En snygg rock är inte bara en essentiell del av en välklädd mans garderob utan även ett otroligt mångsidigt och framför allt stiligt ytterplagg. En vårrock skiljer sig främst från en höstrock och vinterrock på det sättet att den oftast är lite tunnare, är mindre fodrad (eller helt ofodrad.)

En snygg vårrock ger ett snyggt intryck och det här är några riktigt snygga vårrockar som ser jäkligt bra ut.

Här ger vi dig inte bara förslag på snygga vårrockar som kommer se bra ut på dig, utan även förslag och inspiration på vilka andra plagg och färger du kan matcha och bära tillsammans med din vårrock!

Riley Vårrock Herr Marinblå

Vårrock herr Marinblå Riley

En annan version av denna modell har vi sett från tidigare kollektioner från Riley och det här är den version Riley tagit fram för denna vår.
Det här är en riktigt snygg och stilig marinblå vårrock (herr) som tack vare några detaljer lyckas kombinera stil och elegans med lite attityd.

En av dessa detaljer är ståkragen med spänne som tillför lite attityd och ger denna vårrock en speciell stil och känsla som vi tycker är fantastisk.

Längden på denna rock är perfekt och vi gillar att den är i en riktigt snygg super slim fit och att den har sluttande sidfickor.

Kombinera gärna denna marinblå vårrock med:

Grå byxor (antingen kostymbyxor eller chinos) för en riktigt snygg kontrast mellan det marinblå och det grå eller ett par svarta jeans för en riktigt snygg outfit. Du kan förstås även rocka en outfit som går ton i ton genom att kombinera med ett par blå byxor och skapa en brytning med en vit skjorta eller en vit t-shirt. Marinblå är en klassisk och snygg färg som du kan kombinera med mycket, så oavsett vad du väljer kommer denna vårrock att se snygg ut på dig!

Det här är en av de absolut snyggaste vårrockar för killar vi sett i år och vi rekommenderar att du passar på innan den tar slut.

East West Vårrock blå

Vårrock herr East West

Här är en mörkblå vårrock (herr) från svenska East West. En modell i normal passform, i 100% bomull med sluttande sidfickor och som även har ett antal innerfickor. Pointkrage, enkelt sprund och en dold knäppning.

Kombinera gärna denna blå vårrock med:

Det här är en rock som verkligen är mångsidig, och som du kan kombinera både med något lite mer uppklätt (tänk kostym eller smart casual) eller något jäkligt snyggt och avslappnat som ett par jeans eller chinos. Blå går ihop med många olika slags färger och plagg, men grå och blå är en snygg kombination eller välj ett par ljusa byxor för en fräsch stil eller kombinera den med ett par svarta byxor för en lite kaxigare outfit eller kör ton i ton med ett par marinblå byxor och en ljusgrå eller vit skjorta för en riktigt snygg brytning i mitten.

Gloverall Churchill Rock Herr

En otroligt klassisk modell tillverkad i England och i 100% engelsk ull. Praktiskt, elegant och snygg. Det här är en dubbelknäppt rock med trubbiga slag (notch lapels) som har riktigt eleganta och fina fickor och knappar.

Vill du sticka ut i mängden på ett fantastiskt sätt så köp den här! Det är inte många i Sverige som har den (den säljer konstant slut så fort den kommer in), den är otroligt fin och designen är en klassisk sådan med en modern touch som är galet snygg. Modellen är i regular fit färgen är mörkt marinblå.

Kombinera gärna denna rock med:

Det här är ju en rejält manlig och klassisk modell, som du kan matcha med det mesta. Men lite extra snyggt blir det om du antingen kombinerar den med ett par svarta jeans och en svart tröja eller t-shirt för en manlig stil eller om du kör en ljusare stil med ett par blå jeans eller grå chinos. Du kan förstås även använda dressade byxor eller kostymbyxor och då är ju grå en klockren färg på byxorna!

Herr Rock Gloverall

Riley Stanton Grå Vårrock

Vår rock herr Riley

Det här är i princip samma vårrock som den marinblå högre upp på sidan: en super slim fit rock med en snygg ståkrage med spänne, snygga sluttande sidfickor, en mittslits och 3 tre innerfickor. Vi gillar den skarpt! Härlig klassisk färg som passar till det mesta!

Kombinera gärna denna grå vårrock med:

Grå är en neutral färg vilket gör den till en riktigt bra färg att matcha med andra färger. Här kan du vara kreativ på ett snyggt sätt! Matcha med andra grå kläder för en snygg outfit som går ton i ton och som alltid ser riktigt snyggt ut, eller skapa kontrast genom att kombinera med ett par svarta jeans eller marinblå chinos. Det mesta blir riktigt snyggt när rocken är grå och den är så snygg som den här!

Trenchcoat från Riley

Trenchcoat herr från Riley

En trenchcoat funkar perfekt både till vår och höst och det här är en snygg beige trenchcoat i smal passform från Riley. Vi gillar att den är dubbelknäppt, sluttande sidfickor är nästan alltid snyggt och spännet i ryggen är en detalj som är riktigt fin.

En riktig trenchcoat ska skydda mot vatten och yttertyget är här i vattenavstötande material (bomullstwill.)

Kombinera gärna denna beige trenchcoat med:

Precis som övriga rockar på denna lista så kan du bära denna rock över en kostym eller en outfit som är smart casual eller använda den i kombination med något riktigt avslappnat och snyggt.

Beige är en färg du faktiskt kan kombinera med en hel del andra färger och det är svårt att det på något sätt blir fel. Några förslag är att du antingen använder den med ett par mörkgrå eller svarta byxor för lite kontrast, eller med ett par vita jeans eller ljusa chinos för en ljusare stil. Våga experimentera, det blir oftast snyggt med beige!

Och där har du några snygga vårrockar för män som ser snygga och fina ut och som dessutom är riktigt bra att ha. Vi hoppas att du har hittat inspiration i denna artikel!
Kika gärna runt på Perfecto om du gillar herrmode och stil för män.

Kolla in det här om du är intresserad av herrkläder och herrmode:

  • Vårjacka Herr
    Är du ute efter en vårjacka så är det här riktigt snygga vårjackor för killar som du måste kolla in!
  • Accessoarer för män
    Det här är tidlösa accessoarer för män som är något av de mest essentiella accessoarerna du som man bör ha.
  • Snygga herrklockor
    En riktig klocka är en av de viktigaste accessoarer en man kan ha och det här är några otroligt snygga herrklockor!