När det gäller skäggvård så är en bra rakhyvel essentiellt för att få till en snygg rakning och en välmående hud.

Ett rakset med en riktigt bra rakhyvel och en rakborste är det bästa valet för den perfekta rakningen och här har vi tagit fram några rakset som inte bara är av hög kvalitet utan som även kommer se bra ut i badrummet.

Det här är rakset för män som kommer hålla ditt skägg i schack och varje rakset i denna lista är en investering som kommer hålla i flera år.

Edwin Jagger rakset

rakset edwin jagger

Det här är ett rakset för män från Edward Jagger som innehåller en elegant rakhyvel och en rakborste med grävlingshår för en bättre rakning. När det gäller skäggvård så hjälper en rakborste både att borsta bort det översta lagret av döda hudceller samt att lyfta upp håren så att man enklare kommer åt dom med en rakhyvel. När man applicerar rakkräm med händerna så trycker man oftast ner håren till skillnad från en rakborste som lyfter upp dom.

Både rakhyveln och rakborsten i detta set är krompläterade med detaljer i svart ebenholtsimitation.

Detta rakset innehåller ett ställ för både rakborste och rakhyvel och gillettes rakblad (mach3) funkar till denna rakhyvel.

Det här är ett elegant rakset för män som kommer hålla länge och definitivt se fin ut i ditt badrum.

Se mer och köp detta rakset här

Rakset från Baxter of California

Rakset baxter of california

Det här är ett riktigt läckert rakset för män från Baxter of Californa med en minimalistisk rakhyvel i krom med en graverat grepp och ett dubbelsidigt rakblad. Rakborsten som är i krom med grävlingshår lyfter upp ditt skägg för en perfekt rakning.

Det här är ett lyxigt rakset med ett ställ för både rakhyvel och rakborste som definitivt kommer göra din rakning till ett nöje och dessutom se helt fantastisk ut i badrummet.

Se mer och köp detta rakset här

Rakset Acqua di Parma

rakset acqua di parma

Vi älskar Acqua di Parma. Detta parfymhus gör otroligt unika och klassiska parfymer (du hittar flera recensioner av dom här på perfecto.se)

Acqua di Parma är ett anrikt märke som gör saker på sitt sätt där varumärket genomsyras av kvalitet, elegans och stil. Och det gäller även för detta rakset som inkluderar ett snyggt rakställ, en exklusiv rakhyvel och en rakborste med äkta grävlingshår. Italiensk lyx och elegans är det man får i detta rakset.

Rakbladen byter du enkelt ut då denna rakhyvel är kompatibel med Gillette och dess fusion rakblad.

Det här är ett lyxigt rakset för män som vill ha det bästa och som vill ha en klassisk, elegant och ett riktigt snyggt rakset i sitt badrum.

Se mer och köp detta rakset här

Mer om skäggvård och skönhet för män:

  • Rakgel bäst i test
    Rakgel är en viktig del av en bra rakning och det här är vårt bäst i test!
  • Herrparfym
    Dofta gott med vår topplista över herrparfym som tjejer gillar på killar!
  • Solkräm bäst i test
    Vi har testat solkräm för män och det här är vårt bäst i test!