Perfecto har testat This is Him från Franska modehuset Zadig & Voltaire och det här är vår recension av denna herrparfym.

Modehuset Zadig & Voltaire etablerades 1997 av Thierry Gillier och har sedan dess fullkomligt exploderat och deras kläder, skor, accessoarer och parfymer för män och kvinnor finns nu att köpa nästan överallt.

2016 släppte Zadig & Voltaire parfymen This is Him för män och This is her för kvinnor.

Zadig & Voltaire har alltid försökt att kombinera attityd med stil, klass och lyx och när man tog fram This is Him så ville man skapa något som inte fanns på marknaden och som var en kombination av rena, enkla dofter och något mörkt och mystiskt.

Zadig & Voltaire This is him

Bild ovan: Den svarta och stilrena parfymflaskan för This is Him.

This is him är definitivt en mörk, djup och sexig herrdoft som bland annat innehåller doftnoter som grapefrukt, svartpeppar, rökelse, en mjuk och fin variant av sandelträ och en utsökt doft av vanilj.

Doftnoterna i denna herrparfym:

Toppnoter: Svartpeppar och grapefrukt.
Hjärtnoter: Vanilj och rökelse.
Basnoter: Sandelträ.

Så hur luktar This is Him?

När många modehus väljer att ta den säkra vägen och skapa flankers (omformuleringar) av befintliga framgångsrika parfymer eller helt enkelt försöka skapa deras egna versioner av framgångsrika parfymer från andra modehus och parfymhus så väljer Zadig & Voltaire att skapa någonting som inte liknar något annat på marknaden.

This is him är en helt unik doft för män som luktar sexigt. Riktigt sexigt.

Vanilj är en av de doftnoter som dominerar i This is Him.  Men till skillnad från många andra herrparfymer med vanilj så är det här en mjuk och fin vanilj som aldrig blir för mycket. This is him blir aldrig för söt som en hel del andra parfymer kan vara. Den doft av vanilj som finns i This is Him tämjs av en doft av sandelträ och blandas ut med en doft av rökelse på ett fantastiskt sätt.

Det här är en sexig herrparfym där doften av vanilj blandas ut med svartpeppar, rökelse och sandelträ och resultatet är en djup, smått rökig parfym som är både attraktiv. mysig och komplex.

This is Him har mycket attityd men blir aldrig för mycket. Den tar utrymme och drar in den som känner doften av den på ett otroligt fint sätt.

Spraya på och låt den lägga sig. Efter en halvtimme öppnar sig vaniljen upp med doften rökelse och inte långt efter det kommer sandelträ in och gör denna doft till vad den är. En oemotståndlig rebell.

Det här är en sexig herrparfym för en man med självförtroende som vet vad han vill. Som älskar att njuta av livet och som vågar visa det. Det här är inte en parfym för dig som vill ha en fräsch och ren doft.

Det här är parfymen för dig som vill lukta sexigt och förföriskt.
Den perfekta parfymen att ha på dig när du ska på dejt eller träffa din tjej.

Så vad tycker vi killar om Zadig & Voltaire This is Him?

Vi gillar den så pass mycket att vi alla gick och köpte var sin flaska. Det rökiga i denna parfym tillsammans med vanilj och sandelträ skapar en herrdoft som faktiskt är helt unik. Vi har inte känt en liknande doft från något annat varumärke eller parfymhus. Köp den direkt om du vill lukta sexigt.

Så vad tycker tjejpanelen om Zadig & Voltaire This is Him?

Topp-poäng av i princip alla. Kommentarer som ”sexig”, ”den här ska jag köpa till min pojkvän” och ”kryddig och sexig, jag älskar den” användes av tjejerna i testpanelen när dom beskrev This is Him.
Tjejer gillar garanterat denna herrparfym.

När det gäller hållbarhet och radie så fick vi med 4-6 sprayningar en radie på ca 1-1,5 meter, vilket gör att den ligger på en perfekt nivå där folk runt omkring dig känner av den, men där det inte blir för mycket.
Hållbarheten var riktigt bra och den höll sig kvar i snitt mellan 5-8 timmar vilket är klart godkänt!

VÅRT BETYG

Vad du får när du köper Zadig & Voltaire’s This is Him är en herrparfym som är komplex, rökig och söt på samma gång, men hela tiden otroligt välbalanserad. Det blir aldrig för mycket. När öppningen väl har lagt sig så övergår denna herrparfym till att bli en riktigt mysig, djup och sexig doft.
Perfekt för en dejt med andra ord.

Kombinationen av vanilj (som är en doftnot som de flesta uppfattar som sexig och attraktiv) och rökelse gör att många kommer tycka om den när du har på dig denna parfym.

Av någon anledning har inte många män i Sverige upptäckt denna parfym än, vilket är fantastiskt för alla de som har köpt den. Du har en herrparfym som få andra har vilket gör dig och din doft mer unik helt enkelt.

Det här är en herrparfym som både tjejer och killar gillar..
Inte mycket att tänka över. Se till att du lägger till denna i din parfymsamling.

KÖP ENDAST ORIGINAL!
Vi köpte vårt test exemplar och alla de flaskor som vi köpte för oss själva, till ett ruskigt bra pris här: Zadig & Voltaire This is Him

FÖRDELAR MED ZADIG & VOLTAIRE THIS IS HIM:

 • En underbar kombination av grapefrukt, vanilj, rökelse och sandelträ.
 • Sexig och förförisk som bara den.
 • Bra prestanda med en godkänd radie och en lång hållbarhet.
 • Det här är helt klart en doft du bär när du vill lukta sexigt. Så mer när du ska på dejt eller träffa en tjej än på kontoret.
 • En manlig parfym som de flesta kommer tycka om.
 • Otroligt prisvärd. Bra pris för att vara av så hög kvalitet.

NACKDELAR MED ZADIG & VOLTAIRE THIS IS HIM:

 • Inga.

SLUTBETYG: 8/10

En manlig, sexig, djup och förförisk herrparfym som är helt fantastisk. Och priset är så bra att man inte behöver tänka efter. Köp den. Nu. Och låt dom i din omgivning njuta av den.

Du kan köpa den här till ett av de lägsta priserna på nätet, med snabb frakt och säker e-handel här: Zadig & Voltaire This is Him

För en komplett doftupplevelse kan du kombinera denna parfym med This is him deodorant som matchar parfymen på ett bra sätt istället för att du använder en annan deodorant som krockar med denna fina parfym.

Du kan hitta den här: Zadig & Voltaire This is Him Deo

Fler guider, tips och rekommendationer av några av de bästa parfymer för män hittar du här:

 • Tom Ford Oud Wood Recension
  Oud Wood från Tom Ford är en fantastisk och exklusiv herrparfym. Det här är vår recension som du bara måste kolla in!
 • Oud Parfym herr
  Oud är en väldigt speciellt ingrediens i parfymer och dessutom otroligt exklusiv. Om du vill dofta lyx, elegans och unikt är en oud parfym något du bör kika närmare på. Kolla in våra rekommendationer när det gäller herrparfym med oud i!
 • Tom Ford Noir
  Tom Ford Noir, en speciell parfym för killar som vi kikar närmare på i vår recension. Läs mer om denna unika herrparfym!