En snygg herr rock är ett av de absolut snyggaste plagg en man kan bära under höst och vinter och en bit in på våren.

Förutom att det ser otroligt snyggt och välklätt ut med en rock, så hjälper förstås en bra rock till att hålla dig varm under höst och vinter när det blir kallt ute. En rock är ett perfekt komplement som ett ytterplagg till en kostym, men en herr rock funkar precis lika bra och blir riktigt jäkla snyggt om du klär dig i en outfit som är smart casual eller när du rockar en mer avslappnad outfit som en rock i kombination med ett par jeans och skjorta eller tröja.

Och det är just det som många killar glömmer bort: man behöver absolut inte vara uppklädd för att använda en rock. En rock ser många gånger absolut snyggast och mest trendig ut när man sätter ihop en outfit där man använder en rock ihop med t.ex jeans och en skön t-shirt eller tröja.

En herr rock funkar precis lika bra i mer formella sammanhang (jobb, möten, o.s.v) som privata, även om en del rockar har en mer formell och uppklädd stil än andra och då kanske lämpar sig bäst för tillfällen där det är mer uppklätt och dressad klädsel som gäller.

Istället för att du ska gå och leta efter en snygg herr rock, så har vi gjort grovjobbet åt dig och här kommer tips på snygga herr rockar för 2020 som är helrätt för både höst och vinter!

Grå rock (herr)

Ska man bara ha en enda rock så bör den vara grå. Och det här är en av de mest prisvärda rockar som släppts under 2020.

Grå är en neutral färg vilket gör att du på ett enkelt sätt kan kombinera denna rock med en rad olika slags plagg i andra färger! Exempel på färgkombinationer som är extra snygga är grå och svart och grå med mörkblå. Så matcha den gärna med ett par svarta jeans eller mörka chinos och en svart eller mörkblå skjorta för världens enklaste, men kanske snyggaste outfit. 

Det här är en grå rock (herr) i normal passform från Studio Total med fickor på framsidan och på insidan och som är tillverkad primärt i ull.

Det här är en grå rock för killar som passar till i princip allt och som ser fin ut. Rocka den med ett par jeans och en snygg tröja för en oslagbar stil som både är avslappnad och elegant eller tillsammans med din favoritkostym.

rock herr grå

Du kan kolla in denna snygga rock här: Grå rock herr

J.Lindeberg Blå Rock

Av alla snygga rockar som släppts under 2020 är det en som verkligen sticker ut. En klassiker som varje år ger oss mer komplimanger än någon annan rock. En riktigt snygg rock som är perfekt för kalla höst- och vinterdagar. Det här är en skräddad ullrock från J.Lindeberg. Om det är någon som verkligen kan göra snygga rockar för män så är det just J.Lindeberg och det här är en klassiker i deras sortiment.

En snygg herr rock i klassisk modell som ändå är modern, med en smal passform (vilket är riktigt snyggt), en bröstficka och två sidofickor, fickor på insidan, snygga knappar, fodrad och rymlig nog att bäras över en kavaj eller blazer.

Som så många rockar från J.Lindeberg så är den förstås tillverkad i hög kvalitet.

Det här är en investering som du kommer kunna njuta av många år framöver och förmodligen ett av de bästa val du har när det gäller snygga rockar för män. Färgen blå är en klassisk och snygg färg som funkar till det mesta.

Det kan helt enkelt INTE bli fel med en snygg rock som denna!

snygg rock herr

Du kan kolla in och köpa denna snygga herr rock här: J.Lindeberg rock

Kort rock herr

Det här är en kort rock (herr) i en snygg modell från Matinique. Istället för att köpa en rock och en separat väst så får du här båda två. Det här är en snygg marinblå kort rock i normal passform med sidofickor med en innerväst.

Det här är en kort rock som du lätt kan få till både en avslappnad men elegant outfit eller en mer uppklädd och stilig outfit.

Ska du köpa en kort rock i år så måste du kolla in denna!

kort rock herr

Du kan kolla in och köpa denna rock här: Kort rock herr

Kamelfärgad rock herr

Under 2019 skedde en hel rad av förändringar inom herrmode och 2020 är året då det verkligen handlar om nya stilar, snitt, former och mycket mer.

Vad vi gillar med denna rock som släppts inför säsongen höst och vinter 2020 är att den verkligen sticker ut i mängden på ett snyggt sätt med sin stil och framför allt tack vare att det den är sidoknäppt.

Vill du ha en cool rock så är denna kamelfärgade rock klockren i höst och vinter!

En kamelfärgad rock ser snygg ut i kombination med många olika slags färger, men en av de enklaste och mest episka och snyggaste outfit man kan få till med en kamelfärgad rock är att bära den ihop med ett par svarta jeans. Svart är klockren med denna rock och kombinationen kommer definitivt att se snygg ut och ge dig komplimanger.

kamelfärgad rock herr

Du kan kolla in och köpa denna snygga rock här: Kamelfärgad rock herr

Svart rock herr

J.Lindeberg släpper kontinuerligt snygga rockar för män och det här är en ny version av deras klassiska rock som heter Holger. Det här är en snygg och modern herr rock med klassiska inslag i en fin svart färg som definitivt kommer få uppmärksamhet på ett bra sätt.

Passformen är slim fit, den är tillverkad i värmande meltonull och denna rock har en ståkrage med ett snyggt metallspänne. Det är bland annat denna detalj i kombination med de klassiska detaljerna och kvaliteten som gör att denna rock verkligen sticker ut i mängden och ser både modern och snygg ut.

En stilren, modern och snygg rock för killar som är ett måste för dig som gillar herrmode, tycker om att klä dig snyggt och som vill se välklädd ut i höst och vinter.

svart rock herr

Du kan kolla in och köpa denna rock här: Svart rock herr

Svart herr rock

Rena linjer och en klassisk modell med moderna detaljer som släppts under 2020.

Det här är en svart rock (herr) från Tiger of Sweden som är tillverkad i en ull och kashmir mix.

Rocka den precis som du vill och den kommer se snygg ut. Men för världens enklaste och snyggaste outfit så är den klockren med ett par blå jeans eller dressade byxor och en snygg ljus tröja eller skjorta!

svart herr rock

Du kan kolla in och köpa denna rock här: Rock herr

En snygg rock är ett plagg du bör ha under höst och vinter.
Våga kombinera din nya rock med en rad olika plagg. Använd både mer avslappnade plagg som jeans och t-shirt eller tröja som mer formella och uppklädda plagg som kavaj eller kostym.

Kör ton i ton och matcha din nya rock med andra plagg i samma färgskalor eller kombinera din nya rock med andra plagg i kontrasterande färger!

Mer om herrmode, herrkläder och accessoarer för män hittar du här:

  • Snygga herrklockor
    Oavsett om du redan äger ett par brogues eller om du inte har ett par än så är det här några riktigt snygga brogue skor (herr) som du bara måste kolla in!
  • Hoodies herr
    Hoodies är bland det skönaste och snyggaste streetwear man kan ha och det här är snygga hoodies (herr) som är väl värda pengarna!
  • Snygga herrskjortor
    Det här är snygga herrskjortor som INTE kostar skjortan. Vill du ha en snygg skjorta som dessutom är i bra kvalitet så är det här en lista som du bör kolla in!

Denna artikel uppdaterades 2020-09-01.