Senast uppdaterad 2018-12-23

2018 lider mot sitt slut och det är dags för en episk herrparfym topplista på det absolut bästa herrparfymer som finns 2018. Det här är bland de bästa, sexigaste och mest väldoftande parfymer för män på marknaden.
En topplista som du med andra ord inte får missa!

2018 har bjudit på en hel del nyheter inom herrparfymer och vi har förstås inkluderat de bästa av de nya i denna topplista. Dessutom har vi några riktigt episka parfymer från 2017, 2016 och tidigare år som är så bra att dom helt enkelt bara måste finnas med på denna topplista.

I denna topplista har vi inkluderat:

  • Herrparfymer som är bäst till jobb, på kontoret och i affärssammanhang.
  • Parfymer som är bäst till privata sammanhang (när du är hemma, ska träffa dina vänner, till gymmet, etc)
  • Parfymer som är de perfekta för dejting. Några galet sexiga herrparfymer för din dejt med andra ord.
  • En lista som inkluderar både bra val för dagsparfym och för kvällsparfym.
  • Listan inkluderar parfymer för höst, vinter, vår och sommar.

En komplett lista med andra ord.

En sak har dessa herrparfymer gemensamt: det är parfymer som attraherar tjejer.

Yves Saint Laurent La Nuit de l`Homme

Sexiga Parfymer Herr Som Tjejer Kommer Älska - Yves Saint Laurent La Nuit De L'homme

Ingen topplista över herrparfymer är komplett utan en av världens mest omtyckta herrparfymer: La Nuit de l`Homme från Yves Saint Laurent.

Det här är en parfym för män som fick hela 8.5/10 i betyg av oss i en recension som du kan hitta här: Recension La Nuit de l`Homme

Den fanns även med i vår lista över sexiga herrparfymer som kvinnor tycker om som du kan kolla in här: sexiga herrparfymer.

Det här är en väldigt ”säker doft”, och med det menar vi att 99% av de tjejer och killar omkring dig kommer tycka om den här parfymen. Det är en otroligt omtyckt parfym som funkar i princip när som helst, men som absolut passar bäst i mer romantiska sammanhang: på en dejt eller när du ska mysa med din tjej. Det är en riktigt sexig och maskulin doft som passar dig som är kille som vill lukta precis så.

Räkna med komplimanger när du har på dig La Nuit de l`Homme.

En parfym som bör finnas i varje mans parfymkollektion.

Köp endast original!
Du kan köpa denna parfym från Yves Saint Laurent till ett riktigt bra pris, med snabb frakt här: La Nuit de l`Homme

Carolina Herrera CH Men Privé

Herrparfym - Carolina Herrera CH Men Privé

CH Men Privé släpptes 2015 och är en av de absolut bästa herrparfymer som kommer from Carolina Herrera. Det är dessutom en doldis som många män inte upptäckt ännu, men som luktar otroligt gott och som de flesta kvinnor absolut älskar på en man. Det här är en kaxig, förförisk och sexig herrparfym för en självsäker alfahanne. Det är en parfym som ger ett intryck av självförtroende, av en vinnare, av en rebell som går sin egen väg här i livet. Det här är en herrparfym som domineras av sexig läder, whiskey och tonkaböna och det är en helt otrolig blandning av läder, whiskey, tonkaböna, citrusdofter och andra doftnoter som tillsammans skapar något som verkligen är UNIKT och framför allt otroligt väldoftande, förföriskt och manligt. Det här är en otrolig parfym för en dejt eller när du ska träffa din flickvän. När du vill imponera på tjejer helt enkelt.  Vi inkluderade CH Men Prive i vår lista över herrparfym som tjejer gillar och den är helt klart en av de sexigaste herrparfymer som finns idag.

Är du ute efter en sexig och manlig parfym för män som kvinnor älskar så är det här en herrparfym som inte många killar har – vilket är till din fördel förstås.. Köp. Njut.

Köp endast original!
Du kan köpa denna parfym från Carolina Herrera till ett grymt bra pris, med snabb frakt här: 
CH Men Privé

Jean Paul Gaultier – Ultra Male

Herrparfym som tjejer gillar - Jean Paul Gaultier Ultra Male

Det finns en anledning till att så många tjejer kallar Ultra Male för ”sex i en flaska”.. Och det är för att den är en av de mest förföriska herrparfymer som finns just nu. De är få tjejer som inte gillar Ultra Male och de flesta som känner denna herrparfym på en kille tycker att det är en sexig och manlig herrparfym. Den finns med på denna topplista för att det är en parfym som tjejer VERKLIGEN tycker om på en kille och för att det är en av få herrparfymer som använder sig av päron som en av doftnoterna. Päron är inte en vanlig ingrediens i herrparfym och sättet som Jean Paul Gaultier har använt päron i Ultra Male är magisk. Oavsett om du vill imponera på din flickvän, om du ska på dejt eller bara vill lukta riktigt sexigt, manligt och gott så är det här en klockren herrparfym. Det är mer en kvällsparfym än dagparfym och mer för privata tillfällen än på jobbet. Det här är ännu en väldigt ”säker” doft: den större delen av både kvinnor och män kommer njuta av den när du har på dig den.

Köp den IDAG. Och njut av vetskapen att tjejer kommer gillar hur du luktar.

Köp endast original!
Du kan köpa denna parfym från Jean Paul Gaultier till ett bra pris, med snabb frakt här: 
Ultra Male

Tom Ford – Tobacco Vanille

Herrparfym Tom Ford Tobacco Vanille

Vi älskar Tom Ford. Grymt fina herrkläder och ännu bättre parfymer för män. Tobacco Vanille är en av flera mästerverk från Tom Ford. Det här är doften av en gentleman. En smart, självsäker och omtänksam gentleman.

Precis som de flesta andra Tom Ford parfymer så är Tobacco Vanille en komplex och djup doft och här har Tom Ford bland annat blandat dofter som tobak, vanilj, tonkaböna, kakao, kryddor och olika tränoter och resultatet är en riktigt varm, djup och smått förförisk herrparfym. Tobacco Vanille är en klockren höst och vinterparfym som verkligen tränger igenom kylan och lämnar ett magiskt doftspår efter dig.

Tobacco Vanille är inte en billig herrparfym, men vi lovar att du inte kommer ångra dig om du köper den.. Både tjejer och killar får inte nog av denna parfym. Har du en flickvän så kommer hon inte vilja sluta lukta på dig. Om du dejtar kommer din dejt att vilja vara nära dig. På jobbet kommer dina kollegor njuta av att du kommer fram till dom.

Bonus: Det är inte många killar som äger denna parfym. Vilket gör den ännu mer unik.

Det här är en lyxig och exklusiv herrparfym för en riktigt man.

Köp den. Och njut till fullo.

Köp endast original!
Du kan köpa denna parfym från Tom Ford till ett bra pris, med snabb frakt här: 
Tobacco Vanille

Giorgio Armani – Acqua Di Gio Profumo

Herrparfym topplista 2018 - Armani Acqua Di Gio Profumo

Giorgio Armani introducerade originalet Acqua di Gio 1996 och det är fortfarande en av de sexigaste och bästa parfymerna, speciellt för sommar. 2015 lanserades Acqua di Gio Profumo som är elegant, djup men samtidigt fräsch på ett helt unikt sätt. Acqua di Gio Profumo behåller en del av de marina doftnoterna från originalet, men sen är det en helt ny doft där en bas av patchouli, bergamott och rökelse blandas med salvia, rosmarin och havsdofter på ett unikt sätt.

Kombinationen är magisk.

Det här är en doft av elegans tillsammans med något förföriskt och sexigt på samma gång och är en av de bästa herrparfymer som du kan ha på dig både i privata sammanhang och i affärssammanhang.
En herrparfym för en gentleman som vill imponera på tjejer – eller på jobbet.

En fantastisk herrparfym från Armani som är djup och fräsch på samma gång och passar därför lika bra till höst, vinter som till vår och sommar. Funkar lika bra både till jobbet och privat, så bär den oavsett om du ska träffa en tjej och gå på dejt, dina vänner eller om du ska till kontoret.

En herrparfym som enligt tjejer gör dom ”knäsvaga” och som doftar ”lyxigt” och ”sexigt.”
Köp med andra ord. Nu.

Köp endast original!
Du kan köpa denna herrparfym från Armani till ett bra pris, med snabb frakt här: Acqua di Gio Profumo

Viktor & Rolf – Spicebomb Extreme

Herrparfym Topplista - Viktor & Rolf Spicebomb Extreme

Originalet Spicebomb från Viktor & Rolf är en modern klassiker och förmodligen den perfekta vinterparfymen och höstparfymen. Du kan hitta vår recension av Spicebomb här: Spicebomb recension

Spicebomb extreme tar det som gjorde originalet så framgångsrik och omtyckt av både tjejer och killar – men ännu starkare.

Det här är en explosiv och djup herrparfym där lavendel blandas med peppriga kryddor, tobak och vanilj på ett helt genialt sätt och resultatet är en herrparfym som är otroligt kryddig, förförisk och sexig.

Det här är en intensiv herrparfym som tjejer gillar. Mycket.

På grund av den varma och djupa karaktären funkar den här absolut bäst i kallare väder och är därför både en klockren vinterparfym och höstparfym. Vad vi absolut älskar med Spicebomb är hur den sprider sig på ett fantastiskt sätt när det är lite kyligare ute. Doftspåret är magiskt, varmt och det är inte ovanligt att tjejer kommer fram och frågar vad det är för parfym man har på sig.

Köp den och förbered dig på att få många fina komplimanger från tjejer.

Köp endast original!
Du kan köpa denna herrparfym från Viktor & Rolf till ett bra pris, med snabb frakt här: Spicebomb Extreme

Azzaro – Wanted by night

Herrparfym topplista - Azzaro Wanted by night

Azzaro Wanted by Night är en helt ny herrparfym som släppts under 2018 och det är en riktigt sexig, förförisk, sensuell och manlig parfym.

Det här är utan tvekan en ren dejting parfym. En kvällsparfym du tar på dig innan du ska träffa tjejer med andra ord. Originalet Wanted släpptes 2016 och är en bra parfym, men Wanted By Night är något helt annat.
Det här är en av våra absoluta nya favoriter just nu och man har verkligen svårt att inte lukta på sig själv och njuta av hur gott man luktar när man bär Wanted by night. Och reaktionen från tjejer är likadan. Dom ÄLSKAR denna herrparfym på killar.

Träiga doftnoter som cederträ och röd cederträ blandas med exotiska och orientaliska kryddor, tobak, rökelse, citron, apelsin och fruktiga doftnoter och resultatet är en av de sexigaste och mest förföriska dofter som släppts på senare år.

Det här är en parfym som attraherar tjejer och det är som sagt mer en dejt parfym än en parfym du har på jobbet, och den varma karaktären funkar bäst på höst, vinter och vår och förstås på svala sommarkvällar. Undvik att bära Wanted by night när det är sol och 30 grader ute.

Här behöver du inte ens tänka efter. Du hörde det först här: Om du vill ha en herrparfym som tjejer gillar och som kommer få dom att vilja lukta på dig om och om igen.. Då är det Azzaro Wanted by night du ska ha. Helt klart.

En bonus: det här är en relativt ny herrparfym som inte många killar har. Du kommer definitivt att lukta mer unikt än andra när du bär denna parfym!

Köp endast original!
Du kan köpa denna herrparfym från Azzaro till ett bra pris här: 
Wanted by night

Dior Sauvage EDP

Herrparfym topplista - Dior Sauvage EDP

Originalet Dior Sauvage (EDT) är herrparfymen som alla tjejer (och killar) älskar.. Ja det är faktiskt så. Du kan läsa vår recension (vi gav den hela 9/10 i betyg) om Sauvage och få reda på exakt vad vi och tjejerna tyckte om den här: Sauvage recension

Sauvage EDT är magisk. Sexig, förförisk och lyckas med konststycket att vara både fräsch och djup på samma gång. Och trots att så många killar nu har den så är det helt omöjligt att inte inkludera den i en topplista. Men vi har däremot valt Sauvage EDP för denna topplista på grund av att den behåller samma DNA (karaktär) som originalet, men doftar lite annorlunda och – det här är viktigt – det är inte lika många killar som har EDP versionen av denna parfym. Det betyder att du bär en mer exklusiv herrparfym som inte är lika vanlig som originalet.
Och det är alltid en bonus.

Doftnoterna i Sauvage Eau De Parfum är delvis samma som originalet men här får vi även njuta av lite varmare och mer orientaliska dofter som stjärnanis, muskotnöt och exklusiv vanlij.

Originalet Dior Sauvage EDT kommer ge dig otroligt många komplimanger, det är få tjejer som inte gillar Sauvage, och EDP versionen kommer även den att vara omtyckt av både tjejer och killar – skillnaden är som sagt att EDP är mindre vanlig än EDT så du kommer sticka ut i mängden på ett bra sätt!

Tack vare att den är både fräsch, djup och varm så funkar faktiskt Sauvage året om. Du kan med andra ord ha den både vår och sommar samt under höst och vinter.

Sauvage funkar dessutom lika bra privat som på jobbet så använd den när du ska till kontoret eller när du ska gå på dejt och träffa tjejer.
Klockren. Det blir aldrig fel med Sauvage helt enkelt.

Är det någon herrparfym du måste ha så är det Sauvage.
Köp. Spraya. Och förbered dig på att få komplimanger från tjejer.

Du kan köpa denna herrparfym från Christian Dior till ett bra pris här: Sauvage EDP

John Varvatos – Artisan Pure

Herrparfym Topplista - John Varvatos Artisan Pure

John Varvatos gör unika parfymer för män där varje parfym verkligen har en rebellisk, unik och cool känsla.
Artisan Pure är en somrig herrparfym som är lätt, sexig och fräsch och verkligen klockren för tidig vår, sommar och tidig höst. Du kan förstås ha den när som helst på året men det är främst när det är varmt ute som den där fräscha doften kommer till sin rätta.

Artisan pure släpptes 2017 och är en fräsch träig och citrus baserad herrparfym med toppnoter som citron, bergamott och klementin som blandas med hjärtnoter som ambra, mysk och träiga doftnoter.

Resultatet? Fräscht, sexigt, somrigt.

Vill du ha en parfym som attraherar tjejer på sommaren så är det här ett bra val! Det här är parfymen du tar med dig på semestern när du ska åka utomlands och njuta av solen. Det här är den där fräscha och lätta doften som tjejer absolut älskar på killar.

Du kan köpa denna herrparfym från John Varvatos till ett bra pris här: Artisan Pure

Valentino Uomo EDT

Herrparfym topplista Valentino Uomo EDT

Valentino Uomo av Valentino är en otroligt söt doft. Och sexig som bara den.
Läder blandas med vanilj, bergamott, kaffebönor och cederträ. Valentino Uomo är en söt doft, men det blir aldrig för sött. Och man får aldrig nog.

Tjejer älskar deras version av denna parfym på sig själva, och dom älskar den manliga versionen på killar.
Valentino Uomo EDT har en riktigt bra prestanda och är en otroligt sexig herrparfym som attraherar tjejer.

Den balanserar något sexigt med något elegant och sött och vi får inte nog. Och det gör inte tjejer heller. Doften är lyxig på ett unikt sätt. Är du ute efter en parfym som kvinnor VERKLIGEN gillar så är det här en klockren parfym.

Köp. Och njut av komplimanger. Dom kommer definitivt.

Köp endast original!
Du kan köpa denna herrparfym från Valentino till ett bra pris här: 
Valentino Uomo

Jean Paul Gaultier – Le Male Essence De Parfum

Herrparfym Le Male Essence De Parfum

Jean Paul Gaultier har gjort några av de absolut sexigaste herrparfymerna som finns och här har JPG gjort (ännu en( ny version på en av sina mest populära herrparfymer: Le Male.  Essence de Parfum är en ny herrparfym som kommer i en Eau de Parfum formula och en ny version på den nu ikoniska flaskan för Le Male serien.

Le Male Essence de Parfum öppnar upp på ett fräscht och sexigt sätt med bland annat kardemumma och citrus och man känner direkt att det här är en unik doft man har att göra med. Efter några minuter öppnar sig det mest spännande upp när lavendel kommer fram tillsammans med en av de absolut sexigaste och mest unika läderdofterna vi känt på ett tag – allt i kombination med vanilj, mysk, salvia och andra spännande doftnoter.

Det här är utan tvekan en riktigt spännande version av Le Male och det är en utmanande, sexig, förförisk och sensuell herrparfym. En dejting parfym helt enkelt. När du ska träffa din nya tinder dejt för första gången eller när du ska ut med din tjej.

På grund av sin karaktär tycker vi den är helt klart en kvällsparfym och en mer romantisk herrparfym än något annat, så undvik att ta på den när du ska till kontoret eller till gymmet.

Trots att Le Male Essence De Parfum från Jean Paul Gaultier släpptes 2016 så har det tagit tid för butiker i sverige att ta in den vilket betyder att den fortfarande är en riktig ny och ovanlig herrparfym i Sverige. Köp den med andra ord medans alla andra killar inte har den!

Köp endast original!
Du kan köpa denna herrparfym från Jean Paul Gaultier till ett bra pris här: Le Male Essence De Parfum

Tom Ford – Oud Wood

Herrparfym topplista Tom Ford Oud Wood

En parfym från Tom Ford är en lyxig parfym. Man märker direkt skillnaden när man känner doften av en parfym från Tom Ford. Dom är oftast komplexa och luktar inte bara fantastiskt gott utan känns även otroligt lyxiga (vilket dom bör göra när man kollar på priset.) Oud Wood är som namnet antyder en herrparfym med Oud i. Det är dock en mindre intensiv oud som tack vare en fantastisk komposition som bland annat innehåller sandelträ, vetiver, rosenträd samt tonkaböna och bärnsten gör att den är smått rökig, fantastisk mjuk, otroligt sofistikerad och sexig. Vi har inte träffat en enda tjej som inte älskar Oud Wood.

Det är en lyxig, elegant, sexig och på samma gång sofistikerad herrparfym som passar en riktig man.
En gentleman.

En riktigt bra sak med Oud Wood är att den faktiskt funkar precis lika bra på dagen som på kvällen och både på jobbet och privat. Oavsett om du vill lukta fantastiskt på kontoret eller om du ska på dejt så är det här en klockren herrparfym. Ett (stort) pluspoäng är att den är mer exklusiv än många andra herrparfymer och det är inte alla killar som har den. Den är dyrare än många andra herrparfymer, men den är definitivt värd varenda krona.
Du kommer attrahera tjejer och lukta otroligt lyxigt på samma gång.

Du kan köpa denna herrparfym från Tom Ford till ett bra pris här: Oud Wood

Acqua di Parma – Colonia Leather

Herrparfym Topplista - Acqua di parma Leather

Acqua di Parma har funnits länge och är ett varumärke med en fantastisk historia. Något som vi tycker reflekteras i deras parfymer. Alla Acqua Di Parma parfymer har en hög standard med en lyxig och elegant doft och Colonia Leather är som namnet antyder en herrparfym med fokus på läder.
Acqua di Parma Colonia Leather är en utsökt herrparfym där läder kombinerats med bland annat lime, apelsin, ros, cederträ och resultat är en av de absolut mest sofistikerade och fantastiska läder parfymer som finns. Det här är elegans, lyx och manligt.

Förutom att det är en riktigt bra herrparfym med läder i så är det en relativt unik doft som inte många killar har men som tjejer blir helt galna i. Om du är ute efter en lyxig herrdoft med läder i som attraherar tjejer och som du kan använda både i affärssammanhang och på jobbet som privat så är det här en parfym du bör köpa.

Du kan köpa denna otroligt fina parfym från Acqua Di Parma till ett bra pris här: Colonia Leather

Dolce & Gabbana – The one for men

Sexiga Parfymer Herr Som Tjejer Kommer Älska - Dolce & Gabbana The One For Men

Dolce & Gabbana – The one for men släpptes 2008 och är fortfarande en av världens mest omtyckta herrparfymer.

Anledningen till att vi inkluderar den här är för att den förstås luktar riktigt gott, men också för att The one for men är en av de absolut ”säkraste” parfymer en man kan köpa och använda.

Med säker menar vi att det är få tjejer och killar som inte tycker om denna parfym. Det är dessutom en herrparfym som funkar utmärkt både till jobbet och mer formella event som privat, och funkar bra både som en dagsparfym och en kvällsparfym. Det blir liksom aldrig fel med Dolce & Gabbana – The one for men. Är du ute efter en av de bästa herrparfymer som finns som luktar riktigt manligt, elegant och sexigt så är det här ett bra val. Bara att köpa, spraya på och njuta av vetskapen att de flesta i din omgivning gillar parfymen.

Du kan köpa denna fina och manliga parfym från Dolce & Gabbana till ett bra pris här: The one for men

Och där har du vår topplista på några av de absolut bästa herrparfymerna för 2018.

Det finns självklart hundratals andra bra herrparfymer men vi har valt några av våra favoriter som dessutom tjejer gillar och blir attraherade av!