Nyår firas bara en gång per år – och ska firas på rätt sätt: välklätt och snyggt.
Det nya året närmar sig och det är dags att tänka på vilka nyårskläder man ska ha!

Funderar du på vad du ska ha på dig för att bli snygg till nyårsafton? Då är det här något för dig!

Alla klär sig olika och vart man ska och eventuell klädkod spelar förstås in på vilka slags nyårskläder man väljer, men generellt sett tycker vi att man ska göra en liten ansträngning till nyår när det gäller de kläder man väljer och den outfit man väljer att rocka.

Vi här på Perfecto har gjort det lite lättare för dig när det gäller att hitta rätt stil och rätt kläder för nyår!
Här har vi olika outfits med nyårskläder (herr.) Olika stilar för olika män.

Det gemensamma för alla dessa outfits är att du kommer se riktigt jäkla snygg ut till nyår.

Varje outfit och varje plagg funkar förstås till andra tillfällen än just nyår! Du kan använda varenda av dessa kläder och accessoarer vid andra tillfällen än just nyår.

Snyggt klädd är rätt klädd – oavsett tidpunkt – så fortsätt använd dessa outfits även in i det nya året!

Outfit 1 för nyår: Svart och snyggt.

Helt svart är aldrig fel. Speciellt när man får till en så här snygg outfit. Här har vi kombinerat snygga svarta slim fit jeans från East West med en snygg svart skjort från Riley och slutligen ett par riktigt snygga svarta skinnboots.

Det här är en enkel stil att få till och den snygga skjortan tillsammans med skinnbootsen tillför en elegans till denna stil som dessutom har rejält med attityd. Perfekt för nyårsfesten. Eller bara när du vill se jäkligt välklädd ut.

Svarta jeans herr

Nyårskläder - svarta jeans herr East West

Barton från East West är ett par snygga svarta slim fit Jeans för män med en smal passform som ser riktigt bra ut. Comfort stretch gör att den dessutom är riktigt skön att ha på sig. Svarta jeans (om man väljer rätt modell) kan ge en känsla och stil som utstrålar manlighet, självförtroende och elegans och det här är en klockren modell som utgör grunden för denna outfit!

Du kan se mer av dessa snygga svarta jeans och köpa dom här: Barton Svarta Jeans

Snygg Svart Skjorta

nyårskläder herr - snygg svart skjorta

En svart skjorta i kombination med svarta jeans är en perfekt matchning och här har vi en elegant och snygg herrskjorta som passar perfekt ihop med dessa svarta jeans från East West. Det här är en skjorta i smal passform med pointkrage och enkel manschett.

Tips på hur du kan rocka denna herrskjorta på två sätt:

  1. Du stoppar in skjortan och får då till en stil som är lite mer stiligare. Om du väljer att stoppa in skjortan så använd gärna ett snyggt bälte.
  2. Du stoppar inte in skjortan och får då till en lite mer avslappnad stil.

Du kan se mer av denna snygga svarta skjorta och köpa den här: Riley Svart Skjorta

Svarta skinnboots

Nyårskläder herr - skinnboots sneaky steve

Rätt skor är viktigt och det här är ett par snygga skinnboots (herr) som passar perfekt till denna svarta outfit. Modellen heter Cumberland och skorna är från Sneaky Steve och har resår i sidorna som gör att du enkelt kan ta av och på dom och som ger dessa boots ett snyggt utseende. Matchar de svarta jeansen och den svarta skjortan på ett riktigt bra sätt. Ett par skinnboots är en riktigt bra investering som du kan använda flera år och som du kan kombinera med så mycket.

Du kan se mer av dessa snygga svarta skinnboots och köpa dom här: Sneaky Steve Skinnboots

Outfit 2 för nyår: Marinblå kostym är så snyggt.

Vill du klä upp dig lite mer och se riktigt jäkla snygg ut till nyår se rekommenderar vi verkligen dessa nyårskläder. Stjärnan i denna outfit är en snygg kostym från Riley som består av en mörkblå (marinblå) kavaj med en slim fit passform som sitter riktigt snyggt. Detta kombinerar vi med matchande mörkblå (marinblå) kostymbyxor som även dom har en slim fit passform som gör att det ser slimmat och snyggt ut. En enkel med jäkligt snygg vit skjorta skapar en snygg och fräsch brytning mot det blå i denna outfit och vi gör denna look komplett med ett par snygga dressade oxford skor från Steptronic.

Det här är nyårssnygg. Jäkligt snygg. Köp denna outfit och du kommer se bra ut på nyårsfesten.
Garanterat.

Mörkblå kavaj

Nyårskläder herr mörkblå kavaj

Riley gör snygga herrkläder och deras kavajer det här året har varit riktigt snygga. Det här är en mörkblå kavaj med raka fickor och dubbla sprund i slim fit som följer kroppen på ett snyggt sätt och som ger dig en mer markerad siluett.

Snygg, stilig och elegant. Perfekt när du vill klä upp dig till nyårsfesten.
Och till andra mer formella event nästa år förstås!

Du kan se mer av denna mörkblå kavaj och köpa den här: Riley Mörkblå kavaj

Vit skjorta

Nyårskläder man Vit Skjorta Riley

Vit är helrätt mot den mörkblå kostymen och de mörkblåa kostymbyxorna och det här är en snygg herrskjorta från Riley i smal passform med en enkel manschett och cut away-krage. Den här skjortan är precis lika snygg att bära med slips som utan, och vi rekommenderar att du rockar denna outfit utan en slips om inte det event du ska till på nyår kräver en slips. Uppknäppt utan slips är snyggt och kommer få dig att se elegant och välklädd ut, utan att det blir för formellt (som det kan bli med slips.)

Du kan se mer av denna vita skjorta och köpa den här: Riley Vit skjorta

Mörkblå kostymbyxor

Nyårskläder kostymbyxa Riley

Denna mörkblå kostymbyxa från Riley tillhör kavajen ovan och är precis som kavajen i slim fit för en smal och snygg passform. Du kan förstås använda bara kostymbyxan för sig själv, men den ser helt fantastisk ut i kombination med kavajen ovan. Klockren kombination som kommer få dig att se riktigt snygg ut på nyår!

Du kan se mer av denna snygga mörkblå kostymbyxa och köpa dom här: Riley Mörkblå kostymbyxor

Oxfordskor

Nyårskläder herrskor Steptronic

Pricken över i:et, eller det som helt enkelt gör denna outfit helt komplett är dessa oxfordskor från Steptronic.

Vad kan vi säga om de här snygga skor förutom att dom är riktigt snygga och att dom passar perfekt i denna outfit för nyår. Köp och njut av dom varje gång du behöver ett par snygga dressade skor.

Du kan se mer av dessa snygga skor och köpa dom här: Steptronic Oxfordskor

Outfit 3 för nyår: Elegant, snyggt och avslappnat.

Fokus på denna outfit är kombinationen av en elegant men avslappnad svart polotröja som är perfekt matchad med en grå flanellbyxa. En snygg polotröja i sig ger ett elegant uttryck och kombinationen med den snygga grå flanellbyxan gör att vi får en stil som är elegant men avslappnad på samma gång. Det här är för dig som vill se snygg och välklädd ut, men som inte vill se varken för uppklädd ut eller för avslappnad ut.

Vi älskar den här stilen och den är så enkel att få till. Du behöver bara byxan, tröjan och ett par snygga skor!

Svart Polotröja

Nyårskläder herr Riley Polotröja svart

Rätt polotröja kan ge den där klassiska, eleganta, manliga och snygga stilen samtidigt som det inte ser för uppklätt ut. Det här är en snygg svart polotröja från Riley som har en normal passform och snygga ribbade avslut.

Det här är dessutom en polotröja i merinoull (100%) vilket betyder att den är riktigt skön att ha på sig.
En snygg tröja som är klockren i denna outfit!

Du kan se mer av denna snygga polotröja och köpa den här:  Riley Svart Polotröja

Grå flanellbyxor

Nyårskläder flanellbyxor herr

Den andra stjärnan i denna eleganta och avslappnade outfit är dessa fantastiska flanellbyxor från The Tailoring Club.

Det här är grå flanellbyxor i smal passform som har en enkel plissering. Du får lite mer utrymme över höftpartiet med andra ord. En snygg byxa som är mjuk ullflanell som kommer från ett italienskt väveri.

Designen och stilen på byxorna är elegant, stilren och snygg, och tack vare att det är flanell så ser det lite mindre formellt ut vilket är exakt den stil vi är ute efter.

Det här är en av årets absolut snyggaste flanellbyxor som du förstås kan kombinera med en massa andra kläder och använda vid andra tillfällen.

Kombinationen av dessa byxor och den svarta polotröjan är fantastisk och du kommer se riktigt snygg ut till nyår i denna outfit. Använd gärna dessa två tillsammans med de snygga skorna nedan.

Du kan se mer av denna byxa och köpa den här:  The Tailoring Club – Grå flanellbyxor

Svarta herrskor i skinn

Nyårskläder herr Clarks tilden skor

Denna enkla men snygga outfit blir komplett med ett par klassiska herrskor i skinn. Det här är ett par riktigt snygga skor i skinn med smala runda snören och rundad tå från Clarks. Stiliga, snygga och eleganta. Perfekta för nyår eller när du vill se snygg och välklädd ut.

Du kan se mer av dessa snygga herrskor och köpa dom här: Clarks Tilden Svart

Outfit 4 för nyår: Nice and clean.

Denna fjärde outfit kallar vi för ”nice and clean.” Just för att den är en stilren, avskalad och jäkligt snygg.
Inget komplicerat – utan fokus ligger på kombinationen av enkla och snygga plagg som tillsammans blir så jäkla rätt. Här har vi ett par byxor från Tiger of Sweden som vi matchar med en riktigt fin ljusblå skjorta (även den från Tiger of Sweden) och till skor har vi valt en nyhet: ett par vita sneakers i läder från Sneaky Steve.

Det här är avslappnat och stiligt på samma gång. Perfekt för dig som vill se uppklädd ut på ett avskalat och elegant sätt.

Tiger of Sweden Byxor

Nyårskläder herr - Tiger Of Sweden Byxor

Riktigt snygga melerade kostymbyxor som kommer i slim fit (en small passform.) Den är gjord i en skön och mjuk ullmix med förstärkta benslut och gylfen stänger du med en zip.
Tiger of Sweden gör otroligt eleganta herrkläder och denna byxa är inget undantag.

Köp den innan den försvinner ur sortimentet.

Du kan se mer av denna snygga byxa och köpa den här:  Tiger of Sweden Byxor

Tiger of Sweden – skjorta

Nyårsskjorta

Det här är en ljusblå skjorta Tiger Of Sweden som har en smal passform. Klassisk krage och vi gillar de snygga vita pärlemorknapparna!  knappar. Avslutet nedtill är något rundat. Ljusblå är en riktigt fin färg på en skjorta och som passar perfekt ihop med byxorna som även dom är från Tiger of Sweden.

Kombinationen av byxorna och denna skjorta är en stil som ger ett riktigt positivt, glatt och fräscht intryck. Perfekt när du vill skapa ett positivt intryck på nyårsafton!

Du kan se mer av denna snygga skjorta och köpa den här:  Tiger of Sweden Skjorta

Snygga Vita Sneakers

Snygga vita sneakers herr

Sneaky Steve är helt enkelt grymma på att göra snygga herrskor och det här är en nyhet från dom. Tenley är ett pr snygga vita sneakers och finns endast i en begränsad upplaga. Säljs endast under en begränsad tid och det gör ju dom ännu mer attraktiva. Finns inget bättre än att köpa något snyggt som dessutom är limited edition!

Det här är ett par snygga sneakers i äkta läder och är i vitt läder med en ljus sula.

Kombinationen av de snygga byxorna, den fräscha ljusblå skjortan och dessa sneakers är klockren. Du kommer se välklädd och snygg ut på ett avslappnat och fräscht sätt!

Du kan se mer av dessa snygga vita sneakers och köpa dom här:  Sneaky Steve Vita Sneakers

Och där har du en hel del snygga herrkläder och accessoarer i olika outfits som är perfekt för nyårsfesten, som du förstås kan använda även vid andra tillfällen.

Nyår firas bara en gång per år – så se till att du ser snygg ut!