De flesta män (och kvinnor förstås) vill se sexiga ut i sovrummet. Men det är långt ifrån alla killar som vet vad som är sexigt och inte när det gäller underkläder.

När det gäller sexiga underkläder för män så är det enkelt och snyggt som gäller.
Glöm extravaganta underkläder och fokusera istället på stilrena och snygga underkläder.
Snygga underkläder i rätt färger är sexigt. Svårare än så är det inte.

Vad är sexiga underkläder för män?

Stilrena och snygga underkläder är alltid snyggast. Enkelfärgade eller tvåfärgade är oftast det som kommer se bäst ut. Tvåfärgade underkläder är snyggt, speciellt om det är en färg på midjebandet och en färg på själva kalsongen.

I undersökning efter undersökning så röstas boxer briefs fram som den typ av underkläder till män som de flesta tjejer gillar mest. Du kan hitta vår guide till boxer briefs och tips på snygga underkläder här: boxer briefs

Även om olika färger associeras på olika sätt av olika människor så finns det en del färger som olika studier visat att de flesta associerar som sexiga, sensuella och passionerade.

De primära färgerna som de flesta associerar som sexiga är svart, blå (gärna mörkblå), mörklila, röd, orange och rödbrun (tänk kopparfärg eller bronsfärg.)

Tänk på detta när du ska köpa underkläder

  • Boxer briefs är oftast snyggast.
  • Välj ett par stilrena underkläder som är enkelfärgade eller tvåfärgade.
  • Mönster kan vara snyggt, men då gärna ett enklare mönster.
  • Prickiga underkläder kan vara sexigt om det är mindre prickar.
  • Svarta, mörkblå, röda, orange och rödbruna underkläder tycker de flesta är mer sexiga än andra.

Snygga och sexiga underkläder (herr)

Nedan följer några av de sexiga och snygga underkläder (herr) som alla är stilrena, i snygga modeller och i färger som de flesta uppfattar som mer sexiga.

Calvin Klein Boxers 3-pack

sexiga underkläder män - Calvin Klein

Vi har sagt det förut och vi kommer att säga det igen. Om det finns ett märke (när det gäller underkläder) som de flesta tjejer (och killar för den delen) tycker om så är det Calvin Klein. Det är något med Calvin Klein som de flesta tycker är snyggt. Och snyggt sitter dom på. Det här är ett 3-pack boxers från just Calvin Klein i färgerna svart, blå och mörklila. Riktigt snygga och en modell som de flesta kommer tycka är sexiga.

Ett tre-pack av underkläder som varje man bör ha.

Se mer och köp dessa underkläder här!

Calvin Klein underkläder män

sexiga underkläder män calvin klein

Snygga svarta Calvin Klein underkläder för män i en lite längre modell. Det här är en av de klassiska färgkombinationerna med ett midjeband i kontrasterande färg (vit.) En av de snyggaste modellerna från Calvin Klein.

Definitivt ett måste.

Se mer och köp dessa underkläder här!

Ralph Lauren underkläder för män

sexiga underkläder för män - ralph lauren

Ralph Lauren är ännu ett klädmärke du bör ha koll på när det gäller snygga och sexiga underkläder för män. Det här är ett 3-pack boxers i en snygg längd med ett par röda, mörka och vita underkläder med loggan vid midjebandet i kontrasterande färg.

Se mer och köp dessa underkläder här!

Tommy Hilfiger underkläder för män

sexiga underkläder till män

Ett par av de absolut snyggaste underkläder (och sexigaste) för män från Tommy Hilfiger. Ett par snygga svarta boxers i en perfekt längd med ett riktigt snyggt midjeband i vit färg med Tommy Hilfiger loggan. Så snygga.

Köp några av dessa och ett 3-pack med snygga underkläder från Calvin Klein så är du komplett.

Se mer och köp dessa underkläder här!

Och där har du ditt bästa val när det gäller sexiga och snygga underkläder. Håll det stilrent med en snygg modell i en snygg färg så kommer det se bra ut.

Mer stiltips och mode för män här:

Denna artikel uppdaterades 2020-07-31.