Sommar betyder värme och det är sol, lätta sommarkläder och solglasögon som gäller!

Vi byter inte bara till lättare kläder när det blir varmt, utan det är även till sommaren som det är dags att byta parfym till något som är lättare och fräschare.

Ingredienser (doftnoter) i parfym reagerar annorlunda i värme (ofta blir dom intensivare, får en större radie och försvinner även snabbare), vilket betyder att en tung, djup och varm herrparfym som är perfekt i kallare väder blir alldeles för mycket i sommarvärmen.

Det är inte bara parfymer som luktar annorlunda i värme utan även vår naturliga kroppslukt. När värmen stiger blir vår naturliga kroppslukt helt enkelt mer prominent och tydlig.

De flesta av oss vill känna sig fräscha i sommarvärmen vilket betyder att många av de varma och djupa herrparfymerna inte riktigt kommer till sin rätta under sommaren.

En lätt och fräsch parfym är däremot perfekt i värmen och en bra sommarparfym ska bidra till den där härliga sommarkänslan och både vara fräsch och sexig på samma gång.

En sommarparfym (en lättare herrparfym med andra ord) innehåller oftast en del eller en kombination av gröna doftnoter (t.ex olika slags gräsnoter), olika slags citrus (t.ex citron, apelsin eller bergamott), blommiga doftnoter och olika slags marina noter, men kan förstås innehålla alla slags doftnoter.

Fokus i en sommarparfym är däremot alltid är att skapa ett doftmoln som ger ett friskt, fräscht och lätt intryck.

Det här är några av de absolut godaste och bästa parfymer för män till sommaren 2020. Du kommer lukta fräscht och gott. Och både killar och tjejer i din omgivning kommer tycka om hur du luktar!

Tom Ford Neroli Portofino

Sommarparfym Tom Ford Neroli Portofino

Tom Ford gör unika parfymer och Neroli Portofino är del av hans exklusiva kollektion Private Blend.

Vi har många favoriter från Tom Ford och Neroli Portofino är utan tvekan en av de fräschaste och finaste somriga dofterna från Tom Ford.

Neroli Portofino har bland annat ingredienser som mandarin, citron, jasmin och lavendel som blandats på ett utsökt sätt och som verkligen tar en till den italienska rivieran.

Exklusiv. Fräsch. Somrig och fin.
Du kommer sticka ut i mängden på ett fantastiskt sätt med denna parfym!

Köp endast original! Klicka på länken nedan för genuina produkter med snabb frakt och trygg e-handel.

Acqua Di Parma Fico Di Amalfi

Acqua di Parma Fico Di Amalfi - sommarparfym

Acqua Di Parma är kända för att göra parfymer av hög kvalitet som doftar unikt och Fico Di Amalfi är inget undantag. Det här är en otroligt fin sommardoft som kommer ta dig på en resa till Italien och Amalfikusten.
Det här är en underbar doft som ger en känsla av lyx, sol, hav och fantastiska vyer.

Grapefrukt, citron och fikon är några av stjärnorna i denna parfym som är ett måste till vår och sommar.

Är du redo för att lukta lyxigt gott i sommar?

Köp endast original! Klicka på länken nedan för genuina produkter med snabb frakt och trygg e-handel.

Hermes Terre D’hermes edt

Hermes Terre D'hermes edt

Hermes Terre D’hermes edt är originalet som släpptes 2006 och som år efter år visar sig vara en av världens mest omtyckta herrparfymer.

Terre D’hermes (EDT) har ett unikt DNA (sammansättning av doftnoter) där en kombination av grapefrukt, cederträ, vetiver och citrus utgör en otroligt manlig och fräsch doft.

Det här är en mångsidig herrparfym som kan användas både dag och kväll, året runt, även om vi speciellt älskar den på varma sommardagar och ljumma sommarkvällar.

Den har dessutom riktigt bra prestanda vilket vi definitivt gillar.

Hermes Terre D’hermes är en av världens mest omtyckta och klassiska parfymer för män och du kommer lukta gott när du har på dig denna parfym i sommar.

Du kommer garanterat att få komplimanger när du har på dig denna klassiska herrparfym som är otroligt fin, manlig, elegant, fräsch och samtidigt sexig.

Köp endast original! Klicka på länken nedan för genuina produkter med snabb frakt och trygg e-handel.

Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme

Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme Sommarparfym

Chanel Allure Homme Sport Eau Extreme är en av våra favoriter och definitivt en herrparfym som tjejer gillar och finner attraktiv på killar. Det här är en otroligt sexig herrparfym som är åt det lättare och fräschare hållet med en kombination av doftnoter som mysk, tonkaböna, mandarin och mint.

Vi gillar den lika mycket idag som när den släpptes 2012 och komplimangerna är lika många nu som då.

Det här är en fräsch och unik herrdoft som är perfekt till sommaren och som de i din omgivning kommer uppskatta.. Och förmodligen bli lite smått beroende av. Sånt gillar vi.

Köp endast original! Klicka på länken nedan för genuina produkter med snabb frakt och trygg e-handel.

Dolce & Gabbana Light Blue Intense

Sommarparfym herr Dolce & Gabbana Light Blue Intense

Light Blue intense från Dolce & Gabbana (herr) är en flanker (omformulering) av originalet Light Blue, en bästsäljande och populär herrparfym från det italienska modehuset som är skapad av Alberto Morillas, en av världens främsta mästerparfymörer.

Det här är en parfym som för tankarna till italienska medelhavet tack vare en magisk blandning av doftnoter som grapefrukt, mandarin, havsvatten, kåda och mysk. Light Blue intense är starkare än originalet och har en mycket bättre hållbarhet.

Light blue Intense är en fantastisk herrparfym som gör att man känner sig otroligt fräsch och sexig. Och viktigast av allt: det är en perfekt sommarparfym som i princip alla killar och tjejer gillar!
Du kommer garanterat att få många komplimanger när du bär denna fantastiska parfym.

Köp endast original! Klicka på länken nedan för genuina produkter med snabb frakt och trygg e-handel.

Yves Saint Laurent L’Homme Ultime

sommarparfym herr L'homme Ultime

Yves Saint Laurent L’Homme Ultime är en flanker på originalet L’Homme.
L’Homme är utan tvekan en av de godaste herrparfymer som någonsin gjorts och L’Homme Ultime är en grymt fin och fräsch version av originalet.

Med en spännande blandning av doftnoter som mysk, kardemumma, grapefrukt, rosor, äpple, geranium, vetiver och mycket mer har Yves Saint Laurent skapat något som luktar otroligt gott, fräscht och sexigt.

L’Homme Ultime är en härlig sommarparfym som definitivt kommer ge dig komplimanger. En positiv sak är att det inte är så många i sverige som har den, vilket minskar chansen att dom i din omgivning kommer känna igen den, vilket i sin tur gör den mer unik. Köp den idag och njut!

Köp endast original! Klicka på länken nedan för genuina produkter med snabb frakt och trygg e-handel.

John Varvatos Artisan Pure

Herrparfym sommar John Varvatos Artisan Pure

John Varvatos Artisan Pure är en somrig herrdoft som är en flanker av originalet Artisan.

Artisan Pure släpptes 2017 och precis som de flesta andra herrparfymer från John Varvatos så är listan över ingredienser lång och spännande.

I Artisan Pure blandas bland annat bärnsten, mysk, ingefära, bergamott, citron, mandarin, apelsin och timjan och resultatet är riktigt bra.

Artisan Pure har en relativt bra räckvidd samt hållbarhet och det är en parfym som lyfter med värmen.
Ju varmare det blir desto finare blir doftmolnet som omsluter dig.

Flaskan är dessutom riktigt snygg när den står på hyllan.

Vi gillar flera av de parfymer som John Varvatos släppt och vi älskar Artisan Pure som är en härlig sommarparfym! Artisan Pure finns bland annat med i vår lista över Goda herrparfymer från 17 modehus

Köp endast original. Klicka på länken nedan för genuina produkter med snabb frakt och trygg e-handel.

Versace Pour Homme

Sommarparfym herr Versace Pour Homme

Versace Pour Homme lanserades 2008 och är ännu en herrparfym som tagits fram av mästerparfymören Alberto Morillas.

Det här är en somrig herrdoft där basen utgörs av tonkaböna, mysk och bärnsten med citron, neroli, bergamott och en fin diskret doft av ros.

Precis som de flesta parfymer för män som kommer från Versace så är det här en sexig herrparfym. Lätt och fräsch för sommaren.

Vi gillar den. Tjejer gillar den på killar. I princip alla gillar den.
Priset är riktigt bra och det är verkligen helrätt att ha på sig Versace Pour Homme på en varm sommardag. Du kommer få komplimanger när du har på dig Versace Pour Homme som är en perfekt sommarparfym!

Köp endast original. Klicka på länken nedan för genuina produkter med snabb frakt och trygg e-handel.

Giorgio Armani Acqua Di Gio Absolu

Herrrdoft sommar Acqua Di Gio Absolu

Acqua Di Gio Absolu från Giorgio Armani är en flanker på en av världens mest populära och mest sålda herrparfymer: Acqua Di Gio

Acqua Di Gio behöver ingen närmare introduktion, världens bäst säljande herrparfym som är en klassisk somrig herrdoft som är lika populär idag som när den släpptes.

Acqua Di Gio Absolu behåller lite av originalet men tar denna herrdoft till en helt ny nivå. Det här är en av våra favoriter just nu som släpptes 2018 och en sak är helt säker: tjejer fullkomligt älskar denna herrparfym!

Och vi gillar den något otroligt. Den kombinerar något djupt med något friskt och fräscht på ett unikt och sexigt sätt. Klockren för sommaren.

Ta på dig den innan du går ut en varm sommarkväll, doftspåret från Acqua Di Gio Absolu kommer ge dig oväntade komplimanger.

Köp endast original. Klicka på länken nedan för genuina produkter med snabb frakt och trygg e-handel.

Bvlgari Aqva Pour Homme

Herrparfym sommar Bvlgari Aqva Pour Homme

Aqva Pour Homme från Bvlgari är en klassiker som släpptes 2005 och är en fräsch och aromatisk herrdoft som är perfekt för en varm sommardag.

Med doftnoter som mandarin, apelsin, kåda, olika tränoter, patchouli och lavendel har Bvlgari lyckats skapa en parfym som är maskulin, fräsch och fin.

Den här är en god herrparfym och dessutom mycket prisvärd. Vi gillar Aqva pour homme och det kommer de flesta som kommer i kontakt med den också göra.

Köp endast original. Klicka på länken nedan för genuina produkter med snabb frakt och trygg e-handel.

Guerlain L’Homme Ideal Cologne

Guerlain L'Homme Ideal Cologne

Guerlain L’Homme Ideal Cologne är en flanker av omtyckta originalet L’Homme Ideal som släpptes 2014.

L’Homme Ideal Cologne är en fräschare, lättare och somrigare version av originalet som kombinerar citrus med krämig mandel, fin neroli, manlig vetiver och förförisk mysk samt typiska fräscha doftnoter som apelsin, bergamott och grapefrukt. Lite rosépeppar ger den även lite sting och pondus.

När doftspåret från L’Homme Ideal Cologne når dom i din omgivning kommer huvuden att vändas åt ditt håll och folk kommer njuta av denna förföriska och fräscha herrdoft.

Hållbarheten är riktigt bra och priset fantastiskt.
Köp den idag och njut av en härligt fräsch och manlig sommarparfym!

Köp endast original. Klicka på länken nedan för genuina produkter med snabb frakt och trygg e-handel.

Acqua Di Parma Colonia Essenza

Acqua Di Parma Colonia Essenza

Colonia Essenza från Acqua Di Parma är en otroligt fin, ren, fräsch och maskulin herrdoft som är perfekt för både sommar och vår.

Colonia Essenza är en modern version av klassikern Colonia Di Essenza från 1916.

Citrusdofter som bergamott, neroli och grapefrukt blandas med lavendel, jasmin, patchouli, ambra och andra ingredienser av högsta kvalitet och resultatet är något elegant, manligt, tidlöst och fräscht.

Vi gav denna parfym högt betyg i vår recension som du kan läsa här: Acqua Di Parma Recension

Tips: Det här är en fantastiskt herrdoft precis som den är, och som kommer ge dig fina komplimanger, men den är även perfekt att blanda med andra lätta och fräscha parfymer. Prova blanda Colonia Essenza med t.ex Dolce & Gabbana Light Blue Intense (högre upp på denna sida) för en kombination som definitivt kommer ge dig galet med komplimanger!

Köp endast original. Klicka på länken nedan för genuina produkter med snabb frakt och trygg e-handel.

Det här är några av de absolut godaste herrparfymer som är perfekt för till i sommar oavsett vilken av dom du väljer så kommer du garanterat att lukta gott!

Mer om de bästa herrparfymer som finns kan du hitta här:

  • Sexiga herrparfymer
    Det här är inte bara parfymer som luktar gott utan som även luktar otroligt sexigt. Ska du träffa din tjej eller gå på dejt? Kolla in den här listan först!
  • Herrparfym Oud
    Oud är en exklusiv ingrediens i parfym och en herrparfym med oud i luktar unikt och speciellt. Det här är Perfectos guide till Oud och några av de absolut bästa herrparfymer med oud!
  • Herrparfym som kvinnor gillar
    Alla är olika och tycker om olika dofter, men det här är säkra herrparfymer som de flesta kvinnor gillar på män!