Mest stil för minst pengar är vår artikelserie där vi varje vecka ger dig inspiration och tips till hur du kan klä dig snyggt och få till en viss stil eller outfit – till ett bra pris. Det handlar inte om att hitta de billigaste kläderna, utan fokus ligger på att de kläder och accessoarer vi rekommenderar ska vara:

 • Snygga.
 • Prisvärda.
 • Bra kvalitet.
 • Gärna klassiska och tidlösa eller trendiga.

Vi ger dig tips och inspiration när det gäller herrmode och det ska vara snyggt, oavsett om det är en kavaj, ett par sneakers eller ett par byxor. Prisvärt ska det vara – så fokus på en kombination av bra kvalitet och bra pris. Och gärna plagg som antingen är tidlösa, trendiga eller som har något unikt. Vi blandar med andra ord både dyra och billiga herrkläder, men fokus är alltid på att du ska få mest stil för minst pengar!

Varje vecka fokuserar vi på en stil, outfit eller ett tema och denna vecka handlar det om: Vintervarm och snygg.

Vi kör ton i ton för denna look där det mesta är svart och i fokus ligger en snygg svart vinterjacka från Rockandblue som vi kombinerar med ett par riktigt snygga svarta chinos från East West och en svart tröja i merinoull från J.Linderberg. När det gäller skorna har vi valt skapa kontrast mot de övriga plaggen som är svarta med ett par riktigt snygga vita sneakers.

Vinter betyder att det blir kallt, men vinter betyder inte att man ska klä sig fult.
Det här är en look som både är varm och snygg.

Svart Jacka

Vad: En svart vinterjacka från RockAndBlue.
Varför: Svart fodrad vinterjacka med en avtagbar imitationspäls. Du har två sidofickor och en innerficka. Snyggt med silverfärgade knappar. Dra på dig luvan när det blir kallt och blåsigt. Det här är en snygg, skön och mysig jacka att ha på sig när det blir lite kallare.

Pris: 2699 kr

Herrmode Vinterjacka Svart Rockandblue

Du kan se mer av denna snygga svarta vinterjacka och köpa den här: Rockandblue jacka

Svart Polotröja

Vad: En snygg svart polotröja i 100% merinoull från J.Lindeberg.
Varför: En polotröja är perfekt för att skapa en snygg look samtidigt som vi ökar värmen lite genom att skydda halsen. Vi har valt svart för att denna look går ton i ton i svart och det här är en snygg, varm och skön polotröja från J.Lindeberg i 100% merinoull.

Pris: 1099 kr

Herrmode polotröja svart J.Lindeberg

Du kan se mer av denna snygga svarta polotröja och köpa den här: J.Lindeberg Polotröja

Svarta Chinos

Vad: En par svarta chinos från East West.
Varför: Vi fortsätter med svart och det här ett par riktigt snygga svarta chinos i en något smalare modell från East West. Smal passform, normalhög midja. En modell som sitter snyggt, är skön att ha på sig och ser jäkligt bra ut helt enkelt. Priset är dessutom så jäkla rätt.

Pris: 699 kr

Herrmode Svarta Chinos East West

Du kan se mer av dessa svarta chinos från East West och köpa dom här: East west chinos

Vita Sneakers

Vad: Vita sneakers i läder från Adidas.
Varför: För att balansera upp det svarta i denna look har vi valt att skapa lite kontrast med ett par klassiska sneakers från Adidas Originals som kallas Stan Smith. Snygga vita sneakers i läder med vit sula. Tillsammans med de svarta byxorna, den svarta tröjan och den svarta jackan så ser dom här skorna riktigt bra ut. En klassisk modell från Adidas som du förstås kan kombinera med precis vad du vill och bära året om.

Pris: 949 kr

Herrmode Sneakers vita adidas

Du kan se mer dessa vita sneakers och köpa dom här: Adidas Sneakers

Och där har du mest stil för minst pengar för den här veckan. En look där fokus ligger på svarta kläder med en snygg vinterjacka, en skön svart tröja i mjukaste merinoull, ett par slimfit chinos och där vi lättar upp det hela med ett par klassiska vita sneakers från Adidas. Varmt, skönt och snyggt!

Om du vill ha mer inspiration och tips om herrmode och herrkläder så rekommenderar vi att du läser det här:

 • Snygga herrklockor
  En snygg klocka är ett måste för en man och här har du några riktigt snygga herrklockor!
 • Snygga sneakers herr
  Vår EPISKA lista över snygga sneakers (herr) som släppts under 2018.
 • Snygga Jeansskjortor herr
  Jeansskjortor är snyggt, och här kan du se mer av vilka som är dom snyggaste just nu.
 • Herrmode höst 2018
  Det gäller att hålla sig uppdaterad om modet och det här är allt du behöver veta om herrmode höst 2018.
 • Herrparfym som tjejer gillar
  Lukta lika gott som du ser snygg ut. Matcha denna veckas mest stil för minst pengar med en riktigt god herrparfym som tjejer gillar!