Dags att köpa ny sommarskjorta? Då har du kommit rätt!

En härlig sommarskjorta är ett essentiellt plagg när du vill se välklädd ut för dom där varma sommardagarna och dom där sköna sommarkvällarna.

Här har vi letat fram några av de snyggaste och mest somriga herrskjortor som finns just nu så att du slipper leta.

Skjortor är (precis som t-shirts), ett plagg du inte kan ha för många utav. Köp åtminstone minst 2-4 stycken olika skjortor så att du kan variera dig från dag till dag och så att du kan välja en specifik skjorta som passar till en viss stil eller outfit.

Vit linneskjorta

Galet snygg vit linneskjorta som är en självklar favorit i sommar. Ska du köpa en skjorta i sommar så är det helt klart den här!

Kortärmad randig skjorta från Tommy Jeans

En läcker kortärmad randig skjorta från Tommy Jeans som är riktigt somrig och fin. Ser precis lika snygg ut om du kombinerar den med ett par jeans som med ett par snygg shorts.

Är du ute efter en kortärmad sommarskjorta så ska du kolla in den här!

sommarskjorta herr Tommy Jeans

Kortärmad blå skjorta från Matinique

En kortärmad skjorta (marinblå) med ett riktigt snyggt och somrigt blommigt mönster.

Kombinera gärna denna härliga sommarskjorta med ett par beige eller vita shorts eller ett par ljusa byxor för en riktigt snygg outfit!

Sommarskjorta herr Matinique

Blå linneskjorta från The Tailoring Club

Blå linneskjorta från The Tailoring Club i en av årets snyggaste modeller: Bramley. Det här är en perfekt sommarskjorta (herr) tillverkad i ett tyg från ett italienskt väveri, i smal passform som har enkel manschett och button down-krage.

En linneskjorta funkar precis lika bra när du hänger med vännerna, ska på dejt, är på stranden eller ska på sommarfesten.

Kombinera gärna med ett par ljusa byxor, snygga shorts eller vita jeans med vita sneakers för en ursnygg outfit som går i härliga ljusa färger eller rocka denna skjorta med ett par mörka chinos eller jeans och ett par snygga svarta jeans om du hellre vill ha en lite mörkare outfit.

Det här är en skjorta du måste ha.

Sommarskjorta herr Bramley

Calvin Klein herrskjorta

En snygg blå mönstrad herrskjorta från Calvin Klein i normal passform som är perfekt för en sommardag eller när du ska ut på kvällen. För en snabb, snygg och enkel outfit: matcha den med ett par blå jeans och ett par vita sneakers.

Sommarskjorta Calvin Klein

Mörkblå linneskjorta från Boomerang

En mörkblå skjorta från Boomerang som är inspirerad av 50-talets bowlingskjorta.

Bowlingskjortan har kommit tillbaka och det här är en skön linneskjorta i en ledig passform som är perfekt för dom där varma sommardagarna!

Bowlingskjorta herr Boomerang

Blommönstrad skjorta från Riley

En somrig blommönstrad skjorta från Riley i smal passform med cut away-krage och enkel manschett.

Det här är en sommarskjorta som är riktigt snygg i kombination med vita jeans eller ljusa chinos, men precis lika snygg tillsammans med ett par mörka byxor eller dressade byxor.

Blommönstrad sommarskjorta herr Riley

Gul kortärmad skjorta från East West

Enkel och fin gul kortärmad skjorta från East West i smal passform med en bröstficka. Stick ut i mängden i sommar med denna skjorta!

gul sommarskjorta herr

Kortärmad sommarskjorta från Matinique

Blommönstrad marinblå kortärmad sommarskjorta från Matinique. Riktigt snygg, speciellt om du kombinerar den med ett par vita jeans eller shorts eller ett par marinblå chinos och ett par vita sneakers!

Köp den innan den säljs slut!

Kortärmad sommarskjorta herr Matinique

Skjortjacka från Uniforms for the dedicated

Har du inte en skjortjacka i garderoben så är det här ett bra val från Uniforms for the dedicated. En trend vi haft några år nu är att det ska vara många fickor och denna skjortjacka har 4 fickor på framsidan.

Funkar precis lika bra i en mer uppklädd outfit som i en ledig och avslappnad outfit.

Skjortjacka herr

Blå linneskjorta från Tommy Hilfiger

En snygg blå kortärmad herrskjorta i linne från Tommy Hilfiger som är lika klockren när det blir varmt i sommar som på solsemestern i vinter!

linneskjorta herr Tommy Hilfiger

Randig kortärmad skjorta från Samsøe Samsøe

Randigt är snyggt och den här skjortan verkligen skriker ”sommar.” En kortärmad skjorta från Samsøe Samsøe som är randig i färgerna vit och marinblå.

Kombinera gärna med ett par shorts, ett par mörka chinos eller ljusa byxor.

Randig kortärmad skjorta

Blommönstrad sommarskjorta från The Tailoring Club

En riktigt snygg blommönstrad sommarskjorta (slim fit) från The Tailoring Club som har en marinblå basfärg.

Passar precis lika bra med ljusa byxor som mörka byxor men är ju helt klockren om du kombinerar den med ett par vita jeans eller vita linnebyxor!

Använd till sommarfesten, när du är ute en varm sommardag och hänger med vännerna eller helt enkelt när du bara vill se välklädd ut på ett somrigt och glatt sätt!

Sommarskjorta herr

Här hittar du mer om herrmode, herrkläder, stil och skönhet för män:

  • Herrmode
    Allt du behöver för att bli en mer välklädd man. Artiklar och guider om herrmode och snygga herrkläder!
  • Skönhet för män
    Som man bör du se till att du tar hand om din hud, ansikte och förstås att du luktar gott. Det här är skönhet för män och här hittar du en massa parfym recensioner och tips på allt från hudkräm till rakkräm och mycket mer!
  • Dejting tips
    Här kan du hitta guider till hur du dejtar tjejer samt dejting tips för män. Missa inte detta om du dejtar tjejer.