Swiftr är – enligt dom själva – framtidens gymkort.

Swiftr äger inga träningsanläggningar – det här är ett gymkort som låter dig träna fritt (hur mycket beror på vilket typ av medlemskap du väljer) på ett stort antal olika anläggningar.

Dom kanske borde kalla det ”aktivitetskort” istället för gymkort eftersom utbudet av träningsformer och anläggningar egentligen inte bara är gym. Du kan köra yoga, dansa, klättra, spela tennis och mycket mer.

Och det är det som vi verkligen gillar med Swiftr och som verkligen gör Swiftr till ett bra alternativ för dig som inte bara kör styrketräning utan som även kör t.ex yoga eller gillar att dansa eller klättra.

För oss som kombinerar styrketräning eller konditionsträning på gym med andra träningsformer så kan det lätt bli ganska dyrt per månad om man har olika kort. Här har du allt i ett kort. Till ett riktigt bra pris.

Ett exempel om du bor i Stockholm, skulle kunna vara att du kör styrketräning och/eller konditionsträning på det välkända Gymmet kombinerar det med att njuta av att simma på Kronobergsbadet – kör thaiboxning eller kickboxning på Fightclub och tar hand om din kropp och själ med lite Bikram Yoga på just Bikram Yoga

Det är bara ett axplock av det utbud av träningsformer och träningsanläggningar som finns tillgängligt när du har ett medlemskap i Swiftr, men det visar lite hur bra, rolig och varierad träning man kan njuta av – med ett enda gymkort.

Så vem är Swiftr bra för?

Swiftr är bra för dig som inte bara kör styrketräning eller konditionsträning, utan även andra former av aktiviteter som t.ex klättring, yoga, boxning eller kampsport, eller simning, tennis osv.  Visst erbjuder vissa av de större gymkedjorna (t.ex SATS) Yoga, men många gånger är det fullt och ibland är det faktiskt bättre att köra Yoga på dedikerade anläggningar.

Swiftr är även bra för dig som tröttnar på att bara träna på en anläggning hela tiden. Träna ena dagen på Gymmet Stockholm, kör nästa pass på World Class osv.

Vad kostar Swiftr?

Swiftr har 3 olika typer av medlemskap och dom ser ut så här:

Light – 490kr/månad:

  • 5 träningstillfällen per månad.
  • Ingen bindningstid.
  • 0kr startavgift.

Unlimited 365 – 590kr/månad:

  • Obegränsad träning.
  • 12 månaders bindningstid
  • 0kr startavgift.

Unlimited – 690kr/månad:

  • Obegränsad träning.
  • Ingen bindningstid.
  • 0kr startavgift.

Ser man över dessa olika medlemskap så går nog Swiftr Light bort för många för att den är begränsad till 5 träningstillfällen per månad. Det är väldigt lite träning.

Swiftr Unlimited 365 ligger helrätt på 590kr per månad vilket är ett bra pris för allt man får med Swiftr, men då får du komma ihåg att du binder upp dig på 12 månader.

Swiftr Unlimited kostar mest (690kr), men då är det ingen bindningstid, vilket för många känns skönt.

Vilket medlemskap är bäst för dig?

Tränar du inte mer än 5ggr per månad är Swiftr Light ditt bästa val.

Om du inte har något emot att binda upp dig på 12 månader så är Swiftr Unlimited 365 med 590kr/månad ett riktigt bra pris för alla anläggningar du får tillgång till. Och vill du som sagt inte binda upp dig och tränar mer än 5ggr per månad så är det Swiftr Unlimited som gäller.

Summering

Swiftr erbjuder ett unikt gymkort där du får tillgång till en massa olika träningsanläggningar och träningsformer. Anläggningarna som finns tillgängliga är riktigt bra inom alltfrån renodlade gym till yoga, simning, klättring osv.

Priset är dessutom fantastiskt och skulle du köpa medlemskap på 2-4 olika anläggningar så skulle det kosta mycket mer än det du betalar för ett medlemskap i Swiftr.

Vi kan inte runda av den här recensionen på något annat sätt än att rekommendera Swiftr.
Bästa gymkortet i Sverige? Om du vill variera din träning så är helt klart det.

Provträna med Swiftr här!