Om du har läst allt om: Herrmode 2020 så vet du att en väska är ett måste. Och av alla slags väskor så är en crossbody bag den väska som trendar mest och som är det absolut hetaste du kan ha.

Vad är en crossbody bag?

En crossbody bag är helt enkelt en väska som är designad att bäras på ena sidan av kroppen med ett axelband som löper längs andra sidan.

Man kan ha sin crossbody väska på framsidan av kroppen, och då på bröstet, längre ner eller vid midjan (beroende på vilken modell man har) eller så kan man ha den på sidan eller på ryggen, men en snygg väska är till för att synas så vi föreslår att du gärna har din väska framåt och inte på ryggen – men det är helt upp till dig och det beror förstås på vilka plagg du har på överkroppen.

Förutom att en crossbody bag är en av de mest trendiga väskor en man kan ha så är det en snygg accessoar som dessutom är bekväm att använda då du inte behöver använda dina armar eller händer för att bära din väska. En crossbody väska fyller med andra ord en funktion och det finns både mindre crossbody väskor som rymmer saker som din telefon och nycklar och väskor med större utrymme.

Här har vi letat fram några crossbody väskor som ser snygga ut och som kommer se bra ut på dig.

Crossbody väska Calvin Klein

crossbody bag

En riktigt stilren och snygg crossbody bag från Calvin Klein i läderimitation som är mönstrad på ett snyggt sätt. Bär den på sidan eller på bröstet, högre upp eller lägre ner – helt upp till dig. Oavsett hur du bär denna crossbody väska så är den riktigt snygg.

Polo Sport Crossbody bag

Polo Sport Crossbody Bag

En sportig crossbody från Polo Sport i marinblå/grön och gul färg. En klockren crossbody väska för dig som vill ha en mindre variant där du kan förvara det mest essentiella som mobiltelefon, nycklar, plånbok osv. Det här är en snygg crossbody väska (herr) som ser riktigt bra ut när den ligger mot bröstet.

Ucon Acrobatics Crossbody

Crossbody väska herr Ucon Acrobatics

En crossbody väska från Ucon Acrobatics med justerbar axelrem och flera fack. Trendig och färgen är helrätt för modet i år!

Crossbody bag från Eastpak

Crossbody bag Herr Eastpak

När Eastpak går ihop med Ader så får man en crossbody bag som ser ut så här. Det här är en multifunktionell crossbody väska (herr) som har allt du behöver: flera fickor, ett större fack och till och med en avtagningsbar ficka och en påse för hörlurar. Ett måste för dig som vill ha en crossbody bag som rymmer en del och som verkligen är multifunktionell.

Calvin Klein Crossbody

Calvin Klein Crossbody

En mindre crossbody från Calvin Klein för det mest essentiella som mobiltelefonen, nycklarna, plånboken och allt vad du nu vill ha i den. Bär den högt upp eller lägre ner. Upp till dig.

Ralph Lauren Crossbody bag

Ralph Lauren Crossbody bag

Ralph Lauren, och då främst Polo Sport gör mycket när det gäller crossbody väskor och det här är en av deras snyggaste väskor för män. Det här är en crossbody väska med flera fack och snygga detaljer i läder.

Det här är en trendig och bra väska som kommer se snygg ut oavsett om du bär den på sidan eller har den på bröstet.

Crossbody från East Pak

Crossbody från East Pak

En av de bästsäljande crossbody väskor från East Pak som har en justerbar axelrem och ficka på back, fram och insida med zip. Otroligt prisvärd och en funktionell crossbody väska som du borde kolla in! Vill du ha samma fast med lite variation i färgerna så kan du kolla in denna: East Pak Crossbody

Crossbody bag från Kenzo

Crossbody bag Kenzo

En enklare modell av en crossbody bag från Kenzo som är svart med vit text. Perfekt för dig som vill ha en enkel och snygg väska.

Crossbody bag från Alexander Wang

Crossbody väska Alexander Wang

Djurmönster har varit trendigt de senaste säsongerna och det är en trend som fortsätter. Det här är en snygg ormmönstrad crossbody väska (unisex) från Alexander Wang som är perfekt för dig som vill ha en snygg väska som definitivt kommer sticka ut i mängden på ett bra sätt. Passa på att säkra ditt ex innan den försvinner ur sortimentet!

Crossbody väska från Ceannis

Crossbody väska herr

Ceannis är ett svenskt märke vilket vi tycker är kul, och det här är en crossbody väska som definitivt ser lite annorlunda ut på ett riktigt bra sätt. Vi älskar formen på denna väska! Perfekt för dig som vill ha en crossbody väska som rymmer det mest essentiella som din plånbok, mobiltelefon, nycklar osv.

Det här är en snygg crossbody väska som du definitivt borde kolla in!

Crossbody väska från Polo Sport Lauren

Crossbody väska herr - Polo Sport

En crossbody väska från Polo Sport (Ralph Lauren) som är perfekt för dig som vill ha en mindre väska som rymmer plånbok, mobiltelefon, nycklar osv. Du kan bära denna runt midjan eller utmed ena axeln så att själva väskan sitter snyggt på bröstet.

Och där har du några förslag på snygga crossbody väskor för killar som både är trendiga och bra.

Mer om herrmode och accessoarer för män: