En hoodie är ett av de plagg som är ett absolut måste i en basgarderob. Som kille bör man ha flera olika hoodies i sin garderob för att kunna variera sig och få till olika snygga outfits.

Vad är en zip hoodie?

Till skillnad från klassiska hoodies så har zip hoodies helt enkelt en dragkedja (zip) som underlättar på- och avtagning. I och med att det går en zip genom hela tröjan så är sidfickorna separerade. I klassiska hoodies så är det vanligt med en större känguruficka där du har två sidfickor som är sydda kring samma huvudficka. Det är i princip det som skiljer sig från vanliga hoodies.

Vi älskar klassiska hoodies då det är ett av de mest avslappnade och snygga slags plagg man kan ha, men det är bra att ha åtminstone ett par zip hoodies då det är så bekvämt och skönt att kunna öppna upp sin hoodie.

Är du en person som lätt blir varm så är en zip hoodie att föredra då du enkelt bara drar ner dragkedjan om det blir varmt. Zip hoodies är dessutom snyggt då man kan dra ner dragkedjan och då se den t-shirt, linne eller skjorta som man har under. Man kan få till en annorlunda stil och uttryck med en zip hoodie som man inte kan få med en vanlig hoodie.

Här går vi igenom snygga zip hoodies (herr) som släppts under 2020 som du definitivt bör kolla in!

Morris zip hoodie herr

Så här ser det ut när svenska Morris gör en zip hoodie. Grå är en av de mest klassiska och mångsidiga färgerna när det gäller hoodies och det här är en snygg grå zip hoodie från Morris med en liten logga på bröstet, rymlig huva och en snygg detalj på själva dragkedjan. Vi gillar denna detalj som vi inte sett från andra klädmärken.

Är du ute efter en snygg hoodie med zip så måste du kolla in denna. Finns även i en snygg mörkblå färg.

zip hoodie herr Morris

Se mer och köp denna zip hoodie här!

Wood Wood Grå Zip Hoodie Herr

En gråmelerad zip hoodie från Wood Wood som är riktigt skön att ha på. Melerat är snyggt och denna grå hoodie är ett bra val om du är ute efter att köpa en ny hoodie med dragkedja.

zip hoodie herr wood wood

Se mer och köp denna zip hoodie här!

Lexington zip hoodie herr

När Lexington gör zip hoodies så blir dom så här snygga. Det här är en mörkblå hoodie med loggan i grått på bröstet, skön och lagom stor huva. Mörkblå är precis som grå en mångsidig färg som du enkelt kan kombinera med andra färger. Färgerna grå och blå är riktigt snyggt ihop så matcha gärna denna hoodie med ett par grå mjukisbyxor eller joggers. Du kan även matcha med både svarta eller vita jeans eller varför inte med ett par beige chinos för en riktigt snygg outfit som är enkel att få ihop!

Denna hoodie finns även i en härligt fin melerad blå färg.

zip hoodie herr Lexington

Se mer och köp denna zip hoodie här!

Alpha Industries Zip Hoodie Herr

Alpha Industries är klädmärket bakom den ikoniska bomberjackan och kan det där med att göra snygga herrkläder med attityd, stil och funktionalitet. Det här är en snygg grå hoodie (herr) med den klassiska fickan på ena ärmen, en lagom stor huva och loggan på bröstet.

Zip hoodie herr Alpha Industries

Se mer och köp denna zip hoodie här!

Nike zip hoodie herr

Nike släpper många olika hoodies i varje kollektion och denna zip hoodie ingick i ett av deras senaste drop för 2020. En snygg svart zip hoodie med Nikes klassiska logga på både ryggen och på bröstet.

Denna hoodie säljer slut snabbt, så passa på.

nike zip hoodie herr

Se mer och köp denna zip hoodie här!

Blå Zip hoodie från Lexington

Så snygg. Så skön.
Det här är en riktigt snygg zip hoodie från Lexington i en riktigt fin blå färg.

Kombinera med ljusa eller vita kläder för en galet fin outfit. En nyhet för 2020 som säljer slut snabbt.

zip hoodie herr

Se mer och köp denna zip hoodie här!

Hugo Boss Zip Hoodie Herr

En sportig hoodie från Hugo Boss med hög krage. En hög krage ger ett lite annorlunda utseende och det här är en av de snyggaste hoodies som släppts under 2020 med hög krage.

Hugo boss zip hoodie herr

Se mer och köp denna zip hoodie här!

För dig som letat efter zip hoodies för killar hoppas vi att du hittat inspiration bland dessa snygga hoodies som släppts under 2020!

Mer om herrkläder och accessoarer för män: