En weekendbag är helt enkelt en mjuk och strukturerad väska med handtag och ofta även med axelrem.

En weekendbag ska ha tillräckligt med utrymme för det du behöver när du ska resa iväg för kortare vistelser (men åtminstone ha tillräckligt med utrymme så du kan packa tillräckligt så du klarar dig i ett par dagar.)

En weekendbag är enklare att hantera än en kabinväska och är dessutom mycket snyggare. En weekendbag ska dessutom vara i rätt storlek så att du kan ta med dig den i kabinen när du är ute och reser.

Förutom att en weekendbag är smidig att resa med och rymmer mycket så är en snygg weekendbag något som kan få dig att sticka ut i mängden på ett positivt sätt när du är ute och reser.

Gillar du mode och tycker du om att klä dig i stil så är en weekendbag en väska du måste ha.

En viktig sak att komma ihåg är att en weekendbag inte bara är för en weekend. Oavsett om du ska iväg för en dag, en helg, en lång weekend eller en vecka så har en weekendbag många gånger tillräckligt med plats för det du behöver.

En weekendbag i skinn är enligt oss på Perfecto den både snyggaste och stiligaste typen av väska, men det finns förstås snygga weekendbags i andra material som är fantastiska.

I denna guide kan du hitta en snygg weekendbag (herr) som inte bara ser riktigt bra ut, utan som även är i bra kvalitet och som funkar riktigt bra när du ska ut och resa i stil.

Weekendbag herr från Royal Republiq

En weekendbag (herr) i högkvalitativt svart läder med ett större utrymme som har ett vadderat fack för en laptop, en ficka som kan stängas med en dragkedja och två andra fickor. Denna weekendbag kommer förstås med en avtagbart axelband.

Det här är en av de absolut snyggaste väskorna du kan köpa just nu. Res i stil med denna riktigt snygga weekendbag som kommer hålla i många år.

Weekendbag herr

Calvin Klein Weekendbag

En snygg weekendbag för killar i svart läder från Calvin Klein med snygga silverfärgade detaljer. Det här är en weekendbag som har ett stort utrymme med två fack på insidan. Axelbandet är förstås justerbart och du får dessutom med en förvaringspåse. En läcker weekendbag som är elegant, minimalistisk och stilig.

Calvin Klein weekendbag skinn

Weekendbag i skinn från Morris

En snygg weekendbag i skinn från svenska Morris. En modern version av en klassisk modell tillverkad i äkta läder med ett justerbart axelband som du även kan ta bort om du vill. Två snygga handtag på toppen och väskan öppnas med en zip. Inuti har du två inre fack och bra med utrymme.

Du får även med en vit förvaringspåse på köpet.
Det här är en väska som kommer hålla i många år.

Vi älskar alla detaljer i metall som verkligen ger denna väska det där lilla extra som gör den till en weekendbag man bara måste ha.

Du kommer garanterat att resa i stil med denna fina weekendbag!

Weekendbag skinn herr Morris

Weekendbag i svart skinn från Saddler

En riktigt fin weekendbag från Saddler i äkta läder med tre fack på insidan (varav en är med dragkedja) och ett fack på utsidan (även den med dragkedja.)

Läcker som bara den och en klockren väska för dig som vill resa i stil!

Weekendbag skinn svart herr Saddler

Weekendbag herr från Steele & Borough

Steele & Borough är ett svenskt företag som gör snygga väskor i veganskt läder och det här är en snygg grön weekendbag i textil med snygga detaljer i brun veganskt läder. Delad dragkedja på ovansidan och inuti har du två inre fack.

Handtag i läder och ett axelband som är både justerbart och avtagbart.

Kombinationen av grön textil och handtagen samt detaljerna i brunt veganskt läder är riktigt snygg och priset är fantastiskt bra för en så här snygg, stilig och bra väska.

Du kommer definitivt resa i stil när du bär denna snygga väska på resan!

Weekendbag herr Steele & Borough

Weekendbag från Herschel

Herschel har på kort tid etablerat sig som ett företag som tillverkar bra och funktionella väskor och accessoarer till riktigt bra priser.

Det här är en gråmelerad weekendbag i textil som har ett avtagbart och justerbart axelband.

Enkel, snygg och helt klart prisvärd!

Weekendbag herr från herschel

Weekendbag skinn från Royal Republiq

Royal Republiq kan det här med läder och det här är en rymlig weekendbag som är perfekt när du ska iväg några dagar och vill resa i stil.

Insidan är inte bara rymlig utan funktionell med flera mindre fickor samt ett fack för en laptop i storleken 11”-15”.

Avtagbar axelrem förstås.

Det här är en riktigt snygg, elegant och bra weekendväska och priset är fantastiskt för det man får. Köp. Nu.

Weekendbag skinn herr Royal Republiq

Grön weekendbag från Gant

En snygg grön weekendbag från Gant tillverkad i 100% bomull med snygga bruna läderdetaljer. Ett yttre fack och ett fack på insidan.

Avtagbart och justerbart axelband.

Läderdetaljerna gör allt och det här är en riktigt prisvärd och snygg weekendbag (herr.)

Den finns även i en marinblå version med liknande läderdetaljer som är lika snygg och bra, men vi fastnade lite mer för den gröna modellen.

Köp denna väska innan din nästa resa och res i stil!

Gant weekendbag herr

Gucci weekendbag herr

Gucci Weekendbag herr

Snyggt. Otroligt snyggt. Det här är en weekendbag från Gucci i högkvalitativ canvas med snygga detaljer i läder. Tillverkad i italien med smarta fickor, en mängd fantastiskt fina detaljer i läder och en justerbar och avtagbar axelrem.

Snyggt från Gucci. Men smakar det så kostar det. Den är inte billig.
Har du råd och är ute efter något exklusivt så är det här en galet snygg och exklusiv weekendbag som kommer imponera och hålla i flera år.

Mer stiltips, artiklar om herrmode och snygga herrkläder hittar du här:

  • Accessoarer för män
    Det här är listan på tidlösa accessoarer för män. Accessoarer som varje man bör ha och som kommer vara lika inne om flera år som dom är idag. Missa inte att läsa det här!
  • Snygga shorts herr
    Det finns få plagg som är så sköna att ha när det är varmt ute som ett par shorts. Det här är snygga shorts (herr förstås) som dessutom är riktigt sköna att ha på sig i sommar eller på semestern!
  • Sommarparfym herr
    Självklart vill du inte bara se bra ut i sommar eller på semestern, du vill förstås även lukta gott. Sommar är tiden på året då vi byter ut tunga herrparfymer till lättare och mer fräscha sommarparfymer och det här är listan över sommarparfym (herr) som du inte får missa!