Den svenska hösten bjuder på härligheter som kall vind och genomträngande blåst (yes, där bjöd vi på lite ironi) och vintern bjuder ju alltid på en rejäl dos av både snö och slask, och när det verkligen blir kallt så räcker det inte bara med en jacka för att hålla sig varm.

Det finns en hel del accessoarer för oss män som hjälper oss att hålla oss varma under hösten och vintern, från mössor till handskar och sockor och det här är några av våra favoriter när det gäller accessoarer för hösten och vintern 2018 samt en bit in på våren 2019.

Att klä sig varmt betyder INTE att man måste klä sig fult och vi gillar att kombinera funktionalitet med stil vilket betyder att vi fokuserar på höst och vinteraccessoarer som hjälper dig att hålla dig varm och se snygg ut på samma gång.

Missa inte våra artiklar: snygga vinterjackor herr och snygga herr rockar

En beanie

En beanie är den typ av mössa som passar bäst för olika tillfällen. En beanie i kort modell är absolut snyggast.
Välj ljusa färger, t.ex en klassisk ljusgrå för en färg som passar både till en i övrigt formell klädsel och en avslappnad look eller välj mörkare färger som passar till.. En mörk outfit eller till mer privata sammanhang och tillfällen. Perfekt för både höst och vinter och en bit in på våren!

Vi har valt två stycken olika beanies, en från CK Jeans och en från Our Legacy.

Our Legacy Knitted Hat

Vinteraccessoarer Herr 2018 our legacy knitted hat

En enkel, men snygg beanie som tack vare sin ljusgrå färg passar till det mesta. Ha på dig den när du har kostym och rock på väg till jobbet eller till ett mer formellt event eller rocka den med en avslappnad och snygg outfit.

Den är dessutom galet mjuk och skön.

Du kan se mer utav och köpa denna snygga beanie här: Our Legacy Knitted Hat

CK Jeans Beanie

En svart beanie från CK jeans. Passar med det mesta men kombinera gärna med svarta jeans, en svart rock eller en svart jacka för en genomtänkt och snygg look.

vinteraccessoarer herr 2018 ck jeans beanie

Du kan se mer utav och köpa denna snygga beanie här: CK Jeans Beanie

Ett par handskar och vantar

Ett par snygga handskar i skinn är nog ett av de mest klassiska och essentiella vinteraccessoarerna en man kan ha och ett måste för varje man inför både hösten och vintern och en bra bit in på våren. Inte bara för att dom värmer och skyddar dina händer – utan även för att dom ser riktigt eleganta och snygga ut. Vi har valt ett par snygga handskar i läder från Royal Republiq som passar precis lika bra när du har rock och kostym som när du har på dig en mer avslappad outfit. De här svarta handskarna är i 100% läder med en fodrad insida som är lyxigt skön tack vare blandningen av ull och kashmir.

Royal Republiq Handskar

vinteraccessoarer herr 2018 handskar royal republiq

Du kan se mer utav och köpa dessa snygga handskar här: Royal Republiq Handskar

Ett par enkla och snygga vantar är ett bra alternativ till handskar. Lite mer ledigt och passar bra när du vill få till en annan look än med handskar i skinn. Vi har valt ett par svarta finstickade vantar från Studio Total som är mjuka, sköna och som dessutom funkar till smartphones. På bilden är den svarta modellen, men dom finns även i andra färger som grått.

Studio Total Vantar

vinteraccessoarer herr 2018 vantar studio total

Du kan se mer utav och köpa dom här vantarna här:  Studio Total Vantar

En riktigt skön och snygg halsduk

En skön och snygg halsduk är nog en av de viktigaste accessoarerna som finns. Inte bara är det essentiellt att skydda halsen och för att hålla värmen, men det är ju bara så nice att ha något mjukt och snyggt runt halsen.

Den första halsduken vi valt är från Riley och den andra från Marni.

Riley Halsduk

En grå och snygg ullhalsduk är bland det mest klassiska man kan ha när det blir lite kallare och den här modellen från Riley passar både till rock och kostym eller kavaj som till en mer avslappnad outfit och look. Riktigt skön och mjuk är den dessutom. Klockren. Köp den.

vinteraccessoarer herr 2018 halsduk riley

Du kan se mer utav och köpa den här snygga halsduken från Riley här: Riley Halsduk

Marni Halsduk

Det här är en lyxig och riktigt skön halsduk från Marni. Snyggt tvåfärgad och blandningen med 70% ull och 30% kashmir gör den till en härligt mjuk halsduk. Just nu är den dessutom nedsatt med hela 50% vilket gör denna lyxiga halsduken till ett riktigt kap.

vinteraccessoarer herr 2018 halsduk marni

Du kan se mer utav och köpa den här snygga halsduken från Marni här: Marni Halsduk

Ett paraply

Höst betyder regn. Oftast mycket regn. Och ett paraply är ett måste för varje man med stil. Du kan helt enkelt inte springa runt och bli blöt. Vad du än gör, så se till att du inte köper ett litet paraply. Det ser inte snyggt ut och är oftast inte alls användbart då den inte täcker in din kropp på rätt sätt. Investera i ett stort paraply. Ett större paraply kommer att kunna skydda dig och dina kläder på ett bra sätt och dessutom har ett större paraply plats för två personer. Viktigt när du är ute med tjejen eller om du ska på dejt. Ett annat misstag många gör när dom köper ett paraply är att dom köper det billigaste dom hittar. Vilket oftast slutar med att paraplyt inte klarar av tufft väder eller helt enkelt går sönder efter ett tag. Slöseri på pengar. Investera hellre i ett kvalitetsparaply som kommer hålla i flera år.

Vi har valt ett kvalitetsparaply från tyska Knirps som kommer med 2 (!) års garanti. Känn dig trygg i vetskapen att detta paraply är testad i en vindtunnel i hela 112km/h. Den kommer med andra ord att hålla för dom där starka vindarna och den där extrema blåsten under hösten.

Knirps paraply

vinteraccessoarer herr 2018 knirps paraply

Där har du några snygga (och essentiella) accessoarer för män för både höst, vinter och tidig vår. Bara att kitta upp dig och njuta av att du både är varm och ser bra ut!