Uppdaterad 2020-07-30

Vi på Perfecto gillar riktiga kap. Det känns helt enkelt lite bättre när man får något riktigt bra till ett bra pris, och där en lite lägre prislapp inte behöver betyda sämre kvalité!

Här har vi samlat nio snygga herrklockor från tre av världens största klockmärken, alltifrån dykarklockor och andra sportklockor till mer dressade alternativ där alla passar en modern man med en riktigt bra smak för klockor. 

Casio Herrklockor

Casio är ett av världens mest välkända företag som grundades 1946 i Japan. De är mest kända för deras elektronik såsom miniräknare och digitala kameror men de har sedan 1974 även producerat klockor och har totalt dominerat gällande funktionella och tåliga digitala klockor. Trots att Casio aldrig producerat mekaniska klockor så ligger ändå Casio långt uppe i ”credlistan” bland klockentusiaster. Om du är ute efter en sportig eller klassisk digital klocka så har Casio ett stort utbud av många olika modeller.

Casio Vintage – ca 698 kr

Herrklockor Casio Vintage

Casio Vintage är en unisex klocka som bäst passar män som är ute efter en lite mindre klocka som är både stilig och funktionell. Det är en digitalklocka som bland annat visar flera tidzoner, tidtagarur, alarm och datum. Det här är en herrklocka som är oerhört prisvärd och som är något av en klassiker!

Se mer och köp denna herrklocka här!

Casio Edifice – ca 1100 kr

herrklockor casio edifice

Casio Edifice är en klassisk sportklocka med blå urtavla och datumfönster. För det här häpnadsväckande priset så får man mycket klocka. Det här är en kvartsklocka med ett glas av mineralglas och visarna och indexmarkeringarna har lysmassa vilket alltid är välkommet. Den har en vattentäthet på 100 meter vilket är mer än tillräckligt och som gör att du inte behöver vara rädd för att den ska ta skada när du badar. Är du ute efter en snygg herrklocka från Casio som tål vatten och som dessutom kommer till ett riktigt bra pris så måste du kolla närmare på denna!

Se mer och köp denna herrklocka här!

Casio G Shock Octagon Series – Ca 1298 kr

herrklockor casio g shock octagon series

Denna underbara Nyhet kom ut tidigare under 2020. Trots att Casio uppenbarligen ”tagit” designen från Audemar Piaget´s modell Royal Oak, därav dess smeknamn ”CasioOak” så har den tagits emot med hyllningar i klockvärlden. G shock octagon series säljer slut snabbt och det är lätt att förstå varför. En snygg Casio till ett tokigt bra pris. Det är väldigt mycket klocka du får för pengarna. Du får en tålig G Shock med allt vad det innebär samt en riktigt snygg design. Det här är med andra ord en herrklocka du bör kolla närmare på.

Se mer och köp denna herrklocka här!

Seiko Herrklockor

Seiko behöver förmodligen ingen längre introduktion men det är ett japanskt företag som grundades 1881 och har varit branschledande länge, speciellt inom batteridrivna quartzklockor. Seiko skapar förutom batteridrivna klockor även många automatiska klockor som kännetecknas av hög kvalité som samtidigt är väldigt prisvärda. Om du är ute efter en sportklocka så har Seiko det mesta, även om de också har många snygga kostymklockor. 

Seiko – Ca 4200 kr

seiko herrklocka

Det här är en av Seiko´s mest kända modeller (och populära) herrklockor idag. Det är en prisvärd kronograf med en urläcker design och dessutom till ett fantastiskt bra pris. Det här är en snygg och het herrklocka du absolut inte får missa!

Se mer och köp denna herrklocka här!

Seiko Prospex Automatic Diver – Ca 4100 kr

Herrklockor SEIKO Prospex Automatic Diver

Seiko Prospex är ett flertal dykarklockor som Seiko skapat där vissa av de fått smeknamnet Samurai på grund av att visarna liknar ett samuraisvärd. Det är en framtida kultmodell som har ett automatiskt urverk, en blå urtavla och en dykarring som är blå och röd. Glaset är av hardlexglas och det är en klocka som har en vattentäthet på 200 meter. Storleken på 44 mm är lite större än en del andra dykarklockor så om du har en medelstor eller stor handled kommer denna sitta perfekt. En snygg herrklocka som brukar imponera och som är fantastisk att ha.

Se mer och köp denna herrklocka här!

Seiko Presage Cocktail Automatic – Ca 4400 kr

herrklockor seiko presage cocktail automatic

Det här är en av de mer dressade kostymklockor som Seiko har. En fin herrklocka som har en diameter på 41 mm som ger en bra närvaro på handleden. Den har en väldigt harmonisk design med fina indexmarkeringar, en galet snygg urtavla, en boett av rostfritt stål i guld och ett brunt läderband som är en riktigt snygg kombination. Det här är en automatisk herrklocka som är riktigt snygg, stilig och elegant. Ett måste för dig som vill ha en snygg herrklocka. Passa på innan denna färg säljs slut!

Se mer och köp denna herrklocka här!

Certina Herrklockor

Certina är det enda schweiziska företaget på denna lista. De är ett klockmärke som har funnits sedan 1888 och producerar prisvärda klockor i mellan och lågprissegmentet som trots prisklassen håller en riktigt hög kvalitet. Ett liknande företag gällande pris och kvalité är Tissot som liksom Certina tillhör The Swatch Group som är ett av världens största företagskonglomerat inom klockor. Om du är ute efter en stilren och tidlös herrklocka som inte gör ont i plånboken så har Certina det mesta du kan önska.

Certina DS-2 Gent – Ca 3500 kr

Herrklockor Certina DS 2 Gent

Certina DS-2 Gent är en stilig och lite annorlunda dressad vardagsklocka med en grå urtavla som skyddas av safirglas. Det här är en herrklocka med en diameter på 40 mm som passar de flesta män, oavsett om du har en liten eller lite större handled. En snygg klocka som är vattentät upp till 100 meter och som har ett batteridrivet urverk.

Se mer och köp denna herrklocka här!

Certina DS Podium Chrono – Ca 3600 kr

Herrklockor Certina DS Podium Chrono

DS Podium Chrono är en riktigt läcker kronograf på 41 mm. Urtavlan på denna herrklocka är silverfärgad med indexmarkeringar som är roséguldfärgade och med ett brunt läderarmband som passar perfekt. Klockan är batteridriven och är vattentät upp till 100 meter (bad/simning.) Det här är en snygg klocka som både är klassisk och modern på samma gång. Många kronografklockor är rätt så blasé i design och utförande men denna modell från Certina har det mesta man kan önska. Vill du ha en snygg och elegant herrklocka till ett riktigt bra pris så måste du kolla in denna!

Se mer och köp denna herrklocka här!

Certina DS Action – Ca 3900 kr

Herrklockor Certina DS Action

Certina DS Action är en lite större sportklocka på 41 mm som fungerar utmärkt som en vardagsklocka. Den svarta urtavlan går ihop med de flesta klädstilar och kommer se snygg ut i nästan vilken outfit som helst.
Boetten och stållänken har en snygg kombination av polerade och borstade ytor vilket är ett kvalitetstecken, vilket även vattentätheten på 200 meter är. Vi är helt häpna över att klockan har en så hög vattentäthet som annars endast hittas i dyrare dykarklockor. Det här är en snygg klocka som är batteridriven och som självklart har safirglas.

Se mer och köp denna herrklocka här!

Denna artikel uppdaterades 2020-07-30.

Här kan du hitta mer tips om snygga herrklockor:

  • Snygga herrklockor
    Det här är snygga herrklockor vi gillar just nu. Har du funderat på att köpa en ny herrklocka så är det här en lista du måste kolla in!
  • 14 herrklockor du inte får missa!
    Topp 10 dykarklockor (herr.) Här är en guide till dykarklockor och några riktigt snygga klockor!
  • Snygga billiga herrklockor
    Det här är en lista över snygga och billiga herrklockor som är riktigt prisvärda.