Det är otroligt viktigt att ta hand om sin hud när man är i solen. Ska du sola så behöver du ett bra och effektivt solskydd. Oavsett om du ska njuta av en sommar i Sverige eller om du ska njuta av solen utomlands så är det en sak som gäller när man befinner sig i solen: ha solskydd.

Du måste skydda din hud. Så enkelt är det. Inga ursäkter.

Vi har testat Biotherm Homme UV Defence Sport Body Spray.
Långt namn. Och just bara för män?

Vi garanterar att din tjej också kan använda den här solskyddssprayen 😉

Biotherm Homme själva beskriver UV defence sport som deras första solskydd designad för män och för ”action.”

Med action menar dom helt enkelt att den är gjort för att klara av situationer där man t.ex. kommer i kontakt med vatten (bad, surfing eller dykning.)

Dom har tydligen utvecklat UV defence sport i samarbete med ett team från Quiksilver och den erbjuder en solskyddsfaktor på 30 SPF. Den har dessutom en ”antioxidant” effekt.

Vad vi gillar är att den är vattentålig i upp till 80 minuter, vilket är mer än vad många andra solskyddskrämer och solskyddsprayer erbjuder och du kan dessutom applicera den på våt hud.

Det är just appliceringen vi tycker är riktigt bra, då den klarar av att appliceras på våt hud. Om du någon gång försökt dig på att smörja in dig med solkräm direkt när du kommer upp från vattnet så vet du exakt vad vi pratar om. Många krämer flyter helt enkelt bara runt på huden och blir till en geggig sörja. Men där funkar Biotherm Homme UV defence sport riktigt bra.

Den går snabbt och effektivt in i huden vilket vi tycker är en viktig sak när det gäller all slags solskydd.

Den är inte kladdig, vilket vi tycker en bra solskyddsspray inte ska vara, vilket också är suveränt om du är på stranden. Det sista man vill ha är ett kladdigt solskydd där sand och annat klibbar fast på huden.

Så namnet då? Det vi tycker är ”homme” med den här sprayen är doften.
Den är lite åt det manliga hållet och vi gillar hur den luktar och att den inte luktar för mycket. Men med det sagt så kan din tjej helt klart låna denna solspray när ni är vid poolen eller på stranden 😉

Om du är ute efter ett solskydd och du föredrar solskyddspray framför solkräm och vill ha något som går in snabbt i huden utan att klibba och kladda så är Biotherm Homme UV Defence Sport Body Spray ett riktigt bra val!

Den kommer i en plastflaska som rymmer 125ml.

Köp endast original!
Du kan köpa det här solskyddet för män här: Biotherm Homme

Mer om hudvård och skönhet för män hittar du här:

  • Bästa rakgel för män
    Vi har tagit reda på vilken som är den bästa rakgel för män och det här är vårt rakgel bäst i test!
  • Topplista Herrparfym
    De bästa herrparfymer som finns kan du hitta i denna topplista! Om du vill lukta gott och är ute efter en ny herrparfym så kolla in det här!
  • Ansiktsserum för män
    The Ordinary gör otroligt bra produkter till fantastiska priser och det här är recension av 3 stycken riktigt bra ansiktsserum som vi verkligen rekommenderar till dig som vill få ett fräschare och finare ansikte!