Mocka fortsätter att vara ett material som är både trendigt och snyggt inom herrmode och en snygg mockajacka är något som definitivt kommer få dig att sticka ut i mängden på ett bra sätt.

Mocka är på sätt och vis lite mer exklusivt än många andra slags material, både till dess utseende och känsla, samt den stil man kan förmedla genom att bära ett plagg i mocka.

En mockajacka är helt enkelt ett plagg som ser lyxigt, snyggt och trendigt ut och som i rätt outfit kommer få dig att se välklädd och snygg ut.

Investerar du i en snygg mockajacka så gör du en investering som du kan njuta av i flera år framöver och en mockajacka bör definitivt ha en plats i en välklädd mans garderob.

Förutom att mocka är trendigt så är det kul att se att fler och fler varumärken och modehus har börjat göra mockajackor för män som är designade på nya och innovativa sätt. Det finns både vår och sommar, samt höst och vinterjackor i mocka. Mockajackor finns nu i en rad olika spännande modeller och det finns dessutom snygga bomberjackor och funktionsjackor i mocka för killar.

Alla dessa olika typer av jackor betyder att det finns en mängd olika sätt du kan använda en mockajacka på och en massa olika stilar och outfits du kan få till genom att kombinera en snygg mockajacka med andra plagg.

Här har vi samlat en del riktigt snygga mockajackor (herr) för 2020 som du kan köpa just nu.

Svart Mockajacka Herr

svart mockajacka herr

Det här en riktigt snygg svart mockajacka (herr) från Rockandblue och en modell som vi själva använder.

Om det är något klädmärke som kan det där med snygga skinnjackor och mockajackor så är det just svenska Rockandblue som länge nischat in sig på just skinn och mocka. Det här är en svart mockajacka med två sidfickor, rakt avslut nedtill och snygga detaljer i silver.

En riktigt snygg jacka i mocka för män som helt klart är värd varenda krona. Denna mockajacka kan du kombinera med nästan vad du vill, men vi föreslår att du kombinerar den med svarta eller mörka plagg (t.ex ett par svarta jeans) för en lite kaxigare outfit med mycket attityd och stil som går ton i ton och att du skapar en snygg kontrast genom att använda en vit t-shirt och vita sneakers. Oavsett om du matchar den med vita eller svarta plagg så kommer du se snygg ut i denna mockajacka!

Rockandblue roterar med jämna mellanrum ut deras modeller så det gäller att passa på att säkra ett ex.
Denna jacka finns även i en riktigt snygg brun färg.

Se mer av denna mockajacka här: Mockajacka herr från RockandBlue

Selected Homme Mockajacka herr

selected homme mockajacka herr

En snygg mockajacka som i princip är en klassisk bikerjacka (herr) med en del moderna inslag från Selected Homme. Färgen är unik och en färg vi inte ofta ser i varken mockajackor eller skinnjackor. Det här är en snygg bikerjacka i mocka som har rejält med stil och attityd. Ett måste för dig som vill ha en mockajacka som verkligen sticker ut i mängden på ett bra sätt.

Kombinera med en svart eller vit tröja (gärna en polo eller halv-polo) under höst och vinter och med en enkel vit t-shirt under vår och sommar!

Kolla in denna jacka och köp den här: Mockajacka Herr

Grön mockajacka herr

grön mockajacka herr

En snygg grön mockajacka (herr) från Human Scales som är en nyhet för 2020, med två sidfickor, två bröstfickor (med ficklock) och en innerficka.

Grön är en snygg färg, speciellt på mockajackor och här har Human Scales fått till det på ett snyggt sätt.

Många skinnjackor och mockajackor för män är i bikermodell och även om vi absolut älskar bikerjackor så är det kul att se en mockajacka som inte faller in i den kategorin. Det här är en stilren och trendig mockajacka med i en härlig grön färg som du borde kolla in.

Kolla in denna jacka här: Grön Mockajacka Herr

Röd mockajacka herr

röd mockajacka herr

En mockajacka i en läcker och annorlunda röd färg som ser riktigt snygg ut som släpptes under 2020. Det här är en snygg röd mockajacka (herr) från Selected Homme i en stilren design med två sidofickor och en snygg krage. En helt underbar färg som är lika fin att kombinera med både ljusa och mörka plagg, så prova gärna ett par svarta eller vita jeans eller chinos i blå eller beige.

Oavsett vilka andra plagg du matchar denna mockajacka med så kommer det se bra ut.
Snygg är den. Köp den.

Kolla in denna mockajacka här: Röd mockajacka herr

Mockajacka herr från All Saints

all saints mockajacka herr

En mockajacka i en klassiska bikerstil. Det här är en bikerjacka i mocka som är ett klassiskt, tidlöst och ikoniskt plagg och är trendigare nu mer än någonsin. Jackan är från All Saints som under 2020 har släppt en hel del riktigt fina mockajackor!

Kolla in denna mockajacka här: All Saints Mockajacka

Mockajacka herr från Rockandblue

mockajacka herr

När Rockandblue släpper en så här snygg mockajacka så är det bara att bocka och buga och köpa.
Det här är av de snyggaste mockajackor för män som släppts under 2020 som är stilren, snygg och perfekt för både vår, sommar och höst. En av våra favoriter just nu som man får många komplimanger för. En mockajacka med krage, rakt avslut nedtill och samma fina detaljer i silver som vi är vana vid från Rockandblue. Den sitter dessutom otroligt snyggt och är skön att ha på.

Svart är en färg som du enkelt kan matcha med olika plagg i olika färger för olika outfits i olika stilar. Men kombinera gärna denna jacka med ett par svarta jeans eller chinos och en vit (eller ljus) t-shirt, tröja eller hoodie för en enkel och riktigt snygg outfit!

Ska du köpa en mockajacka i år så måste du kolla in denna!

Kolla in denna jacka här: mockajacka herr

Och där har då några av de absolut snyggaste mockajackor som släppts under 2020. Investera i en mockajacka och levla upp din garderob på ett snyggt sätt!

Denna artikel uppdaterades 2020-09-30.

Mer herrmode, snygga herrkläder och stiltips för män:

  • Vita jeans herr
    Vita jeans är snyggt på killar och det här är en komplett guide till vita jeans med tips och information om vad du ska tänka på när du ska köpa och använda vita jeans!
  • Snygga herrklockor
    En riktigt man har en riktigt klocka och det här är några riktigt snygg herrklockor som du bara måste kolla in!
  • mocka sneakers herr
    Matcha din nya mockajacka med ett par snygga sneakers i mocka!