För att få till en snygg smart casual outfit så är snygga chinos svåra att slå. Chinos är den perfekta typen av byxa som är mer dressad än jeans, men inte lika formell som kostymbyxor. Chinos är ett tacksamt plagg att använda eftersom dom är så mångsidiga. Du kan gå matcha chinos med en kavaj och dressade skor för en mer uppklädd form av smart casual, eller rocka dom med ett par riktigt snygga sneakers och en t-shirt eller skjorta för en snygg avslappnad outfit. Funkar precis lika bra på höst och vinter som på vår och sommar. Nu är det 2019 och det är dags att kika på nyheter när det gäller chinos och vilka märken och modeller som är snygga!

East West Bowery Chinos Blå

Chinos Herr Blå - East West Bowery

Bowery är en klassisk passform som ser fantastisk ut och är en av favoriterna just nu både när det gäller chinos och jeans och det här är ett par blå chinos (herr) från East West i just passformen Bowery. Förutom att det är en slim fit modell så är den även i stretch, vilket gör att dom sitter ännu snyggare. Färgen blå är en klassisk färg som är mångsidig där du enkelt kan kombinera den med en rad andra olika plagg i olika färger. För en klassisk stil kan du kombinera dessa snygga chinos med en vit skjorta eller en vit t-shirt och ett par vita sneakers. Vill du ha en mer dressad outfit så kombinera den med en ljusblå skjorta och ett par dressade skor, då gärna bruna eller svarta. Oavsett hur du väljer att använda dessa chinos så är dom bland de snyggaste modellerna vi sett i år. Ett riktigt bra köp med andra ord. Vill du se snygg ut är det dom här du ska köpa.

Gant Chinos Blå

Chinos Herr Gant Blå

När Gant gör chinos så blir dom oftast snygga. Och det här är ett par snygga blå chinos (herr) från Gant med en smal passform. Förutom att modellen är snygg och att dom sitter snyggt så gillar vi detaljen med de bryna knapparna.

Gant har här valt att använda bruna knappar och det ser riktigt snyggt ut. Om du vill få till en genomtänkt outfit så kombinera dessa chinos med något brunt som matchar knapparna. En klocka med ett brunt armband, ett par bruna skor eller ett bälte som är i brunt läder eller mocka. Då blir det riktigt snyggt och stiligt. Är du ute efter att köpa ett par snygga chinos så rekommenderar vi verkligen dessa från Gant.

Replay Khaki Chinos

Chinos Herr Replay Khaki

Replay är mest kända för deras jeans, men dom gör även andra slags snygga byxor – som chinos. Och det här är en av nyheterna för 2019 som ser riktigt snygga ut. Slim fit i stretch. Det betyder att dom sitter snyggt. Vi gillar passformen, hur den är sydd och den bruna färgen är ju så snygg. Kombinera med ett par sneakers och en vit skjorta eller t-shirt för en snabb, enkel och snygg look.

East West Barton Chinos Blå

Chinos herr Marinblå East West Barton

Vi gillar när klädmärken tar fram nya modeller med olika passformer och Barton är ett ny modell från East West som sitter snyggt. Den största skillnaden mot modellen Bowery (se tidigare modell från East West högre upp på denna sida) så smalnar Barton av ännu mer över vaderna. Det här gör att du kan få till en snygg och slimmad stil på ett enkelt sätt. Förutom att dessa chinos är i passformen Barton (vilket är super slim fit) så är det stretch, vilket helt enkelt gör att dom sitter snyggt och framför allt skönt. Marinblå är en klassisk färg som dessutom är en mångsidig färg när det gäller att få till en viss stil eller outfit. Kombinera med dressade skor (gärna bruna) eller med ett par snygga vita sneakers. Vill du få till en unik och snygg outfit så rekommenderar vi att du kombinerar dessa chinos med ett par sneakers i brun mocka med vit sula och en snygg vit skjorta och använder en klocka med ett armband i brunt läder. Snyggt och stiligt. Oavsett hur du använder dessa chinos så är dom riktigt snygga och ett par byxor som verkligen hör hemma i din garderob.

East West Bowery Chinos Grå

Chinos Herr East West Grå

Ännu ett par chinos (herr) i den snygga passformen Bowery från East West. Färgen är ljusgrå vilket är en klassisk och snygg färg på chinos. Slim fit och stretch gör att dessa chinos sitter snyggt och färgen är klockren. Kombinera med ett par vita sneakers och en ljus t-shirt eller skjorta för outfit som är galet lätt att få till och som ser riktigt snygg och avslappnad ut. Vill du ser lite mer uppklädd ut så kan du rocka dessa chinos med en kavaj och en skjorta. Kör då gärna ton i ton med en kavaj som går i en ljus färg. Oavsett om du väljer en stil som är avslappnad eller något lite mer uppklätt så är det här ett par snygga chinos som dessutom är riktigt prisvärda!

Matinique Chinos Herr

Chinos Herr Matinique

Svagt (och snyggt) mönstrade chinos i 100% bomull som ser eleganta och stiliga ut men som samtidigt har det där snygga och avslappnade i sig som vi älskar med chinos. Det här är en slim fit (herr) där benen smalnar av på ett snyggt sätt. Vi gillar den för att den är lite annorlunda med sitt mikromönster och för att den har en elegans och stil som är perfekt både för en mer formell klädsel när du ska till jobbet och privat. Kombinera med en vit skjorta och ett par dressade skor för en snygg outfit till kontoret eller med en enkel och snygg vit t-shirt och ett par vita sneakers för en snygg avslappnad outfit. En modell från Matinique som helt klart är värd varenda krona!

Vill du har fler artiklar om herrkläder och herrmode? Vi rekommenderar:

  • Slitna jeans herr
    Slitna jeans är har attityd och är riktigt snygga. Det här är de bästa och absolut snyggaste slitna jeansen du kan köpa!
  • Snygga herrklockor
    En grym lista på ännu grymmare herrklockor! 2019 betyder en ny lista på snygga klockor för män som du inte får missa!
  • Badshorts herr
    100% fokus på snygga badshorts (herr.) Det här är ett måste att kolla in – oavsett om du ska hoppa i poolen eller bada i havet!