet vad han vill. Som älskar att njuta av livet och som vågar visa det. Det här är inte en parfym för dig som vill ha en fräsch och ren doft. Det här är parfymen för dig som vill lukta sexigt och förföriskt. Den perfekta parfymen att ha på dig när du ska på dejt eller träffa din tjej.

Så vad tycker vi killar om Zadig & Voltaire This is Him?

Vi gillar den så pass mycket att vi alla gick och köpte var sin flaska. Det rökiga i doften tillsammans med vanilj och sandelträ skapar en doft som faktiskt är helt unik. Vi har inte känt en liknande doft från något annat varumärke eller parfymhus. Köp den direkt om du vill lukta sexigt.

Så vad tycker tjejpanelen om Zadig & Voltaire This is Him?

Topp-poäng av i princip alla. Kommenterar som ”sexig”, ”den här ska jag köpa till min pojkvän” och ”kryddig och sexig, jag älskar den” använde tjejerna när dom beskrev This is Him!

När det gäller hållbarhet och radie så fick vi med 4-6 sprayningar en radie på ca 1-1,5 meter, vilket är ganska lagom för att hålla det på en intim nivå och hållbarheten var riktigt bra.
Den höll sig kvar i snitt mellan 5-8 timmar vilket är klart godkänt.

VÅRT BETYG

Vad du får när du köper Zadig & Voltaire’s This is Him är en herrparfym som är komplex, rökig och söt på samma gång, men hela tiden välbalanserad. Det blir aldrig för mycket. När öppningen väl har lagt sig så övergår denna herrparfym till att bli en riktigt djup och sexig doft.
Perfekt för en dejt med andra ord.

Kombinationen av vanilj (som är en doftnot som de flesta uppfattar som sexig och attraktiv) och rökelse gör att många kommer gilla när du har på dig denna parfym.

Av någon anledning har inte många män i Sverige upptäckt denna parfym än, vilket är fantastiskt för alla de som har köpt den. Du har en herrparfym som få andra har vilket gör dig och din doft mer unik helt enkelt.

Och sist, men inte minst..
Priset för den här parfymen är riktigt bra.
Det gillar vi.

KÖP ENDAST ORIGINAL!
Vi köpte vårt test exemplar och alla de flaskor som vi köpte för oss själva, till ett ruskigt bra pris här: Zadig & Voltaire This is Him

FÖRDELAR MED ZADIG & VOLTAIRE THIS IS HIM:

 • En underbar kombination av grapefrukt, vanilj, rökelse och sandelträ.
 • Sexig och förförisk som bara den.
 • Bra prestanda med en medium radie och en lång hållbarhet.
 • Det här är helt klart en doft du bär när du vill lukta sexigt. Så mer när du ska på dejt eller träffa tjejen än på kontoret.
 • En manlig parfym som de flesta kommer tycka om.
 • Priset! Grymt billig för att vara av så hög kvalitet.

NACKDELAR MED ZADIG & VOLTAIRE THIS IS HIM:

 • Inga.

SLUTBETYG: 7.5/10

En manlig, sexig, djup och förförisk herrparfym som är helt fantastisk. Och priset är så bra att man inte behöver tänka efter. Köp den. Nu. Och låt dom i din omgivning njuta av den.

Du kan köpa den här till ett av de lägsta priserna på nätet, med snabb frakt och säker e-handel här: Zadig & Voltaire This is Him

Kolla in en topplista över herrparfym och andra parfym recensioner:

 • Tom Ford Oud Wood Recension
  Oud Wood från Tom Ford är en fantastisk och exklusiv herrparfym. Det här är vår recension som du bara måste kolla in!
 • Oud Parfym herr
  Oud är en väldigt speciellt ingrediens i parfymer och dessutom otroligt exklusiv. Om du vill dofta lyx, elegans och unikt är en oud parfym något du bör kika närmare på. Kolla in våra rekommendationer när det gäller herrparfym med oud i!
 • Tom Ford Noir
  Tom Ford Noir, en speciell parfym för killar som vi kikar närmare på i vår recension. Läs mer om denna unika herrparfym!