Varma, mjuka och sköna tofflor är för många av oss nästan ett måste när det blir kallt.

Höst och vinter kan bli rejält kalla i Sverige – och kyla, drag i lägenheten eller i huset och kalla golv gör ofta att man kan frysa till när man är hemma och inomhus.

Och för de utav oss som har kalla fötter kan det även vara skönt att ha något varmt på fötterna även på vår och sommar.

Ett par varma tofflor (herr) är ett helt underbart skönt sätt att hålla värmen och ett självklart val när du känner att du vill mysa och lyxa till det för fötterna.

Det finns inget skönare än att borra ner fötterna i ett par galet mjuka, sköna och varma tofflor och bara njuta av hur varmt och skönt det är.

Vi har tagit fram några av våra favoriter när det gäller tofflor för killar och vår lista fokuserar på innetofflor i olika slags material (t.ex fårskinnstofflor) där dom antingen ska vara riktigt varma och/eller mjuka och såklart vara sköna innetofflor som du kan ha på dig hemma när du behöver få upp värmen lite eller bara när du vill mysa till det.

Bra att veta om varma herrtofflor

Det flesta köper varma tofflor främst under höst och vinter, och av denna anledning så tar de flesta återförsäljare in varma tofflor främst under just höst och vinter. På grund av detta så är det inte ovanligt att varma tofflor snabbt säljer slut när det väl är säsong. Med andra ord bör du se till att vara tidigt ute om du vill köpa tofflor som är varma. Väntar du för långt in på hösten/vintern så finns det mycket färre modeller och storlekar kvar.

Det här är varma tofflor (herr) för 2020 som du inte får missa!

Shepherd tofflor herr

shepherd tofflor herr

Vad: Ett par varma och riktigt sköna fårskinnstofflor (herr) från Shepherd of Sweden.

Varför: Shepherd of Sweden är en av de främsta när det gäller att göra otroligt mjuka och varma tofflor (herr) och även om det är svårt att välja bland alla olika modeller så är det här nog en av våra nya favoriter.

Shepherd Henrik är ett par mjuka herrtofflor i fårskinn som är ankelhöga på ett perfekt sätt och med ett litet sprund i sidorna – vilket gör att dom är extra lätta att ta på och av.

Det här är ett par tofflor med dekorativa sömmar och en mjuk sula i mocka. Både inner och ovanmaterialet är i fårskinn. De är varma, sköna och håller hög kvalitet.

Du kan se mer utav dessa tofflor och köpa dom här: Shepherd tofflor

Ugg tofflor herr

ugg tofflor herr

Vad: Ett par varma fårskinnstofflor (herr) från UGG.

Varför: UGG behöver ingen närmare introduktion. Märket som är världskänt för sina sköna boots, tofflor och kläder. Det här är ett par sköna och varma tofflor i med en insida i fårskinn, utsida i mjuk mocka och en patenterad gummisula som är så lätt att du knappt tänker på att den finns. Gummisulan (som heter treadlite) gör att du kan använda dessa tofflor inomhus och utomhus! Modellen är med häl men i en lägre slip in modell. Vi gillar den mjuka och sköna känslan som man är van vid när det gäller tofflor från UGG och dessa tofflor är så där härligt varma – precis som man vill att dom ska vara.

Är du ute efter ett par varma herrtofflor varma som är sköna och som du även kan använda ute så är det här ett par du inte får missa.

Du kan se mer av dessa tofflor här: Ugg tofflor herr

Shepherd tofflor Hugo

Varma tofflor herr - shepherd of sweden Hugo

Vad: Grå varma fårskinnstofflor (herr) från Shepherd of Sweden.

Varför: Shepherd of Sweden Hugo är ett par varma, sköna och mjuka herrtofflor i fårskinn. Dessa underbara grå tofflor är en slip-in modell med öppen häl för att på ett enkelt och skönt sätt ta på och av dom. Rund fram och en dekorativ utanpåliggande söm. Både ovanmaterial och innermaterial är i 100% fårskinn. Mjuka, varma och snygga. Dessa innetofflor har uppdaterats för 2020 och är nu ännu mysigare och skönare än tidigare.

Köp om du vill ha varma fötter!!

Du kan se mer utav dessa tofflor och köpa dom här: Herrtofflor Hugo
Dessa herrtofflor finns även i en brun färg som du hitta här: bruna herrtofflor

Ulle tofflor herr

ulle tofflor herr

Vad: Ett par tofflor för män från Ulle.

Varför: För dig som vill ha ett par sköna herrtofflor men som inte vill att dom ska vara supervarma. Det här är ett par herrtofflor i slip-in modell från Svenska Ulle. Vill du ha ett par tofflor att använda inomhus som är sköna och snygga med en smal och lite stabil sula så är det här en klockren modell. Dessa varma innetofflor har en ovandel i ull och en sula som är tillverkad på ett sätt som ger en halkfri yta med bra grepp. Matcha med ett par sköna och mysiga mjukisbyxor och en riktigt skön och mjuk hoodie och du är redo för en mysig helkväll hemma!

Du kan se mer utav dessa tofflor och köpa dom här: Ulle herrtofflor

Slip-in tofflor herr

slip-in tofflor herr

Vad: Varma slip-in tofflor (herr) från Shepherd of Sweden.

Varför: Dom är snygga och sköna med en stabil yttersula i gummi. Enkel och stilren design i filtad ull. Dessa slip-in tofflor är mjuka och sköna ulltofflor med en hårdare och stabilare sula. Perfekt för dig som vill ha ett par stilrena och lagom varma tofflor utan att det blir för varmt och dessutom vill att dina innetofflor ska vara lite stabilare.

Matcha med ett par svarta eller gråa mjukisbyxor för att inte bara vara varm, utan även se snygg ut när du glider runt och myser hemma!

Du kan se mer utav dessa tofflor och köpa dom här: Slip-in tofflor Shepherd of Sweden

Gant tofflor herr

Gant tofflor herr

Vad: Ett par grå tofflor (herr) från Gant.

Varför: Det här är ett par slip in tofflor från Gant som lagom varma och galet sköna att ha på. Kombinationen av flanell och ull med en sula i gummi är klockren för dig som vill mysiga herrtofflor som du inte kommer halka runt i. Gant gör ofta snygga och stilrena kläder och accessoarer och dessa tofflor är inget undantag: dom är snygga, varma och sköna!

Du kan se mer utav dessa herrtofflor och köpa dom här: Gant tofflor

Varma innetofflor herr

varma innetofflor herr

Vad: Ett par varma innetofflor (herr) från Shepherd of Sweden.

Varför: Det här är ett par av de varmaste innetofflorna som finns från Shepherd of Sweden. Det här är fårskinnstofflor med en sula i mjuk mocka som ger dig värme när det blir kallt.

Du kan se mer utav dessa herrtofflor och köpa dom här: Innetofflor Shepherd

Och där har du våra favoriter när det gäller herrtofflor! Oavsett om du vill ha ett par varma och sköna tofflor i fårskinn eller ett par lagom varma slip-in tofflor i skinn så har du allt här.

Köp och njut!

Denna artikel uppdaterades 2020-10-25.

Mer om herrskor, herrmode och herrkläder:

  • Snygga herrkläder – den ultimata topplistan på snygga herrkläder som du kan köpa JUST NU!
  • Chelsea boots herr –  det här är tips för dig som vill klä dig snyggt och stiligt med ett par chelsea boots!
  • Snygga vinterjackor herr – listan på snygga vinterjackor (herr) för dig som är ute efter en varm och skön vinterjacka!