Skjortor är en essentiell del av en mans basgarderob – som du kan läsa mer om här: basgarderob man.

Förutom en klassisk och tidlös oxfordskjorta så är nog en snygg jeansskjorta den typ av skjorta som varje man definitivt bör ha i garderoben.

En jeansskjorta är tidlös på det sättet att den alltid kommer vara i mode.
Trender kommer och går men jeansskjortan består.

Det finns få herrkläder och outfits som slår ett par blåa jeans och en vit t-shirt med en snygg jeansskjorta över. Eller kombinationen av en svart jeansskjorta och ett par snygga svarta jeans.

En jeansskjorta är ett snyggt plagg och det är inte bara vi som tycker det utan det tycker även många tjejer.

En jeansskjorta anses nämligen av många tjejer som ett sexigt plagg som är riktigt snyggt på en kille.

Två anledningar bara där att se till att du åtminstone har en snygg jeansskjorta i din garderob.

Vi har valt ut sju sjukt snygga jeansskjortor (herr) för 2021 och vi ger dig dessutom tips på vilka andra plagg du kan kombinera varje jeansskjorta med, för att få till en snygg look.

Ralph Lauren jeansskjorta herr

Jeansskjorta herr

Ralph Lauren släpper många olika slags plagg i denim i varje kollektion och det här en blå jeansskjorta som är perfekt att bära under 2021. Det här är en jeansskjorta utan bröstfickor i en snygg smal passform. Denna skjorta kan du enkelt kan matcha med många olika slags andra plagg och färger.

Det är svårt att inte få till en snygg look när man bär en snygg jeansskjorta som denna!

Matcha gärna denna jeansskjorta med..

En blå jeansskjorta passar till det mesta, men matcha den gärna med ett par ljusare jeans eller ljusa chinos för en outfit som har lite kontrast på ett snyggt sätt.

På sommaren är det självklara valet ett par vita jeans eller ljusa chinos, för en härligt somrig och snygg outfit, eller varför inte ett par beiga shorts de dagar det är riktigt varmt. Du kan även få till en snygg outfit i mörkare färger genom att kombinera den med ett par grå eller svarta jeans.

Du kan se mer av denna snygga jeansskjorta och köpa den här: Ralph Lauren Jeansskjorta

Levis Jeansskjorta Herr

levis jeansskjorta herr

Är det någon som kan denim så är det ju Levis! Det här är en blå jeansskjorta (herr) från just Levi’s med bröstfickor i en klassisk design som är både fin och skön att ha på. Snygg färg och modell!

Matcha gärna denna jeansskjorta med..

Svarta jeans eller mörka byxor är ju perfekta för denna skjorta. Blått och grått är en fantastiskt fin färgkombination så har du ett par grå byxor eller grå chinos så är det en klockren kombination.

Men du kan precis lika gärna använda vita jeans eller ljusa byxor/chinos. Det här är en blå färg som är mångsidig och som du enkelt kan matcha med andra färger och plagg.

Du kan se mer av denna snygga jeansskjorta och köpa den här: Levi’s Jeansskjorta Herr

Tiger of Sweden jeansskjorta herr

tiger of sweden jeansskjorta herr

En snygg jeansskjorta från Tiger of Sweden i en ljusare blå färg. En skjorta som passar perfekt för 2021! Vi gillar färgen, passformen och att det är en enda bröstficka som är snyggt designad.
Är du ute efter en fin jeansskjorta så är det här ett bra val!

Matcha gärna denna jeansskjorta med..

Kontrast är alltid snyggt och eftersom denna jeansskjorta är av den ljusare variationer så blir den supersnygg i kombination med t.ex ett par svarta jeans eller ett par mörka chinos. Du kan även få till en snygg outfit om du matchar den med ljusa plagg som ett par vita jeans.

Väljer du ett par svarta jeans eller mörka byxor kommer du få till en outfit med lite mer attityd, medans ett par ljusa byxor kommer ge en helt annan känsla. Kolla gärna in våra tips på just svarta jeans och vår kompletta guide här: svarta jeans herr

Oavsett vad du väljer så kommer du se snygg ut i denna fina jeansskjorta!

Du kan se mer av denna jeansskjorta och köpa den här: Jeansskjorta Herr

Jeansskjorta Herr Morris

jeansskjorta herr Morris

En jeansskjorta för killar i en härligt fin och djup mörkblå färg från Morris. Det här är en skjorta i normal passform med en button down-krage och manschetter med två knappar. Passformen är normal och skjorta har ett rundat avslut nedtill.

Matcha gärna denna jeansskjorta med..

Ljusa byxor, chinos eller vita jeans är klockrent för en snygg outfit. För en outfit med lite mer attityd kan du matcha den med ett par svarta jeans. Lägg till ett par snygga vita eller ljusgråa sneakers eller varför inte ett par snygga ljusa mockasneakers för en snygg outfit. Oavsett vad du matchar den med så är denna skjorta snygg som den är och kommer funka ihop med det mesta. Köp den. Idag.

Du kan se mer av denna snygga jeansskjorta och köpa den här: Morris Jeansskjorta

Svart jeansskjorta

svart jeansskjorta

För dig som är ute efter en modern svart jeansskjorta som har rejält med attityd och stil så är denna skjorta från Liquor & Poker ett grymt bra val. Det här är en svart jeansskjorta med två snygga och modernt designade bröstfickor i muscle fit för en passform som sitter lite närmare kroppen. Då många jeansskjortor har en mer traditionell stil och form är det kul att se en mer modern modell som denna. Klockren om du har letat efter snygga svarta jeansskjortor!

Matcha gärna denna svarta jeansskjorta med..

Skapa kontrast genom att matcha med ett par snygga vita jeans. Eller rocka den med ett par grå eller svarta jeans för en outfit som har rejält med stil och attityd.

Oavsett med vad du matchar den så är det här i alla fall en riktigt snygg svart och modern jeansskjorta som funkar med det mesta. Passa på innan modellen försvinner ur sortimentet!

Du kan se mer av denna jeansskjorta och köpa den här: Svart Jeansskjorta

Ralph Lauren jeansskjorta herr

ralph lauren jeansskjorta herr

Enkelt och stilrent är snyggt. Och det här är en snygg jeansskjorta (herr) i slim fit med button down-krage från Ralph Lauren. Klassisk och fin och är perfekt för dig som är ute efter en snygg jeansskjorta.

Matcha gärna denna jeansskjorta med..

Denna jeansskjorta kommer se snygg ut med det mesta. För en outfit helt i denim kan du rocka den med ett par jeans. Men du kan även matcha med ett par grå kostymbyxor i flanell eller ett par ljusa eller beiga chinos för en riktigt snygg look. Vita jeans kommer se oslagbart ut och du kan förstås rocka den med ett par snygga svarta jeans för en mörkare outfit med attityd och stil.

Du kan se mer av denna snygga jeansskjorta och köpa den här: Ralph Lauren jeansskjorta

Svart Jeansskjorta Herr

svart jeansskjorta herr

Sist men inte minst kommer en svart jeansskjorta (herr) från Neuw med två bröstfickor med knappar. Just knapparna är en snyggt gjorda och en detalj som ser bra ut i denna modell!

Svart är en snygg färg när det gäller skjortor och det här en snygg svart jeansskjorta för killar som du måste kolla in.

Matcha gärna denna jeansskjorta med..

Vita jeans och svarta sneakers för en klassisk outfit som går i svart och vit! Men prova gärna att matcha denna svarta jeansskjorta med ett par grå jeans för en stil med mycket attityd och stil. Vill du gå all in för en outfit helt i jeans som ser cool ut så är förstås en svart outfit med svarta jeans och denna skjorta klockren!

Du kan se mer av denna jeansskjorta och köpa den här:  Svart jeansskjorta

Där har du sju snygga jeansskjortor (herr) som alla funkar för olika tillfällen!

Denna artikel om jeansskjortor uppdaterades 2021-03-02.

Här har du mer om herrmode, snygga herrkläder och stiltips för män:

  • Vita jeans herr
    Vita jeans är snyggt och något som passar perfekt för både vår, sommar och höst! Kolla in vår guide till vita jeans för killar!
  • Mockajacka herr
    En mockajacka är både snyggt och trendigt och det här är snygga mockajackor för män som du inte får missa!
  • Mjukisbyxor herr
    Mjuka, sköna och snygga. Det här är mjukisbyxor (herr) som du behöver!