Nyår firas bara en gång per år – och ska firas på rätt sätt: välklätt och snyggt.
Det nya året närmar sig och det är dags att tänka på vilka nyårskläder man ska ha!

Funderar du på vad du ska ha på dig för att bli snygg till nyårsafton? Då är det här något för dig!

Alla klär sig olika och vart man ska och eventuell klädkod spelar förstås in på vilka slags nyårskläder man väljer, men generellt sett tycker vi att man ska göra en liten ansträngning till nyår när det gäller de kläder man väljer och den outfit man väljer att rocka.

2020 har varit ett speciellt år – med Corona och pandemin – som har lett till att större event och fester inte kommer bli av och fokus ligger på mer intima och mindre nyårsfirande.

Vi här på Perfecto har gjort det lite lättare för dig när det gäller att hitta rätt stil och rätt kläder för nyår!
Här har vi olika outfits med snygga nyårskläder herr för 2020! Olika stilar och outfits för olika män.

Det gemensamma för alla dessa outfits är att du kommer se riktigt jäkla snygg ut till nyår.

Varje outfit och varje plagg funkar förstås till andra tillfällen än just nyår!
Du kan använda varenda en av dessa kläder och accessoarer vid andra tillfällen än just nyår.

Snyggt klädd är rätt klädd – oavsett tidpunkt – så fortsätt använd dessa outfits även in i det nya året!

Nyårsoutfit 1: Svart och snyggt.

En helsvart nyårsoutfit är aldrig fel. Speciellt när man får till en så här snygg outfit. Här har vi kombinerat snygga svarta slim fit jeans med en snygg svart skjorta och slutligen ett par riktigt snygga svarta skinnboots.

Det här är en enkel stil att få till och den snygga skjortan tillsammans med skinnbootsen tillför elegans till denna outfit som dessutom har rejält med attityd. Perfekt för en nyårsfest. Eller bara när du vill se jäkligt välklädd ut.

Man kan ha olika svarta jeans till denna outfit, men snyggaste jeansen är de som är helsvarta (inte svart/grå) och som inte har en tvättad effekt. Som den nedan.

Svarta jeans herr

nyårsoutfit 1 - svarta jeans

Det här är ett par snygga svarta jeans (herr) från Nudie Jeans i en rak passform som ser riktigt bra ut. Svarta jeans (om man väljer rätt modell) kan ge en känsla och stil som utstrålar manlighet, självförtroende och elegans och det här är en klockren modell som utgör grunden för denna outfit!

Du kan se mer av dessa snygga svarta jeans och köpa dom här: Svarta Jeans

Snygg Svart Skjorta

nyårskläder herr - snygg svart skjorta

En svart skjorta i kombination med svarta jeans är en perfekt matchning och här har vi en elegant och snygg herrskjorta som passar perfekt ihop med dessa svarta jeans från East West. Det här är en skjorta i smal passform med pointkrage och enkel manschett.

Tips på hur du kan rocka denna herrskjorta på två sätt:

  1. Du stoppar in skjortan och får då till en stil som är lite mer stiligare. Om du väljer att stoppa in skjortan så använd gärna ett snyggt bälte.
  2. Du stoppar inte in skjortan och får då till en lite mer avslappnad stil.

Du kan se mer av denna snygga svarta skjorta och köpa den här: Svart skjorta

Svarta chelsea boots

nyårskläder herr - chelsea boots

Rätt skor är viktigt och det här är ett par snygga skinnboots (herr) som passar perfekt till denna svarta outfit. Modellen heter Talan och dessa kängor är från Ralph Lauren Steve och har resår i sidorna som gör att du enkelt kan ta av och på dom och som ger dessa boots ett snyggt utseende. Det här är chelsea boots som matchar de svarta jeansen och den svarta skjortan på ett riktigt bra sätt. Ett par skinnboots är en riktigt bra investering som du dessutom kan använda flera år och som du kan kombinera med så mycket.

Du kan se mer av dessa snygga svarta skinnboots och köpa dom här: Chelsea Boots

Nyårsoutfit 2: Elegant, snyggt och avslappnat.

Fokus på denna outfit är kombinationen av en elegant men avslappnad svart tröja som är snyggt matchad med grå flanellbyxor. En snygg stilren tröja ger ett elegant uttryck och kombinationen med den snygga grå flanellbyxan gör att vi får en stil som är elegant men avslappnad på samma gång. Det här är för dig som vill se snygg och välklädd ut, men som inte vill se varken för uppklädd ut eller för avslappnad ut.

Vi älskar den här stilen och den är så enkel att få till. Du behöver bara byxan, tröjan och ett par snygga skor!
Förutom en snygg tröja kan du även rocka en vanlig polotröja eller en halvpolo. Alla tre kommer se snygga ut i denna outfit.

Svart Polotröja

nyårskläder svart tröja herr

Rätt tröja kan ge den där klassiska, eleganta, manliga och snygga stilen samtidigt som det inte ser för uppklätt ut. Det här är en snygg svart tröja från Tiger of Sweden som har en normal passform.

Det här är dessutom en tröja i merinoull vilket betyder att den är riktigt skön att ha på sig.
En snygg tröja som är klockren i denna outfit!

Du kan se mer av denna tröja och köpa den här:  Svart tröja herr

Grå flanellbyxor

nyårskläder herr flanellbyxor

Den andra stjärnan i denna eleganta och avslappnade outfit är dessa fantastiska flanellbyxor från J.Lindeberg.

Det här är grå flanellbyxor i passformen tapered som gör att den ser lite mer modern och mindre formell ut än vanliga dressade byxor. Byxorna har lite stretch i sig. En snygg byxa som är mjuk ullflanell som kommer från ett italienskt väveri.

Designen och stilen på byxorna är elegant, stilren och snygg, och tack vare att det är flanell så ser det lite mindre formellt ut vilket är exakt den stil vi är ute efter.

Det här är en av de absolut snyggaste flanellbyxor du kan hitta 2020 som du förstås kan kombinera med en massa andra kläder och använda vid andra tillfällen.

Kombinationen av dessa byxor och den svarta tröjan är fantastisk och du kommer se riktigt snygg ut till nyår i denna outfit. Det här är nyårskläder som du gärna kan använda tillsammans med de snygga skorna nedan.

Du kan se mer av dessa byxor och köpa dom här:  Grå flanellbyxor

Svarta herrskor i skinn

nyårskläder herr svarta skor

Snygga skor (herr) från J.Lindeberg. Modellen heter Hopper och är en av våra favoriter från detta klädmärke. Hopper har uppgraderats för 2020 och är ännu bättre än förut. Denna snygga outfit blir komplett med ett par klassiska herrskor i skinn. Stiliga, snygga och eleganta. Perfekta för nyår eller när du vill se snygg och välklädd ut.

Du kan se mer av dessa snygga herrskor och köpa dom här: Svarta herrskor

Nyårsoutfit 3: Stilrent och snyggt.

Denna tredje outfit kallar vi för ”stilrent och snyggt.” Just för att det är en stilren, avskalad och jäkligt snygg outfit med snygga herrkläder som är perfekta att fira in det nya året med.
Inget komplicerat – utan fokus ligger på kombinationen av enkla och snygga plagg som tillsammans blir så jäkla rätt. Här har vi ett par dressade byxor från Les Deux of Sweden som vi matchar med en riktigt fin ljusblå skjorta från Tiger of Sweden och till skor har vi valt ett par snygga vita sneakers i läder från Puma.

Det här är avslappnat och stiligt på samma gång. Perfekt för dig som vill se uppklädd ut på ett avskalat, stilren och elegant sätt.

Grå Byxor

nyårskläder herr grå byxor Les Deux

Riktigt snygga grå kostymbyxor som kommer i slim fit (en small passform.)

Du kan se mer av dessa snygga byxor och köpa dom här:  Grå Byxor

Tiger of Sweden skjorta

nyårsskjorta

Det här är en snygg blå skjorta från Tiger Of Sweden som har en smal passform. Avslutet nedtill är något rundat. Ljusblå är en riktigt fin färg på en skjorta och som passar perfekt ihop med byxorna.

Kombinationen av byxorna och denna skjorta är en stil som ger ett riktigt positivt, glatt och fräscht intryck. Perfekt när du vill skapa ett positivt intryck på nyårsafton!

Du kan se mer av denna snygga skjorta och köpa den här:  Tiger of Sweden Skjorta

Snygga Vita Sneakers

vita sneakers herr

Puma är helt enkelt grymma på att göra snygga sneakers och det här är en nyhet för 2020! Det här är ett par snygga sneakers i äkta läder och är i vitt läder med en vit sula i gummi.

Kombinationen av de snygga byxorna, den fräscha ljusblå skjortan och dessa sneakers är klockren. Du kommer se välklädd och snygg ut på ett avslappnat och fräscht sätt!

Du kan se mer av dessa snygga vita sneakers och köpa dom här:  Vita Sneakers

Och där har du en hel del snygga herrkläder och accessoarer i olika outfits som är perfekt för nyårsfesten för 2020 – som du förstås kan använda även vid andra tillfällen.

Nyår firas bara en gång per år – så se till att du ser snygg ut!

Denna artikel uppdaterades 2020-12-16.