Kepsen är en accessoar som aldrig går ur modet och år efter år ser vi nya kepsar släppas från både mindre klädmärken och större modehus.

Det är förstås viktigt att man får till det rätt när det gäller valet av en keps. Kepsen är trots allt en av de mest synliga accessoarerna som finns då den kommer sitta på ditt huvud.

Du vill inte välja fel keps med andra ord.

En av de viktigaste sakerna att tänka på när man ska köpa en ny keps är att hålla det så enkelt som möjligt.

En ren och enkel design är alltid snyggast.

Välj gärna en enfärgad keps eller en keps som innehåller ett få väl utvalda färger som kompletterar varandra på ett snyggt sätt. Det finns förstås undantag, men i regel ser det snyggast ut ju mer stilren och enkel kepsen är.

När det gäller valet av färg så är neutrala färger ditt bästa val.
Färger som svart, grå, beige, marinblå och olika nyanser av vitt funkar till det mesta och är färger som du enkelt kan matcha med andra plagg och färger i din outfit.

Även här finns förstås undantag och det finns en rad olika färger som är fina, men som kanske inte alltid är lika lätta som ovanstående att kombinera med andra plagg.

Här har vi valt ut några stilsäkra och snygga kepsar för killar i olika färger!

Nike Keps

En klassisk keps från Nike med loggan på framsidan. Enkel, ren och snygg!

snygga kepsar för killar Nike

Calvin Klein Keps

En stilren och snygg keps för killar från Calvin Klein i en härligt fin blå färg med CK Jeans loggan snyggt broderad på framsidan. Färgkombinationen av loggan och kepsens färg är klockren. En snygg keps helt enkelt!

snygga kepsar för killar Calvin Klein Blå

New Era Keps

En underbar färg som går mot vinröd har den här snygga New York Yankees kepsen från New Era. En modern klassiker i en riktigt snygg färg!

Ralph Lauren Keps

Snygg vit keps för killar från Ralph Lauren med den klassiska loggan på framsidan och ett snyggt justerbart spänne på baksidan.

Ska du ha en fräsch och snygg keps till sommaren så blir det inte somrigare än så här. Köp!

Snygg vit keps från Ralph Lauren

Under Armour Keps

En grå keps från Under Armour med loggan på framsidan. Det vi verkligen gillar är strecken längs sidorna. En snygg keps för killar från Under Armour!

Snygga kepsar killar Under Armour

Les Deux Keps

Khaki är en fantastiskt fin färg och det här är en keps från Les Deux för killar som du förstås kan justera passformen på. Stilrent och snyggt.

Snygga kepsar för killar Les Deux

Brun keps från Ralph Lauren

Är du ute efter en riktigt unik keps så är denna bruna keps från Ralph Lauren ett bra val. Inte den mest stilrena kepsen som finns, men den har rejält med karaktär och skiljer sig från de flesta andra kepsar på ett bra sätt.

Snygg keps för killar från Ralph Lauren

Gucci keps

Den är inte billig, men är du ute efter en exklusiv keps som är riktigt snygg och som kommer sticka ut i mängden så är denna keps från Gucci ett klockrent val.

Gucci Keps

Mer om herrmode, herrkläder och skönhet för män:

  • Tidlösa accessoarer för män
    Vissa accessoarer slutar aldrig vara trendiga och är en essentiell del av en mans garderob. Det här är tidlösa accessoarer för män som du måste kolla in!
  • Sommarskor herr
    Komplettera din nya snygga keps med ett par riktigt snygga sommarskor! Det här är olika slags skor som är perfekta för en varm sommardag och dom där sköna sommarkvällarna.
  • Sommarparfym herr
    När sommaren, solen och värmen kommer är det dags att byta parfym. Det här är några av de bästa herrparfymer som finns som är perfekta för en varm sommar!