Ett par snygga solglasögon hjälper inte bara till att skydda mot solens skadliga UV-strålning utan kan även få dig att se cool och snygg ut.

Solglasögon är en av de mest essentiella accessoarerna som finns inom herrmode och en välklädd man har åtminstone två par solglasögon för variation. Detta så att man kan variera solglasögon baserat på outfit för att få till en snygg stil där solglasögonen verkligen är pricken över i:et.

Oavsett om vi pratar om solglasögon för vår och sommar eller för höst och vinter eller till din solsemester så har vi här tagit fram en lista över snygga solglasögon (herr) i både klassiska och moderna stilar som är heta, trendiga och perfekta att ha 2020.

Runda solglasögon herr

Ett par runda solglasögon (herr) från Ray-ban. Det här är en ikonisk och retroinspirerad modell som älskas av allt från musiker till skådespelare och kända personer världen över. Ett par runda solglasögon i metall med en snyggt kurvad båge, justerbara sadlar och tunna och bra skalmar som gör att dom är sköna att ha på.

Ray-ban är en av världens främst inom solglasögon och det här är en favorit när det gäller klassiska runda solglasögon för män med 100% UV-skydd som alltid är ett bra och snyggt val när du ska ut i solen. Du får förstås med ett snyggt fodral för dessa solglasögon.

Runda solglasögon herr

Se mer och köp dom här!

Ralph Lauren solglasögon herr

När Ralph Lauren gör solglasögon så blir dom så här snygga. Det här är ett par solglasögon som är fint spräckliga med runda glas. Du får ett snyggt fodral med när du köper dom. Spräckliga solglasögon är hetare än någonsin och det här är en snygg modell som du kommer kunna ha i flera år framöver. Köp och njut av dom i solen!

Ralph Lauren solglasögon herr

Se mer och köp dom här!

Vasuma solglasögon

Vasuma är ett svenskt märke som tillverkar solglasögon i hög kvalitet. Det här är ett par snygga och trendiga solglasögon med en båge och brygga i metall (tillverkad i Italien) och kopparfärgat glas (brun) som är i spegelglas. Snygg design med mycket stil och attityd som är perfekt för dig som gillar solglasögon med just det.

Vasuma solglasögon herr

Se mer och köp dom här!

Tom Ford solglasögon herr

Tom Ford har alltid visat upp bland det bästa inom stil och herrmode och är ett modehus som konstant tar fram kläder och accessoarer med en perfekt balans av attityd, stil och elegans.

Det här är ett par exklusiva och otroligt snygga solglasögon (herr) från Tom Ford som är kaxiga, snygga och lyxiga. Det här är solglasögon för dig som vill ha det bästa och som verkligen vill sticka ut i mängden på ett bra sätt. Oavsett om glider runt på stan eller är på stranden så kommer dessa solglasögon se bra ut.

Tom Ford solglasögon herr

Se mer och köp dom här!

Rayban Clubmaster

Rayban Clubmaster är ett par tidlösa och klassiska solglasögon som aldrig är fel. Det här är ett par solglasögon med spräckliga bågar och guldfärgade detaljer som funkar till det mesta och som ser riktigt snygga ut. Som vanligt när man köper ett par Ray-Ban får man med ett snyggt fodral och putsduk.
Är du ute efter ett par snygga solglasögon så får du inte missa de här!

Rayban Clubmaster

Se mer och köp dom här!

Tom Ford Wesley

Ett par runda solglasögon från Tom Ford med en unik och snygg design som ger ett tydligt och snyggt stilintryck. Det här är ett par trendiga, lyxiga och snygga solglasögon (herr) som definitivt kommer få dig att sticka ut i mängden på ett bra sätt. Ta chansen till att äga ett par innan dom försvinner ur kollektionen!

Tom ford solglasögon herr

Se mer och köp dom här!

Komodo solglasögon herr

Vi har fortfarande inte träffat en enda kille som inte ser snygg ut i solglasögon i denna modell. Det här är ett par solglasögon för killar från Komodo som ser snygga ut på de flesta killar. Stilren och snygg modell som funkar till det mesta och som är ett bra val när det är dags att gå ut i solen!

Komono Solglasögon herr

Se mer och köp dom här!

Mer inspiration om herrmode och skönhet för män:

  • Solkräm för ansikte och kropp
    En effektiv solkräm för ansikte och kropp är essentiellt. Kolla in vårt bäst i test!
  • Sommarparfym herr
    Du ska såklart dofta galet gott när det är varmt ute. Det här är sommarparfym (herr) du inte får missa!
  • Snygga shorts herr
    Shorts är ett måste till både sommar och solsemestern! Det här är snygga shorts för män!