En klocka är en av de mest tidlösa och klassiska accessoarerna för män och finns med i vår lista över accessoarer för män och varje man bör äga åtminstone en snygg klocka.

Här kan du hitta fler förslag på några riktigt snygga klockor för män!
En herrklocka ingår även i en bra basgarderob för män – och det av flera anledningar.

För det första så ser det snyggt ut att bära en klocka.

Vi lever i en tid där de flesta använder mobilen som klocka, men det räcker inte. En riktig man bör äga och bära en riktig klocka.

Få saker ser så bra ut som en man med en snygg klocka i snygg design runt handleden. Klockan är en snygg, klassisk och tidlös accessoar som är pricken över i:et när det gäller att få ihop hela din utstyrsel och den förhöjer din look och gör att du ser mer komplett ut. En elegant och tidlös klocka är helt enkelt en smart investering som gör pricken över i:et för din outfit.

Kolla gärna in våra förslag på 14 riktigt snygga herrklockor om du vill få lite inspiration och köptips!

Klockan är mer än bara en snygg accessoar.

För det andra så kommer klockan att bli en del av dig när du börjar använda den. Den reflekterar din personlighet, den visar att du bryr dig -och är medveten – om din egen och även andras tid och för dom av oss som använder riktiga klockor så känner vi oss nakna om vi någonsin glömmer att ta på oss dom. En klocka blir på sätt och vis en del av dig och något som kommer stärka dig och få dig att se bättre ut och känna dig bättre.

För det tredje så lägger kvinnor märke till om en man har en klocka eller inte.

Det blir oftast pluspoäng för en man som bär en klocka.
Och du gör ett ännu bättre intryck om din klocka dessutom är snygg. Kvinnor lägger märke till om du har en klocka eller inte, och dom lägger märke till hur den ser ut.

Tjejer förväntar sig inte att du ska ha en Rolex, men dom gillar att du har en klocka – och då en klocka som är för en riktig man och inte för ett barn.

Det betyder med andra ord att du ska undvika klockor som är en miniräknare och eller som har någon slags seriefigur eller tecknad gubbe som motiv.

De flesta i din omgivning kommer lägga märke till din klocka.

Att ha en snygg klocka kan verkligen förändra hur människor i din omgivning ser på dig och hur dom uppfattar att du är som person. I affärssammanhang och på jobbet visar en riktig klocka att du är en man som är medveten om att tid är pengar, som är noggrann och som är mån om att ta hand om sin tid på bästa sätt.

Privat kan den ge ett riktigt positivt intryck om du dejtar och träffar kvinnor eller är med vänner. En snygg herrklocka runt handleden visar att du bryr dig om detaljer (stil och mode) och att du har kolla på tiden.

En klocka är en essentiell accessoar och det kommer du att märka när du köper en riktig klocka.

Hur du väljer rätt klocka:

Det är svårt att misslyckas med valet av klocka om man väljer en herrklocka som har ett armband av metall, med en mörk urtavla och ljusa visare och detaljer eller en enkel men elegant klocka med läderarmband med vit (eller ljus) urtavla.

Håll det enkelt med detaljerna. De absolut snyggaste klockorna är många gånger de som är klassiska, ”rena” till designen utan för många detaljer på urtavlan och med ett begränsat antal färger.

Undvik för mycket digitalt. Analoga klockor är de absolut mest eleganta, snygga och tidlösa klockor som finns för killar.

Nedan följer några exempel på snygga klockor för killar som är just eleganta och tidlösa.

Klockor för en riktig man med andra ord.

Seiko klocka herr

Klocka herr seiko

Seiko, är ett av världens absolut mest kända klockmärken och är kända för att skapa klockor a hög kvalitet, oavsett prisklass.

Seiko Chronograph Gent är en snygg och elegant klocka i en tidlös design – med svart urtavla och armband i silver (rostfritt stål.)

Den svarta urtavlan ser fantastiskt fin ut och den har här kombinerats på ett snyggt sätt med en klocka som i övrigt är i silver.

Det här är en otroligt prisvärd klocka för män där man får hög kvalitet till ett riktigt bra pris.

Du kan se mer och köpa denna herrklocka här: Seiko klocka herr

Certina DS Action Diver herrklocka

dykarklocka herr

Certina är ett känt och anrikt klockmärke som gör klockor av hög kvalitet.

DS Action Diver är en ny dykarklocka för män från Certina som är vattentät upp till 300m. DS action diver är gjord i snygg titan där armband, boett och urtavla är i en urläcker grå färg.

Snygga detaljer på urtavlan och ett tokigt bra pris gör det här till en cool, snygg och bra dykarklocka för män.

Den kommer se snygg ut på din handled och du kommer garanterat få komplimanger för den.

Du kan se mer och köpa den här Certina Klocka herr

Calvin Klein Klocka Herr

Klocka herr Calvin Klein

Calvin Klein är ett av de största modehusen i världen och deras klockor är ofta designade som deras kläder, med enkla, rena och snygga linjer och former och en mer minimalistisk stil.

Calvin Klein City är en klocka för män med brunt läderarmband som matchas på ett snyggt sätt med en boett i Rosé och en mörkgrå urtavla med snygga detaljer.

Det här är en snygg och prisvärd herrklocka som du definitivt bör kika närmare på!

Du kan se mer av denna herrklocka och köpa den här: Calvin Klein herrklocka

Maurice Lacroix Klocka herr

Maurice Lacroix har gjort snygga klockor för män och kvinnor sedan 1975 och gör helt fantastiska herrklockor som både är stiliga och eleganta.

Det här är en version av deras kollektion Pontos som har ett armband av läder (brun), boett i silver (i rostfritt stål) och glas av safir.

Det klassiska M:et sitter snyggt på det bruna läderarmbandet som skapar en perfekt kombination med den silvriga urtavlan. Det här är ett perfekt exempel på en snygg klocka där man kombinerar ett brunt läderarmband med en klocka i metall med matchande urtavla i silver som har ljusa visare och ljusa detaljer.

Glöm Rolex. Maurice Lacroix är det som gäller för dig som vill ha lite mer moderna, eleganta och exklusiva klockor som inte alla andra springer runt med.

Vi älskar denna herrklocka och du kommer njuta av att bära den och både tjejer, kompisar och kollegor kommer bli imponerade av den!

Du kan se mer av denna herrklocka och köpa den här: Maurice Lacroix Klocka herr

Klocka herr Maurice Lacroix

Här har du tre exempel på riktiga klockor för en riktig man.
Eleganta, tidlösa men samtidigt moderna och framför allt – riktigt snygga.

Intresserad av herrmode, herrkläder och vill ha mer inspiration och tips på hur du kan klä dig snyggt? Då kanske du är intresserad av dessa artiklar:

 • Se snygg ut i höst och vinter!
  Tips på hur du snabbt och enkelt kan se snygg ut i höst och vinter!
 • Snygga Sneakers Herr
  Den BÄSTA listan på snygga sneakers (herr.) Missa inte vår topplista för 2018!
 • Vintersnygg
  Varje vecka ger vi dig en snygg stil och här har du en snygg vinterjack och mycket mer!
 • Armband för män
  Armband för män är snyggt och trendigt och här är några av de snyggaste armbanden för killar!
 • Snygga chelsea boots herr
  Ett par snygga chelsea boots (herr) är helrätt för höst, vinter och vår och här är några av våra favoriter!