En trenchcoat är ett klassiskt plagg och en essentiell del av en mans garderob.

I korta drag är en trenchcoat en lite kortare rock som inte bara ser snygg och elegant ut, utan som även hjälper till att skydda dina kläder från smuts och regn.

Till skillnad från en vinterrock så är en trenchcoat oftast tunt fodrad eller ofodrad vilket gör den till ett perfekt ytterplagg för årstider som höst, vår och sommar då en fodrad rock är för varm. Men med rätt kläder under kan man använda en lätt fodrad trenchcoat året om så länge det inte blir för kallt.

En varmare rock är dessutom oftast mer gjord för att skydda mot kyla än mot regn, vilket gör en rock till ett ytterplagg som bäst lämpar sig för vinter när det är mer kallt än blött.

Trenchcoaten har förändrats lite genom åren och idag finns det en hel del snygga trenchcoats som har klassiska detaljer fast med moderna inslag.
Och det gillar vi verkligen.

Oavsett om du letar efter en lång trenchcoat eller en mer modern kort version så har vi letat fram några av de mest prisvärda och snyggaste och mest prisvärda för killar som finns just nu.

Det här är snygga trenchcoats (herr) för dig som gillar att vara välklädd!

Kort trenchcoat herr från Riley

Beige Trenchcoat herr Riley

En snygg beige trenchcoat från Riley i smal passform (slim fit.)
Det här är en dubbelknäppt trenchcoat med ett yttertyg som är vattenavstötande med snygga sluttande sidofickor, två fickor på insidan och ett spänne med knappar i ryggen.

Det här är en kort trenchcoat (som slutar ovanför knäna) som är precis lika snygg över dressade kläder och en kostym som över avslappnade kläder. Beige är en klassisk färg som är lätt att matcha med andra färger.

Är du ute efter en kort trenchcoat som är lika klassisk som modern så är det här ett klockrent val!

Lång trenchcoat herr från Topman

Trenchcoat herr Topman

En lång trenchcoat för män från Topman som är en klassisk, snygg och elegant trenchcoat som når till knäna. Denna trenchcoat är dubbelknäppt vilket är så snyggt och klassiskt, har fina knappar, kommer med två sidofickor och innerficka.

Det här är definitivt en modell du bör kolla in om du är ute efter en lång trenchcoat som dessutom är riktigt prisvärd.

Trenchcoat herr från Samsøe & Samsøe

Trenchcoat herr beige Samsoe Samsoe

En trenchcoat (herr) från Samsøe & Samsøe som är beige i kort modell som når ner till låren. Stängs med fyra knappar och det finns två sluttande sidofickor och en innerficka.

Vi gillar de snygga knapparna vid ärmsluten och det här är en lätt och snygg trenchcoat i bra kvalitet för dig som vill ha en rock som är både klassisk och modern.

Svart trenchcoat från Jack & Jones

Svart trenchcoat herr från Jack & Jones

En stilren kort trenchcoat för män från Jack & Jones Premium som är tunt fordrad med en slits på baksidan och med två sidofickor.

Mörkblå trenchcoat från Selected Homme

Mörkblå trenchcoat herr från Selected Homme

En kort trenchcoat (herr) från Selected Homme. En klassisk mörkblå trenchcoat som är tunt fodrad.

Prisvärd och snygg.

Beige trenchcoat från Studio Total

Beige trenchcoat herr Studio Total

En beige kort rock från Studio Total som är en mer modern och förenklad version av en trenchcoat. Är du ute efter en billig trenchcoat som är lite mer modern och minimalistisk så är det här ett bra val.

Dubbelknäppt trenchcoat herr från Riley

dubbelknäppt trenchcoat herr Riley

Det här är i princip samma trenchcoat som den högst upp från Riley, fast blå. En snygg kort och dubbelknäppt trenchcoat (herr) som är en klassisk modell med en del moderna inslag. Denna trenchcoat är en av våra favoriter då kvaliteten är bra, den har snygga detaljer och den är skön att ha på sig. Ett riktigt bra val helt enkelt! Och ett måste för dig som ska köpa en ny trenchcoat!

Och där har du några trenchcoats för män i olika prisklasser som alla ser snygga ut. Av dressa trenchcoats är våra favoriter är helt klart Riley’s klassiska men moderna trenchcoat samt den riktigt snygga dubbelknäppta från Topman som är en klassisk lång trenchcoat.

Mer om stil, herrmode och snygga kläder och accessoarer hittar du här:

  • Mocka sneakers herr
    Gör mocka sneakers till ditt hemliga stilvapen under vår, sommar och höst. Det här är snygga mocka sneakers (herr) som du bara måste kolla in!
  • kläder för dejten
    Undrar du vilka kläder du ska ha på dig på dejten? Då kan du sluta undra och kolla in det här. Det här är vår guide med stiltips och förslag på outfits för dejten. Ett måste att kolla in!
  • Sommarparfym för män
    Vilken sommarparfym är bäst för killar? Vår och sommar betyder att det blir varmare och då behöver man en fräsch och lätt herrparfym som luktar gott och sexigt. Kolla in dessa herrparfymer som är grymt bra till både vår och sommar!