Uppdaterad 2020-10-03

Winter is coming. Nej, vi pratar inte om Game of Thrones – vi pratar om den svenska vintern. Och med vinter kommer snö, kyla och slask.

Allt det där kalla. Och när kylan kommer är det dags att ta fram vinterjackan.

En bra, varm och snygg vinterjacka är förmodligen det mest essentiella plagg en man kan ha under vinter och här går vi igenom några av de bästa, trendigaste och snyggaste vinterjackor för herr som släppts 2020.

Varje vinterjacka på denna lista är snygg, i bra kvalitet, funktionell och förstås varm och skön. Endast det bästa är bra nog när det gäller vinterjackor och det här är helt klart några favoriter.

Vi rekommenderar att du kollar in vår topplista över snygga chelsea boots och snygga mössor som du kan använda tillsammans med dessa vinterjackor. Kolla in båda dessa listor här: chelsea boots herr och snygga mössor herr

Boomerang vinterjacka herr

vinterjackor herr boomerang

En nyhet för 2020 från Boomerang är denna vinterjacka som är både snygg och varm. Det här är en varm fodrad vinterjacka med en skön luva och bra och stora fickor.

Modellen är helt i linje med hur det herrmode ser ut för 2020 och vi gillar att det här är en snygg vinterjacka som kombinerar både elegans och lite attityd. Det här är en modern och snygg vinterjacka som är tillverkad med en speciell ”anticold zone” som minimerar att värmen läcker ut. Det betyder att det här är en vinterjacka som verkligen är perfekt både för kalla höstdagar och för de där riktigt kalla vinterdagarna.

Kombinera denna jacka på ett snyggt sätt med en vit eller grå tröja och ett par svarta jeans för en modern, elegant och snygg outfit! Denna jacka finns även i en snygg vit färg.

Du kan köpa denna snygga vinterjacka till ett bra pris, med snabb frakt och trygg e-handel här: Boomerang vinterjacka herr

Colmar vinterjacka herr

vinterjacka herr Colmar

Det här är en nyhet från Colmar och är en av de snyggaste vinterjackor som släppts för höst och vinter 2020.

Det här är en varm dunjacka i hög kvalitet som inte är alltför tjock, och då perfekt för dig som vill ha värme men inte vill ha en tjock vinterjacka. För de flesta så räcker denna jacka till både höst och vinter, men känner du att du behöver mer värme är det bara ta på en varm tröja under.

Denna vinterjacka har allt som en trendig vinterjacka för 2020 ska ha. Den är stilren, skön och färgglad.

Det här är en vinterjacka för män som har det vi alla vill ha i en vinterjacka: lite attityd, mycket stil och värme förstås!

Färgkombinationen av röd och svart klockren. Riktigt snygg.

Du kan köpa denna snygga vinterjacka till ett bra pris, med säker och trygg e-handel här: Colmar Vinterjacka herr

Morris vinterjacka herr

vinterjacka herr Morris

En fin och snygg blå vinterjacka från Morris som har en två innerfickor och två sidofickor och en skön och varm luva. Det här är en fodrad dunjacka i en lite kortare modell vilket är riktigt snyggt och vi gillar den skarpt. Inte bara för att den är snygg och varm utan för att den har lite attityd. Den ser lite cool, lite kaxig och snygg ut på samma gång.

Rocka denna jacka nu i vinter med ett par snygga jeans och en snygg tröja för outfit som är enkel att få till och snygg.

Du kan köpa denna snygga vinterjacka till ett bra pris, med snabb frakt här: Morris Vinterjacka Herr

Napapijri vinterjacka herr

Vinterjacka herr napapijri

Sprillans ny (släppt under 2020) och varm vinterjacka som är perfekt för sen höst och till vinter från Napapijri. Det här är en snygg vinterjacka (i herr modell) i en läcker grå färg som är fodrad med ett värmande material och som är riktigt skön att ha på. Modellen som är en quiltad pufferjacka går i linje med det herrmode vi ser för 2020.

Du har två sidofickor för förvaring och det är bara att dra på luvan så skyddar du dig mot den där kalla vintervinden på ett bra sätt.

Grå är en av de mest mångsidiga färger som finns och du kan lätt matcha denna vinterjacka med andra plagg i andra färger. Kombinera denna jacka med en enkel vit t-shirt eller en snygg tröja och ett par svarta jeans för en outfit som är lätt att få till och som är snygg i vinter. Det här är en vinterjacka som är varm, skön och snygg. Precis som det ska vara.

Du kan köpa denna snygga vinterjacka till ett bra pris, med säker och trygg e-handel här: Napapijri Vinterjacka Herr

Sail Racing vinterjacka herr

vinterjackor herr Sail Racing

Om du vill ha värme så är Sail Racing ett bra val när det gäller funktionella, bra och snygga vinterjackor.
Det här är en varm vinterjacka som från Sail Racing som är fylld med riktigt värmande dun som kommer hålla dig varm när det blir kallt i vinter.

Det här är ett klockrent val för dig som är ute efter en stilren och snygg vinterjacka som är värmande och i hög kvalitet. Sail Racing är experter på att kombinera funktionalitet med design och det här är en varm, skön och snygg vinterjacka för killar som du borde kolla in.

Du kan köpa denna vinterjacka till ett bra pris, med säker och snabb frakt: Sail Racing vinterjacka

Alpha Industries vinterjacka herr

alpha industries vinterjacka herr

Alpha Industries – klädmärket bakom den klassiska bomberjackan – har gjort den här snygga vinterjacka som är fodrad och redo för kallt väder. Alpha Industries är experter på jackor som skyddar mot olika slags väder och denna vinterjacka skyddar både mot kyla och vätska. Perfekt när det blir så där blött som det kan bli en snöig vinterdag. Det här är en längre blå modell (parkas) som påminner om en en klassisk bomberjacka där du har flera fickor samt en riktigt skön och varm luva. Luvan har en mjuk och skön päls (fuskpäls) som känns fantastisk när man drar på luvan.

Vi gillar definitivt kombinationen av en bomberjacka och en vinterjacka och vi älskar att det är en vinterjacka som har rejält med attityd. Det här är en bra, trendig, snygg och kaxig vinterjacka som sticker ut i mängden på ett fantastiskt sätt.

Kombinera med ett par ljusa byxor och en vit t-shirt för en outfit med kontrast eller rocka denna vinterjacka med ett par svarta jeans och svarta kängor för en klockren outfit med stil och attityd.

Av alla vinterjackor som finns ute just nu så är det här definitivt en av de jackor som har mest attityd och som ser både cool och snygg ut.

Du kan köpa denna snygga vinterjacka till ett bra pris, med säker och trygg e-handel här: Alpha Industries vinterjacka

Woolrich vinterjacka herr

vinterjackor herr woolrich

Det här är en varm och skön dunjacka från Woolrich som har en luva (justerbar förstås) med hela 4 fickor på framsidan och två innerfickor. Fickor är trendigt och här har Woolrich fått till det på ett snyggt och trendigt sätt. Vi älskar dessutom knapparna som är stora och fina i en kontrasterande färg.

Det här är en bra och varm vinterjacka i en design och färg som funkar för de flesta tillfällen och till de flesta plagg. En snygg och trendig vinterjacka som kommer värma dig i vinter och som kommer hålla i många år.

Du kan köpa denna snygga vinterjacka till ett bra pris, med säker och trygg e-handel här: Woolrich vinterjacka

Peak Performance vinterjacka herr

peak performance vinterjacka herr

En svart vinterjacka (herr) som är en nyhet för 2020 från Peak Performance. En snygg svart jacka med två sidofickor och en innerficka. Denna dunjacka har en justerbar luva och är härligt varmt fodrad med 80% dun och 20% fjäder. 

Det här är en fräsch, snygg och trendig vinterjacka som kommer få dig att sticka ut i mängden på ett bra och snyggt sätt. Kombinera denna jacka med ett par svarta jeans eller mörka chinos och en fräsch vit tröja eller vit t-shirt för en grymt snygg vinteroutfit!

Du kan se mer av denna snygga vinterjacka och köpa den här: Peak Performance vinterjacka

Mer tips om herrmode, herrkläder och stil för män: