Uppdaterad 2019-09-01

En snygg herrklocka är den ultimata accessoaren för killar och det är en essentiell accessoar som varje man bör ha.

Det absolut bästa är om man har två eller fler klockor så att man kan variera sig efter det humör man är på, vilken typ av evenemang/sammanhang eller tillfälle klockan ska bäras till, samt så att man kan välja en klocka som passar de kläder och den outfit man ska ha på sig.

En snygg herrklocka är helt enkelt ett måste och här kommer är några av våra favoriter just nu!

I princip alla herrklockor som finns på denna topplista är tidlösa, stiliga och moderna vilket gör att du kan använda dom en lång tid framöver. De flesta av dessa klockor är även sådana som du kan använda vid olika tillfällen vilket förstås är viktigt.

Vi har noga valt ut klockor som funkar både i mer formella sammanhang, t.ex. på jobbet eller i affärssammanhang och förstås i mer privata sammanhang där du ska träffa vännerna, din tjej eller gå på dejt.

Vi tycker att det är viktigt att en herrklocka är av högre kvalitet och förstås att det är en klocka som ser snygg och manlig ut.

Kvalitet är med andra ord något vi även kollat på när det gäller dessa herrklockor.

Maurice Lacroix Aikon

Snygga herrklockor Maurice Lacroix Aikon

Maurice Lacroix skapar fantastiska herrklockor och Aikon är inget undantag! Aikon är en ren och stilig klocka med boett i silver (rostfritt stål), armband i silver och en snygg blå urtavla.

Det här är utan tvekan en riktigt snygg herrklocka och du kommer få komplimanger från både kollegor, vänner och tjejer när du bär denna klocka.

Det här är med andra ord en snygg herrklocka som passar precis lika bra i affärssammanhang som i privata sammanhang.

Den tål dykning, har ett antireflexbehandlat safirglas och håller i överlag (precis som alla Maurice Lacroix klockor) hög kvalitet.

Unik. Exklusiv. Och riktigt snygg. Köp den!

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här: Maurice Lacroix Aikon

Calvin Klein Established

snygg herrklocka Calvin Klein Established

Established från Calvin Klein följer samma stil och design som man kan se i deras herrkläder: minimalistiskt och stilrent.

Det här är en herrklocka med en ren och stilig design till ett riktigt bra pris. Ett svart läderarmband som går perfekt ihop med den snygga boetten i silver och den minimalistiska svarta urtavlan.

Funkar både på jobbet och i privata sammanhang och ser lika snygg ut ihop med en en mer uppklädd outfit som den gör med t-shirt och jeans.

Priset ligger på runt 1800kr och för får du en snygg klocka till bra kvalitet och vi gillar att man kan köpa separata armband och själv byta ut dessa. För att helt ändra stil och karaktär på din klocka från Daniel Wellington så rekommenderar vi någon av deras mer avslappnade armband.

En sjysst herrklocka. Galet bra Pris. Utbytbara armband. Inte så mycket att fundera över helt enkelt.

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här: Calvin Klein Herrklocka

Seiko Chronograph

snygg herrklocka seiko chronograph

Seiko är ett av världens mest kända klockmärken och har en hel del snygga herrklockor och vad vi gillar med Seiko är att dom många gånger blandar något modernt med något klassiskt.

Det är klassiska och tidlösa herrklockor med en modern touch. Och det här är en av dom. Gent Chronograph är en snygg och elegant klocka med svart urtavla och armband i silver av rostfritt stål.

Svart urtavla är supersnyggt om det kombineras med rätt armband och boett, och det här får Seiko till det på ett riktigt snyggt sätt. Gillar du klockarmband i stål så är det här ett bra val.

Det här är en prisvärd och snygg klocka för killar som du definitivt bör kolla in.

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här: Seiko herrklocka

Certina DS-1 Powermatic

Certina DS-1 Powermatic herrklocka

Certina är en av världens mest kända klocktillverkare och de flesta av de klockor Certina tillverkar är av hög kvalitet med en både klassisk och modern design

DS-1 Powermatic 80 är en elegant, snygg och stilig herrklocka från just Certina med en grön urtavla och både armband och boett i silver.

En relativt klassisk herrklocka som sticker ut på ett väldigt speciellt sätt: den gröna urtavlan. Hur ofta har du sett en herrklocka med en grön urtavla?

Är du ute efter en stilig herrklocka som folk kommer lägga märke till så är det här är riktigt bra val. Det är ovanligt med en grön urtavla och det är just det som gör denna klocka så speciell.

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här: Certina herrklocka

Seiko Presage Automatic

Seiko Presage Herrklocka

Seiko står för kvalitet och Presage är en riktigt elegant klocka för killar i hög kvalitet. Det här är en av de mest prisvärda herrklockor som finns just nu där du får otroligt mycket kvalitet, stil och exklusivitet för ett riktigt bra  pris.

Denna Presage kommer med ett svart armband i läder som på ett perfekt sätt matchar boetten i silver (rostfritt stål förstås) och dess snygga urtavla som är grön. Klassisk elegans med en modern touch!

Den här klockan drar komplimanger så det räcker. Snygg är den.

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här: Seiko herrklocka

Emporio Armani Herrklocka

Snygga Herrklockor Emporio Armani Svart

Emporio Armani tillhör Giorgio Armani – en av världens största modehus och det här är en herrklocka som är modern och snygg, och passar perfekt för dig som gillar klockor med svart urtavla och svart metallarmband.

Med undantag för visarna och olika detaljer i urtavlan är den här klockan helt svart vilket är riktigt snyggt. Denna klocka har ett armband i keramik vilket ger den dess snygga finish och stil och som dessutom gör att den är otroligt reptålig.

Är du ute efter en herrklocka som är snygg, manlig och stilig så är det här ett bra val som dessutom är prisvärd.

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här: Emporio Armani

Seiko Sports

Seiko sports herrklocka

Är du ute efter en sportig, lekfull och snygg herrklocka så bör du kolla lite närmare på Seiko Sports Automatic!

Det här är en herrklocka med en blå urtavla med en boett som går i blå och röd och ett armband i silver.

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här: Seiko Herrklocka

Maurice Lacroix Pontos

Maurice Lacroix Herrklocka

Att vi gillar Maurice Lacroix är ingen hemlighet. Det är snygga klockor och det är många komplimanger man får med en herrklocka från Maurice runt handleden.

Snyggt är det som gäller och Pontos är en fin kollektion från Maurice Lacroix och det här är en elegant och sofistikerad herrklocka av riktigt hög kvalitet. Pontos Automaitc har ett armband i brunt läder och en boett i silver (av rostfritt stål) med en grå och silvrig urtavla.

Urtavlan är otroligt läcker med snygga detaljer och går perfekt ihop med boetten och matchar armbandet på ett snyggt sätt.

Är du ute efter en snygg och stilren klocka för killar som kommer imponera så är det här ett klockrent val.

Snygg, manlig, elegant och av hög kvalitet. Perfekt både privat och i mer formella situationer.

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här:  Maurice Lacroix Herrklocka

Tissot Chemin des Tourelles

Tissot herrklocka

Tissot är ett anrikt märke och har ett stort utbud av herrklockor där man kombinerar exklusivitet med design och kvalitet. Här får du en supersnygg klocka med den höga kvalitet som Tissot är kända för – till ett otroligt bra pris.

Armbandet i brunt läder går perfekt ihop med boetten som är i roséguld (rostfritt stål) och den supersnygga urtavlan i silver.

Det här är en klocka som är en av våra favoriter just nu och man skulle lätt kunna tro att den kostar tre gånger så mycket som den faktiskt gör. För under 10000 kr får du en galet snygg herrklocka som passar lika bra privat som på jobbet och som definitivt kommer dra många komplimanger från din omgivning.

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här:  Tissot herrklocka

Certina DS-2 Chrono

Snygg klocka herr Certina

Certina DS-2 Chrono kombinerar en boett i rosé, silver och svart med ett riktigt snyggt armband i brunt läder. Urtavlan med alla dess detaljer är otroligt fin.

Denna klocka är en av våra absoluta favoriter just nu och vi älskar varenda detalj i urtavlan och det här är helt klart en riktigt snygg och manlig klocka. Priset är dessutom otroligt bra och man får mycket kvalitet för pengarna.

Köper du den här herrklockan så får du göra dig redo för en hel del komplimanger. Den är så snygg.. 

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här: Certina DS-2 herrklocka

Tissot Nato

Tissot nato herrklocka

Tissot Everytime Nato är en herrklocka som funkar till det mesta – och till ett otroligt bra pris.

En stilren och elegant design med en vit urtavla, boett i silver och ett armband i textil. Funkar precis lika bra i en outfit som är mer uppklädd (kavaj eller kostym) som till en outfit där du bär något avslappnat som jeans eller chinos. Det här är helt enkelt en klocka du kan ha när som helst, var som helst och bära den med precis vilka kläder du vill och den kommer se snygg ut.

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här: Tissot herrklocka

Calvin Klein Posh

Calvin Klein Herrklocka

Calvin Klein är ett av världens största modehus och är kända för deras rena och eleganta stil när det gäller herrkläder och dom gör väldigt stilrena och eleganta herrklockor.

Vad vi gillar mest med denna klocka som är från serien ”posh” är just att den är elegant, ren och nästan minimalistisk i designen. Det här är en herrklocka med en snygg och ren urtavla, en boett i silver (rostfritt stål) och allt matchat med en fint armband i svart läder.

Priset? Otroligt bra.. Och billigt för denna snygga och minimalistiska herrklocka. Gillar du den så köp den direkt!

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här: Calvin Klein Herrklocka

Seiko Presage Cocktail

Seiko Presage Herrklocka

Vi har skrivit om Seiko Presage Cocktail förut och det är definitivt en favorit. Det här är en otroligt fin herrklocka som kommer med ett brunt armband i läder, en boett i guld och en otroligt läcker brun urtavla.

Det är just urtavlan i dess snygga färg och med alla dess detaljer som gör denna Seiko till vad den är: snygg, elegant och originell.

Ska du köpa en ny klocka så är det här en du definitivt måste kolla in. Den är i limited edition (begränsad upplaga) så se till att du inte missar chansen att bli en av få som äger denna snygga klocka för killar.

Du kan se mer och köpa denna klocka till ett bra pris med garanti här:  Seiko Herrklocka

Maurice Lacroix Eliros

Maurice Lacroix Eliros Herrklocka

Vi har svårt att hålla oss borta från Maurice Lacroix, speciellt när dom ser så här fina ut, och vi kommer runda av denna topplista på snygga herrklockor med denna snygga snygga blåa versionen av Eliros Date.

I denna version av Eliros Ddate kombineras ett snyggt blått armband i läder med en boett i guld (rostfritt stål) och en blå urtavla med visare och detaljer i guld. Det här är riktigt snyggt.

Modellen i sig är otroligt elegant och modern! Det här är en klocka för killar som drar åt sig komplimanger som en magnet.

Priset är ett dessutom ett riktigt kap för en Maurice Lacroix klocka av den här kalibern.

Du kan se mer och köpa denna herrklocka till ett bra pris med garanti här:  Maurice Lacroix Herrklocka

Vi hoppas att du fått lite inspiration från denna topplista över 14 snygga klockor för män och oavsett om det är din första klocka du ska köpa eller din andra så hoppas vi att vi har hjälpt dig att hitta rätt.

Du kan känna dig trygg i att varje klocka på denna lista ser otroligt bra ut.

Mer om inspiration om accessoarer för män och fina herrklockor kan du hitta här:

  • Guldklocka Herr
    En guldklocka kan se fantastisk ut, men det gäller att välja rätt. Det här är snygga guldklockor (herr) som du måste kolla in!
  • Tidlösa Accessoarer För Män
    Vissa accessoarer har varit inne länge och kommer vara inne lång tid framöver. Det här är essentiella och tidlösa accessoarer för män som varje man bör ha!
  • Dykarklockor herr
    En guide till vad en dykarklocka är och vilka dykarklockor som är trendiga, snygga och prisvärda. Det här är dykarklockor för killar som du måste kolla in.