Det är äntligen vår! Och när våren anländer och det börjar bli varmare så är det dags att packa ner ens vinterkläder och istället fokusera på nya fräscha vårkläder.

Och när det gäller vårkläder för män så är en snygg vårjacka ett absolut måste.

Säkra stilen i vår genom att se till att du investerar i en eller flera snygga vårjackor som du kan använda på olika sätt i olika outfits. Vi har gjort grovjobbet åt dig som vill fräscha upp din garderob med en snygg vårjacka och letat reda på de vårjackor (herr) som är de bästa som finns att köpa just nu!

Vårjacka herr Parajumpers

vårjacka herr

En av de snyggaste vårjackor vi sett för 2021 är denna väst från Parajumpers. En väst är perfekt i vår och det här är en snygg väst (herr) i en riktigt läcker ljus färg. Parajumpers gör trendiga och snygga plagg i hög kvalitet och det här är en väst som kommer att hålla i många år.

Kombinera gärna med svarta eller mörka plagg för en galet snygg outfit med kontrast.

Se mer och köp denna vårjacka här!

Bomberjacka Colmar

Vårjacka Colmar

En bomberjacka är utan tvekan ett av dina bästa val som vårjacka och det här är en snygg svart bomberjacka i en modern version från Colmar.

Det är (som vi så ofta ser från Colmar) stilrent och snyggt som gäller och det här är en snygg vårjacka (herr) som du förstås även kan använda till både sommar och höst!

Se mer och köp denna vårjacka här!

Jeansjacka J.Lindeberg

vårjacka herr

En jeansjacka hör våren till och funkar förstås lika bra till sommar, sol och värme. Jeansjackan är ett episkt och klassiskt plagg och ett måste för den stilmedvetna mannen och ett perfekt val som vårjacka!

Det här är en snygg jeansjacka från J.Lindeberg som försluts med knappar framtill, klassiska knappar vid ärmsluten.

En jeansjacka ser mycket snyggare ut när den har en bra passform och denna modell är ett perfekt val till våren. För en snygg outfit kan du kombinera med en hoodie om du behöver lite extra värme. Av alla olika slags vårjackor som finns så bör du se till att du åtminstone har en jeansjacka i garderoben.

Se mer och köp denna vårjacka här!

Svart Jeansjacka herr

svart jeansjacka herr

En svart jeansjacka ger en helt annan känsla än en klassisk blå och är ett snyggt val till vår. Det här är en stilren och snygg svart jeansjacka från Tiger of Sweden med två bröstfickor och två snygga sidfickor.

Om du har läst vår guide herrmode 2020 vår och sommar så vet du att jeans är trendigt som bara den, har fortsatt vara trendigt även 2021 och får gärna vara en del av en hel outfit i jeans.

Med andra ord kan du bära denna jeansjacka som den är, eller tillsammans med ett par svarta jeans för en helsvart outfit som kommer se riktigt snygg och cool ut.

Se mer och köp denna vårjacka här!

Mockajacka herr

mockajacka herr

En mockajacka är riktigt snyggt och ett bra val att ha både som vårjacka och till sommar och förstås även höst. Det här är en läcker mockajacka från Selected Homme i en av de trendigaste färgerna som finns just nu när det gäller mocka.

Mocka ger ett väldigt speciellt intryck och ser både fint och lyxigt ut. Färgen passar dessutom perfekt ihop med det mesta och du kan enkelt matcha denna snygga vårjacka i mocka med både ett par svarta eller blå byxor.

Se mer och köp denna vårjacka här!

Kolla in vår guide här för fler tips om snygga mockajackor för män: mockajacka herr

Skinnjacka Rockandblue

vårjacka rockandblue

En skinnjacka är – precis som en mockajacka – ett perfekt val som vårjacka. Det finns många olika märken och modeller att välja på men det är långt ifrån alla som ser snygga ut. Det här är däremot en snygg skinnjacka (herr) i en läcker brun färg som du kan kombinera med det mesta.

En snygg skinnjacka från Rockandblue som är inspirerad av den klassiska bikerjackan och som har två snygga dragkedjor vid varje ärmslut samt två sidofickor.

Se mer och köp denna vårjacka här!

Bomberjacka Alpha Industries

Bomberjackan har de senaste åren bara blivit trendigare och trendigare och är en av de största trenderna för 2021. Läs mer om detta här: Herrmode vår 2021

Denna snygga vårjacka är en bomberjacka (herr) från Alpha Industries, företaget som står bakom den mest ikoniska bomberjacka som finns. Det här är en tunnare version av originalet som är framtagen för dig som vill ha en snygg bomberjacka till vår och sommar. Denna bomberjacka finns tillgänglig i flera olika färger men den vi valt är den klassiska svarta som alltid ser snygg ut. Kombinera med ett par blå jeans för en snygg och enkel outfit eller med ett par svarta jeans för lite mer attityd eller med ett par dressade byxor för en galet snygg kontrast mellan avslappnat och uppklätt.

Se mer och köp denna vårjacka här!

Snygg vårjacka herr

snygg vårjacka herr

En av de snyggaste bomberjackor vi sett från Selected Homme är denna bomberjacka i en klassisk olivgrön färg.

Det blir inte mer vår än så här. Det här är en klockren vårjacka för killar som funkar precis lika bra till både vår och sommar! Om du behöver lite extra värme kan du matcha denna vårjacka med en ljus (gärna vit eller beige) tröja för en snygg outfit skapa kontrast genom att kombinera den med en mörk tröja eller svart hoodie. Släng på dina favoritjeans och du har en grymt snygg outfit i vår!

Se mer och köp denna vårjacka här!

Fred Perry Bomberjacka herr

fred perry bomberjacka herr

När Fred Perry gör en bomberjacka så blir det så här snyggt! En av våra absoluta favoriter när det gäller trendiga bomberjackor! Det här är en snygg svart bomberjacka som är helrätt 2021 och som inte bara är läcker utan otroligt skön att ha på. Ett klockrent val som vårjacka för killar i år.

Det här är en bomberjacka du måste se till att säkra ditt ex av innan den roteras ur kollektionen.

Se mer och köp denna vårjacka här!

Colmar Väst

vårjacka väst colmar

En väst är ett snyggt och bra alternativ till en vårjacka.
Det här är en snygg väst (herr) från välkända Colmar som är fodrad i dun.
Du kan enkelt skapa en snygg outfit i vår genom att kombinera denna blå väst med ett par jeans och en snygg tröja eller hoodie. Kombinationen av just en väst, ett par jeans och en hoodie är klassisk och ser oftast riktigt bra ut. Denna väst finns även i färgen grön vilket är en härligt iögonfallande färg. Denna väst är absolut perfekt till både vår och höst!

Jackor från Colmar brukar alltid sälja slut snabbt, så det gäller att passa på.

Se mer och köp denna vårjacka här!

Columbia Challenger Windbreaker

vårjacka columbia challenger windbreaker

Challenger Windbreaker är en anorak från Columbia och en av deras mest populära jackor för män. 2021 ger oss denna version av denna jacka som är otroligt snygg där svart och vit blandas på ett läckert sätt. Denna vårjacka är lätt, tunn och skyddar inte bara mot vind utan även mot vatten.

Av alla jackorna i denna kollektion är denna version helt klart den snyggaste!

Se mer och köp den här!

Och där har du några snygga vårjackor för våren 2021 att välja på.

Oavsett vilken av dessa jackor du väljer kommer du att se bra ut i vår. Glöm inte bort vikten av att ha flera jackor så att du kan variera dig. Sikta gärna på åtminstone två fina vårjackor som skiljer sig i stil, färg och modell så att du kan få till olika snygga outfits där du kombinerat olika plagg från din garderob.

Lycka till!

Denna artikel uppdaterades 2021-02-28.

Mer herrmode här: