Av alla olika typer av kalsonger som finns så är det bara en som ser så snygg ut, och som sitter så bra och skönt som boxer briefs. 

Boxer briefs är helt enkelt en kombination av boxershorts och briefs, där längden är ungefär som traditionella boxershorts, men där passformen inte är lös utan istället tajtare och lagom åtsittande. Boxer briefs har med andra ord inte korta ben som briefs utan långa ben.

Boxer briefs hade ursprungligen långa ben som täckte ungefär halva låren, men nu är det vanligt att boxer briefs täcker en tredjedel av låren. 

Varför boxer briefs är den bästa typen av kalsonger som finns:

I och med att boxer briefs är mer åtsittande än boxershorts så undviker man helt enkelt att kalsongerna knycklas och viks ihop på ett jobbigt sätt som ofta boxershorts kan göra. Ibland syns till och med ihopvikta boxershorts från utsidan (speciellt när man har åtsittande byxor) vilket förstås inte är snyggt. Boxer briefs sitter på ett mer åtsittande och skönt sätt mot dina lår vilket gör dom till den absolut bästa typen av kalsonger som går att använda ihop med i princip alla typer av byxor och shorts utan att på något sätt krångla eller se fula ut. I princip alla boxer briefs är gjorda i någon form av stretch vilket gör att även om dom sitter tätt mot din hud så töjs dom ut och blir aldrig för tajta.

Förutom bra passform och att dom inte syns utifrån så ger boxer briefs riktigt bra support för dig och ditt.. Paket. Vilket förstås är viktigt.
Det här gör att dom passar precis lika bra om du har på dig kostymbyxor och är på jobbet, om du bär tajta jeans när du är ute med vännerna eller om du är på gymmet och ska träna.

Förutom ren funktionalitet så är en annan viktig sak förstås hur du ser ut när du och din tjej klär av er tillsammans. Boxer briefs är den typ av kalsonger som de flesta tjejer tycker ser absolut sexigast ut på en kille. Det är ingen hemlighet att många tjejer gillar när en kille bär snygga boxer briefs.

Med andra ord får du allt detta med boxer briefs: bra komfort och riktigt bra passform, ordentlig support för ditt paket och stil.
En stil som tjejer gillar.

Några saker att tänka på när du ska köpa boxer briefs:

Välj boxer briefs i rätt material:
De flesta boxer briefs idag är tillverkade i ett material som består av en kombination av bomull och elastan. Bomull är ett material som är mjukt och som andas på ett bra sätt vilket förstås är viktigt för komfort och för att det ska vara och kännas fräscht där nere. Elastan är en mycket töjbar och elastisk syntetfiber som ofta kombineras med andra material. Elastan gör helt enkelt att dina boxer briefs stretchas och anpassar sig efter dina former. En ny trend för en del varumärken som tillverkar underkläder är att tillverka kalsonger som har en blandning av bambu. Bambu är riktigt mjukt, absorberar fukt på ett bra sätt, är töjbart och dessutom svalt. Bambu andas dessutom på ett bra sätt och är skonsamt för känslig hy. Bambu brukar blandas med bomull och elastan för att få till ett skönt, mjukt och bra material som är perfekt för underkläder. Precis som bomull så har även fler varumärken börjat använda sig av Lyocell i deras underkläder. Lyocell är (som bomull), ett mycket slitstarkt material som andas på ett bra sätt och som har en sval och skön känsla mot kroppen. till skillnad från bomull så är lyocell mer skrynkelhärdigt, håller även färgen längre och torkar dessutom snabbare än bomull.

Välj ett par boxer briefs med antingen bomull och elastan eller en kombination av bambu, bomull och elastan eller ett par kalsonger i Lyocell så kommer dom inte bara sitta snyggt utan även vara sköna att ha på.

Köp tillräckligt många boxer briefs: 
Ett av de vanligaste misstagen de flesta killar gör är att köpa för få kalsonger. Sikta på att åtminstone ha minst 5 stycken boxer briefs som du roterar, men gärna 10 stycken. Använd inte samma kalsonger två dagar på rad och se till att du byter kalsonger efter du tränat eller svettats. När dina kalsonger förlorar sin passform, när dom börjar se slitna ut och när dom helt enkelt inte ser fräscha ut är det dags att slänga bort dom och köpa nya. Det är dessutom roligare att ha flera olika kalsonger som du kan rotera mellan. Var inte så pass förutsägar att din tjej alltid vet vilka kalsonger du kommer ha på dig. Köp lite olika märken och färger, och rotera! Inte bara kommer det att vara roligare för den du är tillsammans med, du kommer själv känna dig fräschare när du har något annorlunda på dig!

Välj rätt färg på dina boxer briefs:
De finns många färger som ser snygga ut, men svart är den färg som oftast ser fräschast och stiligast ut. Svart (och mörkare färger) döljer dessutom eventuella missfärgningar på ett bättre sätt än ljusa färger. Vita kalsonger och andra ljusa färger ser fräscht ut men missfärgas enklare än mörka. Med andra ord kommer dina boxer briefs se fräschare ut – längre – om dom är mörka än ljusa. Med det sagt är det alltid kul att ha något par som är lite ljusare för variation.

Snygga boxer briefs för dig:

Vi har gjort det enkelt för dig att hitta rätt i djungeln av kalsonger och tagit fram några favoriter som inte bara är snygga, sköna och i hög kvalitet, utan som även är kalsonger som tjejer gillar att se på killar.

Calvin Klein Svarta Boxer Briefs

Boxer Briefs Kalsonger Calvin Klein Svarta

(Bild ovan: Calvin Klein Boxer Briefs)

Calvin Klein svarta boxer briefs är helt klart en av de snyggaste och mest klassiska boxer briefs en man kan ha. Förutom att det här är snygga, mörka och sköna kalsonger i skön och mjuk kvalitet (bomull och elastan) så är Calvin Klein ett märke (när det gäller underkläder) som tjejer verkligen gillar. Det är något speciellt med varumärket och stilen på dessa kalsonger som tjejer älskar helt enkelt. Det blir alltid rätt med boxer briefs från Calvin Klein så dessa kalsonger bör vara ditt första val. Det här är ett 2-pack boxers och vi rekommenderar att du köper minst 2 paket så att du kan rotera på ett bra sätt.

Tiger of Sweden Marinblå Boxer Briefs

Boxer Briefs kalsonger Tiger of Sweden

(Bild ovan: Tiger Of Sweden Boxer Briefs)

Tiger of Sweden gör snygga herrkläder och accessoarer och dessa boxer briefs är inget undantag. Här har du snygga marinblå kalsonger i skön hg kvalitet som sitter riktigt snyggt. Genomgående smal och snygg passform och vi gillar den där vitrandiga resårkanten. Säljs i 3-pack så köp 2 så du kan rotera på ett bra sätt och alltid ha på dig ett par fräscha och snygga kalsonger. Tillverkade i en klassisk kombination av bomull och elastan för bra passform och en skön mjuk känsla.

Resteröds Boxer Briefs

Resteröds boxer briefs kalsonger

(Bild ovan: Boxer briefs från Resteröds.)

Ett par snygga boxer briefs från Resteröds som kommer i ett två pack där där ena har ett mönster som består av snygga och roliga ankare. Det är viktigt att man har olika slags kalsonger (för variation) och det här är ett par riktigt snygga boxer briefs som dessutom är lite lekfulla på ett riktigt positivt sätt. Ha ett par av dessa och ett par av antingen Calvin Klein eller Tiger of Sweden i din byrå och du kommer vara komplett när det gäller kalsonger. Tillverkade i en blandning av bambu, bomull och elastan för optimal komfort och passform.

Resteröds ”Gunnar” Boxer Briefs

Boxer Briefs Resteröd

(Bild ovan: Boxer briefs ”Gunnar” från Resteröds.)

För att skapa variation i din kollektion av kalsonger har vi valt dessa ursnygga boxer briefs som heter ”gunnar” från Resteröds. En snygg färg som ser riktigt elegant och stilig ut. Du får en enfärgad och en mönstrad i detta 2 pack. Det här är snygga kalsonger du kan kombinera med någon av de övriga paketen (ovan) för att få till en snygg kollektion av kalsonger som du kan rotera mellan. 
Dessa boxer briefs är tillverkade i en blandning av bambu, bomull och elastan för en skön känsla och bra passform.

Boxer Briefs från CDLP

CDLP Boxer Briefs Herr

(Bild ovan: CDLP Boxer Briefs)

CDLP gör snygga underkläder för män och det här är en av deras klassiska boxer briefs som ser riktigt snygga ut och som är tillverkade i lyocell för en riktigt skön känsla mot huden. Lyocell ger en väldigt speciell känsla mot huden och det här är ett par kalsonger som verkligen andas och som alltid är sköna att ha på. Köp och njut!