Mocka fortsätter att vara trendigt och snyggt inom herrmode och en snygg mockajacka är något som definitivt kommer få dig att sticka ut i mängden på ett bra sätt.

En mockajacka är helt enkelt ett plagg som ser lyxigt, snyggt och trendigt ut och som i rätt outfit kommer få dig att se välklädd och snygg ut.

Mocka är helt enkelt riktigt snyggt och på sätt och vis lite mer exklusivt än många andra slags material, både till dess utseende och känsla, samt den stil man kan förmedla genom att bära ett plagg i mocka.

Investerar du i en snygg mockajacka så gör du en investering som du kan njuta av i flera år framöver och en mockajacka bör definitivt ha en plats i varje mans garderob.

Förutom att mocka länge varit trendigt så är det kul att se att fler och fler varumärken och modehus har börjat göra mockajackor som är designade på nya och innovativa sätt. Det finns både höst, vår, vinter och sommarjackor i spännande modeller och det finns dessutom snygga bomberjackor och funktionsjackor i mocka för oss killar.

Alla dessa olika typer av jackor betyder att det finns en mängd olika sätt du kan använda en mockajacka på och en mängd olika stilar och outfits du kan få fram genom att kombinera en mockajacka med de övriga plagg som du ska ha på dig.

Här har vi samlat en del riktigt snygga mockajackor (herr) som du kan köpa just nu.

Samsøe Samsøe Mockajacka Herr

Mockajacka herr Samsøe Samsøe

Det här en snygg herrjacka i mocka fylld från Samsøe Samsøe!

En svart mockajacka som är en modern variant på den klassiska bikerjackan med flera fickor med dragkedja och snygga detaljer i silver.

En riktigt snygg bikerjacka i mocka som helt klart är värd varenda krona.
Den här kan du kombinera med nästan vad du vill, men vi föreslår att du kombinerar den med svarta plagg för en lite kaxigare outfit som går ton i ton eller att du skapar en snygg kontrast genom att använda en vit t-shirt och vita sneakers. Oavsett om du matchar den med vita eller svarta plagg så kommer du se snygg ut i denna mockajacka!

Se mer av denna mockajacka här: Samsøe Samsøe Mockajacka

William Strouch Grå Mockajacka

Grå mockajacka herr

Det här är en grå mockajacka från William Strouch som är tunt fodrad (perfekt för vår, sommar och höst) med två sidfickor och en innerficka. Snygga silverfärgade detaljer och en snygg slejf vid kragen som ser riktigt cool ut. Snygga zippar vid ärmsluten och själva jackan öppnas och stängs med en delad dragkedja.

En snygg mockajacka som kombinerar attityd med stil och elegans på ett läckert sätt.

Kolla in denna jacka och köp den här: William Strouch Mockajacka Herr

Mörkgrå mockajacka från William Strouch

Svart mockajacka herr

En mörkgrå mockajacka från William Strouch som stängs med knappar Jackan stängs med hjälp av knappar. Denna jacka har två sidfickor, två bröstfickor (med ficklock) och en innerficka.

Själva jackan är relativt mörkgrå medans insidan är fodrad i ett ljust tyg.

Många skinnjackor och mockajackor är i bikermodell och även om vi absolut älskar bikerjackor så är det kul att se en mockajacka som inte faller in i den kategorin. Snygg färg och snygg modell!

Kolla in denna jacka här: Mörkgrå Mockajacka Herr

Mörkblå mockajacka

Mörkblå Mockajacka Herr

En mockajacka i en läcker och annorlunda färg som ser snygg ut. En ren och snygg design med två sidofickor och två bröstfickor på framsidan och två innerfickor. Kombinera denna mörkblå mockajacka med ett par svarta jeans för en outfit som går i mörka toner eller med ett par ljusa chinos eller ljusblå för en helt annan känsla. Snygg är den. Köp den.

Kolla in denna mockajacka här: Mockajacka Herr från Selected Homme

Brun mockajacka herr från Rockandblue

Brun mockajacka herr Rockandblue

Det här är en brun skinnjacka i mocka från Rockandblue med snygga dekorativa sömmar, två dragkedjor baktill, två sidfickor och en innerficka. 
Dessutom har denna jacka två dragkedjor på baksidan av armsluten.

Själva jackan är snyggt brun medans insidan är svart.

Kolla in denna mockajacka här: Rockandblue Mockajacka

Brun mockajacka i nubuck

Brun mockajacka herr

Det här är en stilren och snygg brun mockajacka som är perfekt för både vår, sommar och tidig höst.

Brun är en snygg färg som du kan matcha med olika plagg och färger för olika säsonger. Kombinera denna mockajacka med en vit t-shirt eller vit skjorta och ett par ljusa chinos eller vita jeans på sommaren och med en svart tröja och ett par svarta jeans på vår och höst för en oslagbar och snygg outfit!

Kolla in denna jacka här: Brun mockajacka från Selected Homme

Bomberjacka i mocka

Bomberjacka i mocka

En bomberjacka är en ikonisk och ett tidlöst plagg som man i princip kan använda när som helst och som i rätt outfit alltid ser riktigt snygg ut.

Det här är en snygg bomberjacka i mocka från Selected Homme i mörkgrå färg. Samma mockajacka finns även i svart och mörkbrun men grå är en klassisk färg både när det gäller mocka och när det gäller bomberjacka så vi föredrar den. Rena och snygga linjer med två sidfickor.

En av våra absoluta favoriter just nu när det gäller mockajackor för män! 

Kolla in den här jackan här: Selected Homme Mockajacka

Här har du mer om herrmode, snygga herrkläder och stiltips för män:

  • Vita jeans är snygga jeans!
    Vita jeans är snyggt på killar och det här är en komplett guide till vita jeans med tips och information om vad du ska tänka på när du ska köpa och använda vita jeans!
  • Snygga herrklockor
    En riktigt man har en riktigt klocka och det här är några riktigt snygg herrklockor som du bara måste kolla in!
  • Mjukisbyxor herr
    Mjukisbyxor är förmodligen ett av de absolut skönaste plagg en man kan ha. Det här är några riktigt snygga mjukisbyxor (herr) för dig som är ute efter ett par snygga, mjuka och sköna mjukisbyxor!