För varje år som går så blir ryggsäckar trendigare och snyggare än tidigare och årets modeller är nog bland de snyggaste och trendigaste vi sett.

Höst och vinter 2019 bjöd på en hel del snygga ryggsäckar från en rad olika märken och bland nyheterna för 2020 finns det många snygga, trendiga och funktionella ryggsäckar för herrar.

Oavsett om du ska till jobbet, till gymmet eller röra dig på stan så är en skön och snygg ryggsäck ett bra val när du behöver ta med dig en del saker.

Och oavsett om du vill ha en lite enklare ryggsäck till vardags eller om du vill ha en lyxig och elegant ryggsäck som verkligen är snygg och exklusiv så har vi något för dig i den här listan över de bästa ryggsäckarna för 2020.

Vi har kikat på kvalitet och hållbarhet och valt de ryggsäckar som ser bra ut och som även är praktiska.

Har du letat efter en ny ryggsäck (herr), som är riktigt snygg så har du här 14 modeller att välja på. Från klassisk design, till innovativa och nyskapande ryggsäckar. Från rymliga och funktionella ryggsäckar till mindre och eleganta samt moderna ryggsäckar.

Det här är den ENDA listan på ryggsäckar som du behöver!

Royal Republic Explorer Backpack

En snygg ryggsäck (herr) från Royal Republiq i svart läder.
Ett huvudfack i mitten (med en zip) och på insidan har du mindre fack och fickor.

Royal Republiq kan det här med kvalitet och här får du en av de absolut mest eleganta, stiliga och trendiga ryggsäckar som släppts i år och som kommer att hålla i flera år framöver. Funkar precis lika bra till jobbet som privat.

Har du letat efter en lite lyxigare, trendig och snygg ryggsäck så är det här ett klockrent val.

Snygg ryggsäck herr Royal Republiq

Du kan läsa mer om denna snygga ryggsäck och köpa den här: Royal Republiq Ryggsäck

Porter Tanker Ryggsäck

Japanska Porter är kända för sin höga kvalitet och ryggsäckar som kombinerar funktion med det där visuella och trendiga. ”Porter Tanker” är en ryggsäck i hög kvalitet som är riktigt bekväm att ha på sig och som har flera fack.

Om du behöver en ryggsäck som kommer hålla i många år, som är i högsta kvalitet och som dessutom är riktigt snygg så är Porter en bra investering. Yes, den kostar. Men den kommer hålla. Dessutom är det inte många som har en Porter vilket ger bonuspoäng för att du kommer ha en unik ryggsäck.

Porter Tanker Ryggsäck Herr

Du kan se mer av denna ryggsäck här: Porter Tanker Ryggsäck

Rains Ryggsäck

Rains är ett svenskt märke som gör riktigt trendiga och snygga ryggsäckar och det här är en svart modell som är vattenskyddad. På insidan har du en ficka för din laptop generöst med utrymme och en ficka på utsidan med zip. Skyddar mot vatten så du inte behöver oroa dig över väskans innehåll.

Vi gillar att den är slimmad, elegant och minimalistisk. Skandinavisk design när den är som bäst.

Snygg ryggsäck Rains

Du kan läsa mer om denna snygga ryggsäck och köpa den här: Rains Ryggsäck

Herschel Supply Co.

Trots att Herschel Supply Co. (från Kanada) bara funnits i ca 9 år så har dom redan visat vad dom går för när det gäller ryggsäckar. Det är ryggsäckar av alla dess slag och i bra kvalitet. Det här är en en av deras klassiska lite mindre ryggsäckar som är lagom stor och som rymmer det man oftast behöver. Är du ute efter en stilren, klassisk och snygg ryggsäck så är det här definitivt en ryggsäck du borde kolla in.

Snygg ryggsäck herr Herschel

Du kan läsa mer om denna ryggsäck och köpa den här: Herschel Supply Co Ryggsäck

Sandqvist Stig

Sandqvist är ett svensk märke som gör riktigt snygga accessoarer och ryggsäckar. Skandinavisk design när den är som bäst och det här är en mindre modell av en av Sandqvist mest klassiska modeller: ”Stig” – för dig som inte behöver en stor ryggsäck. Ett bra val för dig som gärna vill köpa en mer ekologisk ryggsäck. Gjord av 100% organisk kanvas med läderdetaljer och justerbara axelremmar. Don finns tillgänglig i olika färger men den här marinblå är galet fin. Stilren, elegant och snygg som bara den.

Snygg ryggsäck herr Sandqvist Stig

Du kan läsa mer om denna ryggsäck och köpa den här: Sandqvist ryggsäck herr

Calvin Klein Ryggsäck

En riktigt snygg ryggsäck från Calvin Klein i läder med struktur med fack för det mesta. Den har fack på fram och baksidan, insidan (med dragkedja) och fickor på insidan för allt från din dator, till din ipad, pennor och till och med en ficka för en vattenflaska eller ett paraply.

Ett måste för varje stadsbo då den har det du behöver när du är i farten och riktigt bra att ta med då du ska iväg på resor. Vi älskar alla dedikerade fack och fickor och den minimalistiska och snygga designen är klockren.

snygg ryggsäck herr Calvin Klein

Du kan läsa mer om denna ryggsäck och köpa den här: Calvin Klein Ryggsäck

Royal Republiq Track

Den andra ryggsäcken från Royal Republiq i denna lista och precis som den första så är detta en snygg ryggsäck i skinn. Den har ett huvudfack och två mindre fack på utsidan. Denna ryggsäck är i hög kvalitet, bekväm och skön att ha på sig och har förstås justerbara axelremmar.

Elegant, snygg och passar både till jobbet och privat.

Ryggsäck herr Royal Republiq

Du kan läsa mer om denna snygga ryggsäck och köpa den här: Royal Republiq Ryggsäck

Porter ryggsäck

En otrolig ryggsäck från Porter för dig som vill ha en exklusiv ryggsäck som få andra har, som är i hög kvalitet, trendig och som är snygg.

Porter är en favorit och vi gillar allt från stilen, till designen och hur otroligt skön den är att ha på sig. Lyx.

snygg ryggsäck porter

Du kan läsa mer om denna snygga ryggsäck och köpa den här: Porter ryggsäck

Porter Ryggsäck

Den tredje ryggsäcken från Porter i denna lista. Porter är för dig som verkligen vill ha något av det mest trendiga, moderna och eleganta inom ryggsäckar. Det här är en lyxmodell från Porter som med sin minimalistiska design är riktigt snygg.

Vill du sticka ut i mängden med en unik och snygg ryggsäck så är det här en ryggsäck du ska välja. Kvalitet och stil i ett. Vi gillar Porter. Mycket.

Ryggsäck herr

Du kan se mer av den här snygga ryggsäck och köpa den här: Porter Ryggsäck herr

Eastpak Ryggsäck

Eastpak behöver ingen närmare introduktion. Ett märke som påbörjade sin resa redan 1952 och som har funnits sedan 1970 med deras klassiska ryggsäckar. Det här är deras klassiska ryggsäck med ett stort utrymme på för det mesta du kan behöva. På framsidan har du en ficka för det du vill ha snabb tillgång till.

Den har en huvudficka som öppnas med en dragkedja och snygga vadderade axelremmar samt baksida så att den är skön och bekväm att bära.

Vad vi verkligen gillar med denna ryggsäck är designen. Oftast är enkla, mindre detaljer det som gör det där lilla extra, och i detta fall är det den snygga färgade linjen som löper vertikalt längs ryggsäcken.

Den gör verkligen allt och gör att det här är en snygg ryggsäck som vi verkligen vill ha. Köp den här och försäkra dig om att din ryggsäck är lika snygg som resten av din outfit!

Eastpak snygg ryggsäck herr

Du kan se mer av denna snygga ryggsäck här: Eastpak Ryggsäck

Herschel Little America Ryggsäck

Den andra ryggsäcken från kanadensiska Herschel på vår lista och Little America är en ryggsäck som har en snygg och klassisk design. Vadderad ficka för din dator (15 tum) och ett yttre fack samt en inre ficka. Snygg och priset är riktigt bra.

Snygg ryggsäck herschel

Du kan se mer av denna ryggsäck och köpa den här: Herschel Ryggsäck

Ucon Acrobatics Ryggsäck

Snygg? Check.
Minimalistisk? Check.
Prisvärd? Check.

Det här är en riktigt snygg och minimalistisk ryggsäck från Ucon Acrobatics. Vadderade axelremmar för ökad bekvämlighet, vadderad botten för ökad stabilitet, inre fack för förvaring och dessutom är den tillverkad i ett vattenavvisande material.

Passa på nu innan den försvinner.

Ucon Acrobatics Ryggsäck herr

Du kan se mer av denna snygga ryggsäck här: Ucon Acrobatics ryggsäck

Tommy Hilfiger Ryggsäck

En ryggsäck från Tommy Hilfiger med vadderade och justerbara axelremmar, vaderad baksida för extra komfort, två fack varav den största har plats för en laptop.

Vi gillar storleken som är lagom för det mesta och älskar färgerna.

snygg ryggsäck Tommy Hilfiger

Du kan kolla in denna snygga ryggsäck och köpa den här: Tommy Hilfiger Ryggsäck

Visvim Ryggsäck herr

Visvim är ett trendigt märke från Japan som står för en kombination av design och funktionalitet. Det här är en stor ryggsäck (herr) som rymmer 20 liter med flera fickor, fack och som har det mesta man behöver i en ryggsäck. Är du ute efter en exklusiv multifunktionell ryggsäck så är det här definitivt en ryggsäck du bör kolla in!

Köp medans den fortfarande finns i sortimentet!

Visvim Ballistic Ryggsäck

Du kan kolla in och köpa den här ryggsäck här: Visvim Ballistic Ryggsäck

Mer inspiration om stil och mode för män och herrkläder samt accessoarer kan du hitta här:

  • Snygga weekendväskor herr
    En snygg weekendväska är viktigt när man är ute och reser och det här är några av våra favoriter.
  • Snygga herrarmband
    Armband för män är både trendigt och snyggt. Om man väljer rätt armband förstås. Det här är snygga herramband för dig!
  • Snygga tröjor herr
    Tröjor är en essentiell och viktig del av en mans garderob och det här är snygga tröjor (herr) som vi definitivt rekommenderar!