Uppdaterad 2020-05-06

Om du har funderat på att köpa en ny guldklocka (herr) så är det här ett måste för dig att läsa!

Guld är definitivt en iögonfallande färg och en klocka med detaljer i guld kommer sticka ut i mängden.
Guld ger ett speciellt intryck och ser snyggt ut. Så länge man väljer rätt förstås.

Det viktigaste man ska tänka på när det gäller guldklockor är att välja en lite enklare klocka som har ett fåtal snygga detaljer, vilket oftast ser mer stiligt, snyggt och elegant ut.

Oavsett om du väljer en guldfärgad klocka eller en herrklocka i roséguld så är för många detaljer något som lätt kan få en klocka att se mindre attraktiv ut – vilket man förstås vill undvika.

Vi har gjort grovjobbet åt dig och plockat ut riktigt snygga guldklockor för killar som kommer komplettera din outfit och sätta pricken över i:et för hela ditt intryck.

Tissot Guldklocka Herr

Guldklocka herr Tissot Fascination

Tissot handlar om hög kvalitet och snygg design och denna guldklocka (herr) är inget undantag. Det är en av våra favoriter när det gäller guldklockor för män just nu. Det här är en snygg och elegant klocka med safirglas, som har en ursnygg svart urtavla som tillsammans med ett svart armband i läder matchar en boett, visare och detaljer i guld.

Kombinationen av svart och guld är otroligt fin och detaljerna i urtavlan gör det här till en ursnygg klocka som kommer se snygg ut på din handled och dessutom imponera på de flesta i din omgivning. Ett av dom bästa valen om du är ute efter en snygg guldklocka!

Baume & Mercier Guldklocka

Baume & Mercier Guldklocka herr

Guld och läder kompletterar varandra på ett fantastiskt sätt i denna snygga klocka från Baume & Mercier. Boettfärg i guld (tillverkad i rostfritt stål), med en stilren och elegant vit urtavla och med ett armband i snyggt läder. Baume & Mercier har en historia som går tillbaka till 1830 och det deras klockor handlar om precision, kvalitet och förstås design.

Det här är en herrklocka som ser riktigt snygg ut, som få män i Sverige har och som definitivt kommer se bra ut på dig.

Longines Guldklocka herr

Longines guldklocka herr

Longines är ett anrikt klockmärke som står för kvalitet, precision och design och det här är en snygg guldfärgad klocka i rostfritt stål där det är guld längs armbandet som är i stål, vid markörerna på boetten och en del andra detaljer. En stilig och snygg kombination av guld med silver och blått.

En klassisk och elegant design som passar en man som vill ha en elegant herrklocka.
Vi gillar den stilrena och snygga designen och priset för en klocka av denna kvalitet är otroligt bra. Det är dessutom få män i Sverige som har just denna modell vilket gör det ännu roligare att äga just denna klocka.

Mondaine Guldklocka Herr

Guldklocka herr Mondaine

Mondaine har här tagit fram en snygg minimalistisk klocka med en boett i guld, svart urtavla som matchas med det svarta armbandet som är i genuint läder. Är du ute efter en herrklocka i guld som är prisvärd, håller en bra kvalitet och som är läckert minimalistisk och fin så är det här ett riktigt bra val!

Tissot Guldklocka Herr

Tissot guldklocka herr

Tissot har gjort klockor sedan 1853 och är utan tvekan ett av världens största klockmärken. Det här är en ursnygg klocka av exakt den höga kvalitet man kan förvänta sig från Tissot. En klassisk och stilren klocka som är utrustad med det COSC-certifierade automatiska urverket Powermatic 80 – som är välkänt för att ha hela 80 timmar gångreserv. En boett i guld, armband i läder och svart urtavla och allt i en riktigt snygg design. Uppskattar du klass, stil och elegans och vill ha en guldfärgad klocka med läderarmband så är det här ett riktigt bra val.

En tidlös klocka som kommer hålla länge och som alltid kommer imponera och få komplimanger. Denna klocka är ett måste för en välklädd man helt enkelt. Köp medans modellen finns!

Seiko Guldklocka Herr

Seiko Guldklocka herr

Seiko Presage Automatic är en nyhet för 2020 och det här är en snygg klocka i guld med en fin urtavla som har detaljer i guld. Ett snyggt läderarmband i kombination med resten av klockan ger ett riktigt snyggt och stiligt uttryck. Seiko gör bra herrklockor och denna guldklocka är i Seikos höga kvalitet och är riktigt prisvärd.

Breitling guldklocka herr

Breitling guldklocka herr

Var börjar man och vart ska man sluta när man pratar om Breitling? Ett exklusivt och anrikt klockmärke som egentligen inte behöver någon introduktion. Det handlar om lyx, högsta kvalitet och exklusivitet i kombination med funktionalitet och design.

Det här är en lyxig kronograf i borstat och polerat 18 karats roséguld med ett repskyddat safirglas och ett lika lyxigt armband i brunt kalvläder.

Den fantastiska urtavlan som är brun har samma självlysande markeringar vi sett i många andra modeller från Breitling. I princip det mesta du ser i guld är 18 karat roséguld.

Vi älskar i princip allt med denna klocka som har otroligt många fina detaljer och som är ett måste för dig som vill ha en snygg, manlig, elegant, tidlös och lyxig herrklocka i guld.

Det är dessutom en Breitling som endast finns tillgänglig i en begränsad upplaga.
Köp den innan den försvinner för evigt.

Omega Guldklocka Herr

Omega guldklocka herr

Så här snyggt blir det när Omega kombinerar länk, boett och detaljer i urtavlan i 18 karat roséguld med en svart urtavla.

Kombinationen av roséguld och svart är så snyggt ihop och det här är snyggt. Ursnyggt.

Vill du ha en tidlös, ursnygg och elegant herrklocka som är lyxig till ett otroligt bra pris så är Omega Seamaster Aqua ett klockrent val.

Tissot Guldklocka Herr

Tissot Guldklocka Herr

Tissot är ett fantastiskt klockmärke som de sista åren kommit ut med en rad olika otroligt fina herrklockor. Det är kvalitet i kombination med otroligt stilren och snygg design som gäller och det här är en klocka i roséguld med ett blått armband i läder. Snyggt.

Hela denna klocka går i blå och roséguld där boetten och detaljer är i roséguld och urtavlan samt armbandet är i en läcker blå färg. Klassiskt och riktigt modernt på samma gång.

Kombinationen av guld och blå är fantastisk och det här är en manlig och rejäl klocka som ser snygg ut. En perfekt klocka för en man. Den här kvaliteten, till det här priset är otroligt.

Köp och njut av vetskapen att du har en riktigt snygg klocka.

Certina guldklocka herr

Certina Guldklocka herr

En läcker, stilren och elegant herrklocka från Certina med ett läderarmband och en boett i 18K guld samt en vit urtavla.

Ren och snygg design där allt fokus hamnar på den snygga boetten i guld.
Perfekt i kombination med en kostym eller kavaj. Eller bara när du vill imponera med något snyggt runt handleden.

Thomas Sabo Guldklocka

Thomas Sabo Guldklocka Herr

Thomas Sabo är märket som främst är känd för sina snygga smycken. Thomas Sabo gör även herrklockor och det här är en snygg klocka helt i guld (rostfritt stål.)

En elegant och stilren guldfärgad klocka som definitivt kommer se snygg ut på dig.

Och där har du några riktigt snygga guldfärgade klockor för män, både helt i rostfritt stål, i äkta guld och i kombination med läder. Oavsett vilken av dessa du väljer så har du gjort ett bra val.

Mer inspiration kring snygga herrklockor och stil och mode för män: