Linne är utan tvekan ett av sommarens skönaste material tack vare dess fantastiska förmåga att absorbera fukt och bli av med fukt på ett snabbt sätt. Tack vare att linne är ”ihåligt” så är det dessutom ett material som gör att luft lättare strömmar igenom. Resultatet är den där sköna och svala känslan när värmen ligger på som mest.

Linne är mjukt som bomull men kommer att hålla dig lite svalare under de där härligt varma sommardagarna.

En snygg linneskjorta eller ett par snygga linnebyxor ger ett elegant, stiligt och samtidigt avslappnat intryck som få andra plagg kan ge.

Kolla bara på världens mest välklädda män – italienarna – och hur dom klär sig under sommaren. Det är mycket udda linnebyxor som matchas med andra plagg och det är en hel del linneskjortor i alla färger.

Ibland blandas linne med bomull, oftast för att skapa ett plagg som inte skrynklas lika lätt som rent linne, vilket förstås är en fördel. Men vill man ha ett plagg som verkligen andas och om man vill åt den där riktigt svala känslan så är det bäst att välja ett plagg som är tillverkad i 100% linne.

Vi har gjort det enkelt för dig och valt ut några riktigt snygga linneskjortor och linnebyxor. Det här är snygga kläder i linne för dig som vill se välklädd och snygg ut i sommar!

Snygga linneskjortor (herr)

Röd linneskjorta från The Tailoring Club

Röd linneskjorta herr

Stick ut i mängden i sommar med en röd linneskjorta!
Det här är en snygg röd linneskjorta (herr) från svenska The Tailoring Club som är tillverkad i 100% linne från ett italienskt väveri som andas riktigt skönt och som inte bara ser snygg ut utan som även kommer hålla dig sval i värmen.

En röd skjorta i smal passform med en enkel manschett och button down-krage.

Vi älskar färgen, modellen är snygg och den är klockren att matcha med ett par snygga vita shorts eller ljusa byxor.

Det här är helt klart en av våra favoriter och ett stilsäkert val!
Köp den idag om du vill ha något riktigt snyggt på dig i sommar!

Vit linneskjorta herr från Riley

vit linneskjorta herr

En vit linneskjorta är ett klassiskt plagg för sommaren och det här är en snygg skjorta (herr) i smal passform, tillverkad i 100% linne från svenska Riley.

En vit linneskjorta passar med det mesta och det kommer vara enkelt för dig att få till en snygg outfit med denna skjorta. Kombinera med ett par vita byxor eller shorts för en episkt snygg helvit outfit, eller rocka den med ett par ljusblå shorts eller byxor för en fräsch stil.

Oavsett vad du väljer att kombinera denna skjorta med så kommer det se snyggt ut!

Beige linneskjorta herr från Gant

Beige linneskjorta herr

Beige är ännu en klassisk färg på linneskjortor och det här är en snygg beige linneskjorta (herr) från Gant. Denna skjorta har en bröstficka, button down-krage och manchetter med två knappar. 100% linne.

Avslutet nedtill är snyggt rundat och vi gillar att knapparna är vita.

Beige är en härlig färg som du enkelt kan kombinera med andra färger. Klockrent om du har blå eller marinblå byxor eller shorts, men funkar precis lika bra att kombinera med både vita och mörka plagg.

Kortärmad linneskjorta herr från J.Lindeberg

kortärmad linneskjorta herr blå

För dig som gillar kortärmade skjortor så är det här en snygg kortärmad linneskjorta (herr) från J.Lindeberg i en fin somrig blå färg.

Normal passform, 100% linne och ett rakt avslut nedtill.

Rena linjer, skön och sval, snygg modell och en härlig färg som du enkelt kan matcha med andra färger och plagg.

Skjortjacka i linne från East West

Skjortjacka linne herr

En av de snyggare skjortjackor vi sett i år och den kommer från East West. Det här är en snygg blå skjortjacka i linne med normal passform.
Den är tillverkad i 100% linne, är ofodrad och har fickor.

Perfekt för både varma sommardagar och för dom där magiska sommarkvällarna.

Kombinera med en snygg t-shirt eller polotröja under och ett par fina byxor.

Snygga linnebyxor herr

Linnebyxor från Riley

Linnebyxor herr

Ett par riktigt snygga blå linnebyxor i smal passform från Riley. Ett klockrent val när du vill klä dig snyggt i linne i sommar.

Linnebyxor från J.Lindeberg

linnebyxor j.lindeberg

Snygga ljusa linnebyxor för killar i normal passform från J.lindeberg.

En snygg och fräsch modell i en ljus och fin färg som är lätt att kombinera med andra färger.

Blå Linnebyxor herr från East West

linnebyxor herr blå

Svenska East West har släppt dessa blå linnebyxor i rak passform avsmalnad fotvidd. Bekvämt och skönt vid låren när det blir varmt, och snyggt avsmalnat vid benslutet. Dragskon i midjan är snygg och en detalj vi gillar.

Stick ut i mängden med den här härligt snygga blåa färgen, eller välj den som är vit, grön eller beige.

Snygga linneshorts herr

Linneshorts herr från Riley

linneshorts herr

Ett par snygga och sköna beige linneshorts från Riley med front veck och dragsko i midjan. Modellen är i slim fit, den är tillverkad i 100% linne och är riktigt skön att ha på sig i sommarvärmen!

Beige är en mångsidig färg så det är lätt att kombinera denna med andra färger. Välj en enkel vit t-shirt eller skjorta för en klockren kombination, beige och svart är också en snygg kombination. Men du kan kombinera med andra plagg som i precis vilken annan färg du vill.

Vi fastnade för den i beige, men dessa linneshorts finns även i färgerna blå, röd och grön. Alla dessa är riktigt snygga och perfekt för dig som vill klä dig lite mer färgglatt.

Mer snygga sommarkläder för män kan du hitta här:

  • Mocka Sneakers Herr
    Snygga sneakers i mocka är ett måste till sommaren. Det här är ditt hemliga stilvapen i sommarvärmen. Kolla in några av de absolut snyggaste mocka sneakers (herr) som finns just nu!
  • Snygga shorts herr
    Bli sommarsnygg med ett par riktigt snygga shorts. Det här är listan över shorts (herr) som du inte får missa!
  • Weekendbag herr
    Res i stil med en galet snygg weekendbag. En weekendbag är ett måste för varje välklädd man som ska ut och resa. Oslagbar för din nästa weekendresa, när du ska ut på landet eller åka iväg på semester!