När det gäller herrmode så finns det en viktigt regel: ju mindre kläder man har på sig, desto viktigare är det att det man har på sig är riktigt snyggt. Och detta gäller definitivt när det är dags att ta på sig badshorts och flip flops eller badtofflor.

Oavsett om det är för i sommar eller till solsemestern så är ett par flip flops eller badtofflor bland det skönaste man kan ha på sig.

Vi har letat fram snygga flip flops och badtofflor för män som du måste kolla in.

Snygga flip flops herr

Flip Flops är en essentiell del av en avslappnad och snygg outfit till semestern och ett måste när man är vid stranden eller poolen.

Det här är snygga flip flops som släppts under 2020 som kommer se bra ut på dig – oavsett om du ska till poolen, stranden eller bara strosa runt i värmen på ett bekvämt och skönt sätt.

Ralph Lauren Flip Flops

Stilrent är ledordet när Ralph Lauren gör Flip Flops. Det här är ett par snygga flip flops i färgerna vit och blå. Vi gillar dom och det kommer du definitivt att göra. Finns även i en annan färgställning som är snygg i färgerna grå och marinblå.

Ralph Lauren Flip Flops

Se mer och köp dessa Flip Flops här!

Havaianas Flip Flops

Ingen lista över de bästa och snyggaste flip flops är komplett utan att inkludera åtminstone ett av världens mest populära Flip Flops: Havaianas.

Det här är ett par snygga marinblå flip flops (herr) från Havaianas med logga längs remmarna och på sulan. En modern klassiker som aldrig är fel.

Havaianas flip flops

Se mer och köp dessa Flip Flops här!

Havaianas flip flops herr

Havaianas flip flops för män med en bredare rem i tyg. Havaianas Urban Basic II togs fram för dig som inte bara vill ha ett par flips flops till stranden, utan även vill kunna gå runt med dom i stan. Det här är ett par tokigt bekväma och sköna flip flops som funkar vart du än vill gå och som är ett riktigt bra köp!

havaianas flip flops herr

Se mer och köp dessa flip flops här!

Tommy Hilfiger Flip Flops

Ett par snygga flip flops från Tommy Hilfiger med bredare remmar i tyg för en skön och bekväm känsla. Färgerna är genomgående i Tommy Hilfigers fina färgkombination av röd, blå och vit. Remmarna har snygga detaljer vi gillar och läderdetaljen är riktigt fin. Sulan är dessutom utformad på ett sätt som minimerar att dina fötter glider runt. Riktigt bra flip flops med andra ord.

Tommy Hilfiger Flip Flops

Se mer och köp dessa Flip Flops här!

Lexington Flip Flops

När Lexington gör flip flops blir dom så här snygga. Lexingtons flagga och logga i sulan i färgerna vit och beige. Snyggt, somrigt och perfekt för en avslappnad dag på stranden eller vid polen. Dessa finns även i en annan färgställning med färgerna vit, blå och röd. Båda är snygga men vi föredrar helt klart den som är vit och beige.

Lexington Flip Flops

Se mer och köp dessa Flip Flops här!

Snygga badtofflor herr

Den största skillnaden mellan badtofflor och flip flops är att de istället för en tunnare rem som fäster mellan tån har en bredare rem som går över foten. En annan skillnad är att många modeller har en något tjockare sula än flip flops.

Gillar du badtofflor så är det här de snyggaste som släppts under 2020 som du kan hitta just nu.

Adidas badtofflor

Adidas adilette behöver ingen närmare introduktion. Lika klassiska som episka och är alltid ett bra val när det gäller snygga badtofflor. Du kommer inte ångra dig om du köper ett par adidas adilette.

adidas badtofflor herr

Se mer och köp dessa badtofflor här!

Fila Badtofflor

Fila har länge gjort sina snygga badtofflor och det här är ett par klassiska badtofflor från just Fila som dessutom är riktigt prisvärda.

fila badtofflor

Se mer och köp dessa badtofflor här!

Ralph Lauren Badtofflor

Ett par snygga svarta badtofflor från Ralph Lauren med loggan i rött på remmen. En nyhet för i år som du måste kolla in.

ralph lauren badtofflor

Se mer och köp dessa badtofflor här!

Calvin Klein Badtofflor

Ingen lista över badtofflor är komplett utan ett par från Calvin Klein. Förutom att dessa svarta badtofflor är riktigt snygga så skiljer dom sig åt från de övriga i denna lista genom att de har en rem i tyg. Snygga och sköna. Precis som ett par badtofflor ska vara.

calvin klein badtofflor

Se mer och köp dessa badtofflor här!

Och där har du allt du behöver när det gäller snygga flip flips och badtofflor. Matcha med ett par snygg badshorts eller shorts och en snygg skön somrig t-shirt för outfit som är episkt avslappnad och skön!

Mer om herrmode för sommar hittar du här: