Uppdaterad 2019-11-23

Winter is coming. Nej, vi pratar inte om Game of Thrones – vi pratar om den svenska vintern. Och med vinter kommer snö, kyla och slask.

Allt det där kalla. Och när kylan kommer är det dags att ta fram vinterjackan.

En bra, varm och snygg vinterjacka är förmodligen det mest essentiella plagg du kan ha under vinter och här går vi igenom några av de bästa, trendigaste och snyggaste vinterjackor för herr som släppts 2019.

Varje vinterjacka som finns på denna lista är snygg, i bra kvalitet, funktionell och förstås varm och skön. Endast det bästa är bra nog när det gäller vinterjackor och det här är helt klart några favoriter.

Vi rekommenderar att du kollar in vår topplista över snygga chelsea boots och snygga mössor som du kan använda tillsammans med dessa vinterjackor. Kolla in båda dessa listor här: chelsea boots herr och snygga herr mössor

Matinique vinterjacka herr

Vinterjacka herr 2019 Matinique

En nyhet från Matinique är denna vinterjacka som är i en härlig färg.

Det här är en fodrad vinterjacka med en skön luva och hela 6 fickor som dessutom är vattentålig.

Det här är en vinterjacka som funkar bra i vinter och även i övergången från höst till vinter och från vinter till vår.

Modellen är helt i linje med hur det herrmode ser ut för 2019 och vi gillar att det här är en snygg vinterjacka som kombinerar både elegans och lite attityd.

Det här är en modern och snygg vinterjacka som verkligen är perfekt både för kalla höstdagar och för i vinter.

Kombinera denna blå jacka på ett snyggt sätt med en vit eller grå tröja och ett par svarta jeans för en modern, elegant och snygg outfit!

Du kan köpa denna snygga vinterjacka till ett bra pris, med snabb frakt och trygg e-handel här: Matinique vinterjacka herr

The North Face Vinterjacka

vinterjacka herr The North Face

Det här är en nyhet från The North Face och om det är någon som verkligen kan det här med höst och vinterjackor så är det just The North Face.

The North Face är kända världen över för deras passion att ta fram funktionella och snygga kläder, ofta med en design med rena, enkla och snygga linjer och vi gillar hur dom kombinerar mode, stil och funktionalitet!

Denna vinterjacka har allt som en trendig vinterjacka för 2019 ska ha. Den är stor, den syns, är färgglad med kontrasterande färger och har många fickor.

Det här är en vinterjacka för män som har det vi alla vill ha i en vinterjacka: lite attityd, mycket stil och ordentligt med värme förstås!

Det här är en snygg jacka som kommer få dig att sticka ut i mängden på ett bra sätt, den kommer skydda mot den där bitande vintervinden på ett bra sätt och den höga kvaliteten gör att den kommer hålla i många år. Goretex teknologi i kombination med grym funktionalitet från The North Face gör denna jacka till den enda du behöver i vinter.

Färgkombinationen av gul och svart klockren. Riktigt snygg.

Du kan köpa denna snygga vinterjacka till ett bra pris, med säker och trygg e-handel här: North Face Vinterjacka herr

Morris Vinterjacka

vinterjacka herr 2019 morris

En fin och cool vinterjacka från Morris som har en två innerfickor och två sidofickor och en skön och varm luva. Det här är en fodrad dunjacka i en lite kortare modell vilket är riktigt snyggt och vi gillar den skarpt. Inte bara för att den är snygg och varm utan för att den har lite attityd. Den ser lite cool, lite kaxig och snygg ut på samma gång.

Rocka denna jacka nu i vinter med ett par snygga jeans och en snygg tröja för outfit som är enkel och snygg.

Du kan köpa denna snygga vinterjacka till ett bra pris, med snabb frakt här: Morris Vinterjacka Herr

Napapijri vinterjacka

Vinterjacka herr napapijri

Sprillans ny och varm vinterjacka som är perfekt för sen höst och förstås till vinter från Napapijri. Det här är en snygg svart vinterjacka (i herr modell) som är fodrad med ett värmande material och som är riktigt skön att ha på. Modellen går i linje med det herrmode vi ser för 2019.

Du har två sidofickor med dragkedja en innerficka. Dra på luvan och du skyddar dig mot den där kalla vintervinden på ett bra sätt.

Kombinera denna jacka med en enkel vit t-shirt eller en snygg tröja för en outfit som är lätt och snygg i vinter. Det här är en vinterjacka som är varm, skön och snygg. Precis som det ska vara.

Du kan köpa denna snygga vinterjacka till ett bra pris, med säker och trygg e-handel här: Napapijri Vinterjacka Herr

The North Face Vinterjacka

Vinterjacka herr The North Face

En kortare och lite mindre samt lättare dunjacka från The North Face som är fylld med riktigt värmande dun som kommer hålla dig varm när det blir kallt i vinter.

Det här är ett klockrent val för dig som är ute efter en trendig och snygg vinterjacka som inte är alltför stor men som fortfarande är värmande och i hög kvalitet. The North Face är experter på att kombinera funktionalitet med design och det här är en varm, skön och snygg vinterjacka för killar.

Du kan köpa denna vinterjacka till ett bra pris, med säker och snabb frakt: The North Face Vinterjacka

Alpha Industries vinterjacka

vinterjacka herr Alpha industries

Alpha Industries – klädmärket bakom den numera klassiska bomberjackan – har gjort den här snygga jacka som är fodrad och redo för kallt väder. Det här är en längre modell som påminner om en en klassisk bomberjacka där du har flera fickor samt en riktigt skön och varm luva.

Vi gillar definitivt kombinationen av en bomberjacka och en vinterjacka och vi älskar att det är en jacka som har rejält med attityd. Det här är en bra, trendig, snygg och kaxig vinterjacka som ska bäras med självförtroende.

Kombinera med ett par ljusa byxor och en vit t-shirt för en outfit med kontrast eller rocka denna vinterjacka med ett par svarta jeans och svarta kängor för en klockren helsvart outfit med stil och attityd.

Av alla vinterjackor som finns ute just nu så är det här definitivt en av de jackor som har mest attityd och som ser både cool och snygg ut.

Du kan köpa denna snygga vinterjacka till ett bra pris, med säker och trygg e-handel här: Alpha Industries vinterjacka

Woolrich vinterjacka

Vinterjacka herr Woolrich

Det här är en varm och skön dunjacka från Woolrich som har en luva (justerbar förstås) och du har tre fickor på utsidan och två innerfickor.

Det här är en bra och varm vinterjacka i en design och färg som funkar för de flesta tillfällen och till de flesta plagg.

Du kan köpa denna snygga vinterjacka till ett bra pris, med säker och trygg e-handel här: Woolrich vinterjacka

Gant Vinterjacka herr

Gant vinterjacka herr

Nyhet för 2019 från Gant som är i en härlig blå färg!

En snygg blå jacka med två sidofickor och en innerficka. Denna jacka har en justerbar luva och är härligt varmt fodrad med 90% dun och 10% fjädrar. 

Det här är en fräsch, snygg och trendig blå vinterjacka som kommer få dig att sticka ut i mängden på ett bra och snyggt sätt. Kombinera denna jacka med ett par svarta jeans eller mörka chinos och en fräsch vit tröja eller vit t-shirt för en grymt snygg vinteroutfit!

Du kan se mer av denna snygga vinterjacka och köpa den här: Gant Vinterjacka Herr

Bonus: Nyheter vinterjackor herr

Det här är nya snygga vinterjackor (herr) som vi såklart måste inkludera i denna artikel.

Filson Vinterjacka

Filson Vinterjacka herr

En kort och snygg jacka från Filson med två sidfickor och en innerficka som är fodrad i dun. Det här är en vinterjacka för dig som vill ha något som inte är så stort, lite mer slimmat och som sitter snyggt.

Du kan se mer av denna vinterjacka och köpa den här: Filson Vinterjacka

Gant vinterjacka

Gant vinterjacka herr

Den senaste modellen av Gants klassiska dunjacka för män. Det här är en vinterjacka som är fodrad i dun med en luva, två sidofickor och en innerficka. En stilren, varm och skön jacka som är perfekt i vinter.

Du kan se mer av denna fina vinterjacka och köpa den här: Gant vinterjacka herr

Mer tips om herrmode, herrkläder och stil för män: