Det har släppts en hel del snygga armband för män nu till hösten och vintern och vi har sett många snygga modeller (herr förstås) från en rad olika märken och här tänkte vi gå igenom några av våra favoriter just nu.

När det gäller smycken rent generellt sett och herrarmband så är det bra att veta att ju färre du använder på samma gång, desto bättre.

Ett enda armband är oftast snyggast. Men det kan vara snyggt att kombinera två på samma arm, men försök att undvika att använda fler än två armband på en och samma arm. Du kan förstås använda ett eller flera armband på båda armarna samtidigt, och då är det snyggt om du försöker kombinera dom på ett bra och genomtänkt sätt.

Det kan handla om att matcha material (silver, guld, läder, etc) med varandra eller så kan det handla om att matcha färger (t.ex köra ton i ton i en viss färg.)

Förutom att färre är bättre (och snyggare) så ser det dessutom mer genomtänkt (och snyggare) ut, om du kan matcha färgen på ditt armband med färgen på någon annan accessoar eller plagg du har på dig.

Om du t.ex bär en svart skjorta så kan det se riktigt snyggt ut med ett armband i svart läder med någon detalj i silver. Bär du en klocka som är i silver (stål) så kan bli snyggt om du på andra armen har ett armband i just silver (stål.)

Så undvik att använda för många armband på samma gång, och matcha gärna färgen och materialet på ditt armband med färg/material på andra plagg eller accessoarer som du har på dig.

Miansai Single Rope Casing Armband Herr

Vi gillar Miansai för att dom gör snygga, stilrena och i många fall eleganta smycken för både män och kvinnor. Det handlar ofta om ett fåtal väl utvalda färger och en enkel men galet fin design, och det här är helt klart en av våra favoriter från Miansai just nu. Färgen på det här armbandet är helrätt och är verkligen inne just nu. En riktigt snygg bordeaux röd färg med en detalj i rostfritt stål som det står Miansai på. Ett mönster som består av 2 streck löper igenom hela armbandet och det är just den detaljen som gör det här armbandet så snygg som den är. Om du bara köper ett armband i höst och vinter så rekommenderar vi denna från Miansai..

armband herr Miansai

Du kan se mer av detta armband för killar och köpa den här: Miansai Armband Herr

Miansai armband ankare för män

Armband med ankare har alltid varit populärt och det här är ett enkelt och snyggt armband för killar med ett ankare i silver (rostfritt stål). Vit och silver är en kombination som funkar riktigt bra och den här är perfekt att kombinera med andra vita kläder. Prova en vit skjorta eller en vit t-shirt och ha en klocka med att armband i silver (stål.) Matcha med andra ord mot vita kläder eller accessoarer som är i silver eller stål för en genomtänkt och snygg look.

Armband herr ankare Miansai

Du kan se mer av detta armband för killar och köpa den här: Miansai Armband Herr

Fossil Vintage Armband herr

Ett armband för män från Fossil med detaljer (och spänne) i rostfritt stål. Vi gillar kombinationen av läder, pärlor i trä och detaljerna i stål. Snygg och ren design och det här är ett armband som funkar bäst när du bara använder den utan att kombinera med något annat armband. Rocka gärna en klocka med ett armband i samma färger på andra armen.

Armband för män (herr) Fossil Vintage Casual

Du kan se mer av detta snygga herrarmband och köpa den här: Fossil Armband Herr

Calvin Klein Bump Herrarmband

Calvin Klein gör riktigt snygga herrarmband och oftast är det stilrena, riktigt manliga och eleganta armband dom gör. Och det här är inget undantag. Läder kombineras med stål på ett riktigt snyggt sätt där du CK loggan syns på framsidan. Det här är ett herrarmband som funkar precis lika privat som i mer formella sammanhang, så snygg och ren är designen. Är du ute efter ett riktigt snyggt och elegant armband så är det här ett klockrent val!

Armband för män (herr) Calvin Klein Bump

Du kan se mer av detta snygga armband för män och köpa den här: Calvin Klein Armband Herr

Tommy Hilfiger Casual läderarmband herr

Tommy Hilfiger gör precis som Calvin Klein en hel del snygga armband för män och det här är en av våra favoriter när det gäller armband i läder. Dubbelflätad i läder med detaljer i stål där även Tommy Hilfigers färger diskret finns med. Helt annorlunda stil om du jämför med den från Calvin Klein (ovan), men riktigt snygg. Gillar du armband i läder så kolla in den här! Helt klart en av de snyggare modellerna som släppts för herr för höst och vinter 2018. Det här armbandet är precis lika snyggt om du använder bara den, som om du skulle kombinera den med ett annat armband. Rockar du den här tillsammans med ytterligare ett armband så blir nog snyggast om det andra armbandet är lite mindre.

herrarmband läder Tommy Hilfiger

Du kan se mer av detta herrarmband från Hilfiger och köpa den här: Tommy Hilfiger Armband Herr

Police Cane läderarmband herr

Det här är ett enkelt men snyggt herrarmband i svart läder med en detalj i rostfritt stål. Enkelheten gör den lite mer elegant, men den har på samma gång lite attityd. Rocka den som den är och det kommer se snyggt ut.

herrarmband police cane

Du kan se mer av detta herrarmband från Police och köpa den här: Police Armband Herr

Tommy Hilfiger Pärlarmband herr

Pärlarmband är snyggt, men det gäller att välja rätt. Här är pärlorna enfärgade vilket ger armbandet ett lite mer elegant uttryck och Tommy Hilfigers färger återfinns på ett snyggt sätt i en detalj på armbandet. Ett enkelt men snyggt pärlarmband för män. Rocka den som den är eller kombinera med ett annat armband, t.ex ett i läder i samma färg.

pärlarmband herr Tommy hilfiger

Du kan se mer av detta pärlarmband för män från Tommy Hilfiger och köpa den här: Pärlarmband Herr

Fossil läderarmband herr

Det här är ett läderarmband för män från Fossil med en mindre detalj i stål med Fossil loggan på och en större detalj i rostfritt stål. Här har fossil kombinerat läder med stål på ett snyggt och elegant sätt.

Läderarmband herr Fossil

Du kan se mer av detta läderarmband för män från Fossil och köpa den här: Läderarmband Herr

Tommy Hilfiger läderarmband herr

Det här är ett läderarmband som till och med Johnny Depp skulle använda (han älskar ju breda läderarmband). Det är ett bredare läderarmband (i brunt läder) från Tommy Hilfiger med en snygg stålplatta som det står Hilfiger på. Vi gillar att plattan är påsydd med tråd som går i Tommy Hilfigers färger. Vill du ha ett bredare armband så är det här ett av dom snyggaste som släppts de senaste månaderna.

Läderarmband herr Tommy Hilfiger

Du kan se mer av detta läderarmband för killar från Tommy Hilfiger och köpa den här: Läderarmband Herr

Skultuna Icon Stålarmband Herr

Gillar du armband så känner du säkert till Skultuna. Dom gör riktigt snygga och stilrena armband för män och kvinnor och det här är ett silverfärgad stålarmband med en snygg blank yta. Ett armband med en justerbar passform som ser riktigt snygg ut. Du får dessutom med en snygg förvaringsask när du köper detta armband från Skultuna. Vi gillar detta armband för dess enkla och snygga design.

stålarmband herr Skultuna

Du kan se mer av detta stålarmband för killar från Skultuna och köpa den här: Stålarmband Skultuna

Triwa Stålarmband Herr

Ett armband i stål för män från Triwa. Lite tjockare och bredare än armbandet från Skultuna (ovan). Minimalistisk på ett riktigt snyggt sätt, tillverkat i rostfritt stål med Triwa loggan i ena änden. Förutom att den lite bredare modellen är grymt snygg så älskar vi när det är borstat stål. Den matta ytan är riktigt snygg helt enkelt.

armband stål herr Triwa

Du kan se mer av detta armband i stål från Triwa och köpa den här: Triwa armband herr

Och där har du några topplistan på våra favoriter när det gäller herrarmband just nu.
Välj ett snyggt armband och matcha det med rätt kläder så kommer du se jäkligt snygg ut.