Uppdaterad 2020-12-21

Winter is coming. Nej, vi pratar inte om Game of Thrones – vi pratar om den svenska vintern. Och med vinter kommer snö, kyla och slask.

Allt det där kalla. Och när kylan kommer är det dags att ta fram vinterjackan.

En bra, varm och snygg vinterjacka är förmodligen det mest essentiella plagg en man kan ha under vinter och här går vi igenom några av de bästa, trendigaste och snyggaste vinterjackor för herr som släppts 2020.

Varje vinterjacka på denna lista är snygg, i bra kvalitet, funktionell och förstås varm och skön. Endast det bästa är bra nog när det gäller vinterjackor och det här är helt klart några favoriter.

Vi rekommenderar att du kollar in vår topplista över snygga chelsea boots och snygga mössor som du kan använda tillsammans med dessa vinterjackor. Kolla in båda dessa listor här: chelsea boots herr och snygga mössor herr

Calvin Klein vinterjacka herr

snygga vinterjackor herr

En snygg vinterjacka (herr) från ett av Calvin Kleins senaste drop. Det är inte ofta man ser en beige vinterjacka så kul att se en i år. Snygg är den också med CK loggan på ryggen. En beige dunjacka som är varm, skön och mysig att ha på när det blir kallt ute.

Det är lätt att få till snygga outfits med beige, och du kan både rocka den med svarta eller mörka plagg och med ljusa eller mer färgglada plagg. Det mesta blir snyggt ihop med beige!

Du kan köpa denna vinterjacka här: Calvin Klein vinterjacka herr

Boomerang vinterjacka herr

vinterjackor herr boomerang

En nyhet för 2020 från Boomerang är denna vinterjacka som är både snygg och varm. Det här är en varm fodrad vinterjacka med en skön luva och bra och stora fickor.

Modellen är helt i linje med hur det herrmode ser ut för 2020 och vi gillar att det här är en snygg vinterjacka som kombinerar både elegans och lite attityd. Det här är en modern och snygg vinterjacka som är tillverkad med en speciell ”anticold zone” som minimerar att värmen läcker ut. Det betyder att det här är en vinterjacka som verkligen är perfekt både för kalla höstdagar och för de där riktigt kalla vinterdagarna.

Kombinera denna jacka på ett snyggt sätt med en vit eller grå tröja och ett par svarta jeans för en modern, elegant och snygg outfit! Denna jacka finns även i en snygg vit färg.

Du kan köpa denna snygga vinterjacka till ett bra pris, med snabb frakt och trygg e-handel här: Boomerang vinterjacka herr

Colmar vinterjacka herr

vinterjacka herr colmar

Det här är en nyhet från Colmar och är en av de snyggaste vinterjackor som släppts för höst och vinter 2020.

Det här är en varm dunjacka i hög kvalitet som inte är alltför tjock, och då perfekt för dig som vill ha värme men inte vill ha en tjock vinterjacka. För de flesta så räcker denna jacka till både höst och vinter, men känner du att du behöver mer värme är det bara ta på en varm tröja under.

Denna vinterjacka har allt som en trendig vinterjacka för 2020 ska ha. Den är stilren, snygg och skön! Det här är en vinterjacka för män som har det vi alla vill ha i en vinterjacka: lite attityd, mycket stil och värme förstås!

Färgen blå är klockren och enkel att matcha med det mesta. Färgmatcha med ett par blå jeans eller rocka den med i princip vilka andra färger du vill. Riktigt snygg.

Du kan köpa denna snygga vinterjacka till ett bra pris, med säker och trygg e-handel här: Colmar Vinterjacka herr

Morris vinterjacka herr

vinterjacka herr Morris

En fin och snygg blå vinterjacka från Morris som har en två innerfickor och två sidofickor och en skön och varm luva. Det här är en fodrad dunjacka i en lite kortare modell vilket är riktigt snyggt och vi gillar den skarpt. Inte bara för att den är snygg och varm utan för att den har lite attityd. Den ser lite cool, lite kaxig och snygg ut på samma gång.

Rocka denna jacka nu i vinter med ett par snygga jeans och en snygg tröja för outfit som är enkel att få till och snygg.

Du kan köpa denna snygga vinterjacka till ett bra pris, med snabb frakt här: Morris Vinterjacka Herr

Diesel vinterjacka herr

vinterjacka herr Diesel

Sprillans uppdaterad version (släppt under 2020) av en av de bästsäljande vinterjackor från Diesel. Det här är en snygg vinterjacka (herr) i en läcker svart glansig modell som är fodrad med ett värmande material och som är riktigt skön att ha på. Modellen som är quiltad går i linje med det herrmode vi ser för 2020.

Svart är en färg som du på ett snyggt och enkelt sätt kan matcha med andra plagg i andra färger för att ta fram snygga outfits. Kombinera denna jacka med en enkel vit t-shirt eller en snygg tröja och ett par svarta jeans för en outfit som är lätt att få till och som är snygg i vinter. Det här är en vinterjacka som är varm, skön och snygg. Precis som det ska vara.

Du kan köpa denna snygga vinterjacka till ett bra pris, med säker och trygg e-handel här: Diesel Vinterjacka Herr

Parajumpers vinterjacka herr

snygg vinterjacka herr

Om du vill ha värme i kombination med funktionalitet och stil så är denna dunjacka ett klockrent val i vinter!
Det här är en varm svart vinterjacka från trendiga Parajumpers som är fylld med riktigt värmande dun av hög kvalitet som kommer hålla dig varm när det blir kallt i vinter.

Förutom att den är snygg, varm och av hög kvalitet så är det en bonus att inte så många andra killar har den än. Det gör den ännu mer exklusiv för de få som lyckas få tag på ett ex.

Du kan köpa denna vinterjacka till ett bra pris, med säker och snabb frakt: Parajumpers vinterjacka

Alpha Industries vinterjacka herr

alpha industries vinterjacka herr

Alpha Industries – klädmärket bakom den klassiska bomberjackan – har gjort den här snygga vinterjacka som är fodrad och redo för kallt väder. Alpha Industries är experter på jackor som skyddar mot olika slags väder och denna vinterjacka skyddar både mot kyla och vätska. Perfekt när det blir så där blött som det kan bli en snöig vinterdag. Det här är en längre blå modell (parkas) som påminner om en en klassisk bomberjacka där du har flera fickor samt en riktigt skön och varm luva. Luvan har en mjuk och skön päls (fuskpäls) som känns fantastisk när man drar på luvan.

Vi gillar definitivt kombinationen av en bomberjacka och en vinterjacka och vi älskar att det är en vinterjacka som har rejält med attityd. Det här är en bra, trendig, snygg och kaxig vinterjacka som sticker ut i mängden på ett fantastiskt sätt.

Kombinera med ett par ljusa byxor och en vit t-shirt för en outfit med kontrast eller rocka denna vinterjacka med ett par svarta jeans och svarta kängor för en klockren outfit med stil och attityd.

Av alla vinterjackor som finns ute just nu så är det här definitivt en av de jackor som har mest attityd och som ser både cool och snygg ut.

Du kan köpa denna snygga vinterjacka till ett bra pris, med säker och trygg e-handel här: Alpha Industries vinterjacka

Parajumpers vinterjacka herr

vinterjackor herr Parajumpers

Parajumpers vinterjackor blir mer och mer populära för varje år som går och det är inte svårt att förstå varför. Det är varma, funktionella och snygga vinterjackor i bra kvalitet!

Det här är en av deras snyggaste vinterjackor med flera funktionella fickor, en varm luva och en rad andra detaljer som är till för att hålla dig varm. Det här är en varm vinterjacka fylld med högkvalitativt dun som inte bara skyddar mot kyla utan även mot hård vind. Något man verkligen behöver i Sverige! Fickor är trendigt och här har Parajumpers fått till det på ett snyggt och trendigt sätt. Vi älskar dessutom alla detaljer i jackan.

Det här är helt enkelt en av de bästa vinterjackor du kan köpa som ser snygg ut och som kommer hålla dig varm. Är du ute efter en riktigt snygg och trendig vinterjacka som kommer värma dig i vinter och som kommer hålla i många år så är det denna du ska köpa.

Du kan köpa denna snygga vinterjacka till ett bra pris, med säker och trygg e-handel här: Parajumpers vinterjacka
Samma vinterjacka från Parajumpers finns även i en militärgrön färg.

Peak Performance vinterjacka herr

Peak performance vinterjacka herr

En svart vinterjacka (herr) som är en nyhet för 2020 från Peak Performance. En snygg svart jacka med två sidofickor och en innerficka. Denna dunjacka har en justerbar luva och är härligt varmt fodrad med 80% dun och 20% fjäder. 

Det här är en av de mest populära vinterjackor som släppts från Peak Performance och det är lätt att förstå varför. Det är en fräsch, snygg och trendig vinterjacka som kommer få dig att sticka ut i mängden på ett bra och snyggt sätt. Kombinera denna jacka med ett par svarta jeans eller mörka chinos och en fräsch vit tröja eller vit t-shirt för en grymt snygg vinteroutfit!

Du kan se mer av denna snygga vinterjacka och köpa den här: Peak Performance vinterjacka
Är du ute efter en färgglad version (trendig orange) av samma Peak Performance vinterjacka så hittar du den här: Orange vinterjacka

Mer tips om herrmode, herrkläder och stil för män: