Det här är en påminnelse för alla er som älskar first person shooters. Årets stora händelse för gamers som gillar FPS spel är om exakt 30 dagar och stavas Call of Duty Black Ops 4.

Call of Duty: Black Ops 4 är den senaste i serien av ett av världens mest spelade FPS spel och är en multiplayer FPS som är utvecklad av Treyarch. Studion som står bakom succéer som Call of Duty Black ops 1-3 och Call of Duty Modern Warfare 3. Black Ops 4 kommer som multiplayer i en modifierad version av vad vi är vana vid från Call of Duty och dessutom så kommer BO4 i en ”blackout” mode som är Call of Duty gjord i Battle Royal.

Gillar du spel som PUBG och fortnite kommer du nog att älska Blackout.

Vi fick tillgång till en betatest nyligen och Blackout verkar vara ett riktigt bra battle royal spel som behåller det som är bra med Call of Duty.

30 dagar kvar. Call of Duty Black Ops 4 med dess Blackout mode släppts Oktober 12, 2018, för PC, Playstation 4 och Xbox one.

Om du missade att beställa ditt ex av Black ops 4 så kan  du göra det här:

Efter att ha testat både multiplayer och Blackout så är vi övertygade om att Call of Duty Black Ops 4 kommer bli en hit och en riktigt njutning att spela.

Frågan är bara.. Är du redo?