Ansiktsvård är otroligt viktigt för oss män och som vanligt gör vi på Perfecto allt för att ge dig info om skönhet för män och hur du kan hålla dig snygg och fräsch! Här har vi testat tre produkter inom ansiktsvård från suveräna The Ordinary!
Läs allt om dessa produkter i denna recension!

De ansiktsprodukter i denna recension är:

  • The Ordinary – ”Buffet”
  • The Ordinary – Natural Moisturizing Factors + HA
  • The Ordinary – Vitamin C Suspension 30% in Silicone

Tidigare har vi testat The Ordinary – Hyaluronic Acid 2% + B5 och The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG Eye Serum – båda fantastiska produkter som är riktigt bra när det gäller ansiktsvård för oss män och kombinationen av dom två är grym när det gäller att få bort mörka ringar och påsar runt ögonen.
Du kan läsa mer om vår recension av Hyaluronic Acid 2% + B5 och The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG Eye Serum här: recension The Ordinary

The Ordinary ”Buffet”

The Ordinary recension - “Buffet”

”Buffet” är ett ansiktsserum som är en effektiv formula som kombinerar en rad olika teknologier som tillsammans skapar en synergistisk effekt som effektivt motverkar ålderstecken i ansiktet. Oavsett om du är 24 eller 44 är det viktigt att ta hand om ditt ansikte på rätt sätt så att du i så stor utsträckning som möjligt undviker ålderstecken och tecken på trötthet i ansiktet. Det här är en otroligt komplex ansiktsserum som innehåller en avancerad anti-age formula och som även innehåller peptider, en probiotisk formula, hela 11 hudvänliga aminosyror och ett komplex formula med olika former av hyaluronsyra för att verkligen ge ditt ansikte en dos av allt det som är bra för den.

Så hur funkar ”Buffet” och hur bra är detta ansiktsserum?

Det här är ett ansiktsserum som appliceras antingen dag eller kväll (eller både dag och kväll), efter rengöring. Se till att ditt ansikte är rengjort innan du applicerar ”buffet.” Det här är ett serum som känns otroligt lätt på huden och är ett ansiktsserum som är dryg. Det behövs inte mycket för att täcka in ditt ansikte och själva appliceringen är både enkel och känns fräsch. Serumet absorberas snabbt och fint av huden och ansiktet känns riktigt härligt återfuktad.

Vi gillar ”Buffet.” Mycket. Den går in i huden snabbt, den känns skön och lyxig och den funkar om man använder den regelbundet. Och rekommenderar den för dig som vill se fräschare ut i ansiktet och som dessutom vill motverka ålderstecken i ansiktet. Har du blandad hy/torr hy i ansiktet rekommenderar vi att du kombinerar den med ”Natural Moisturizing Factors + HA” (recension nedan.) Efter 4 veckors användning ser man fräschare och piggare ut och huden får en lyster som verkligen syns. Kom ihåg att det tar ca 2-8 veckor för huden att vänja sig vid ett nytt ansiktsserum eller en ny ansiktskräm! Du behöver med andra ord vara tålmodig och regelbundet använda en produkt för att du ska se resultat.

Köp endast originalprodukter! Du kan köpa ”buffet” till ett bra pris med snabb frakt här: The Ordinary Buffet

Vi ger The ordinary ”buffet” 8.5/10 i betyg.

The Ordinary Natural Moisturizing Factors + HA

The Ordinary Recension - Natural Moisturizing Factors + HA

Natural Moisturizing Factors + HA är en ansiktskräm som hjälper till att skydda det yttre lagret av din hud och dessutom återfukta den. Natural Moisturizing Factors innehåller en komplex formula med aminosyror, fettsyror, triglycerider, glycerin, hyaluronsyra och många andra ämnen som finns naturligt i huden. 

Så hur funkar Natural Moisturizing Factors + HA och hur bra är denna ansiktskräm?

Kombinationen av alla dessa effektiva ämnen i denna ansiktskräm är riktigt bra och resultatet är återfuktning direkt vid applicering och vid längre tids användning även ett varaktigt resultat där ditt ansikte ser fräschare och mer välmående ut och du får även en lyster som gör att du helt enkelt ser fin ut.

Natural Moisurizing Factors + HA är en dryg ansiktskräm som snabbt går in i huden och som inte kladdar. Stort plus för det.

Den kombineras bäst med ett effektivt ansiktserum som ”Buffet” eller med 
Hyaluronic Acid 2% + B5 som du kan hitta här: Hyaluronic Acid 2% + B5 Recension 

Använd den gärna på morgonen och på kvällen efter att du gjort rent ansiktet och gärna då efter ett effektivt ansiktsserum.

Som vi nämnt tidigare tar det som sagt ett antal veckor för huden i ansiktet att vänja sig vid en ny ansiktsprodukt så köp ett par av denna och använd regelbundet för bästa resultat. 

Vi ger The ordinary Natural Moisturizing Factors + HA 8/10 i betyg.

Köp endast originalprodukter! Du kan köpa Natural Moisurizing Factors  till ett bra pris med snabb frakt här: Natural Moisturizing Factors + HA

The Ordinary Vitamin C Suspension 30% in Silicone

The Ordinary Recension Vitamin C Suspension 30% in Silicone

Precis som namnet antyder så är stjärnan i denna ansiktsprodukt Vitamin C – som är en effektiv antioxidant som kan hjälpa till att påverka reducera ålderstecken och göra att ditt ansikte ser fräschare och finare ut. Till skillnad från många andra ansiktskrämer och ansiktsserum som innehåller Vitamin C är Vitamin C Suspension helt vattenfri vilket gör att askorbinsyran i Vitamin C Suspension håller sig stabil och effektiv.

Så hur funkar Vitamin C Suspension 30% in Silicone och hur bra är denna produkt?

Det här är en lyxigt skön ansiktsprodukt som känns skön mot huden och som går snabbt in utan att kladda. Ibland får man en lite kittlande känsla när man använder denna produkt – resultatet av att den innehåller mycket fin askorbinsyra. Helt normalt och går oftast bort efter en eller två veckor av användning. Du kan använda denna ansiktsprodukt både morgon och kväll (fördelaktigt om du använder den både dag och kväll), men kan du bara använda den en gång om dagen så gör det helst på kvällen.

Precis som de övriga två ansiktsprodukterna i denna recension så gillar vi Vitamin C Suspension 30%, speciellt i kombination med de övriga två produkterna. Efter ett par veckors användning ser man fräschare, piggare och snyggare ut. Kom ihåg att denna produkt används bäst i kombination med en ansiktskräm eller serum som återfuktar.

Vi ger The ordinary Vitamin C Suspension 30% in silicone 8/10 i betyg.

Köp endast originalprodukter! Du kan köpa Vitamin C Suspension 30% till ett bra pris med snabb frakt här: Vitamin C Suspension 30% in Silicone

Summering

Alla tre av dessa ansiktskrämer och ansiktsserum från The Ordinary håller samma kvalitet som vi vid det här laget är vana vid från The Ordinary.

Så vilken ska du välja?

Vi rekommenderar faktiskt alla tre tillsammans. Kombinationen av ”buffet” som både återfuktar och hjälper till att motverka ålderstecken (anti-age) med Natural Moisturizing Factors + HA som återfuktar ännu mer och till slut Vitamin C som hjälper till att hålla ditt ansikte fräscht och snyggt är otroligt bra och kommer få ditt ansikte att se bra ut. En rekommendation är att prova alla tre. Om du bara ska välja en så rekommenderar vi isåfall ”buffet” som är en oslagbar produkt om du vill ha en kombination av anti-age och något som får dig att se bättre ut i ansiktet.

Om du behöver se piggare ut och verkligen vill få bort mörka ringar och påsar runt ögonen så rekommenderar vi ”buffet” eller Natural Moisturizing Factors + HA med Caffeine Solution 5% som du kan hitta mer info om här: Bästa serum

 Jobb, stress, för lite sömn, vår miljö, motion, kost, träning och mycket annat spelar in på hur fräscha vi män ser ut och det är viktigt att vi tar hand om vårt ansikte och ser till att huden ser så fräsch och pigg ut som möjligt. Med ett bra serum och en bra ansiktskräm som du hittar i denna recension kan du ge ditt ansikte den boost den behöver för att se fin, fräsch och ung ut!

Vill du har mer artiklar om skönhet för män? Kolla in de här:

Herrparfym topplista 2018
De bästa herrparfymer 2018 i en topplista du måste kolla in!

Få bort mörka ringar under ögonen
De flesta av oss drabbas av mörka ringar och påsar under ögonen och det här är guiden till hur du kan få bort båda.

Sexiga parfymer för killar
Om du vill lukta gott på ett sätt som gör att tjejer komma gilla dig så är det här en grym lista på sexiga parfymer som tjejer tycker älskar på killar!