En hoodie är ett av de plagg som är ett absolut måste i en basgarderob. Som kille bör man ha flera olika hoodies i sin garderob för att kunna variera sig och få till olika snygga outfits. Är du ute efter vanliga hoodies rekommenderar vi att du kollar in de här: snygga hoodies herr

Vad är en zip hoodie?

Till skillnad från klassiska hoodies så har zip hoodies helt enkelt en dragkedja (zip) som underlättar på- och avtagning. I och med att det går en zip genom hela tröjan så är sidfickorna separerade. I klassiska hoodies så är det vanligt med en större känguruficka där du har två sidfickor som är sydda kring samma huvudficka. Det är i princip det som skiljer sig från vanliga hoodies.

Vi älskar klassiska hoodies då det är ett av de mest avslappnade och snygga slags plagg man kan ha, men det är bra att ha åtminstone ett par zip hoodies då det är så bekvämt och skönt att kunna öppna upp sin hoodie.

Är du en person som lätt blir varm så är ju en zip hoodie att föredra då du enkelt bara drar ner dragkedjan om det blir för varmt. Zip hoodies är dessutom snyggt då man kan dra ner dragkedjan och då se den t-shirt, det linne eller den skjorta som man har under. Man kan få till en annorlunda stil och uttryck med en zip hoodie som man inte kan få med en vanlig hoodie.

Här går vi igenom snygga zip hoodies (herr) som släppts under 2020 som var och en är ett stilsäkert val.

Nike zip hoodie herr

Grå är en av de mest klassiska och mångsidiga färgerna som finns när det gäller hoodies och det här är en snygg grå zip hoodie från Nike med loggan på bröstet, en bra storlek på huvan och tillverkad i en skön bomullsblandning.

Är du ute efter en snygg hoodie med zip så måste du kolla in denna.

zip hoodie herr Nike

Se mer och köp denna zip hoodie här!

Emporio Armani Zip Hoodie Herr

En snygg svart zip hoodie för killar från Emporio Armani. Tyget har struktur och vi älskar detaljerna vid dragskon och själva huvan som dessutom är stor och skön. Det finns en anledning till att denna modell som släppts för höst och vinter 2020 säljer slut så snabbt: den är riktigt snygg. Köp den.

Zip hoodie herr Emporio Armani

Se mer och köp denna zip hoodie här!

Versace zip hoodie herr

När Versace gör hoodies så blir dom så här snygga. Är du ute efter en snygg märkes hoodie så är det här ett av dina bästa val just nu. Denna hoodie från Versace Jeans Couture släpptes till säsongen höst och vinter 2020 och är svart med tryck på bröstet, detaljer längs ärmarna och en lagom stor huva. Det här är en snygg, exklusiv och cool hoodie som sticker ut i mängden och som inte många andra har.

Det här är en hoodie som Versace släppts i en begränsad upplaga så det gäller att passa på om du vill ha den.

märkes hoodie herr

Se mer och köp denna zip hoodie här!

Ralph Lauren Zip Hoodie Herr

Ralph Lauren gör några av de skönaste hoodies som finns och det här är en snygg olivgrön hoodie (herr) med magficka, en lagom stor huva och loggan på bröstet. Olivgrönt är en trendig och snygg färg och det här är en skön hoodie som du kommer älska.

zip hoodie herr Ralph Lauren

Se mer och köp denna zip hoodie här!

Off White zip hoodie herr

Off White är ett av de hetaste klädmärkena just nu och har släppt en hel den otroligt snygga hoodies under 2020. Det här är en av de absolut mest exklusiva och snyggaste hoodies från ett av deras senaste drop för 2020. En hoodie i en ursnygg turkosblå färg med tryck längs ärmarna och på baksidan.

Denna exklusiva märkes hoodie finns endast i en begränsad upplaga och säljer slut snabbt, så passa på.

off white zip hoodie herr

Se mer och köp denna zip hoodie här!

Grå zip hoodie från Lexington

Så snygg. Så skön.
Det här är en riktigt snygg zip hoodie från Lexington i en riktigt fin grå melerad färg. Grå är en av de mest mångsidiga färger som finns och det här är en hoodie som du enkelt kan matcha med andra plagg i andra färger för en snygg outfit.

Oavsett om du kombinerar denna hoodie med ljusa eller mörka plagg så kommer det bli snyggt. Det här är en nyhet för 2020 som säljer slut snabbt.

Lexington zip hoodie herr

Se mer och köp denna zip hoodie här!

Superdry Zip Hoodie Herr

Superdry blir bara bättre för varje år som går och har nu ett stort utbud av snygga hoodies för män. Det här är en riktigt fin mörkblå hoodie som släppts under 2020 med kontrasterande detaljer i vitt och deras klassiska färg orange på insidan. En zip hoodie som är lika skön som den är snygg!

Superdry Zip Hoodie Herr

Se mer och köp denna zip hoodie här!

Guess Zip Hoodie Herr

En nyhet för 2020 från Guess. En snygg grå hoodie med breda svarta revärer längs ärmarna och svarta detaljer vid fickorna samt loggan på ryggen. Det här är en mjuk och skön hoodie som du bör kolla in.

Guess zip hoodie herr

Se mer och köp denna zip hoodie här!

För dig som letar efter zip hoodies hoppas vi att du hittat inspiration bland dessa snygga hoodies som alla släppts under 2020!

Denna artikel uppdaterades 2020-09-29.

Mer om herrkläder och accessoarer för män: