Uppdaterad 2019-02-12

En snygg klocka är den ultimata accessoaren och varje man bör åtminstone äga en klocka.
Gärna två eller fler så att man kan variera sig efter det humör man är på, vilken typ av evenemang/sammanhang eller tillfälle klockan ska bäras till, samt så att man kan välja en klocka som passar de kläder man ska ha på sig.

En snygg herrklocka är helt enkelt ett måste.

Och här kommer är några av våra favoriter just nu.

I princip alla herrklockor som finns på den här listan är tidlösa, stiliga och moderna vilket gör att du kan använda dom en lång tid framöver. De flesta av dessa klockor är även sådana som du kan använda vid olika tillfällen vilket förstås är viktigt.

Vi har noga valt ut klockor som funkar både i mer formella sammanhang, t.ex. på jobbet eller i affärssammanhang och förstås i mer privata sammanhang där du ska träffa vännerna, din tjej eller gå på dejt.

Vi tycker att det är viktigt att en herrklocka är av högre kvalitet och förstås att klockan ser snygg och manlig ut.

Kvalitet är med andra ord något vi även kollat på när det gäller dessa herrklockor.

Maurice Lacroix Eliros Gents

Snygga herrklockor - Maurice Lacroix Eliros Gents

Maurice Lacroix skapar fantastiska herrklockor och Eliros Gents är inget undantag!
En ren och stilig klocka med boett i silver (rostfritt stål), brunt armband i läder och grå urtavla och vi ser det klassiska M:et i guld på armbandet.

Det här är utan tvekan en av de absolut snyggaste herrklockorna som finns just nu och du kommer få komplimanger från både kollegor, vänner och tjejer när du bär den här klockan.

Det här är med andra ord en snygg herrklocka som passar lika bra i affärssammanhang som i privata sammanhang.

Priset ligger runt 9000kr och för det får du en av de snyggaste klockorna på marknaden just nu och förstås en hög kvalitet. Ta hand om den här klockan och du kommer kunna ha den länge.
Unik. Exklusiv. Skitsnygg. Köp den!

Du kan hitta den här: Maurice Lacroix Eliros Gents

Daniel Wellington Classic Bristol

Snygga herrklockor - Daniel Wellington Classic Bristol

Daniel Wellington har på kort tid gått och blivit en modern klassiker.
Det handlar om stilrena klockor till ett riktigt bra pris och Classic Bristol från Daniel Wellington är en snygg herrklocka med ett mörkbrunt läderarmband (äkta läder).

Funkar på jobbet eller privat och ser lika snygg ut till mer uppklätt (t.ex kostym) som det gör med t-shirt och jeans.

Priset ligger på runt 1800kr och för får du en snygg klocka till bra kvalitet och vi gillar att man kan köpa separata armband och själv byta ut dessa. För att helt ändra stil och karaktär på din klocka från Daniel Wellington så rekommenderar vi någon av deras mer avslappnade armband.

En sjysst herrklocka. Galet bra Pris. Utbytbara armband. Inte så mycket att fundera över helt enkelt.

Du kan hitta den här: Daniel Wellington Classic Bristol

Seiko Chronograph

Snygg klocka herr Seiko

Seiko är ett av världens mest kända klockmärken och har en hel del snygga klockor och vad vi gillar med Seiko är att dom många gånger blandar något modernt med något klassiskt. Det är klassiska och tidlösa herrklockor med en modern touch. Och det här är en av dom. Chronograph Gent är en snygg och elegant klocka med svart urtavla och armband i silver av rostfritt stål. Svart urtavla kan vara supersnyggt om det kombineras med rätt armband, boett osv och det här får Seiko till det på ett riktigt snyggt sätt. Gillar du klockarmband i stål så är det här ett bra val.

Priset för denna klocka ligger på runt 3500 vilket gör den till ett riktigt kap.

Du kan hitta den här: Seiko Klocka

Hugo Boss Jet

Snygga herrklockor - Hugo Boss Jet

Hugo Boss är ett av världens mest kända och största modehus och de flesta av de klockor dom tillverkar är av bra kvalitet och stilrena, moderna och snygga.

Jet är en elegant, snygg och stilig herrklocka från just Hugo Boss som har en urtavla i silver och ett armband i brunt av läder.

Den enkla men stiliga urtavlan i silver går perfekt ihop med det bruna läderarmbandet och designen är helt enkelt jäkligt snygg.

Priset för Hugo Boss Jet ligger runt 4000kr och det är den värd.

Du kan hitta den här: Hugo Boss Jet

Seiko Presage

Snygga herrklockor - Seiko Presage

Seiko står för kvalitet och Presage är en riktigt elegant klocka för män i hög kvalitet. Det här är en av de mest prisvärda herrklockor som finns just nu där du får otroligt mycket kvalitet, stil och exklusivitet för ett riktigt bra  pris. Denna Presage kommer med ett svart armband i läder som på ett perfekt sätt matchar boetten i silver (rostfritt stål förstås) och den snygga vita urtavlan med alla dess fina detaljer. Vi fullkomligt älskar att hela klockan i princip är svart och vit på ett snyggt, modernt och elegant sätt.

Den här klockan drar komplimanger så det räcker. Snygg är den.
Smakar det så kostar det, men det är också en Seiko i hög kvalitet.
Priset ligger på runt 27000kr.

Du kan hitta den här: Seiko Presage

Emporio Armani

Snygga Herrklockor Emporio Armani Svart

Långt ifrån allt som kommer från Emporio Armani är snyggt. När det gäller herrkläder är Giorgio Armani oslagbart, men klockor är det lite sisådär med. Den här klockan från Emporio Armani är däremot modern och snygg, och passar perfekt för dig som gillar klockor med svart urtavla och svart metallarmband. Med undantag för visarna och olika detaljer i urtavlan är den här klockan helt svart. Riktigt snygg, manlig och stilig – och priset på runt 3700 kr gör den här klockan till ett kap.

Du kan hitta den här: Emporio Armani

Victorinox Maverick

Snygga herrklockor Victorinox Maverick

Victorinox gör riktigt snygga klockor för män och det är hög kvalitet och exklusivitet som gäller. Maverick är en riktigt fin kollektion och det här är en av de snyggaste inom den serien. En snygg herrklocka i guld (rostfritt stål) med brun urtavla. Det här är en elegant, otroligt manlig och snygg klocka med Schweiziskt quartzurverk. Vi skulle kunna spendera en hel separat artikel och förklara allt som är bra med denna klocka, men trippelt antireflexbehandlat safirglas, vattentät till 10 ATM, en roterbar bezelring (förstås) och tachymeter är några få av de egenskaper som gör denna klocka till det mästerverk den är. Urtavlan är fantastiskt fin och allt guld tillsammans med det bruna är en oslagbar kombination.

Det är inte ofta man får en sån här fin och elegant Victorinox för under 10000 kr, men den här vackra skapelsen är ett kap för ca 8200 kr! Köp den nu innan den försvinner ur sortimentet och njut av att du kommer ha en galet fin klocka som få andra i Sverige har. 

Du kan hitta den här: Victorinox Maverick Herrklocka

Maurice Lacroix Pontos Gents

Snygg klocka herr Maurice Lacroix

Att vi gillar Maurice Lacroix är ingen hemlighet. Det är snygga klockor och det är många komplimanger man får med en herrklocka från Maurice runt handleden. Snyggt är det som gäller och Pontos Gents är en kollektion från Maurice Lacroix och det här är en elegant och sofistikerad herrklocka av riktigt hög kvalitet. Pontos Gents kommer i olika versioner och denna klocka har ett armband och en boett i silver (av rostfritt stål) med en grå urtavla. Är du ute efter en snygg och stilren herrklocka helt i metall som kommer imponera så är det här ett klockrent val. Snygg, manlig och elegant. Perfekt både privat och i mer formella situationer.

Du kan hitta den här: Maurice Lacroix Pontos Gents

Tissot Chemin des Tourelles

Snygga herrklockor - Tissot Chemin des Tourelles

Tissot är ett anrikt märke och har ett stort utbud av herrklockor där man kombinerar exklusivitet med design och kvalitet. Här får du en supersnygg klocka med den höga kvalitet som Tissot är kända för.

Armbandet i brunt läder går perfekt ihop med boetten som är i roséguld (rostfritt stål) och den supersnygga urtavlan i silver.

Det här är en klocka som är en av våra favoriter just nu och man skulle lätt kunna tro att den kostar tre gånger så mycket som den faktiskt gör. För runt 10000 kr får du en galet snygg herrklocka som passar lika bra privat som på jobbet och som definitivt kommer dra många komplimanger från din omgivning.

Du kan hitta den här: Tissot Chemin des Tourelles

Certina DS-2 Chronograph

Snygg herrklocka Certina DS

Certina DS-2 Chronograph kombinerar en boett i silver (rostfritt stål) med en riktigt snyggt armband i brunt läder. Urtavlan i silver är riktigt galet snygg. Vi älskar varenda detalj i urtavlan och det här är helt klart en riktigt snygg och manlig klocka. Priset ligger på runt 8500 kr och för det får du en klocka av riktigt hög kvalitet som dessutom ser fantastisk ut. Köper du den här herrklockan så får du göra dig redo för en hel del komplimanger.
Den är så snygg.. 

Du kan hitta den här: Certina DS-2 Chronograph

Victorinox Maverick GS

Snygga herrklockor Victorinox Maverick GS

Maverick GS Chronograph från Victorinox är en definitivt en mer sportig kronograf men den är på samma gång snygg och elegant. Kombinationen av stål, guld och blå urtavla och med en boett i guld och blått gör den här till en herrklocka som vi bara vill ha. Och om det inte räcker med att den är supersnygg så har klockan dessutom ett trippelt antireflexbehandlat safirglas, roterbar bezelring, tachymeter och är tillverkad i rostfritt stål. Det kan med andra ord gå vilt till när du bär den här klockan utan att den råkar illa ut.

För dig som gillar klockor som har både stål, guld och blått i sig så är den här klockan ett givet val.

För runt 6000 kr är den din.

Du kan hitta den här: Victorinox Maverick GS

Calvin Klein Posh Herrklocka

Snygg klocka herr Calvin Klein

Calvin Klein är ett av världens största modehus och är kända för deras rena och eleganta stil och dom gör väldigt stilrena och eleganta herrklockor. Vad vi gillar mest med denna klocka som är från serien ”posh” är just att den är elegant, ren och nästan minimalistisk i designen. Det här är en kronograf med en snygg svart urtavla, en boett i silver (rostfritt stål) och allt matchat med en fint armband i svart läder.

Priset? Runt 3000 kr för denna designerklocka..
Billigt för denna snygga och minimalistiska herrklocka.
Gillar du den så köp den direkt innan nästa kollektion kommer in!

Du kan hitta den här: Calvin Klein Herrklocka

Daniel Wellington Dapper

Snygg Herrklocka Daniel Wellington

Klocka nummer två från Daniel Wellington på den här listan och Dapper kombinerar elegans med en modern design till ett riktigt fantastiskt bra pris. Boett i roséguld (rostfritt stål), vit urtavla och armband i svart läder är en stilig kombination och vi ÄLSKAR visarna i blått!

Det här är en herrklocka som passar precis lika bra på jobbet som privat och för runt 1700 kr är den din. Ett kap. Inget att fundera över.

Du kan hitta den här: Daniel Wellington Herrklocka

Maurice Lacroix Eliros Gents (blå)

Snygga herrklockor Maurice Lacroix Eliros Gents Blå

Vi har svårt att hålla oss borta från Maurice Lacroix och vi kommer runda av den här artikeln med den blåa versionen av Eliros Gents (som du även hittar i brunt högst upp på sidan.)

I denna version av Eliros Gents kombineras ett blått armband i läder med en boett i roséguld (rostfritt stål) och en urtavla i blått med visare och detaljer i guld. Det här är riktigt snyggt. Modellen i sig är elegant och modern och den blåa versionen är något galet snygg. Matcha den med en marinblå eller blå kostym för en outfit som är helt ton i ton eller skapa kontraster med andra färger. Den här klockan drar åt sig komplimanger som en magnet.

10000kr är ett kap för en Maurice Lacroix klocka av den här kalibern.

Du kan hitta den här: Maurice Lacroix Eliros Gents (blå)

Vi hoppas att du fått lite inspiration från den här listan över 14 snygga herrklockor och oavsett om det är din första klocka du ska köpa eller din andra så hoppas vi att vi hjälpt dig att hitta rätt. Du kan känna dig trygg i att varje klocka på denna lista ser otroligt bra ut.

Mer om inspiration om accessoarer för män och fina herrklockor kan du hitta här:

  • Guldklocka Herr
    En guldklocka kan se fantastisk ut, men det gäller att välja rätt. Det här är snygga guldklockor (herr) som du måste kolla in!
  • Tidlösa Accessoarer För Män
    Vissa accessoarer har varit inne länge och kommer vara inne lång tid framöver. Det här är essentiella och tidlösa accessoarer för män som varje man bör ha!
  • Dykarklockor herr
    En guide till vad en dykarklocka är och vilka dykarklockor som är trendiga, snygga och prisvärda. Det här är dykarklockor för killar som du måste kolla in.