Uppdaterad 2020-11-05.

En snygg herr rock är ett av de absolut snyggaste plagg en man kan bära under höst och vinter och en bit in på våren.

Förutom att det ser otroligt snyggt och välklätt ut med en rock, så hjälper förstås en bra rock till att hålla dig varm under höst och vinter när det blir kallt ute. En rock är ett perfekt komplement som ett ytterplagg till en kostym, men en herr rock funkar precis lika bra och blir riktigt jäkla snyggt om du klär dig i en outfit som är smart casual eller när du rockar en mer avslappnad outfit som en rock i kombination med ett par jeans och skjorta eller tröja.

Och det är just det som många killar glömmer bort: man behöver absolut inte vara uppklädd för att använda en rock. En rock ser många gånger absolut snyggast och mest trendig ut när man sätter ihop en outfit där man använder en rock ihop med t.ex jeans och en skön t-shirt eller tröja.

En herr rock funkar precis lika bra i mer formella sammanhang (jobb, möten, o.s.v) som privata, även om en del rockar har en mer formell och uppklädd stil än andra och då kanske lämpar sig bäst för tillfällen där det är mer uppklätt och dressad klädsel som gäller.

Istället för att du ska gå och leta efter en snygg herr rock, så har vi gjort grovjobbet åt dig och här kommer tips på snygga herr rockar för 2020 som är helrätt för både höst och vinter!

Snygg rock från Tiger of Sweden

När det gäller herrmode så är blågrå det nya svarta. När man kombinerar blå och grå på ett snyggt sätt så blir det riktigt snyggt. Och det här är en av de snyggaste grå rockar (herr) som finns just nu. En blågrå rock från Tiger of Sweden som är stilren, snygg och skön och som är perfekt till både höst och vinter.

Tillverkad i en skön mix av kashmir och ull med en insida i satin för ultimat komfort. Det här är en grå rock du kan ha till allt. Både till mer formella och uppklädda outfits och avslappnade outfits.

Denna rock finns även i andra färger men denna fina är vår absoluta favorit.

snygga rockar herr Tiger of Sweden

Du kan kolla in denna snygga rock här: Tiger of Sweden rock herr

Grå rock herr

En grå rock bör varje man ha i sin garderob.

Grå är en neutral färg vilket gör att du på ett enkelt sätt kan kombinera denna rock med en rad olika slags plagg i andra färger! Exempel på färgkombinationer som är extra snygga är grå och svart och grå med mörkblå. Så matcha den gärna med ett par svarta jeans eller mörka chinos och en svart eller mörkblå skjorta för världens enklaste, men kanske snyggaste outfit. 

Det här är en grå rock (herr) från svenska Morris som släppts för höst och vinter 2020!

Det här är en snygg enkelknäppt rock (herr) som är tillverkad av en skön och fin ull- och kashmirblandning och har två innerfickor samt ytterfickor.

Det här är en grå rock för killar som passar till i princip allt och som ser fin ut. Rocka den med ett par jeans och en snygg tröja eller skjorta för en oslagbar stil som både är avslappnad och elegant eller tillsammans med din favoritkostym.

snygga herr rockar Morris

Du kan kolla in denna snygga rock här: Grå rock herr

Blå Rock

Det har släppts många snygga rockar under 2020 och det här är en snygg herr rock som är perfekt för kalla höst- och vinterdagar. En skräddad rock i en fin ull- och kashmirblandning från Morris (samma modell som ovan.) Morris fokuserar mycket på klassisk design och det här är en rock i klassisk modell som ändå är modern, med två sidofickor, fickor på insidan, snygga knappar, fodrad och rymlig nog att bäras över en kavaj eller blazer.

Det här är en investering som du kommer kunna njuta av många år framöver och förmodligen ett av de bästa val du har när det gäller snygga rockar för män. Färgen blå är en klassisk och snygg färg som funkar till det mesta.

Det kan helt enkelt INTE bli fel med en snygg rock som denna!

blå rock herr

Du kan kolla in och köpa denna snygga herr rock här: rock herr

Calvin Klein Rock

Satsa på kvalitet som håller. Det här är en mörkgrå snygg rock från Calvin Klein tillverkad i en blandning av ull och kashmir. Hög kvalitet, en snygg modell och riktigt skön att bära. Det blir snyggt med denna herr rock – oavsett om du ska ha den över en kostym eller bara en tröja och ett par jeans.

herr rock Calvin Klein

Köp denna rock innan den säljs slut: Calvin Klein Rock

Kort rock herr

Det här är en kort rock (herr) i en snygg modell från Matinique. Istället för att köpa en rock och en separat väst så får du här båda två. Det här är en snygg marinblå kort rock i normal passform med sidofickor med en innerväst.

Det här är en kort rock som du lätt kan få till både en avslappnad men elegant outfit eller en mer uppklädd och stilig outfit.

Ska du köpa en kort rock i år så måste du kolla in denna!

kort rock herr

Du kan kolla in och köpa denna rock här: Kort rock herr

Kamelfärgad rock herr

Kamelfärgade rockar sticker ut i mängden och har alltid varit en färg inom herrmode som är klockren till höst och vinter.

En kamelfärgad rock ser snygg ut i kombination med många olika slags färger, men en av de enklaste och mest episka och snyggaste outfit man kan få till med en kamelfärgad rock är att bära den ihop med ett par svarta eller blå jeans. Jeans är ett klockrent plagg med denna rock och kombinationen kommer definitivt att se snygg ut och ge dig komplimanger. När det är lite mildare väder i höst och vinter så rockar du denna rock med en snygg t-shirt och en snygg halsduk. När det blir kallare så är en fin tröja ditt bästa val.

Vill du ha en snygg kamelfärgad rock så är denna rock klockren i höst och vinter!

kamelfärgad rock herr

Du kan kolla in och köpa denna snygga rock här: Kamelfärgad rock herr

Svart rock herr

J.Lindeberg släpper kontinuerligt snygga rockar för män och det här är en ny version av deras klassiska rock som heter Holger. Det här är en snygg och modern herr rock med klassiska inslag i en fin svart färg som definitivt kommer få uppmärksamhet på ett bra sätt.

Passformen är slim fit, den är tillverkad i värmande meltonull och denna rock har en ståkrage med ett snyggt metallspänne. Det är bland annat denna detalj i kombination med de klassiska detaljerna och kvaliteten som gör att denna rock verkligen sticker ut i mängden och ser både modern och snygg ut.

En stilren, modern och snygg rock för killar som är ett måste för dig som gillar herrmode, tycker om att klä dig snyggt och som vill se välklädd ut i höst och vinter.

svart rock herr

Du kan kolla in och köpa denna rock här: Svart rock herr

Ljusgrå rock herr

Rena linjer och en klassisk modell med moderna detaljer som släppts under 2020.

Det här är en snygg ljusgrå rock från Tiger of Sweden i passformen slim fit som är tillverkad i en blandning av ull och kashmir. Knähög modell med två fickor på utsidan och hela 3 innerfickor.

Ljusgrå är en snygg färg som är otroligt mångsidig och enkel att matcha med andra plagg i andra färger!
Rocka den precis som du vill och den kommer se snygg ut. Men för världens enklaste och snyggaste outfit så är den klockren med ett par blå jeans eller dressade byxor och en snygg tröja eller skjorta!

rock herr

Du kan kolla in och köpa denna rock här: Rock herr

En snygg rock är ett plagg du bör ha under höst och vinter.
Våga kombinera din nya rock med en rad olika plagg. Använd både mer avslappnade plagg som jeans och t-shirt eller tröja som mer formella och uppklädda plagg som kavaj eller kostym.

Kör ton i ton och matcha din nya rock med andra plagg i samma färgskalor eller kombinera din nya rock med andra plagg i kontrasterande färger!

Mer om herrmode, herrkläder och accessoarer för män hittar du här:

  • Snygga herrklockor
    Oavsett om du redan äger ett par brogues eller om du inte har ett par än så är det här några riktigt snygga brogue skor (herr) som du bara måste kolla in!
  • Hoodies herr
    Hoodies är bland det skönaste och snyggaste streetwear man kan ha och det här är snygga hoodies (herr) som är väl värda pengarna!
  • Snygga herrskjortor
    Det här är snygga herrskjortor som INTE kostar skjortan. Vill du ha en snygg skjorta som dessutom är i bra kvalitet så är det här en lista som du bör kolla in!

Denna artikel uppdaterades 2020-11-05.