Stilrena accessoarer kan vara pricken över i:et i en outfit.
Rätt accessoar kan göra en outfit komplett och en snygg accessoar kan ofta vara det som är i fokus i en outfit.

När det gäller herrmode och olika accessoarer för män, så finns det mycket att välja på, men det är långt ifrån allt som är inne och det är få accessoarer som verkligen är tidlösa och alltid inne.

Det här är tidlösa och snygga accessoarer (herr) som alltid kommer se bra ut och som varje man bör ha. Det här är de accessoarer som aldrig kommer gå ur mode och som är väl värda att investera i!

En snygg herrklocka

En snygg klocka är utan tvekan en av de viktigaste accessoarer en man kan ha.
En herrklocka är en tidlös accessoar som dessutom tillför en outfit något unikt och snyggt.

En snygg herrklocka kan lyfta en enkel outfit som ett par svarta jeans med en t-shirt till en helt ny nivå. Bär du en kostym så kan en snygg klocka vara den accessoar som gör din outfit helt komplett. Oavsett vilken typ av outfit du väljer så blir den komplett med en klocka runt handleden.

En riktig man har en riktig klocka och förutom att känslan av att ha en riktig klocka runt handleden är fantastisk, så är det en detalj som både tjejer och killar lägger märke till.

Bär en snygg herrklocka om du vill imponera genom att visa att du lägger märke till (och bryr dig om) detaljerna och att du värderar (och håller koll) på din egen tid.

En stilren och elegant klocka är ditt bästa val och då bör du antingen välja en klocka helt i silver (rostfritt stål) eller en snygg herrklocka med läderarmband.

Här har du fyra riktigt tidlösa och snygga herrklockor:

 • Longines Heritage Flagship är en klassisk och tidlös modell i hög kvalitet (som alltid) från anrika Longines. En snygg och elegant herrklocka som släpptes 2020 med en vacker urtavla och ett snyggt armband i läder. En modell som kommer imponera och se snygg ut på dig. Garanterat.
 • Maurice Lacroix Aikon är en otroligt fin herrklocka från Maurice Lacroix. Helt i silver (rostfritt stål) med en otroligt snygg urtavla med fina detaljer. Det här är en maskulin herrklocka med attityd, stil och elegans. Köp den innan den försvinner ur sortimentet!
 • Seiko Presage Automatic är en snygg, stilren och elegant herrklocka som vi inte kan få nog av. Presage är en av våra egna mest omtyckta serier och det här är utan tvekan en av de mest prisvärda herrklockor som finns. En snygg svart urtavla som går perfekt ihop med det läckra armbandet i stål. Elegans och perfektion till ett otroligt bra pris.
 • Tissot Le Locle Powermatic är ännu en av våra egna favoriter och det är en makalöst fin herrklocka där i princip hela klockan – från boett, till armband och urtavla – är i silver. En otroligt fin klocka som alltid får många komplimanger och som nu dessutom finns till ett riktigt bra pris.

En plånbok (herr) i skinn

En plånbok är en tidlös accessoar som är lika viktig idag som den var långt tillbaka i tiden. Förutom att en plånbok ofta har korthållare för dina kreditkort/id-kort och för olika slags medlemskort så har vissa modeller även plats för sedlar och/eller mynt. Även om en stor del av betalningar idag görs digitalt och med kort så finns det fortfarande många butiker och restauranger som inte accepterar kort, och då är det bra med kontanter.

Förutom att en plånbok fyller en viktig funktion, så är det en manlig och snygg accessoar som du bör äga och använda. Det ser helt enkelt manligt och bra ut när man tar fram en plånbok för att betala.

När det gäller snygga plånböcker för män så är en plånbok i skinn eller läder ditt absolut bästa val. Förutom att skinn verkligen är ett klassiskt material för just plånböcker så är det fantastiskt att se hur en snygg läderplånbok åldras med tiden.

Det här är ett par snygga plånböcker för män som är eleganta och fina:

Ett par läderhandskar

Ett par snygga läderhandskar är utan tvekan en tidlös och klassisk accessoar som hjälper dig att hålla dig varm när det är kallt ute och som dessutom ser riktigt bra ut. Läderhandskar ger ett stiligt och elegant uttryck som funkar precis lika bra till en formell och uppklädd outfit som till en avslappnad outfit. Det här är ett par snygga läderhandskar i bra kvalitet som funkar i de flesta sammanhang.

Accessoarer herr handskar
Handskar herr Hestra

Ett snyggt läderbälte

Förutom att ett bälte hjälper till att hålla dina byxor uppe så är ett bälte en snygg accessoar som verkligen kan göra en stor skillnad när det gäller din outfit. Ett bälte kan hjälpa till att skapa separation mellan de plagg du har på överkroppen och dina byxor, och kan på samma gång vara en accessoar som du kan matcha med andra plagg eller accessoarer för att få till en riktigt snygg outfit eller stil.

Du kan till exempel matcha färgen och/eller materialet på ditt bälte med dina skor eller din klocka för en snygg kombination.

Sikta på att ha åtminstone två olika bälten i din basgarderob som du kan använda till olika outfits och matcha med olika kläder.

Det här är två snygga läderbälten för män:

 • Matinique läderbälte – ett snyggt bälte i 100% läder med ett viklås som passar perfekt ihop med lädret. Ett läderbälte för killar som funkar med allt från jeans till chinos kostymbyxor.
  Se mer och köp den här!
 • Saddler bälte – det här är ett snyggt flätat bälte i tyg. Ett flätat bälte ger ett annorlunda och snyggt intryck som passar bra i olika sammanhang. Har man både ett bälte i läder och ett flätat i tyg så har man en bra grund som man kan använda för att få till snygga outfits i olika stilar med olika kläder.
  Se mer och köp den här!

Ett par snygga solglasögon

Solglasögon kommer alltid vara en av de mest klassiska accessoarerna en man kan ha och ett par snygga solglasögon kan direkt göra att man både ser coolare och snyggare ut. Det finns otroligt många märken att välja på, men ett par från Ray-Ban är förstås ett av de mest ikoniska man kan ha.

Det här är två klassiska och snygga solglasögon för män:

 • Ray-Ban Aviator – en av de mest klassiska modellerna när det gäller solglasögon. Du har sett Ray-ban Aviator i hundratals filmer, kändisar från världen över bär dom och du känner förmodligen flera som äger ett par Aviators. Klassiska. Snygga. Och ser grymt bra ut på de flesta av oss. Ett måste i en välklädd mans samling av solglasögon.
  Se mer och köp den här!
 • Ray-Ban Wayfarer – för dig som inte vill ha Aviators eller som redan äger ett par. Rayban Wayfarer är ännu en klassisk modell som ser fantastiskt fin ut på killar.
  Se mer och köp den här!

En snygg keps

En keps är en ikonisk accessoar som ger ett riktigt avslappnat intryck. Snyggaste kepsarna är de kepsar som är stilrena och avskalade till modellen. Få detaljer är det som gäller med andra ord.

Det här är fyra snygga kepsar för män som ser riktigt snygga ut:

Och där har du några tidlösa och snygga accessoarer för killar som är ett måste i varje mans garderob. Accessoarer är det som gör pricken över i:et i din outfit, så se till att du använder dom!

Denna guide till tidlösa accessoarer (herr) uppdaterades senast 2020-05-22.

Mer inspiration om mode, herrkläder och stiltips för män:

 • Accessoarer för män
  Det finns accessoarer och sen finns det tidlösa accessoarer som alltid kommer vara inne. Det här är accessoarer för män som är essentiella och tidlösa!
 • Vårrock herr
  En snygg vårrock är bland det mest eleganta och stiligaste ytterplagg en man kan ha, och det här är några riktigt snygga vårrockar (herr.)
 • Svarta Jeans herr
  Svarta jeans är ett av de mest mångsidiga slags jeans man kan ha och är riktigt snyggt. Det här är en guide till svarta jeans för män och kompletta snygga outfits där svarta jeans är i fokus!