Perfecto testar: Hyaluronic Acid 2% + B5 från The Ordinary och det här är vår recension om detta ansiktsserum.

The Ordinary är märket som tagit hela världen med storm.

Många som provat The Ordinary’s produkter älskar deras produkter och en hel del av dess produkter har även vunnit en rad olika slags priser inom skönhet och hudvård.

Det som främst kännetecknar The Ordinary och deras produkter är att dom enbart erbjuder produkter med ingredienser som har visat sig i vara effektiva i kliniska studier och fokus för varumärket är att deras produkter ska ha en bra prissättning och att dom är ärliga och transparenta i deras marknadsföring och kommunikation.

The Ordinary erbjuder en rad olika slags högkvalitativa produkter till riktigt bra priser. Deras utbud gör det enkelt att hitta rätt produkt och man kan lätt kombinera olika produkter så att man på bästa sätt kan ta hand om sin hud – utan att det kostar skjortan.

Utbudet av hudvårdsprodukter från The Ordinary täcker många olika slags ansiktsoljor, serum, syror, retinoler och vitaminer som alla på olika sätt ska hjälpa dig att få din hud att må så bra som möjligt.

Vi gillar The Ordinary.
Inte bara för att produkterna faktiskt är riktigt bra och säljs till riktigt bra priser, men för att detta är ett av få märken som på ett bra sätt – på förpackningen och i all deras kommunikation – talar om exakt vad som finns i produkten och i vilken mängd.

Detta är otroligt viktigt (speciellt för produkter inom ansiktsvård) då många varumärken skyltar med dyra ingredienser i deras produkter men gräver man lite i innehållet visar det sig att produkten i sig inte innehåller så höga värden av de viktigaste ingredienserna.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5
Bild ovan: Flaskan med Hyaluronic Acid 2% + B5

Så till Hyaluronic Acid 2% + B5, ett ansikts serum som innehåller hyaluronsyra. Vi har pratat om hyaluronsyra (HA) i tidigare artiklar, och vi fullkomligt älskar hyaluronsyra.

Användandet av HA har exploderat på senare år och när man kikar på vad hyaluronsyra faktiskt gör så förstår man varför. HA kan binda över 1000 gånger sin egen vikt i vatten. Detta betyder helt enkelt att en produkt som innehåller en bra mängd HA kan på ett effektivt och bra sätt återfukta din hud OCH hålla den återfuktad längre.

Hyaluronic Acid 2% + B5 innehåller dessutom olika storlekar av hyaluronsyremolekyler. Detta leder till en produkt som återfuktar din hud på olika nivåer (djup.)

The Ordinary har sedan kombinerat hyaluronsyran med Vitamin B5 som i sin tur hjälper till att återfukta din hud på ytan.
Det är med andra ord en kombination av två effektiva ingredienser som når både djupt och ytligt och som hjälper din hy att må bra på olika sätt.

Konsistensen är perfekt, och det räcker med att applicera några droppar på huden.  Hyaluronic Acid 2% + B5 är flytande men inte lika flytande som rent vatten. Alldeles perfekt för ett serum. Den är också otroligt dryg och du behöver bara några droppar för att täcka in hela ansiktet.

Vår testpanel med killar med torr, blandad och normal hy tyckte att detta ansiktsserum hjälpte riktigt bra, men har du torrare hy så kommer du behöva komplettera med en effektiv ansiktskräm efter du har applicerat detta serum.

Vi gillar verkligen Hyaluronic Acid 2% + B5. Det är en bra produkt, gjord av ett bra företag på ett bra sätt och den återfuktar riktigt bra. Den känns dessutom lyxig och fräsch och funkar bra i kombination med andra krämer för dig som har extra torr hud.

Priset? Ja du.. Galet lågt för en produkt som är så här bra. Helt klart otroligt prisvärd!

Vi tycker Hyaluronic Acid 2% + B5 från The Ordinary är helt suverän och den är dessutom riktigt prisvärd så detta ansiktsserum får 9/10 i betyg av oss.

Vi rekommenderar denna butik för att dom oftast har detta fantastiska serum på lager, till ett grymt bra pris och med snabb frakt:

The ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5

Fler artiklar om ansiktsvård och hudvård för män hittar du här:

  • Rakgel bäst i test
    Det finns en uppsjö av rakgel för män och vi har provat de flesta i detta bäst i test. Ta reda på vilken rakgel som är absolut bäst!
  • The Ordinary Recension
    Här har vi testat 3 stycken produkter inom ansiktsvård från The Ordinary. Det här är en recension du inte får missa!
  • Se fräsch ut på morgonen
    Det är inte alltid det lättaste att se fräsch och snygg ut på morgonen, men här får du tips på hur du kan se bättre ut innan du går hemifrån!