Ett armband kan komplettera din outfit på ett riktigt snyggt sätt och armband för män är något som fullkomligt exploderat de senaste åren och är nu en stor trend inom herrmodet. 2017 växte utbudet av herrarmband något otroligt, och 2018 ökade utbudet ännu mer och vi såg många snygga nyheter från olika märken och här kikar vi på de herrarmband verkligen är snygga och väl värda att ha in din samling av accessoarer.

Från filmstjärnor och musikstjärnor till kändisar och många andra använder armband av alla dess slag.

Och vi män har mycket att välja på.. Från läderarmband till flätade armband, till armband med stenar eller träkulor, och armband gjorda i läder, mocka, textil, trä, silver och guld.

Vi har mycket att välja på, men det gäller att välja rätt!
Du kan inte bara norpa första bästa armband från tjejens smyckeskrin..

Ett herrarmband ska helst vara stiligt, maskulint och snyggt och ett smart val av material och färger är essentiellt, speciellt om man ska mixa och matcha olika armband samtidigt.

Olika armband passar för olika tillfällen. Vissa armband är så pass stilrena och eleganta att dom kan användas tillsammans med en kostym eller som ett komplement till en outfit som är smart casual.

Andra passar bättre om man bär dom i kombination med en avslappnad outfit.

Här kommer vi gå igenom några av våra favoriter just nu när det gäller armband för män och dessutom ge dig tips på vad och hur du kan kombinera ett specifikt armband med för typ av övrig klädsel.

Läderarmband från Skultuna

Ett enkelt, snyggt och elegant armband för män i grått läder (mocka) med ett silverfärgat spänne som låsmekanism och detaljer i silver (rostfritt stål.) Vi gillar färgen och att det är flätat i kombination med att det är mocka. Silverspännet matchar det grå på ett snyggt och elegant sätt. Grå är en mångsidig färg vilket betyder att du kan använda detta armband i de flesta situationer och kombinationer. Använd den i kombination med en enkel t-shirt, varför inte en kavaj eller i kombination med några av våra outfits när det gäller: svarta jeans

När man köper armband från Skultuna får man (nästan alltid) sitt nya armband i ett snyggt och elegant etui som man kan förvara det i.

Läderarmband Herr Mocka Grå Skultuna

Du kan se mer och köpa detta herrarmband här: Skultuna Armband

Svart herrarmband från Thomas Sabo

Ett svart herrarmband från Thomas Sabo som består av runda svarta stenar som kombinerats med detaljer i silver.
När man väljer ett armband med stenar så är det alltid snyggast om man väljer ett relativt enkelt armband. Färre färger är alltid snyggare än fler och många gånger är ett enfärgat armband absolut snyggast – som detta svarta armband.

Kombinera detta armband med en snygg svart t-shirt och svarta jeans eller varför inte skapa kontrast genom att använda den med ljusa kläder? Svart är en av de mest mångsidiga färger som finns så du kan matcha

Armband Herr Svart Stenar Thomas Sabo

Du kan se mer och köpa detta herrarmband här: Thomas Sabo armband

Armband i Denim

Hur häftigt är inte detta armband i denim (!) från Mikia. Det är inte ofta man ser ett armband i jeanstyg (denim) och då inte så här snygga. Det här är ett armband (unisex) som är handgjort i denim med andra snygga detaljer som gör den unik och cool. Stort plus för att den faktiskt är originell.

Det här är ett armband som definitivt passar bättre till en mer avslappnad outfit än en formell. Rocka den i kombination med ett par jeans, shorts eller chinos för en snygg kombination!

Denim armband herr

Du kan kolla in och köpa detta herrarmband här: Mikia Denim Armband

Von Lukacs Monarch

Ett snyggt svart armband i flätad textil som har en guldfärgad detalj med en krona. Kronan är i 925 Sterling silver som är pläterad i 18 karats roséguld. Ett armband du kan justera genom ett snöre.

Det här är ett armband som lyckas kombinera attityd med elegans på ett snyggt sätt. Går förstås att kombinera med nästan allt. Rocka den i en outfit där du bär svarta jeans och matcha den med en klocka där boetten är i guld eller använd den tillsammans med en smart casual outfit där du rockar en snygg kavaj, mockaskor och chinos.

Kör en outfit som går ton i ton eller skapa kontrast genom att kombinera det här armbandet med ljusa plagg som en vit t-shirt eller vit skjorta och ljusa byxor.

Det är lätt att få till det med ett armband som ser så här snyggt ut.

Herrarmband Von Lukacs Monarch

Du kan kolla in och köpa detta herrarmband här: Von Lukacs Monarch armband

Svart läderarmband från X Design Sweden

Ett svart armband i flätat läder från X Design Sweden med silverfärgade detaljer i stål.
Enklast är oftast snyggast när det gäller armband för män och det här är ett enkelt, elegant, stiligt och snyggt. Kombinera det med i princip vad som helst. Rocka den med en smart casual outfit med kavaj och chinos eller bär den tillsammans med vita eller svarta byxor och t-shirt. Den snygga enkla designen gör det här till ett armband som du enkelt kan kombinera med andra plagg.

Läderarmband herr svart X design

Du kan kolla in och köpa detta herrarmband här: X Design Sweden

Armband i läder från Mood

Silver och läder. Det här är ett manligt armband med attityd. Vi gillar kombinationen av flätat läder tillsammans med detaljerna i äkta silver.
Rocka den med en i övrigt avslappnad klädsel.

armband i läder med silver Mood

Du kan ser mer och köpa detta armband här: Mood herrarmband

Silverfärgat armband från By Billgren

Ett silverfärgat herrarmband med svarta detaljer som du stänger med en karbinhake. Snygg och kaxig och vi gillar kombinationen av svart och silver. Det här är ett herrarmband som du definitivt bör kolla in!

Herrarmband stål

Du kan kolla in och köpa detta herrarmband här: By Billgren herrarmband

Silverarmband herr från Thomas Sabo

För dig som gillar silverarmband så har du här ett snyggt och enkelt sådant från Thomas Sabo. Det här är ett silverarmband i 925 sterling silver.

 Silverarmband herr

Du kan kolla in och köpa detta herrarmband här: Silverarmband herr

Von Lukacs Emperor Black Onyx

Armband med svarta stenar och detaljer som är pläterade i 18 karats guld från Von Lukacs . Fyra av stenarna har Cubic Zirconia diamanter. Gillar du herrarmband med stenar så är det här ett bra val. Kontrasten mellan de svarta stenarna och detaljerna i guld gör att det här armbandet är lite mer elegant än traditionella armband med stenar.

Det här armbandet finns i sex olika modeller där olika typer och färger av stenar använts, så du kan enkelt hitta en färg som passar dig bäst.

herrarmband von lukacs emperor

Du kan kolla in och köpa detta herrarmband här: Von Lukacs herrarmband

Silverarmband herr från Skultuna

En cool och snygg design Skultuna. Det här är ett silverfärgat armband med en ribbad och guldpläterad detalj som löper längs utsidan av armbandet. Snyggt!

silverarmband herr

Du kan kolla in och köpa detta armband för män här: Silverarmband Skultuna

Läderarmband med blå stenar

Det här är ett armband från By Billgren med en kombination av stenar och läder. Detta herrarmband har ett band i brunt läder och ett band med blå stenar. Armbandet har en silverfärgad detalj (som är själva låset). Vi har sett liknande modeller fast bara i läder och gillar den här kombinationen av stenar och läder!

armband för män by billgren

Du kan kolla in och köpa detta armband för män här: By billgren armband

Här har du 11 snygga och manliga armband som du kan kombinera med olika slags plagg för både en ledig stil och en mer formell stil.

Ett armband är helt enkelt en riktigt snygg accessoar som du kan använda för att komplettera din outfit.

Mer inspiration om accessoarer för män och herrmode kan du hitta här:

  • Bälte herr
    Ett bälte är en av de viktigaste accessoarer för män och det här är den komplette guiden till bälten för män och hur du kan matcha ditt bälte med dina kläder och din outfit. Herrmode med fokus på ditt bälte!
  • Tidlösa accessoarer för män
    Vissa accessoarer är verkligen tidlösa och klassiska och här går vi igenom vilka accessoarer varje man bör ha i sin garderob!
  • Snygga klockor herr
    En snygg klocka är en essentiell accessoar och det här är snygga klockor (herr) som du bara måste kolla in!