Varje man bör äga åtminstone en snygg klocka.

Här har du exempel på några riktigt snygga klockor för män!
Klockan ingår i vad vi tycker är en bra basgarderob för män – och det av flera anledningar.

För det första så ser det snyggt ut att bära en klocka.

Vi lever i en tid där de flesta använder mobilen som klocka, men det räcker inte.
En riktig man bör äga och bära en riktig klocka.

Få saker ser så bra ut som en man med en snygg klocka i snygg design runt handleden.
Klockan är en snygg accessoar som är pricken över i:et när det gäller att få ihop hela din utstyrsel och den förhöjer din look och gör att du ser mer komplett ut. En elegant och tidlös klocka är helt enkelt en smart investering.

Kolla gärna in våra förslag på 14 riktigt snygga herrklockor om du vill få lite inspiration och köptips!

Klockan är mer än bara en snygg accessoar.

För det andra så kommer klockan att bli en del av dig när du börjar använda den.
Den reflekterar din personlighet, den visar att du bryr dig (och är medveten) om din egen och även andras tid och för dom av oss som använder riktiga klockor så känner vi oss nakna om vi någonsin glömmer att ta på oss dom.

För det tredje så lägger kvinnor märke till om en man har en klocka eller inte.

Det blir oftast pluspoäng för en man som bär en klocka.
Och du gör ett ännu bättre intryck om din klocka dessutom är snygg. Kvinnor lägger märke till om du har en klocka eller inte, och dom lägger märke till hur den ser ut.

Tjejer förväntar sig inte att du ska ha en Rolex, men dom förväntar sig att du ska bära en klocka som är för en riktig man och inte för ett barn. Det betyder med andra ord att du ska undvika klockor som är en miniräknare och inga klockor som är gjorda av gummi eller som har någon slags seriefigur eller tecknad gubbe som motiv.

De flesta i din omgivning kommer lägga märke till din klocka.

Att ha en snygg klocka kan verkligen förändra hur människor i din omgivning ser på dig och hur dom uppfattar att du är som person. I affärssammanhang och på jobbet visar en riktig klocka att du är en man som är medveten om att tid är pengar, som är noggrann och som är mån om att ta hand om sin tid på bästa sätt och privat kan den ge ett riktigt positivt intryck om du dejtar och träffar kvinnor eller är med vänner. Klockan är en essentiell accessoar och det kommer du att märka när du köper en riktigt klocka.

Hur du väljer rätt klocka:

Det är svårt att misslyckas med valet av klocka om man väljer en herrklocka som har ett armband av metall, med en mörk urtavla och ljusa visare och detaljer eller en enkel men elegant klocka med läderarmband med vit (eller ljus) urtavla.

Håll det enkelt med detaljerna. De absolut snyggaste klockorna är många gånger de som är klassiska, ”rena” till designen utan för många detaljer på urtavlan och med ett begränsat antal färger.

Undvik för mycket digitalt. Analoga klockor är de absolut mest eleganta, snygga och tidlösa.

Nedan följer några exempel på snygga herrklockor som är just eleganta och tidlösa.
Klockor för en riktig man med andra ord. Hugo Boss och Daniel Wellington ligger i den lägre prisklassen, Seiko ligger i mellanskiktet (bra kvalitet till ett riktigt bra pris) medans Maurice Lacroix är vad man kan klassa som en lite dyrare och mer exklusiv klocka.

Seiko klocka herr

Snygg klocka herr Seiko

Seiko, ett av världens absolut mest kända klockmärken och kända för att skapa klockor som är av hög kvalitet, oavsett prisklass. Chronograph Gent är en snygg och elegant klocka i en tidlös design – med svart urtavla och armband i silver av rostfritt stål. Den svarta urtavlan ser fantastiskt fin ut och den har här kombinerats på ett snyggt sätt med en klocka som i övrigt är i silver (rostfritt stål.) Otroligt bra pris just nu vilket vilket gör den till ett riktigt bra kap.

Du kan hitta den här: Seiko Herrklocka

Hugo Boss Governor

Hugo Boss är ett av världens största modehus och Hugo Boss klocksamling erbjuder ett stort urval av klockor som ofta är väldigt klassiska, tidlösa och enkla. Hugo Boss gör snygga klockor för både män och kvinnor och en klocka från Hugo Boss är ofta både modern och klassisk och med rena och enkla färger och material.

Hugo Boss Governor är en snygg herrklocka med en svart urtavla och ett armband i brunt av läder.
Oavsett om du ska på dejt eller ha en snygg klocka att ha på jobbet eller i affärsammanhang så funkar Hugo Boss Governor perfekt!

Du kan köpa den här Hugo Boss Governor

Daniel Wellington Classic Black York

En anledning till att Daniel Wellington lyckats så bra är att man kombinerat en enkel och tidlös design till ett riktigt bra pris. Daniel Wellington gör snygga klockor för män och kvinnor som oftast är väldigt stilrena och enkla. Det är dessutom lätt att köpa en klocka och vid sidan av köpa flera olika armband och då byta armband för olika tillfällen och situationer.

Classic Black York är en snygg och modern herrklocka med en svart urtavla och armband av läder.
Funkar precis lika bra för mer formella event och tillställningar som privat då du ska ut med vännerna eller gå på dejt. Återigen.. Enkelt, men snyggt som fan.

Du kan köpa den här: Daniel Wellington Classic York Black

Snygga herrklockor Daniel Wellington Classic York Black

Maurice Lacroix Eliros Gents

Maurice Lacroix har gjort snygga klockor för män och kvinnor sedan 1975 och gör helt fantastiska herrklockor som både är stiliga och eleganta. Maurice Lacroix Eliros Gents har ett armband av läder (brun), boett i silver (i rostfritt stål) glas av safir och har en vattentäthet på 5Atm. Det klassiska M:et sitter snyggt på det bruna läderarmbandet som skapar en perfekt kombination med den grå urtavlan. Det här är ett perfekt exempel på en snygg klocka där man kombinerar ett brunt läderarmband med en klocka i metall med matchande grå urtavla, ljusa visare och ljusa detaljer.

Glöm Rolex. Maurice Lacroix är det som gäller för dig som vill ha lite mer moderna, eleganta och exklusiva klockor som inte alla andra springer runt med. Vi älskar den här klockan, du kommer njuta av att bära den och både tjejer och kollegor kommer bli imponerade av den här riktigt snygga klockan för en riktig man.

Du kan köpa den här: Maurice Lacroix Eliros Gents

Klocka herr Maurice Lacroix

Här har du tre exempel på riktiga klockor för en riktig man.
Eleganta, tidlösa men samtidigt moderna och framför allt – riktigt snygga.

Intresserad av herrmode, herrkläder och vill ha mer inspiration och tips på hur du kan klä dig snyggt? Då kanske du är intresserad av dessa artiklar:

 • Se snygg ut i höst och vinter!
  Tips på hur du snabbt och enkelt kan se snygg ut i höst och vinter!
 • Snygga Sneakers Herr
  Den BÄSTA listan på snygga sneakers (herr.) Missa inte vår topplista för 2018!
 • Vintersnygg
  Varje vecka ger vi dig en snygg stil och här har du en snygg vinterjack och mycket mer!
 • Armband för män
  Armband för män är snyggt och trendigt och här är några av de snyggaste armbanden för killar!
 • Snygga chelsea boots herr
  Ett par snygga chelsea boots (herr) är helrätt för höst, vinter och vår och här är några av våra favoriter!