Uppdaterad 2020-09-17

En snygg herrklocka är den ultimata accessoaren för män och det är en essentiell accessoar som varje man bör ha. En fin klocka runt handleden kan både vara det som gör en outfit komplett, och vara stjärnan i en outfit.

Det absolut bästa är om man har två eller fler klockor så att man kan variera sig efter det humör man är på, vilken typ av evenemang/sammanhang eller tillfälle ens klocka ska bäras till, samt så att man kan välja en klocka som passar de kläder och den outfit man ska ha på sig.

En klocka är helt enkelt ett måste och här listar vi 14 snygga klockor för män som alla släppts under 2020!

I princip alla herrklockor som finns på denna topplista är tidlösa, stiliga och moderna vilket gör att du kan använda dom en lång tid framöver. De flesta av dessa klockor är även sådana som du kan använda vid olika tillfällen vilket förstås är viktigt.

Vi har noga valt ut klockor som funkar både i mer formella sammanhang, t.ex. på jobbet eller i affärssammanhang och i mer privata sammanhang när du ska träffa vännerna, din tjej eller gå på dejt.

Vi tycker att det är viktigt att en herrklocka är av högre kvalitet och förstås att det är en klocka som ser snygg och manlig ut. Kvalitet är med andra ord något vi även kollat på när det gäller dessa herrklockor.

Longines Master Collection herrklocka

snygg herrklocka longines master collection

Ett ny snygg herrklocka för 2020 från anrika Longines. Longines Master Collection består av klockor som har en klassisk design med moderna inslag. Hög kvalitet, bra funktionalitet och exceptionell design är en del av konceptet för denna serie och det här är utan tvekan en otroligt fin och elegant herrklocka som imponerar stort! Du kommer få komplimanger från både kollegor, vänner och tjejer när du bär denna klocka.

Det här är en automatisk herrklocka med ett armband och en boett i polerat och borstat stål och en av de snyggaste urtavlor som vi sett på sistone. Urtavlan är i en läcker blå färg med detaljer i vitt, grått och silver. Kombinationen av blå och silver är perfekt och helt underbart snygg.

En otrolig klocka där du får mycket för pengarna. Det här är en herrklocka som passar till alla tillfällen – privat som i professionella sammanhang – och som du definitivt bör kolla in!

Du kan se mer och köpa denna herrklocka här: Longines Herrklocka

Calvin Klein Herrklocka

calvin klein herrklocka

En ny Calvin Klein herrklocka (släppts under 2020) som i princip följer samma stil och design som man kan se i deras herrkläder: minimalistisk och stilren.

Det här är en stilren herrklocka med en ren och snygg design till ett riktigt bra pris. Ett svart klockarmband i läder som går perfekt ihop med en fin boett i silver och en svart urtavla.

Funkar både på jobbet och i privata sammanhang och ser lika snygg ut i en mer uppklädd outfit som den gör med t-shirt och jeans.

Priset är otroligt bra och det här är en billig herrklocka som ser riktigt snygg ut. Ett tips är ett köpa ett separat armband som du kan använda då och då för att få till variation.

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här: Calvin Klein Herrklocka

Seiko Chronograph

snygg herrklocka seiko chronograph

Seiko är ett av världens mest kända klockmärken som under 2020 har släppt en hel del snygga herrklockor. Vad vi gillar med Seiko är att dom ofta har en stil där dom blandar modernt med klassiskt på ett fantastiskt sätt.

Det är klassiska och tidlösa herrklockor med en modern stil. Och det här är en av dom. Gent Chronograph (ny modell för 2020) är en snygg och elegant klocka med svart urtavla och ett armband i silver av rostfritt stål.

Svart urtavla är supersnyggt om det kombineras med rätt armband och boett, och här får Seiko till det på ett riktigt snyggt sätt.

Det här är en otroligt prisvärd och snygg klocka för killar som du definitivt bör kolla in.

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här: Seiko herrklocka

Certina DS-8

snygg herrklocka certina ds-8

Certina är en av världens mest kända klocktillverkare och de flesta av de herrklockor Certina tillverkar är av hög kvalitet med en både klassisk och modern design.

DS-8 är en av Certinas serier och denna herrklocka är en nyhet för 2020 inom DS-8 serien. En elegant, snygg och stilig herrklocka med en riktigt fin grön urtavla som tillsammans med ett klockarmband i silver (rostfritt stål) bildar en klassisk design med en modern touch som verkligen är tidlös och speciell.

Det är det gröna i denna klocka som gör den speciell och som kommer få dig att sticka ut i mängden på ett bra sätt. Är du ute efter en stilig herrklocka som kommer funka i de flesta sammanhang, som ser snygg ut och som folk kommer lägga märke till så är det här är riktigt bra val.

Du kan se mer och köpa denna herrklocka: Certina herrklocka

Seiko Presage Automatic

Snygga herrklockor seiko presage Automatic 38mm

Seiko står för kvalitet och Presage är en riktigt elegant klocka för män i hög kvalitet. Det här är en av de mest prisvärda herrklockor som finns just nu där du får otroligt mycket kvalitet och stil till ett riktigt bra pris!

Det här är en klassisk herrklocka som verkligen passar för alla tillfällen – både jobb och privat. Denna Presage Automatic släpptes 2020 och kommer med ett armband och boett i silver (rostfritt stål) och en stilren och elegant svart urtavla med detaljer i silver. Det här är klassisk elegans med en modern touch!

Den här klockan drar komplimanger så det räcker. Snygg är den. Inte så mycket att egentligen att tänka på. Köp den om du vill ha en klocka som funkar – och ser snygg ut – i alla tillfällen till ett bra pris.

Du kan se mer och köpa denna herrklocka här: Seiko herrklocka

Tissot Seastar 1000 Professional Limited Edition

Tissot Seastar 1000 Professional Limited Edition

Är det här den ultimata dykarklockan? Om man kollar på pris, kvalitet, exklusivitet och vad man får för sina pengar så är nog svaret JA. Denna exklusiva limited edition klocka kommer som namnet antyder endast finnas tillgänglig i en begränsad mängd. Seastar 1000 släppts i November 2020 och kommer säljas slut snabbt. Så boka ditt ex innan den försvinner för evigt.

Tissot Seastar 1000 Professional Limited Edition är en nyhet för 2020 och är en otroligt snygg dykarklocka (herr) som tål ett tryck på 30 ATM, har en gängad krona och baklock samt en keramisk vridbar bezel.

Det här är en automatisk herrklocka med en gångreserv på upp till 60 timmar vilket är riktigt bra.

Det här är utan tvekan en otrolig snygg dykarklocka som är lika funktionell och bra som den är fin och är en av de mest åtråvärda dykarklockor som släppts 2020! Är du ute efter en dykarklocka som är snygg, manlig och har rejält med pondus så är det här ett bra val!

Du kan se mer och köpa denna herrklocka här: Tissot Herrklocka

Bulova klocka herr

bulova klocka herr

Är du ute efter en snygg herrklocka av kvalitet till ett otroligt bra pris så är denna nyhet för 2020 från Bulova ett måste att kolla in! Bulova är ett klockmärke med en lång historia och är kända för klockor med hög precision, kvalitet, funktionalitet och deras många gånger unika design. Många av våra favoriter hittas just hos Bulova och det här är en billig herrklocka som är jättefin. Svart urtavla och en boett som går i silver. Klassisk design blandas med något modernt och resultatet är episkt fin.

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här: Bulova Herrklocka

Maurice Lacroix Eliros

Maurice Lacroix Eliros

Att vi gillar Maurice Lacroix är ingen hemlighet. Det är snygga klockor och det är många komplimanger man får med en herrklocka från Maurice Lacroix runt handleden.

Snyggt är det som gäller och Eliros är en av kollektionerna från Maurice Lacroix och det här är en elegant och sofistikerad herrklocka av hög kvalitet. Elisor Date har ett armband i silver (borstat och polerat stål) och en boett i silver med en svart urtavla.

Manlig, elegant och av hög kvalitet. Perfekt både privat och i mer formella situationer. En snygg klocka för en välklädd man. Är du ute efter en snygg och stilren klocka som kommer imponera så är det här ett klockrent val.

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här:  Maurice Lacroix Herrklocka

Tissot Excellence 18k Guld

Tissot Excellence Herrklocka Guld

Tissot är ett anrikt klockmärke och har ett stort utbud av snygga herrklockor där man kombinerar exklusivitet med design och kvalitet. Här får du en supersnygg klocka med den höga kvalitet som Tissot är känd för.

Tissot Excellence 18k gold är en episkt snygg herrklocka i 18k roséguld som är både borstat och polerat. Guld och färgen blå är en fantastiskt fin kombination och här har Tissot matchat guld med en läcker urtavla och ett armband i blått läder.

Denna herrklocka är en av våra favoriter just nu och man skulle lätt kunna tro att den kostar tre gånger så mycket som den faktiskt gör. För dina pengar får du en galet snygg herrklocka som passar lika bra privat som på jobbet och som definitivt kommer dra många komplimanger från din omgivning. Det här ÄR en klocka som imponerar och som du kommer kunna njuta av en lång tid framöver.

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här:  Tissot herrklocka

Certina DS-2 Chrono

Certina DS-2 Chrono kombinerar en boett i silver och svart med ett riktigt snyggt armband i svart läder och textil. Urtavlan med alla dess fina detaljer är otrolig snygg och imponerar på alla som ser den.

Denna klocka är en av våra absoluta favoriter för 2020 och vi älskar varenda detalj i urtavlan! Här har Certina lyckats skapa en riktigt snygg och manlig klocka med mycket stil och attityd. Armbandet sätter pricken över i:et och ger denna klocka det där lilla extra som gör att den verkligen sticker ut!
DS-2 Chrono är en Certina klocka som inte bara är snygg utan även prisvärd då man får mycket kvalitet för pengarna.

Köper du denna klocka så får du göra dig redo för en hel del komplimanger. Den är så snygg. 

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här: Certina klocka herr

Hugo Boss Klocka Herr

hugo boss klocka herr

När Hugo Boss släpper en klocka som är så här snygg så vill man ha den. Pronto.

Helt klart en av de snyggaste herrklockor som släppts från Hugo Boss och det är en klocka som funkar till det mesta – och till ett otroligt bra pris.

En stilren och elegant design med en blå urtavla, boett i silver och ett brunt läderarmband. Funkar precis lika bra i en outfit som är mer uppklädd (kavaj eller kostym) som till en outfit där du bär något avslappnat som jeans eller chinos. Det här är helt enkelt en klocka du kan ha när som helst, var som helst och bära den med precis vilka kläder du vill och den kommer se snygg ut. Nämnde vi att det är en billig herrklocka?

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här: Hugo Boss herrklocka

Certina DS Action Diver

Snygg herrklocka Certina DS Action Diver

En urläcker nyhet för 2020 från Certina! Det här är en snygg dykarklocka (herr) som är manlig, har rejält med pondus och som funkar till de flesta tillfällen oavsett om du behöver en snygg klocka till jobbet eller privat.. Eller till det där episka dyket. Bra kvalitet som vanligt från Certina och en stilren och snygg design. En bra dykareklocka helt enkelt.

Och priset? Otroligt bra..

Du kan se mer och köpa denna herrklocka: Certina Herrklocka

Longines Klocka Herr

longines klocka herr

En av de snyggaste herrklockorna som släppts under 2020. Longines Master Collection är en exceptionell klocka och en av de senaste som släppts i denna serie som först lanserades 2005. Här behöver vi inte gå in på detaljer. Det är Longines. Det är kvalitet. Och det är en episkt snygg klocka som imponerar på alla sätt.

Ska du köpa en ny klocka och vill ha något utöver det vanliga så är det här en modell du definitivt måste kolla in. Du kan se mer och köpa denna klocka till ett bra pris med garanti här:  Longines Herrklocka

Gucci Klocka Herr

gucci klocka herr

Gucci är modehuset där allt handlar om kvalitet och exklusivitet. Det här är en Gucci klocka (herr) som går i svart och silver och ett armband i gummi. En högkvalitativ dykarklocka som är vattentät till hela 200m.

Vill du ha en dykarklocka som få andra killar har så är denna från Gucci en klocka du borde kolla in!

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här:  Gucci Herrklocka

Vi hoppas att du fått lite inspiration från denna topplista över 14 snygga klockor för män och oavsett om det är din första klocka du ska köpa eller din andra så hoppas vi att vi har hjälpt dig att hitta rätt.

Denna artikel om herrklockor uppdaterades 2020-09-17.

Mer om inspiration om accessoarer för män och fina herrklockor kan du hitta här:

  • Guldklocka Herr
    En guldklocka kan se fantastisk ut, men det gäller att välja rätt. Det här är snygga guldklockor (herr) som du måste kolla in!
  • Tidlösa Accessoarer För Män
    Vissa accessoarer har varit inne länge och kommer vara inne lång tid framöver. Det här är essentiella och tidlösa accessoarer för män som varje man bör ha!
  • Dykarklockor herr
    En guide till vad en dykarklocka är och vilka dykarklockor som är trendiga, snygga och prisvärda. Det här är dykarklockor för killar som du måste kolla in.